Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ma nisam ni bila tu, gledam sto mm pere cilime malo mu prskala slaufom i posipala... sta to vas dvije besposlicarite?? da vam se pozalim ovako s nogu, ziga me gospodja, haman da se grlic jos skracuje...vidi dijete lijepo vrijemepa bi prije vremena da se rodi
E da mu bi neka ga kod svoje mamice u tibi makar još 30 dana pa onda neka izljeće kad hoće
zvucis ko divanovic, original...sto bi mi on rekao-strpi se do 34 sedmice mislim, stisnucu ja noge, nije problem
nista ne stiskaj, samo lezi...pusti slauf
evo i ja lezim, ne znam vise ni sta mi je bol od kontrakcija a sta od ledja, sve boli OD LEZANJA al sta cu, moram..lezim od 5.sedmice
ćao cure..makon jutranjeg iscrpljujuceg povracanja jedva, jedva sam smirila zeludac i uspjela se skupiti na krevetu u spavacoj.... kad cujem iz sna neko zvoni..ne otvaram..taman sam se ususkala, sanjam..svako ponovno zvonjenje mene budi, ali bila sam odlucna ostati u krevetu, jer sam nakon par trcanja iznad solje uspjela pronaci mir i umanjiti kiselinu.onako sva otecena od naprezanja, buljavih očiju..smirila se....opet zvoni..pa opet..pa opet..ali kad legne na zvono ne diže se sa njega..dok ne uhvati za šteku vrata! ..ustanem, otvorim...pita žena ispred vrata gjde zivi sanjina mama u ovom ulazu?? haaaloooooooooo???? pa ovo izluđivanje traje vec 20 minuta! može covjek pobjeci sa sela, al selo iz njega nece nikada! došlo mi je da joj opalim šamarčinu! hebote, nije ovo selendra, da mi za šteku uzimaš! sad kontam da mi je bilo otključano...mnogo sam ljuta, nisam uspjela odspavati, a uvijek kada spavam mučnine prođu...
idem da vas čitam
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
ma nezgodno lezati kad mene ne boli kontrakcije koje je dr utvrdio me hvataju povremeno i bas me ukoci, stisne se stomak-malo promijeni oblik ali to traje pola min i prodje...danas ih evo nema ma jedva cekam petak da ugnjavim masica-kad i kako ce me poradjati
Gerberko moja...bas mi je zao za mucnine...ali bas je jos malo...kod mene je sad jako jako dobro....ponekad me malo samo smuci...ali je 80% vremena ok....sad ce i kod tebe ubrzo olaksati....ja nesto gledala ..pa nas dvije u 2-3 sedmice razlike....kod mene jos u plusu sedmicu...ali to je blizuuuu Svima puno poljubaca
hvala ti draga na podršci, a i ja sam gledala neki dan mi ćemo u ovoj gjupi biti najmanji, cvako nam moze neladjivat, mi mojamo sušat al na trudničkoj listi 2012. izlazimo akoBogda prvi i na toj listi ćemo biti najstariji..i zna se šta slijedi - šefovanje i foliranje
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Još malo sad u osmom kad joj ponestane prostora vidjet ćeš kako će se moći razabrati jer ljepo se izbaci i onda ti rukom (ako dopusti tj dok se navikne da je dodiruješ baš-baš ) možeš po obrisima vidjeti da je nogica jer je malo,usko i prebrzo pobjegne sa jednog mjesta na drugo
moci cu da je golicam po stopalima hajde valjda skontam
ej, i ja sam se pitala kako znate da je nona mala
pa supeeerrr
ćao cure..makon jutranjeg iscrpljujuceg povracanja jedva, jedva sam smirila zeludac i uspjela se skupiti na krevetu u spavacoj.... kad cujem iz sna neko zvoni..ne otvaram..taman sam se ususkala, sanjam..svako ponovno zvonjenje mene budi, ali bila sam odlucna ostati u krevetu, jer sam nakon par trcanja iznad solje uspjela pronaci mir i umanjiti kiselinu.onako sva otecena od naprezanja, buljavih očiju..smirila se....opet zvoni..pa opet..pa opet..ali kad legne na zvono ne diže se sa njega..dok ne uhvati za šteku vrata! ..ustanem, otvorim...pita žena ispred vrata gjde zivi sanjina mama u ovom ulazu?? haaaloooooooooo???? pa ovo izluđivanje traje vec 20 minuta! može covjek pobjeci sa sela, al selo iz njega nece nikada! došlo mi je da joj opalim šamarčinu! hebote, nije ovo selendra, da mi za šteku uzimaš! sad kontam da mi je bilo otključano...mnogo sam ljuta, nisam uspjela odspavati, a uvijek kada spavam mučnine prođu...
idem da vas čitam
a jest mi zao sto te digla iz kreveta...cccc pa ja bi joj se znas kako slatko nabrojala.....a naroda svakakvog!!! jos za steku uhvatila...ko kakva..ko da u svoj stan ulazi a ne u tudji.....eeee zato se ja zakljucavam i preko dana-i to 2 brave zakljucam....kad mi neko kaze sto se zakljucavas pa dan je.....pa kako necu pored raznih budala...ne osjecam se sigurno ni u svojoj kuci....
semice, to si upravu..meni je mm usadio u glavu o vaznosti zakljucavanja, a ja sam prije govorila, ma ko će? samo uzimam varijantu da je zakoacila u stan, a da sam ja iz sna krenula do kupatila..pa srce bi mi puklo... ali eto imam vas , kad mi se san vec "razbio"
i da ne bih bila pogresno shvacena, za mene je seljak ko se ne zna ponašati, a ne ko zivi na selu..pa da se razumijemo..da mi se zene koje zive na selu ne naljute..oh, to ne bih voljela..samo sam se mnogo prepala..svašta sam joj se nagovorila..uuhuuuu
Evo muž mi došao odh vam ja sad roštiljati,a vi mi ostajte zdravo i veselo do večeras
cujemo se
Gerberko moja...bas mi je zao za mucnine...ali bas je jos malo...kod mene je sad jako jako dobro....ponekad me malo samo smuci...ali je 80% vremena ok....sad ce i kod tebe ubrzo olaksati....ja nesto gledala ..pa nas dvije u 2-3 sedmice razlike....kod mene jos u plusu sedmicu...ali to je blizuuuu Svima puno poljubaca
hvala ti draga na podršci, a i ja sam gledala neki dan mi ćemo u ovoj gjupi biti najmanji, cvako nam moze neladjivat, mi mojamo sušat al na trudničkoj listi 2012. izlazimo akoBogda prvi i na toj listi ćemo biti najstariji..i zna se šta slijedi - šefovanje i foliranje
Nista od toga gerbo...mi cemo sefovati 2012.g. mi dolazimo 07.01. aBd...
Citala sam sto te je ta teta maltretirala jutros.... ima ljudi jednostavno nekontaju...sta da nisi bila tu,ona bi zvonila satima, cini mi se....ili da je bebi tek zaspala...ali sta ces...svakom svoje najprece, kao i njoj da nadje tu zenu u ulazu...
Ooo žene! Evo mene, friško ispod hladnog tuša. Danas sam hodala cijelo jutro, pa usisala svu kuću a onda opet morala hitno u grad po ovom zvizdanu. Meščini da me sva čaršija zna, ona trbava što se jutrom gega Joj animagical, tačno ti zavidim što ćete riješiti tepihe, mm nikako jadan nema vremena da ih skupi i nosi na pranje, oteglo se brate mjesec dana. Selma, uživaj u roštilju, gricni jedno krilce za mene. Gerbo, joj tqčno znam o čemu govoriš, mene baš seljakluk izbaci iz takta...uh...
Ja sam ubacila pile na soli u rernu, pa cu jos napraviti brdo salate i ima da ga očerupamo po barbari
Haj zemske... Ja i u mene mi đevojka danas malo bile na bazen partiju kod nase hanady rr...bas smo se provele za 5...jeste da kada sam pogledala na retrovizor.. ( u povratku se Umce docepala karmina..),,u sok pala... isto kao da sam na zadnjem sjedistu vidjela razmazanu gejsu...Uma je tako izgledala...samo sam je u kadu uvalila kada smo dosli... Uglavnom ja se juce farbala u moju prirodnu smedju..pa sam sama sebi pametnija... ..nema vise plavih pramenova...inteligencija prosto kapa iz mene.
Dok smo mi hodali MM nam je kupio novi madrac za bebaca...u Nobilu..bas je dobar...ima i perivu navlaku. Inace kako vi na ovoj vrucinni...ja kao morz...popila sam hektolitar vode.
I mene vrucina ubijaaa....jos ja uzela pravit rucak i morala non stop biti kraj sporeta-kao da nisam mogla sta drugo skuhati...evo sterala ves na balkonu i kad nisam crkla....sad sjela malo da vidim sta pisete...a iz mene izbijaaa neka vrelina....kontam ako se istusiram-bit ce mi jos toplije jer ce krv bolje procirkulisat...a opet cu biti znojna i slipava nakon pola sata....uzas!!! sama sebi idem na zivce heheheh
još gore poslije tuširanaj..izdrži nekako, pa pred spavanje pod tuš
pa to i praktikujem inace...ali eto opet dodje mi da stanem pod tus i da dok imalo vode tople ima ne mrdam odatle hehehe ...maloprije sterala peskire mokre i kako mi koji dotakne rukeee meni milinaaaaaaaaaaaaaaa....hladnii....uhh...pa me to tjera pod tus...ali izdrzat cu