|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  783 784 [785] 786 787   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.7.2011 17:50:06   
Semica

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Animagical ne bih da te prepadam ali samo cu ti reci da se ne poradja tako lakouser posted image ... zato ti draga uzivaj nece bebi josuser posted image

ovo su i mojoj seki rekli pa rodila sa 34+1user posted image user posted image user posted image al necu ja jos, ja sam cvrsto odlucilauser posted image   jel stigla anina sobica?? gdje su slikeuser posted image

Uh...valja meni onda polako pocet spremat stvari za bebu...priblizavamo se tim danima kad nas moze "potjerat"...user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 19601
13.7.2011 17:55:25   
animagical
hajd bona makar da ispratim selmu palachinken i jelenuuser posted image nisam jos stvari oprala...user posted image nije sala roditi, ja ovo na smijeh okrenuh, a bezbeli znam da nece josuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 19602
13.7.2011 17:58:19   
palachinken
Slušaj gospoja, nema tebi prije mene! user posted image user posted image user posted image Skupi noge, zna se red! user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 19603
13.7.2011 17:58:30   
Semica

hajd bona makar da ispratim selmu palachinken i jelenuuser posted image nisam jos stvari oprala...user posted image nije sala roditi, ja ovo na smijeh okrenuh, a bezbeli znam da nece josuser posted image

ja nisam ama bas nista nista nista pripremila za bebu....ni kupilaaa....ali bas NISTA!!! tek neki dan razgledala na netu krevetice i kolicauser posted image user posted image user posted image morat cu ja to malo ubrzatuser posted image user posted image ( eto sad mene neka pozitivna panika uhvatilauser posted image user posted image )

Neposredna veza do poruke: 19604
13.7.2011 17:59:02   
Semica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Slušaj gospoja, nema tebi prije mene! user posted image user posted image user posted image Skupi noge, zna se red! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19605
13.7.2011 18:00:23   
Anoniman
Animagical tvoj bebi je negdje kao i moj uvijek bio po mjerama, jer meni je kasnije bila ovulacija, a mislim da je tebi malo ranije pa su tu negdje, tako da ja cekam da me zaboli mislim da bi to sublizu bilo u dan dva.

Moja cura se osisala maloprije i imamo novu frizuricu user posted image

(odgovor članu Semica)
  Neposredna veza do poruke: 19606
13.7.2011 18:06:04   
animagical

Animagical tvoj bebi je negdje kao i moj uvijek bio po mjerama, jer meni je kasnije bila ovulacija, a mislim da je tebi malo ranije pa su tu negdje, tako da ja cekam da me zaboli mislim da bi to sublizu bilo u dan dva.

Moja cura se osisala maloprije i imamo novu frizuricu user posted image

onda bi meni za jedno 3 sedmice bilo taman da se poradjamuser posted image user posted image ja sad kao da je ovo zelim-zelisuser posted image user posted image
e dusa draga, pa jel ima jos loknice?? a neka si je sisala, vruce je pravo, da se ne znojiuser posted image slikaj i nju u sobici kad sklopiteuser posted image

palachinken,ja ako slucajno zakukam da me sta boli ti zovi bolnicu da me ne primaju dok ti ne obavis svoje, red je red, jel tako :Puser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19607
13.7.2011 18:07:26   
Anoniman
Imamo i dalje loknice, ipak je to tatino dijete pa i loknice na tatu nasledila user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 19608
13.7.2011 18:08:59   
Semica
vidi okica....a i loknicaaa...aaaa...medic maliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19609
13.7.2011 18:09:55   
animagical
user posted image user posted image user posted image sunce malo kako je ona vesela uvijekuser posted image user posted image user posted image frizurica za desetuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19610
13.7.2011 18:15:01   
Anoniman
Hvala vam drage moje user posted image

Animagical nije jos tri sedmice vec malo vise od mjesec dana... kazem ja tebi ti bi nazor da skratis i pozuris, pa ne moze...ne navijaj zeno toliko da ranije podje user posted image

Neposredna veza do poruke: 19611
13.7.2011 18:18:23   
animagical
ma navijala ja ne navijala, on ce kad on bude htio, ili kada dr odredi datumuser posted image a nek je ziv i zdravuser posted image   doduse, priznajem, jesam se sinoc prepalauser posted image uh odoh da jedem, pritisak mi pao, ne vidim na oci

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19612
13.7.2011 18:20:46   
palachinken

Imamo i dalje loknice, ipak je to tatino dijete pa i loknice na tatu nasledila user posted image

user posted image

Premedena je!user posted image Ali znaš šta - ima onaj vragolasti pogled, uvijek spremna za belaja user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19613
13.7.2011 18:21:43   
Anoniman
E bas tako palachinken uvijek je za belaja, samo gleda gdje zijan da napravi user posted image

Neposredna veza do poruke: 19614
13.7.2011 18:37:49   
Sensia
Jelo preslatkaaaaaaaa je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prava sminkerica

Animagical evo spremam se da furma vani ali jednim okomvirim da vidim sta je s tobom. mm mi je rekao da ce mi ukinuti internet user posted image

ne daj se zeno, dok ne boli nema nista od toga, a i mi smo zene u trudnoci od muhe pravimo medjeda

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19615
13.7.2011 18:54:06   
animagical
izduro je mujo i goreuser posted image sensia furaj vani, napravi krug i za mene, ja ne smijem do petka da mrdnemuser posted image user posted image odoh da vidim sta zene kuhaju po ovoj vrucini pa da podjonim...nije meni mrsko kuhati,al valja izdrzati u kuci iza kuhanjauser posted image uhhh...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 19616
13.7.2011 19:06:12   
enči80

i malenu i meneuser posted image user posted image user posted image ...nemeRe ovo ovako preko redauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lejla sretnoooooooo!

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 19617
13.7.2011 19:06:39   
gerberka
IZVORNA PORUKA: palachinken

kakve su ovo predporođajne prijetnje ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da potpišem - nema širenja nogu preko reda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 19618
13.7.2011 19:10:08   
animagical
IZVORNA PORUKA: enči80

i malenu i meneuser posted image user posted image user posted image ...nemeRe ovo ovako preko redauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lejla sretnoooooooo!

e vama dvjema vala sipak,ne mogu ja toliko trpitiuser posted image uostalom, kad ono tebi skidaju serklaz tek? a malena se ni na sta ne zali jos...one tri i nekako, davvno sam se tebi najavila da cu preko redauser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 19619
13.7.2011 19:12:14   
malena27 RR
ja vala ne moram do oktobra koliko me strah user posted image user posted image user posted image danas bila u skoli za trudnjace, umirala sam od straha dok sam gledala zene kako se poradjaju....i jos ko fol babica po zanimanju user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 19620
13.7.2011 19:16:21   
enči80

Lejla sretnoooooooo!

e vama dvjema vala sipak,ne mogu ja toliko trpitiuser posted image uostalom, kad ono tebi skidaju serklaz tek? a malena se ni na sta ne zali jos...one tri i nekako, davvno sam se tebi najavila da cu preko redauser posted image

Budem vidjela u subotu sa dotičnom gospojom doktoricom,a kako me pritišću glavom tu sa i ja negdjeuser posted image
Kupila sam danas one japanke ipanema tj.neke koje su mi mogle pa sad barem imam u čemu hodatiuser posted image user posted image user posted image

JelenaT Ana je prelijepa i po pogledu preopasnauser posted image user posted image
user posted image user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 19621
13.7.2011 19:18:35   
enči80

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ja vala ne moram do oktobra koliko me strah user posted image user posted image user posted image danas bila u skoli za trudnjace, umirala sam od straha dok sam gledala zene kako se poradjaju....i jos ko fol babica po zanimanju user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ali, znaš kako stari narod kaže"kad se prIpaneš najbolje ispaneš"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 19622
13.7.2011 19:19:33   
gerberka
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

pa sto nisi preskocila taj cas ili zmirila user posted image

razumijem da govore o tehnici disanja, ali jel to prikazuju porođaj, što će mi to? koje koristi imam od toga?

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 19623
13.7.2011 19:30:34   
malena27 RR
pa da znas sta te ceka i kako izgleda porod user posted image user posted image user posted image jos neke njemice su bile volonterke da se snime porodjaji, te u stojecem, te u polulezecem, te u sjedecem polozaju, te u vodi, a sve nedepiliranih gospodja.... bljaaaaaaaaaaaaak user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19624
13.7.2011 19:32:14   
animagical

Lejla sretnoooooooo!

Budem vidjela u subotu sa dotičnom gospojom doktoricom,a kako me pritišću glavom tu sa i ja negdjeuser posted image
Kupila sam danas one japanke ipanema tj.neke koje su mi mogle pa sad barem imam u čemu hodatiuser posted image user posted image user posted image

JelenaT Ana je prelijepa i po pogledu preopasnauser posted image user posted image
user posted image user posted image

et vidis ti tek u subotu kod  dr a ja cu u petakuser posted image user posted image user posted image makar dan cu da ti zbrisem

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 19625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  783 784 [785] 786 787   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  783 784 [785] 786 787   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *