Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 17:55:25
animagical
hajd bona makar da ispratim selmu palachinken i jelenu nisam jos stvari oprala... nije sala roditi, ja ovo na smijeh okrenuh, a bezbeli znam da nece jos
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 17:58:30
Semica
IZVORNA PORUKA: animagical
hajd bona makar da ispratim selmu palachinken i jelenu nisam jos stvari oprala... nije sala roditi, ja ovo na smijeh okrenuh, a bezbeli znam da nece jos
ja nisam ama bas nista nista nista pripremila za bebu....ni kupilaaa....ali bas NISTA!!! tek neki dan razgledala na netu krevetice i kolica morat cu ja to malo ubrzat ( eto sad mene neka pozitivna panika uhvatila )
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 18:00:23
Anoniman
Animagical tvoj bebi je negdje kao i moj uvijek bio po mjerama, jer meni je kasnije bila ovulacija, a mislim da je tebi malo ranije pa su tu negdje, tako da ja cekam da me zaboli mislim da bi to sublizu bilo u dan dva.
Moja cura se osisala maloprije i imamo novu frizuricu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 18:06:04
animagical
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Animagical tvoj bebi je negdje kao i moj uvijek bio po mjerama, jer meni je kasnije bila ovulacija, a mislim da je tebi malo ranije pa su tu negdje, tako da ja cekam da me zaboli mislim da bi to sublizu bilo u dan dva.
Moja cura se osisala maloprije i imamo novu frizuricu
onda bi meni za jedno 3 sedmice bilo taman da se poradjam ja sad kao da je ovo zelim-zelis e dusa draga, pa jel ima jos loknice?? a neka si je sisala, vruce je pravo, da se ne znoji slikaj i nju u sobici kad sklopite
palachinken,ja ako slucajno zakukam da me sta boli ti zovi bolnicu da me ne primaju dok ti ne obavis svoje, red je red, jel tako :P
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 18:15:01
Anoniman
Hvala vam drage moje
Animagical nije jos tri sedmice vec malo vise od mjesec dana... kazem ja tebi ti bi nazor da skratis i pozuris, pa ne moze...ne navijaj zeno toliko da ranije podje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 18:18:23
animagical
ma navijala ja ne navijala, on ce kad on bude htio, ili kada dr odredi datum a nek je ziv i zdrav doduse, priznajem, jesam se sinoc prepala uh odoh da jedem, pritisak mi pao, ne vidim na oci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 18:54:06
animagical
izduro je mujo i gore sensia furaj vani, napravi krug i za mene, ja ne smijem do petka da mrdnem odoh da vidim sta zene kuhaju po ovoj vrucini pa da podjonim...nije meni mrsko kuhati,al valja izdrzati u kuci iza kuhanja uhhh...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 19:06:12
enči80
i malenu i mene ...nemeRe ovo ovako preko reda
Lejla sretnoooooooo!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 19:06:39
gerberka
IZVORNA PORUKA: palachinken
Slušaj gospoja, nema tebi prije mene! Skupi noge, zna se red!
kakve su ovo predporođajne prijetnje ? da potpišem - nema širenja nogu preko reda
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 19:10:08
animagical
IZVORNA PORUKA: enči80
Lejla sretnoooooooo!
e vama dvjema vala sipak,ne mogu ja toliko trpiti uostalom, kad ono tebi skidaju serklaz tek? a malena se ni na sta ne zali jos...one tri i nekako, davvno sam se tebi najavila da cu preko reda
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 19:12:14
malena27 RR
ja vala ne moram do oktobra koliko me strah danas bila u skoli za trudnjace, umirala sam od straha dok sam gledala zene kako se poradjaju....i jos ko fol babica po zanimanju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 19:16:21
enči80
Lejla sretnoooooooo!
e vama dvjema vala sipak,ne mogu ja toliko trpiti uostalom, kad ono tebi skidaju serklaz tek? a malena se ni na sta ne zali jos...one tri i nekako, davvno sam se tebi najavila da cu preko reda
Budem vidjela u subotu sa dotičnom gospojom doktoricom,a kako me pritišću glavom tu sa i ja negdje Kupila sam danas one japanke ipanema tj.neke koje su mi mogle pa sad barem imam u čemu hodati
JelenaT Ana je prelijepa i po pogledu preopasna
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 19:18:35
enči80
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
ja vala ne moram do oktobra koliko me strah danas bila u skoli za trudnjace, umirala sam od straha dok sam gledala zene kako se poradjaju....i jos ko fol babica po zanimanju
Ali, znaš kako stari narod kaže"kad se prIpaneš najbolje ispaneš"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 19:19:33
gerberka
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
pa sto nisi preskocila taj cas ili zmirila
razumijem da govore o tehnici disanja, ali jel to prikazuju porođaj, što će mi to? koje koristi imam od toga?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 19:30:34
malena27 RR
pa da znas sta te ceka i kako izgleda porod jos neke njemice su bile volonterke da se snime porodjaji, te u stojecem, te u polulezecem, te u sjedecem polozaju, te u vodi, a sve nedepiliranih gospodja.... bljaaaaaaaaaaaaak
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.7.2011 19:32:14
animagical
Lejla sretnoooooooo!
Budem vidjela u subotu sa dotičnom gospojom doktoricom,a kako me pritišću glavom tu sa i ja negdje Kupila sam danas one japanke ipanema tj.neke koje su mi mogle pa sad barem imam u čemu hodati
JelenaT Ana je prelijepa i po pogledu preopasna
et vidis ti tek u subotu kod dr a ja cu u petak makar dan cu da ti zbrisem