|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  761 762 [763] 764 765   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
8.7.2011 23:19:19   
Selma.A.M
ciciban baš mi je drago da je bebica dobro user posted image  ............. A žao mi je zbog problema sa urinom user posted image  

Ja sam imala sijelo koje ne zna za red pa sam ih otpravila kući malo ranije,ali sam pala sa nogu džabe što ti nekome govoriš da moraš mirovati i bla-bla ono se raširilo na kauču a ja sjedila na stolici dok je muž na tabureu.........Niti možeš biti neljubazn a ono te daj još malo soka,te de ubaci u frižider da se hlade,te ako imaš leda da ubaciš u sok,te im ispadaju viljuške idi daj drugu,te dijete isprljalo ruke od  čipsa : Idi sa teta Selmom neka ti ih opere user posted image  mislim wtf ??? 
Sva sreća pa nisu česti gosti i nisu bliski puno sa nama inače bi im otvoreno rekla....Ali na kraju sam i lanula,kad su po ko zna koji put rekli da bi mogli nakon što još neki rezultat čovjek vidi na teletekstu pa da ide,onda sam se ja ubacila sa: A i Amaru se spava,a i ja sam umorna i kičma me boli od sjedenja,pa dođite  opet ali ranije pa da posjedimo jer mi nismo navikli navečer sijeliti dokasno,mi smo za više za prijepodnevne kafice.... I ustala da im spremim obuću user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 19051
9.7.2011 0:26:10   
animagical
evo i moji gosti odose, ali ovi mi fini pa sam sjedila s nogama na tabureuuser posted image ma bona selma, zapikaj neko mjesto na kaucu i ne daj nikome da se tu namjesta, reci ja ne znam na drugo mjesto, tu navikla...jesi ovo saznala kad bebic ide vani??user posted image  

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 19052
9.7.2011 0:28:12   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

evo i moji gosti odose, ali ovi mi fini pa sam sjedila s nogama na tabureuuser posted image ma bona selma, zapikaj neko mjesto na kaucu i ne daj nikome da se tu namjesta, reci ja ne znam na drugo mjesto, tu navikla...jesi ovo saznala kad bebic ide vani??user posted image  

Je,je aBd za 13 dana tj 22.07  nejkasnije 23.07

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 19053
9.7.2011 8:43:43   
gerberka
gdje ste žene user posted image user posted image zenicama kojima se blizi termin zelim da ove dane provedu sto laganije, a onda ZAGRLJAJ sa user posted image  user posted image

ne znam jesam li spominjala da sam prestala pušiti čim sam saznala da sam user posted image , a sinoć sanjam kutiju cigara, na njima piše Utrogestan - cigarete za čuvanje trudnoće user posted image user posted image user posted image bijela kutija..ja u snu kontam..bolje da zapalim nego vaginalno da stavljam tablete user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 19054
9.7.2011 8:54:36   
Selma.A.M
Jutro žene

Gerberka snovi su čudo user posted image  čuj cigarete za čuvanje trudnoće user posted image

Ja sam fuj,sinoć do 3 i 15h gledala film,a ujutro nešto kao svitac u 8h progledam user posted image  .....Malac evo gleda crtić a ja zijevam li zijevam,a nije mi se sad vratiti na spavanje...........

Ali danas poslijepodne tj kad mi muž dođe sa posla u 15h odoh na roštioljanje,drug ošao iz Iraka pa da malo sjedemo, ne znam ništa osim da će biti veselo user posted image

Edo gledati crtani sa A  možda me i razbudiuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19055
9.7.2011 9:14:22   
Silver
IZVORNA PORUKA: gerberka

gdje ste žene user posted image user posted image zenicama kojima se blizi termin zelim da ove dane provedu sto laganije, a onda ZAGRLJAJ sa user posted image  user posted image

ne znam jesam li spominjala da sam prestala pušiti čim sam saznala da sam user posted image , a sinoć sanjam kutiju cigara, na njima piše Utrogestan - cigarete za čuvanje trudnoće user posted image user posted image user posted image bijela kutija..ja u snu kontam..bolje da zapalim nego vaginalno da stavljam tablete user posted image user posted image user posted image

San ti je za 10!!! user posted image user posted image user posted image  I ja cesto sanjam neke nebuloze vezane za bebu...valjda svo  ovo razmisljanje o tome nema gdje vise da se ispolji nego i na san! Ali volim kad bebicu sanjam, a onda kad se probudim razocaram se sto je to bio samo san!

Mene moje drage, tri dana samo glava boli, zaspem sa njom i budim se sa njom, neznam sta da radim....strah me da nisam nekako nahladila sinus user posted image  kontam se da li da odem mom dr. opste prakse? da li moze pomoci?

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19056
9.7.2011 9:19:41   
pahuljica_25
Uhhh ti vasi gosti bas su dosadni,nedaju se čovjeku urahatit u vlastitom stanu,hvala Bogu ja nemam takve sto dugooo sjedeuser posted image .Ja sam se fino naspavala,samo sam sanjala neke glupe,strašne trudničke snove,Bože na hajjr.I ja Selma danas idem na selo na roštiljanje uhhh jedva čekam nismo odavno,mada to podrazumijeva i koju kg više na kontroli user posted image Ma nema veze....Pusa za sve drageuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19057
9.7.2011 9:31:02   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam se smijala kad sam se probudila

Selma user posted image za roštilj..a kad sam vidjela da pišeš o drugu iz Iraka i da si iz Tuzle sjetila se i ja svog druga koji je zavrsio kriminalistiku i nije mogao pronaci posao i otisao za irak..sad sve kontam, imamo zajedničkog druga user posted image Ime moga počinje sa slovom F user posted image
Ako to nije taj..opet nema veze, dobrodošao u t voj drug..jel to samo dolazi na dopust? zalosno je gdje mi omladino necemo zavrsiti u borbi trbuhom za hljebom

silver mila, glavobolje u trudnoci su ok user posted image da li mjeris tlak, kakav je?

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 19058
9.7.2011 9:35:55   
Almaa
evo ja padobranac, gerberka san ti je za 10user posted image user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19059
9.7.2011 9:40:13   
Selma.A.M

user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam se smijala kad sam se probudila

Selma user posted image za roštilj..a kad sam vidjela da pišeš o drugu iz Iraka i da si iz Tuzle sjetila se i ja svog druga koji je zavrsio kriminalistiku i nije mogao pronaci posao i otisao za irak..sad sve kontam, imamo zajedničkog druga user posted image Ime moga počinje sa slovom F user posted image
Ako to nije taj..opet nema veze, dobrodošao u t voj drug..jel to samo dolazi na dopust? zalosno je gdje mi omladino necemo zavrsiti u borbi trbuhom za hljebom

silver mila, glavobolje u trudnoci su ok user posted image da li mjeris tlak, kakav je?

Grberka ovo ime počinje sa A znači nije isti ali nema veze jel da user posted image  Jeste samo na dopust isteklo mu 6 mjeseci,ali poodavno je došao ali nisamo stigli ranije se okupiti svi iz društva da sjedemo jer smo morali čekati i na slobodne dane, i na one koje trebaju doći iz Sarajeva a ima ih troje,pa onda da on malo isćejfi sa porodicom i suprugom ( najprije user posted image ) pa ovo dođe kao i doček i ispraćaj (nažalost) jer se uskoro opet vraća prebrzo proće 15 dana dopusta user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19060
9.7.2011 9:45:26   
gerberka
Nema veze, ako nije moj drug..mi smo ekipa s faxa..otisao je prije par mjeseci...a mogu da zamislim kako mu je rastajati se od svoih najmilijih ..6 mjeseci nije malo

hej zenice, izvinite, ja moram ici oprati cijelo kupatilo..tako smo fino doruckovali user posted image i ja, al nismo stigli naciljati šolju user posted image

ma sluša ono mamu, al dok se ne naviknemo jedno na drugo povracamo..a mnogo se volimo..pa ce mama sve da očisti user posted image

Neposredna veza do poruke: 19061
9.7.2011 9:48:28   
Selma.A.M
Ajoj gerberko jesu li to baš mučnine user posted image  žao mi je ,ali proći će i to još malo.......

Nego ženice jelde ako je uključeno mirovanje i buskopan onda je i dalje keks zabranjen ? Nebi ja ali eto onako da znam user posted image user posted image user posted image user posted image

Gdje su Palachinekn,Animagical i ostale ?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19062
9.7.2011 10:06:48   
palachinken
Evo palachinken. Sinoć sam nešto pokušavala oko particija na hard disku i sve sam živo zajepiiiiiiiiip morat ćemo sve formatirati i izgubili smo sve podatke, slike, muziku. Da nisam trudna, materem bi dobila razvod braka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da smo sad bez kompa, ja se mužu na posao privalila samo da čiknem šta ima na RR user posted image
Dobila sam sinoć te dijasporske stvari, presladak je kompletić za bebača, ali poveli, za bebu veličine 3mjeseca. Pa hajd, biće gaće dozavrat, a majicu ćemo zavrnuti user posted image Ali su zato stigle preeeeemedene patikice, tako da neće samo Jelenin momak kući u tenama njanjanjanjanajaaaa

Evo ovakve su, samo skroz bijele, ma med medeni:
user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 19063
9.7.2011 10:09:54   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

ciciban baš mi je drago da je bebica dobro user posted image  ............. A žao mi je zbog problema sa urinom user posted image  

Ja sam imala sijelo koje ne zna za red pa sam ih otpravila kući malo ranije,ali sam pala sa nogu džabe što ti nekome govoriš da moraš mirovati i bla-bla ono se raširilo na kauču a ja sjedila na stolici dok je muž na tabureu.........Niti možeš biti neljubazn a ono te daj još malo soka,te de ubaci u frižider da se hlade,te ako imaš leda da ubaciš u sok,te im ispadaju viljuške idi daj drugu,te dijete isprljalo ruke od  čipsa : Idi sa teta Selmom neka ti ih opere user posted image  mislim wtf ??? 
Sva sreća pa nisu česti gosti i nisu bliski puno sa nama inače bi im otvoreno rekla....Ali na kraju sam i lanula,kad su po ko zna koji put rekli da bi mogli nakon što još neki rezultat čovjek vidi na teletekstu pa da ide,onda sam se ja ubacila sa: A i Amaru se spava,a i ja sam umorna i kičma me boli od sjedenja,pa dođite  opet ali ranije pa da posjedimo jer mi nismo navikli navečer sijeliti dokasno,mi smo za više za prijepodnevne kafice.... I ustala da im spremim obuću user posted image

Selma sinoc sam ja jednu od svojih naj drugarica fino vratila. Htjela mi doci preko dana posto sam iz bolnice i ja kontam, haj ok, ona ce sama s malim tako da ja mogu lezati. Vidim ne javlja se, zovnem je ja hoce li doci, kaze ona da bi ona navecer jer joj je vruce malog vodati po danu. Fino sam joj rekla da navecer meni muz kuha rucak, ima jos laptop i kompjuter napraviti mimo svog posla i da ne mogu da je primim.Tako trebas i ti, ako nisi za goste fino se izvini, objasni situaciju a pravo ti je bezveze sto si se lomila na stolici zbog drugih a trebas mirovati.

I naravno mirovanje podrazumijeva bez keksa.user posted image

Neposredna veza do poruke: 19064
9.7.2011 10:19:33   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Selma sinoc sam ja jednu od svojih naj drugarica fino vratila. Htjela mi doci preko dana posto sam iz bolnice i ja kontam, haj ok, ona ce sama s malim tako da ja mogu lezati. Vidim ne javlja se, zovnem je ja hoce li doci, kaze ona da bi ona navecer jer joj je vruce malog vodati po danu. Fino sam joj rekla da navecer meni muz kuha rucak, ima jos laptop i kompjuter napraviti mimo svog posla i da ne mogu da je primim.Tako trebas i ti, ako nisi za goste fino se izvini, objasni situaciju a pravo ti je bezveze sto si se lomila na stolici zbog drugih a trebas mirovati.

I naravno mirovanje podrazumijeva bez keksa.user posted image

Prošla me je huja zbog gostiju,ali zato ovo zadnje me zatuče do kraja user posted image user posted image  znači 13 dana do CR + 7 dana u bolnici+30 oporavak jednako je 50 dana još bez keksa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19065
9.7.2011 10:24:02   
gerberka

Ajoj gerberko jesu li to baš mučnine user posted image  žao mi je ,ali proći će i to još malo.......

Nego ženice jelde ako je uključeno mirovanje i buskopan onda je i dalje keks zabranjen ? Nebi ja ali eto onako da znam user posted image user posted image user posted image user posted image

jeste draga Selma..jedan dan super..jedan dan sve uzbacim što pojedem..ipak, tako znam da je sve ok user posted image kao što kazes..jos malo...

a ti..no seks, no peting, no uzbuđivanje bilo kakve vrste..materica se grči i lako je moguce da dođe do kontrakcija..stavljamo ti zabranu na keks i u mislila user posted image

Neposredna veza do poruke: 19066
9.7.2011 10:27:34   
Selma.A.M

jeste draga Selma..jedan dan super..jedan dan sve uzbacim što pojedem..ipak, tako znam da je sve ok user posted image kao što kazes..jos malo...

a ti..no seks, no peting, no uzbuđivanje bilo kakve vrste..materica se grči i lako je moguce da dođe do kontrakcija..stavljamo ti zabranu na keks i u mislila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Palachineken tene se pre-pre-pre-premedene ajoj zamisli malenu stipicu kad obuče to ,ahahahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19067
9.7.2011 10:28:39   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Silver te bubuljice hoce od hormona nista strasno, ne brini.

Bebice
ne bih pogresno da me shvatis, jesu nasi doktori katastrofa, ali vecina njih su katastrofa vjerovatno bili jer te dr Rovcanin primio i propisao ti terapiju, tipa progesteron depo injkcije koje su ustvari istog sastava kao utrogestan koji vec konzumiras. Meni je Rovcanin vodio trudnocu i jedanaest dana pred porod me pregleda ginekoloski ikaze mi otvorena 2,5 prsta i da idem kuci, ja uvece dobijem kontrakcije, u noci vec bile na tri minuta, ujutru odem on me opet pregleda kaze 3,5prsta otvorena, kontrakcije vec na tri minuta i ja se previjam od bolova. Ostavi me u bolnici ujutru oko sedam i dodje vizita i pregedaju me i tu dr poludi (tri dr me gledala i sve tri isto rekla) kao pa vi gospodjo niste se ni poceli otvarati, vama su ginekoloskim pregledom izazvane kontrakcije, koji dr? kad su vidjeli o kom je rijec odmah su prokomentarisali, nadao se da cete doci u dezuru da se opari. Svi su me zaobilazili isto kao da sam mrtvac, ja se previjam od bolova na krevetu, kako udju pitaju sta je ja kazem, oni pitaju ko je vodio trudnocu kako kazem doticni istog trena cujem komentar "necemo mi tudje greske ispravljati"... ja sam od 08.02 ujutru u sedam do 10.02. u noci u 1,15 imala bolove na tri minuta i kontrakcije 98, a 100je porod, skocio mi pritisak, gornji preko 200, donji preko 100 niko nece da me pogleda i dodje moj dr, doticni i kaze mi to se plati 500KM da se ne pati. Dijetetu zivot bio u pitanju, meni isto niko nista...cak su mi dolazili i govorili, oprosti to je greska tvog dr ne zelimo da mi snosimo posledice za vas i zivot vaseg djeteta. Dok nije dosla moja sadasnja dr i dr Goran i rekli da preuzimaju rizik na sebe i porodili me i hvala Bogu i njima rodila zivu i zdravu djevojcicu.

Ma cula sam i od drugih zena gore da on uzima novac. Meni je samo propisao terapiju i bio baaas ljubazan prema meni. I dr Goran je fin bio, i sl.

Al generalno su svi FUJJJ..eto kod tebe zaobilazili te da "ne ispravljaju tudju gresku", pa sto si tu, nego da te paze, nisi ti neki papir, ili dokument koji je neko zabrljao i drugi nece da ispravljaju vec si zivo bice kojem treba pomoci.Svasta.user posted image

Ne znam,nema mi dr cijeli juli, samo se nadam da cu biti ok aBd, i moram na GAK na kontrolu kod bilo kojeg dr, za 5-6 dana aBd, a otici cu mozda Mehmedbasicu privatno dok nema moje dr. Zene koje gore cuvaju trudnocu hvale ga.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19068
9.7.2011 10:32:21   
Bebica11
Da samo napomenemo da smo HVALA BOGU usli u 5.mjesec, i ticker nas je prebacio konacnouser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19069
9.7.2011 10:37:04   
Selma.A.M

Da samo napomenemo da smo HVALA BOGU usli u 5.mjesec, i ticker nas je prebacio konacnouser posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image Čestitam !!!user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19070
9.7.2011 10:39:53   
Bebica11

user posted image

user posted image user posted image Čestitam !!!user posted image user posted image

hvala selmicuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19071
9.7.2011 11:38:52   
Anoniman
Bebice cestitam na ulasku u peti user posted image
Meni danas punih 34 sedmice, ulazimo u 35. user posted image . Jos malo i eto meni mog bebija. Jos tri sedmice i stizeuser posted image

Mm i ja pripremili sve za krecenje, sad ce doci majstori oko 12h da pocnu, jedva cekam da i ovo zavrsimo, jer koci me u svemu, nista mi se ne sprema niti radi dok ne okrecim. Iza nedjelje dolazi mi malenoj soba, tako da vec za vikend aBg ce dusica moja spavati u svojoj sobi, a svoj kutak u nasoj spavacoj prepusta bracu user posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 19072
9.7.2011 11:47:10   
Hannica
Cestitam bebici ulazak u 5 mjesec,Jeleni u 35 sedmicu....i td.Samo to sam upratila.user posted image Jelena draga blago tebi kad Ana hoce sama da spava u sobu,moja Hana postalao ko bebica,budi se cijelu noc,bolje je spavala kad je imala 2 mjesseca,i ja bih sa njom morala preselit.user posted image user posted image user posted image Ako ovako nastavi izludit ce me,bas je nepodnosljiva.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19073
9.7.2011 11:49:37   
Hannica
Palachinken patikice su med.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 19074
9.7.2011 11:50:45   
Hannica
Opet svi pobjegli.Jel vi to mene izbjegavate?user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 19075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  761 762 [763] 764 765   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  761 762 [763] 764 765   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *