|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  764 765 [766] 767 768   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.7.2011 18:45:29   
Semica
eeeeee ovih mojih zenica....nigdje ni jedne nemaaaa...a kad ja odem i mm zauzme komp onda ce one da mahalaju...user posted image user posted image bez meneeee uvijekuser posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19126
9.7.2011 18:59:00   
gerberka
cure, treba mi savjet..povracam i povracam? da odem u hitnU??? 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19127
9.7.2011 19:08:10   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mozda bi bilo pametno gerbo jer je velika vrucina da nebi dehidrirala user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19128
9.7.2011 19:19:18   
Semica

IZVORNA PORUKA: Sandrich

IZVORNA PORUKA: gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mozda bi bilo pametno gerbo jer je velika vrucina da nebi dehidrirala user posted image

slazem se sa Sandrich....otidji...vrucina je a ti gubis tecnost...cekamo da se javis!!!

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 19129
9.7.2011 19:22:51   
gerberka
dobro cure, odoh ja sa mm do hitne.
pa cemo malo u setnju ako mi bude bolje
javit cu se kad stignem kuci

hvala vam drugarice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jer ja vec osjetim nesvjesticu i malaksalost

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19130
9.7.2011 19:31:07   
palachinken
Sretno, mila, javi nam se čim prije! user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19131
9.7.2011 19:38:24   
Sandrich
javi se gerbo i nemoj puno da setas...ja sam isto malaksala i danas kad sam izasla kad se onesvjestila nisam...ruzan osjecaj....nek ti je sa srecom i nemoj puno da se sikiras radi bebice user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19132
9.7.2011 20:02:35   
Sonja
hallooo

jao danas vrucine stvarno za ne izdrzat
ja samo sto sam danas do radnje otisla toliko mi je pozlilo i kad se nisam onesvijestilauser posted image
a malac nervozzan vristi cijeli dan...za pobudalituser posted image

gerbo nadam se da nije nista ozbiljno ali ipak idi do hitne...

mene danas cijeli dan boli stomak ono blago i samo me ponekad jako zigneuser posted image

moram procitat sta ste pisaleuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 19133
9.7.2011 21:35:56   
Hannica
Gerberko nadam se da si sad ok.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 19134
9.7.2011 21:45:18   
Skvo RR
Gerberka javi nam see......nadam se da nisi pokvarila stomak.user posted image ..Ove vrucine su fakat ogavne.

Ja evo pravim tortu...i pitam se jesam li normalna..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....u meni 100 stepeni....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 19135
9.7.2011 23:04:02   
Anoniman
Ko izmisli krecenje ubicu gaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image ... Gotove djecja i spavaca soba i bukvalno na izmaku sam snage... jos Ana nesto danas nervozna pa ne znam ni kako sam i ovo uspjela ocistiti. U deset zaspala i do sad se vec tri puta budila, kakva nas tek noc ceka. Meni noge kao balvani bukvalno, a kad pomislim da sutra nastavak krecenja zlo mi dodjeuser posted image

Gerberka srecnooooo i javi se draga, nadam se da nije nista ozbiljno.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 19136
9.7.2011 23:21:53   
palachinken
Stvarno je tegoba za izdržavati ove vrućine, pogotovo kod nas, stan na uglu zgrade i još na zadnjem spratu - bukvalno sauna. Sad je sve otvoreno, ali ni daška vjetra nema. Sutra odoše svekar i sveki na more, pa cu se kod njih preseliti, imaju klimu user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19137
9.7.2011 23:28:25   
enči80

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ko izmisli krecenje ubicu gaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image ... Gotove djecja i spavaca soba i bukvalno na izmaku sam snage... jos Ana nesto danas nervozna pa ne znam ni kako sam i ovo uspjela ocistiti. U deset zaspala i do sad se vec tri puta budila, kakva nas tek noc ceka. Meni noge kao balvani bukvalno, a kad pomislim da sutra nastavak krecenja zlo mi dodjeuser posted image

Gerberka srecnooooo i javi se draga, nadam se da nije nista ozbiljno.

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Mi smo završili sa krečenjem ali je ostalo onih sitnica da završimo.Danas je baš bilo pakleno još kad se kreči pa ono isparavanjeuser posted image

Čestitke drage za nove sedmice i mjesece i nadam se da je sa Gerberkom sve okuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19138
10.7.2011 0:05:48   
Selma.A.M
Evo mene sa roštilja,ah jeste bilo vruče a i sad kod kuće nije mi ništa bolje user posted image .........Gerberko nadam se da je sve ok .............

Jelena svaka čast još sutra i krečenje gotovo jeli?

Skvo jeli se meni čini ili je tebi sutra (tj danas) rođendan ? Ako je,sretan ti rođendan user posted image user posted image user posted image  a ako nije zanemari ovaj dio mog posta user posted image ........

Ostale kako ste mi?

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 19139
10.7.2011 0:06:14   
sporty mamaa
Evo samo da vam mahnem... Odoh sutra na more, nadam se da se necu porodit tamouser posted image user posted image Sve vas pozdravljam i saljem punouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 19140
10.7.2011 0:09:20   
enči80

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Evo samo da vam mahnem... Odoh sutra na more, nadam se da se necu porodit tamouser posted image user posted image Sve vas pozdravljam i saljem punouser posted image user posted image user posted image user posted image

SRETNOuser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 19141
10.7.2011 0:47:58   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Evo mene sa roštilja,ah jeste bilo vruče a i sad kod kuće nije mi ništa bolje user posted image .........Gerberko nadam se da je sve ok .............

Jelena svaka čast još sutra i krečenje gotovo jeli?

Skvo jeli se meni čini ili je tebi sutra (tj danas) rođendan ? Ako je,sretan ti rođendan user posted image user posted image user posted image  a ako nije zanemari ovaj dio mog posta user posted image ........

Ostale kako ste mi?

Hvala mila od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..hehehe lete mi lete tridesete..user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 19142
10.7.2011 0:53:23   
animagical
skvo nek je sretanuser posted image mi zavrsili bebin cosakuser posted image crkli smo, ali je perfektnouser posted image i slikala samuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19143
10.7.2011 1:02:59   
Skvo RR
pa gdje je fotka?user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 19144
10.7.2011 2:42:38   
malena27 RR
ola cure... ja vazdan kod tetke, pomagala joj nesto, elem crkla sam....vrucina haos.... noge otecene... sad odoh pod tus i na spavanac!

skvocita sretan rodjendan i sve najbolje od srca! hajd sad tortu na sto user posted image user posted image user posted image jede mi se nesto slatko user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19145
10.7.2011 3:21:25   
enči80
Sretan rođendan Skvo

Crkoh od vrućine user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 10.7.2011 3:23:28 >

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 19146
10.7.2011 4:57:40   
Anoniman
Moje dijete budnoooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image , a ja hocu da spavaaaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skvo srecan rodjendan i sve najljepse od srcauser posted image user posted image user posted image .

Selma jos danas krecenje, ali bice ciscenja jos par dana sigurno, ja se ne nadam cijelu sedmicu zavrsiti. Posto taman dok ocistim eto malenoj sobe, pa dok se montira, pa dok se ocisti za njom, dok ovo, dok ono i ode cijela sedmica, ako i ne zafali vremena.

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 19147
10.7.2011 8:10:20   
palachinken
Kod nas je već ugrijalo. Čovječe, pa nismo u Tučepima! Najgore kad se beton, asfalt i zagađen zrak usijaju. Meni je sinoć bilo tako teško zaspat, a pride bila i neka krkanska svadba u okolici, ona prava dijasporska, pa je žegala džigara za koju je turbofolk umjetnost , do sitnih sati.

Skvo, sretan rođendan, da ih bude još puno, a svaki bolji od prethodnog user posted image
animagical, drago mi je da je sve gotovo. Slikaj nam  ćoše! Ja bih svoje davno, samo nestale mi one naljepnice što sam namjeravala kupiti, pa čekam da dođu user posted image
Ostale moje drage sapatnice u blaženom stanju, user posted image
Kažu da će u utorak malo zahladniti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19148
10.7.2011 9:25:43   
gerberka
dobro jutro cure user posted image

hvala vam na podršci, sinoc sam ostala u setnj, pa spavanje.

bila sam sinoc u hitnoj, primam infuziju i povracam u tu sterilnu zdjelu sto su mi donijeli.

Jesu, prave trudnočke mučnine i povračanje, kaže dr da bi se ubrzo trebale smiriti. On je meni propisao glukosalin ( glukoza + nacl ) + reglam ( lijek protiv povračanja ), ali sam ja odbila ovaj zadnji. objasnio mi je da ce mi samo primanje glukosalina oporaviti organizam i nadoknaditi izgubljenu tecnost ( minerali, viramini, elektroliti..bla, bla ), a da bez reglama necu prestati povracati.

U konsultacijama s muzem, jer je zdravstveni radnik, odlucili smo se samo za glukosalin..da organizmu i user posted image ne fali izgubljeno, a jos sam u prvom tromjesecju da bih primala bilo kakve lijekove.

danas blage mučnine, ali se osječaj zdravija i jača user posted image user posted image user posted image

skvo, da ti novčanik, srce i krevet nikada nisu prazni...SRETAN ROĐENDAN user posted image   user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19149
10.7.2011 9:54:16   
Sandrich
Skvo sretan rodjendan,sve najbolje user posted image
Gerbo drzi se pa abd uskoro da povracanje prestane user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  764 765 [766] 767 768   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  764 765 [766] 767 768   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *