|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  763 764 [765] 766 767   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.7.2011 15:01:21   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: animagical

ma nisam ni bila tu, gledam sto mm pere cilimeuser posted image malo mu prskala slaufom i posipala... sta to vas dvije besposlicarite??user posted image
da vam se pozalim ovako s nogu, ziga me gospodja, haman da se grlic jos skracuje...vidi dijete lijepo vrijeme pa bi prije vremena da se rodi

E da mu bi user posted image  neka ga kod svoje mamice u tibi makar još 30 dana pa onda neka izljeće kad hoće user posted image

zvucis ko divanovic, original...sto bi mi on rekao-strpi se do 34 sedmiceuser posted image mislim, stisnucu ja noge, nije problemuser posted image user posted image user posted image

nista ne stiskaj, samo lezi...pusti slauf

evo i ja lezim, ne znam vise ni sta mi je bol od kontrakcija a sta od ledja, sve boli OD LEZANJA al sta cu, moram..lezim od 5.sedmiceuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 19101
9.7.2011 15:03:28   
Bebica11
odoh ja opet na ledja...zeza me ovaj polozaj na boku, valjda sam pretjeralauser posted image

al samo da mi se moje pile hairli rodi i da ga iznesem aBd, sve cu izdrzati, i nek ne boli hB, inace ludimuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19102
9.7.2011 15:08:30   
gerberka
ćao cure..makon jutranjeg iscrpljujuceg povracanja jedva, jedva sam smirila zeludac i uspjela se skupiti na krevetu u spavacoj....
kad cujem iz sna neko zvoni..ne otvaram..taman sam se ususkala, sanjam..svako ponovno zvonjenje mene budi, ali bila sam odlucna ostati u krevetu, jer sam nakon par trcanja iznad solje uspjela pronaci mir i umanjiti kiselinu.onako sva otecena od naprezanja, buljavih očiju..smirila se....opet zvoni..pa opet..pa opet..ali kad legne na zvono ne diže se sa njega..dok ne uhvati za šteku vrata! ..ustanem, otvorim...pita žena ispred vrata gjde zivi sanjina mama u ovom ulazu?? haaaloooooooooo???? pa ovo izluđivanje traje vec 20 minuta! može covjek pobjeci sa sela, al selo iz njega nece nikada! došlo mi je da joj opalim šamarčinu! hebote, nije ovo selendra, da mi za šteku uzimaš! sad kontam da mi je bilo otključano...mnogo sam ljuta, nisam uspjela odspavati, a uvijek kada spavam mučnine prođu...

idem da vas čitam

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19103
9.7.2011 15:09:07   
animagical
ma nezgodno lezati kad mene ne boliuser posted image kontrakcije koje je dr utvrdio me hvataju povremeno i bas me ukoci, stisne se stomak-malo promijeni oblikuser posted image ali to traje pola min i prodje...danas ih evo nemauser posted image   ma jedva cekam petak da ugnjavim masica-kad i kako ce me poradjatiuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19104
9.7.2011 15:14:28   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina

Gerberko moja...bas mi je zao za mucnine...ali bas je jos malo...kod mene je sad jako jako dobro....ponekad me malo samo smuci...ali je 80% vremena ok....sad ce i kod tebe ubrzo olaksati....ja nesto gledala ..pa nas dvije u 2-3 sedmice razlike....kod mene jos u plusu sedmicu...ali to je blizuuuuuser posted image
Svima puno poljubaca user posted image

hvala ti draga na podršci, a i ja sam gledala neki dan user posted image
mi ćemo u ovoj gjupi biti najmanji, cvako nam moze neladjivat, mi mojamo sušat user posted image al na trudničkoj listi 2012. izlazimo akoBogda prvi i na toj listi ćemo biti najstariji..i zna se šta slijedi - šefovanje i foliranje user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 19105
9.7.2011 15:17:21   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Semica

Još malo sad u osmom kad joj ponestane prostora vidjet ćeš kako će se moći razabrati jer  ljepo se izbaci i onda ti rukom (ako dopusti tj dok se navikne da je dodiruješ baš-baš user posted image ) možeš po obrisima  vidjeti da je nogica jer je malo,usko i prebrzo pobjegne sa jednog mjesta na drugo user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image moci cu da je golicam po stopalima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hajde valjda skontamuser posted image user posted image

ej, i ja sam se pitala kako znate da je nona mala

pa supeeerrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19106
9.7.2011 15:23:04   
Semica

IZVORNA PORUKA: gerberka

ćao cure..makon jutranjeg iscrpljujuceg povracanja jedva, jedva sam smirila zeludac i uspjela se skupiti na krevetu u spavacoj....
kad cujem iz sna neko zvoni..ne otvaram..taman sam se ususkala, sanjam..svako ponovno zvonjenje mene budi, ali bila sam odlucna ostati u krevetu, jer sam nakon par trcanja iznad solje uspjela pronaci mir i umanjiti kiselinu.onako sva otecena od naprezanja, buljavih očiju..smirila se....opet zvoni..pa opet..pa opet..ali kad legne na zvono ne diže se sa njega..dok ne uhvati za šteku vrata! ..ustanem, otvorim...pita žena ispred vrata gjde zivi sanjina mama u ovom ulazu?? haaaloooooooooo???? pa ovo izluđivanje traje vec 20 minuta! može covjek pobjeci sa sela, al selo iz njega nece nikada! došlo mi je da joj opalim šamarčinu! hebote, nije ovo selendra, da mi za šteku uzimaš! sad kontam da mi je bilo otključano...mnogo sam ljuta, nisam uspjela odspavati, a uvijek kada spavam mučnine prođu...

idem da vas čitam

a jest mi zao sto te digla iz kreveta...cccc pa ja bi joj se znas kako slatko nabrojala.....a naroda svakakvog!!! jos za steku uhvatila...ko kakva..ko da u svoj stan ulazi a ne u tudji.....eeee zato se ja zakljucavam i preko dana-i to 2 brave zakljucam....kad mi neko kaze sto se zakljucavas pa dan je.....pa kako necu pored raznih budala...ne osjecam se sigurno ni u svojoj kuci....

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19107
9.7.2011 15:27:00   
gerberka
semice, to si upravu..meni je mm usadio u glavu o vaznosti zakljucavanja, a ja sam prije govorila, ma ko će?
samo uzimam varijantu da je zakoacila u stan, a da sam ja iz sna krenula do kupatila..pa srce bi mi puklo...
ali eto imam vas , kad mi se san vec "razbio"

i da ne bih bila pogresno shvacena, za mene je seljak ko se ne zna ponašati, a ne ko zivi na selu..pa da se razumijemo..da mi se zene koje zive na selu ne naljute..oh, to ne bih voljela..samo sam se mnogo prepala..svašta sam joj se nagovorila..uuhuuuu user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19108
9.7.2011 15:37:27   
Selma.A.M
Evo muž mi došao odh vam ja sad roštiljati,a vi mi ostajte zdravo i veselo do večeras user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19109
9.7.2011 15:38:18   
gerberka

Evo muž mi došao odh vam ja sad roštiljati,a vi mi ostajte zdravo i veselo do večeras user posted image

user posted image user posted image user posted image cujemo se user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 19110
9.7.2011 15:41:03   
Silver

IZVORNA PORUKA: Arina

Gerberko moja...bas mi je zao za mucnine...ali bas je jos malo...kod mene je sad jako jako dobro....ponekad me malo samo smuci...ali je 80% vremena ok....sad ce i kod tebe ubrzo olaksati....ja nesto gledala ..pa nas dvije u 2-3 sedmice razlike....kod mene jos u plusu sedmicu...ali to je blizuuuuuser posted image
Svima puno poljubaca user posted image

hvala ti draga na podršci, a i ja sam gledala neki dan user posted image
mi ćemo u ovoj gjupi biti najmanji, cvako nam moze neladjivat, mi mojamo sušat user posted image al na trudničkoj listi 2012. izlazimo akoBogda prvi i na toj listi ćemo biti najstariji..i zna se šta slijedi - šefovanje i foliranje user posted image

Nista od toga gerbo...mi cemo sefovati 2012.g.user posted image user posted image mi dolazimo 07.01. aBd...user posted image

Citala sam sto te je ta teta maltretirala jutros....user posted image user posted image user posted image user posted image  ima ljudi jednostavno nekontaju...sta da nisi bila tu,ona bi zvonila satima, cini mi se....ili da je bebi tek zaspala...ali sta ces...svakom svoje najprece, kao i njoj da nadje tu zenu u ulazu...user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19111
9.7.2011 15:47:25   
gerberka
silver, pa hajde onda da šefujemo zajedno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jel važi?

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 19112
9.7.2011 15:47:59   
palachinken
Ooo žene! Evo mene, friško ispod hladnog tuša. Danas sam hodala cijelo jutro, pa usisala svu kuću a onda opet morala hitno u grad po ovom zvizdanu. Meščini da me sva čaršija zna, ona trbava što se jutrom gega user posted image
Joj animagical,  tačno ti zavidim što ćete riješiti tepihe, mm nikako jadan nema vremena da ih skupi i nosi na pranje, oteglo se brate mjesec dana.
Selma, uživaj u roštilju, gricni jedno krilce za mene.
Gerbo, joj tqčno znam o čemu govoriš, mene baš seljakluk izbaci iz takta...uh...

Ja sam ubacila pile na soli u rernu, pa cu jos napraviti brdo salate i ima da ga očerupamo po barbari user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19113
9.7.2011 15:50:58   
gerberka
palačinko user posted image user posted image user posted image jel to tzv zlatna kokoš..samo ono na soli, pa ispadne kao da je s ražnja što bi se reklo user posted image
meni je ta priprema super, a stvarno fascinantno da kokica uzme soli koliko njoj treba user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19114
9.7.2011 15:52:55   
palachinken
E baš ta...najjednostavnije a najukusnije! PS Čeka te dvd user posted image Odoh sad, otima mi mž komp

< Poruku je uredio palachinken -- 9.7.2011 15:53:16 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19115
9.7.2011 15:53:07   
Skvo RR
Haj zemske...
Ja i u mene mi đevojka danas malo bile na bazen partiju kod nase hanady rr...bas smo se provele za 5...jeste da kada sam pogledala na retrovizor.. ( u povratku se Umce docepala karmina..),,u sok pala...user posted image user posted image user posted image user posted image isto kao da sam na zadnjem sjedistu vidjela razmazanu gejsu...Uma je tako izgledala...samo sam je u kadu uvalila kada smo dosli...
Uglavnom ja se juce farbala u moju prirodnu smedju..pa sam sama sebi pametnija...user posted image user posted image user posted image user posted image ..nema vise plavih pramenova...inteligencija prosto kapa iz mene.user posted image user posted image

Dok smo mi hodali MM nam je kupio novi madrac za bebaca...u Nobilu..bas je dobar...ima i perivu navlaku. Inace kako vi na ovoj vrucinni...ja kao morz...popila sam hektolitar vode.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19116
9.7.2011 15:54:24   
Silver

silver, pa hajde onda da šefujemo zajedno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jel važi?

Bicemo glavne user posted image user posted image user posted image

Zene, mene ova vrucina raspameti...skinula sam se max. tusirala se ali nista....tacno me glava zaboli od ove vrucine...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19117
9.7.2011 15:59:16   
gerberka
IZVORNA PORUKA: palachinken

E baš ta...najjednostavnije a najukusnije! PS Čeka te dvd user posted image Odoh sad, otima mi mž komp

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19118
9.7.2011 16:33:54   
Semica
I mene vrucina ubijaaa....jos ja uzela pravit rucak i morala non stop biti kraj sporeta-kao da nisam mogla sta drugo skuhati...evo sterala ves na balkonu i kad nisam crkla....sad sjela malo da vidim sta pisete...a iz mene izbijaaa neka vrelina....kontam ako se istusiram-bit ce mi jos toplije jer ce krv bolje procirkulisat...a opet cu biti znojna i slipava nakon pola sata....uzas!!! sama sebi idem na zivce heheheh

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19119
9.7.2011 16:41:31   
gerberka
još gore poslije tuširanaj..izdrži nekako, pa pred spavanje pod tuš user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19120
9.7.2011 16:44:11   
Semica

još gore poslije tuširanaj..izdrži nekako, pa pred spavanje pod tuš user posted image

pa to i praktikujem inace...ali eto opet dodje mi da stanem pod tus i da dok imalo vode tople ima ne mrdam odatle heheheuser posted image ...maloprije sterala peskire mokre i kako mi koji dotakne rukeee meni milinaaaaaaaaaaaaaaa....hladnii....uhh...pa me to tjera pod tus...ali izdrzat cu user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19121
9.7.2011 17:18:15   
gerberka
cure, gdje su vam mužići? moj radi do 19h...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19122
9.7.2011 17:20:53   
Semica
i moj radi do 19 user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19123
9.7.2011 17:32:09   
gerberka

nas dvje se odjavljujemo nakon 19 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19124
9.7.2011 18:25:15   
Semica

nas dvje se odjavljujemo nakon 19 user posted image user posted image user posted image

ahaaaaa...user posted image user posted image tako je to kod mene svaki dan kad on radi (max. sam do 8h na netu)...a ned i pon kad odmara nema me nikako na rruser posted image user posted image Vrijedni nasi muzici user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  763 764 [765] 766 767   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  763 764 [765] 766 767   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *