Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 19:43:30
Gift
Selma, Bebice hvala na tablicama, e sad cu ih vala prekopirat da imam... a neka bebice jos u tibi imamo mi jos da se tu nauzicamo Malena hvala na pitanju, dobro sam, kako mi je prije bilo ne zalim se, ako pitas za kontrakcije..a ono malo me ufatila i leda valjda od promahe, a sta cu kad je vruce i ovako lezim ne micem.. Selma ja sam pila buskopan, sto pitas..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 19:51:32
Gift
aaa Selma izvini vidjela sam sto pitas (bila preletila tvoj post na brzinu) ali na zalost ne znam ti odgovoriti jer sam uporedo i na Gynipralu...al sam pila prije trudnoce nekad i nisam imala aritmiju, a valjda da se to inace desava dali bi ti uz njega Ispotin, valjda
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 19:53:05
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Ej žene valjda ovo moderatori neće smatrati OT ali ako treba kojoj trudnici pantalone na peglu crne sa skroz tankim prugama nove ,neka se javi na pp......A veličina je od 5 do 9 mjeseca jer ima gumu da se suzi ili proširi po potrebi a imam i tunika za zime trudnički pa da nebi završilo u konteneru ............
A da ja sam visoka 1.70 cm i mogla sam ih nositi na blagu (ortopetsku )petu .......
Moderatori pošto je OT sačekajte makar 1h pa onda obrišite post ,plizzzzzzzzz
Selma, je l to ti ne misliš više u ove "trudničke vode"?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 19:53:29
malena27 RR
budem pitala ginekologa cim odem jer je fakat ruzno, prava bradavica... a fakat je nastala izraslina, bas je iznad nivoa koze... uh jest vruce... odoh sebi napraviti 3u1 i stavicu leda
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 19:54:13
Hannica
Evo i mene.Samo da vam kazem da od mog planiranog cjelodnevnog spavanja nije bilo nista. Malo smo razmisljali i odgodili bazene za sutra,ali smo zato danas cijeli dan bili ispred kuce,Hana se brckala u bazencicu,ja se izlezavala u lezaljci,da mi Hana nije smetala mozda bih i odspavala malkice. Isli do Binga kupovat neke djidje za mora i za rodjenda nekih sitnica da ne moram sve brzinski kad se vratimo s moreta. Kupila sam Hani crni bikini na tufnice,joj kako mi je slatka u njemu. Ljubi mama indijanca svog. Ima li kod vas sta novo osim otecenih nona? I kod mene su danas ko buhtlice.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 19:55:09
malena27 RR
buskopan bi trebao da opusta, znaci logika kaze da ne bi trebalo da ti uzrokuje aritmiju...mozda si samo uzbudjena selmic.... pa srceko skace od uzbudjenja?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 19:58:54
DIJAMANT
Joj, baš je vruće. I ja se varakam sa ovom klimom. Dijete ko dijete kad se igra naleti tačno na mjesto gdje puše, pa je ja malo upalim, malo ugasim. Evo slušam izvještaj meteorologa- kaže čitavo ljeto će biti temperature iznad prosjeka Ko će dočekati jesen ?!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 20:01:08
DIJAMANT
Joj Hanice i ti ode na more............blago tebi......Ja se ne usuđujem ni na bazen kod nas, jer znam da je voda hladna ko led, a i nije mi baš najčišće za trudnice.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 20:01:22
Hannica
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
Joj, baš je vruće. I ja se varakam sa ovom klimom. Dijete ko dijete kad se igra naleti tačno na mjesto gdje puše, pa je ja malo upalim, malo ugasim. Evo slušam izvještaj meteorologa- kaže čitavo ljeto će biti temperature iznad prosjeka Ko će dočekati jesen ?!
Ma neka ce,i zima traje predugo. Mrzim je.....brrrrr
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 20:03:02
Bebica11
Joj Hanice i ti ode na more............blago tebi......Ja se ne usuđujem ni na bazen kod nas, jer znam da je voda hladna ko led, a i nije mi baš najčišće za trudnice.
hajde bona, bice jos ljeta ako Bog da...ima nas jos "sapatnica"...ja sam se prosle godine zasitila mora, bila poduze, na kraju nisam znala vise sta cu od sebe, vozala se gliserima, izvodila...moze mi biti 2 godine
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 20:03:54
Hannica
Ne idem ni ja na bazene,mm me svaki dan moli da idemo u Vitez na bazene a ja necu. Kazu da je tamo vod cista i da je sve predivno.A na more idem vise radi Hane nego radi sebe,znam da cu se samo umoriti. Samo da nam je docekati pasos,nesto sporo ide.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 20:05:27
Bebica11
i meni je muka kako cu, najteze mi je sto moram lezati, sad zamisli u stanu sparine i svega...nit smijem setati ni izaci navecer barem, al izduracu sve za moje bebce, samo da mi se ono hairli rodi ako Bog da
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 20:18:25
Hannica
Joj hvala Bog pa je sve uredu i ne moram mirovati,ja stvarno ne znam kako bih to izvela,ma nema sanse....ja cim legnem minutu Hana me vuce da ustanem,ne da mi da lezim. Hvala ti Boze.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 20:24:15
Bebica11
al ja sam dobra...znate kako je u bolnici sparno. Madrac je u najlonu a preko njega plasticna navlaka a preko nje tanki carsaf, kad spavate na tome, GACE VAM MOKRE vjerujte mi bas mi je zao zena koje leze u bolnici
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 20:42:27
Gift
IZVORNA PORUKA: Bebica11
al ja sam dobra...znate kako je u bolnici sparno. Madrac je u najlonu a preko njega plasticna navlaka a preko nje tanki carsaf, kad spavate na tome, GACE VAM MOKRE vjerujte mi bas mi je zao zena koje leze u bolnici
i kod nas su na GAK-u kreveti grozni neke tanke spuzve pa preko neki debeli najlon koji se non stop pomice ... ma jadno...al doduse bila je u sobi klima...
Malena nemoj to vise dirat...kad mognes kod dr. a ne cacakaj ti rukama...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 21:42:18
palachinken
Veče drage moje! Jel se koja istopila? Ja visim na stranici meteo bih, prvo vrijeme gledam pa onda fejzbuk Kaže da bi kod nas trebala kiša tek u petak popodne. Ko preživi dotad, pričat će
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 21:50:00
gerberka
cure da se pohvalimo..danas se jelo, pilo bez problema...tek nocas bila jedna tura trcanja do šolje
kupila sebi haljinu fino se stomo ukazao
Malena, kako izvedes to s ledom napravis ness i onda led? hajd dobro, valja mi probati
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.7.2011 22:05:23
gerberka
super
imam jos jedno pitanje sve hocu da pitam, pa zaboravim..jeste izabrali ime? mislim, ne moras da kazes koje je..onako pitam jel sve spremno?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru