|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  773 774 [775] 776 777   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
12.7.2011 11:46:48   
palachinken
Đaba sam klapnula, nestalo tikvenjače, a i zeljanice, to mi je bio drugi izbor. user posted image Đaba i vama našmigah.
Vrućiina napolju, ali može se hvatajući hlad.

Selma, kakva vuna, nema vune, idemo mi hrabro!

Dijamant, kod tebe baš hiperaktivan bebač, joj kako će ti tek biti veselo kad poraste hiihihhi

Sensia, nisam upratila, jesi li počela raditi ili imaš još ovu sedmicu?

Joj jesam se uprtila nekim bezveznim stvarima po prodavnicama, sad mi ruke bride. Odoh malo noge u zrak pa onda prati radijatore.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 19351
12.7.2011 11:47:22   
Skvo RR
Umce hB nema ture....nadam se da smo je otjerali...Evo je gleda crtice, malo je jutros cendrala jer nije isla vanka....ali sada je okej...potkupila sam je lizalom.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19352
12.7.2011 11:48:34   
Gift
vjerovatno je kod mene od ventilatora, a bebice su nam znaci pravo aktivne..i neka su nase srecice, i ja tacno vidim kad se stomak leluja i nesto ispod njega kao progmize hihihihhi, a nekad nesto i malo izbaci na kratko, ne znam jeli guza il nesto drugo...

Selma ribica je vjerovatno tm negdje ispala, desava se to..a meni je jednom pobjegao papagaj iz kaveza, bio kavez na balkonu al zatvoren, ni dan danas nismo odgonetnuli kako je izasao...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 19353
12.7.2011 11:52:59   
Gift

IZVORNA PORUKA: Semica

Ja sam jutros pravooo emotivna...cijelo jutro mazim tibu i tepam jojj kako je volim i kako jedva cekam da je drzim u rukama...kako cu joj oblacit haljinice....pupat je...prat joj guzuu ukakanu....pricam i placem od nekee sreceeee...user posted image
jel se vama to desavalo ili sam ja malo.....fijuuuu...user posted image

et sad ces i mene rasplakat..eboli te...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19354
12.7.2011 11:54:37   
Semica

IZVORNA PORUKA: Gift

IZVORNA PORUKA: Semica

Ja sam jutros pravooo emotivna...cijelo jutro mazim tibu i tepam jojj kako je volim i kako jedva cekam da je drzim u rukama...kako cu joj oblacit haljinice....pupat je...prat joj guzuu ukakanu....pricam i placem od nekee sreceeee...user posted image
jel se vama to desavalo ili sam ja malo.....fijuuuu...user posted image

et sad ces i mene rasplakat..eboli te...

dokle god je od sreceee neka suza user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 19355
12.7.2011 12:53:18   
ciciban26
I ja sam se sinoc raspricala s bebom u stomi i cukom pored mene. Usao muz u sobu pa blijedo gleda jesam li dobro..user posted image   Cudne smo mi mamice user posted image

Sensia ja sam bila kod mame 7 dana i samo sam tikvenicu jela i vratila se kuci s 2 kg vise,tako da je tvoja prica- moja stvarnost user posted image user posted image user posted image . Sad ce mama za vikend navratiti i opet kraljica menia tikvenica njam,njam,njam.

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19356
12.7.2011 14:27:16   
Selma.A.M
Šta mi radite ?

Joj mene sad neki živac spuco,zove mene mama i kao da vidi šta ima,pita kao ta i ta za tebe i ja kažem da nisi se još porodila i da pijem tablete da zaustavim kontrakcije (jer se žena stvarno ne razumije u to njoj je deveti i hajde se porađaj a ne čekaj na termin) i ta će njoj reći kao ,nemoj da pije te tablete ,ta neka njena poznanica ih pila imala komplikacija bla-bla isprepadala je džabe i ona mene sad zove kao nemoj ti ništa piti user posted image user posted image user posted image  Joj kako sam se iznervirala koji   user posted image     se petlja svijet gdje mu nije mjesto, zna dr valjda bolje od ovih nazovi "kona" ,kao da se ja nebi sad išla da porodim ,ajoj jesam ljuta počet ću psovati odoh izbrojati do 10 user posted image

A jelena za hranjenje riba je zadužen mm pa me ništa ne iznenađuje i da su počele jesti jedne druge

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 19357
12.7.2011 14:31:35   
vila_7
Selma...izbroj do 10 i misli na svoju bebicu-ti znas sta je najbolje za nju , uvijek je najlakse lupati za druge slucajeve koje se tebe ne tice!  Ne znam kako ih ne bude strah lupetati pogotovo kod zdravlja trudnica i beba!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 19358
12.7.2011 14:34:48   
palachinken
Selma, mani se babuskara, što sama kažeš, svi su nešto pripametni i mudriji od doktora. 

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19359
12.7.2011 15:00:56   
Nina_Lana
Ja samo da vas pozdravim drage moje, evo malo prije se vratili s mora, i preumorna sam, idem da odmaram malo, pa vas kasnije citam...bas mi je nedostajala rr i sve vi ovdje...pusica

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19360
12.7.2011 15:08:33   
lepetetka
drage user posted image user posted image ja vam više nisam user posted image user posted image user posted image user posted image ........ U subotu 09.07. u 00:57 sam postala mama po drugi put..... U zamotuljku sam dobila jednu prelijepu curicu tešku 3600 i 52cm dugu... Jaaaaaaako sam sretna mama pa evo da svoju sreću podijelim i sa dragim trudnicama sa RR .... Sve vas puuuuno pozdravljamo i ljubimo i želim vam ugodne dane u ostatku trudnoće i što lakše porode!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 19361
12.7.2011 15:09:59   
Selma.A.M
Riješena je misterija nestanka zlatne ribice,ali nažalost ribica je uginula....Ne znam kako ni zašto ali ušla je u morsku školjku koja je tu od kad su i one tj 2 godina i u njoj i uginula user posted image  ne znam da li je slučajno ili je došlo njeno vrijeme ali što god da je šta mogu,pustili smo je u wc šolju i poželjeli sretan put user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 19362
12.7.2011 15:11:41   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: lepetetka

drage user posted image user posted image ja vam više nisam user posted image user posted image user posted image user posted image ........ U subotu 09.07. u 00:57 sam postala mama po drugi put..... U zamotuljku sam dobila jednu prelijepu curicu tešku 3600 i 52cm dugu... Jaaaaaaako sam sretna mama pa evo da svoju sreću podijelim i sa dragim trudnicama sa RR .... Sve vas puuuuno pozdravljamo i ljubimo i želim vam ugodne dane u ostatku trudnoće i što lakše porode!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke ,mašala kako vidim 7 dana poslije termina  .........Sad uživaj u preljepim trenutcima koji su pred tobom user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 12.7.2011 15:12:37 >

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 19363
12.7.2011 15:13:38   
Anoniman
Lepetetka sve najljepse od srca, cestitamo ponosnim roditeljima, a malenoj smizli dug i srecan zivot zelimouser posted image

Neposredna veza do poruke: 19364
12.7.2011 15:15:04   
animagical
IZVORNA PORUKA: lepetetka

cestitkeuser posted image user posted image user posted image ljubi bebanuuser posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 19365
12.7.2011 15:17:19   
Bebica11
cestitke i sve najbolje i od mene
user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 19366
12.7.2011 15:19:16   
Semica
Lepetetka CESTITAM!!! user posted image user posted image Bas ti zavidimuser posted image
Uzivaj sa svojom princezicom i ljubni je jednom od mene!!!user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 19367
12.7.2011 15:28:09   
animagical
zemske, kakve ste danas?

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19368
12.7.2011 15:29:04   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

zemske, kakve ste danas?

znojne...sparina uzasna...sad kontam pod tus

Neposredna veza do poruke: 19369
12.7.2011 15:33:50   
animagical
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

zemske, kakve ste danas?

znojne...sparina uzasna...sad kontam pod tus

hihi jos dok budes imala jednog veeelikog trbanauser posted image meni ovo slatko, iskocio mi pupak i znoji seuser posted image hodam s mokrim krugicem na majiciuser posted image user posted image neka ,neka....

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19370
12.7.2011 15:40:03   
Bebica11
jedva cekam ako Bog dauser posted image al tad ce prestati vrucineuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19371
12.7.2011 15:47:32   
animagical
nece, nece, bice jos 2 majeseca vreline, vidjeces ti svoga trbu za dva mjeseca, ko lopta ce bitiuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19372
12.7.2011 16:21:26   
Gift
Lepetetka Cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sve zamracila po kuci, navrnula ventilator i pijem ledenu kafu, sad ce beba da se pomami (od kafe udara momentalno)

Neposredna veza do poruke: 19373
12.7.2011 17:22:25   
palachinken
LEPETETKA, ČESTITAM!!!

Selma, to bona ribica znala da je pred kraj, pa se zavukla u školjkuuser posted image

animagical, kako tebi već pupak iskočio? Moj je još uvijek unutra. Dva milimetra dubok, ali je unutra user posted image Doduše, ja se ispod grudi znojim ko sumo hrvač user posted image

gift, i tvoje bebče reaguje na kofein? Ja sinoć, nakon dva mjeseca popila pola šolje bosanske kafe i nismo do sitnih sati zaspali, ni jedno ni drugo user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 19374
12.7.2011 17:23:38   
Anoniman
Palachinken to sa pupkom je sve individualno, meni nije ni u prvoj, a evo ni u drugoj trudnoci iskocio pupak.

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 19375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  773 774 [775] 776 777   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  773 774 [775] 776 777   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *