Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Eh palachinko svaka cast,,,cestitke od sveg srca sretnim roditeljima, a malenoj bebici dug i sretan zivot...
Lejla Ka koliko sam shvatila do sad dajes savjete dojiljama, ne znam da li postoji tema vec, ali evo valjda te mogu i ovdje upitati za savjet....Naime ja imam skroz uvucene bradavice i nije bilo sanse da dojim prvo dijete nije nikako mogla niti imala snage da ih izvuce, a uzalud su bili i moji pokusaji da ih nadrazim dovoljno da ih ona stavi u usta kako treba...kupe mi pumpicu tad da ispumpavam i raskrvarim bradavice tad i trebalo mi je mjesec dana da se oporave...tad smo poceli sa formulom i kasnije nije bilo sanse da bebica uzme siku u usta... Sad sam ponovo trudna i abd imam namjeru opet pokusat, cula sam i vidjela one umjetne bradavice, odlucila da pokusam ali opet to nije to...da li imas neki savjet...
Šaljem ti pp
Lejla Ka koliko sam shvatila do sad dajes savjete dojiljama, ne znam da li postoji tema vec, ali evo valjda te mogu i ovdje upitati za savjet....Naime ja imam skroz uvucene bradavice i nije bilo sanse da dojim prvo dijete nije nikako mogla niti imala snage da ih izvuce, a uzalud su bili i moji pokusaji da ih nadrazim dovoljno da ih ona stavi u usta kako treba...kupe mi pumpicu tad da ispumpavam i raskrvarim bradavice tad i trebalo mi je mjesec dana da se oporave...tad smo poceli sa formulom i kasnije nije bilo sanse da bebica uzme siku u usta... Sad sam ponovo trudna i abd imam namjeru opet pokusat, cula sam i vidjela one umjetne bradavice, odlucila da pokusam ali opet to nije to...da li imas neki savjet...user posted image
Šaljem ti pp
cekam
Jelena, sreća pa sam ju uradila na svoju ruku urinokulturu, danas dala zadnju sutra će biti nalazi, pa šta misliš da sačekam onda i taj nalaz i odem na redoviti termin kod dr-a, ma to je najpametnije jelde?
jedino što me brine su ovi amorfni fosfati kojih ima dosta :-D
e babe mu ag ne možeš bit miran ama baš nikako zar ne??
Ivana sacekaj dok ti bude i urinokultura pa onda, do sutra ti ne moze nista biti i da su ti jos losiji nalazi Los urin u trudnoci je sasvim normalno, nemoj puno da se brines bice to ok
Ja sam sva nesto bljak, samo bih plakala...toliko sam sje*ana da izbjegavam ljude i ukucane da ne bih rekla u afektu nesto sto i ne mislim. U fazi sam kad mi sve ide na zivce. Anuska hvala Bogu dobra, samo zadnjih par dana odjednom se vezala za mene, prije je htjela sa svima, a sada samo mama, mama. Ni u wc od nje ne mogu otici, a mene jos vise dusa boli jer nije me strah ni poroda, ni postoperativnog oporavka, ma nicega...samo ne znam kako da se odvojim od nje tih par dana, jer do sada se nismo ni jednom odvojile, svega par puta po par sati.
Ivana Leukociti u krvi u trudnoci je normalno da su poviseni...ne brini draga, a ne brini se ni za amorfne fosfate nije to nista strasno koliko ja znam.
Ivana sacekaj dok ti bude i urinokultura pa onda, do sutra ti ne moze nista biti i da su ti jos losiji nalazi Los urin u trudnoci je sasvim normalno, nemoj puno da se brines bice to ok
Ja sam sva nesto bljak, samo bih plakala...toliko sam sje*ana da izbjegavam ljude i ukucane da ne bih rekla u afektu nesto sto i ne mislim. U fazi sam kad mi sve ide na zivce. Anuska hvala Bogu dobra, samo zadnjih par dana odjednom se vezala za mene, prije je htjela sa svima, a sada samo mama, mama. Ni u wc od nje ne mogu otici, a mene jos vise dusa boli jer nije me strah ni poroda, ni postoperativnog oporavka, ma nicega...samo ne znam kako da se odvojim od nje tih par dana, jer do sada se nismo ni jednom odvojile, svega par puta po par sati.
Ma naravno, a šta će bit do suta, može samo detaljnije znat??
Mislim da Ana osjeti da da će uskoro dobiti "konkurenciju" i dijete kao dijete želi svaki trenutak da bude s tobom, mala je ona još da shvati. Bit će to sve super vidjet ćeš.
Što se raspoloženja tiče, samo kad pogledam kroz prozor muka mi je
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 10:03:38
Miimy
Pozz cure nadam se da se ija mogu pridruziti u Vas klub... nisam trudna al sam u fazi sredjivanja hormoncica i rjesavanja problemcica i svakim korakom bliza jednoj maloj nadam se uskoro.... Danas sam bila na pregledu dr. prezadovoljan rakcijom klomifena u petak primam Pregnyl pa onda uz Boziju pomoc cekati stace se desiti ... ija sam inace sva kmezava i placljiva valjda tabl. cine svoje, pila sam i dostinex pa me on bacao iz cipela samo tako... udavi ja Vas malo ;) tipkamo se
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 10:10:50
Bebica11
Jutro zenice moje
Vidim mnogo lijepih vijesti, da cestitam redom
a ponajvise palachinken na rodjenju mahdija, da joj bude hairli i sretan kao i mama njegova u svemu hvala Bogu, bas je sve lagano imala i trudnocu i porod, to je bas blagodat
gift sretno na pregledu, da nam javis da je malecki ok i sve ostalo
anice ima na nekoj temi su jos nekim zenama davali ginipral radi omeksavanja maternice a koliki ti je cerviks?koliko je dug? ja mislim da serklaz nema veze sa spontanim, ja sam cak pitala za to jer me jedna dr PRIJE TRUDNOCE prepala da mi je kratak, kazu nema potrebe, serklaz stave samo ako je grlic kratak ili omeksan mozda(mozda ce ti to pipati na ginekoloskom , al ne boj se, meni su ga opipavali vec par puta, a zadnji kad sam primljena u bolnicu.
sve ostale
< Poruku je uredio Bebica11 -- 20.7.2011 10:16:08 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 10:11:21
Anoniman
Ko se od nasih trudnica zove Sejla? slucajno na Fb nabasah na njene slike i wooooooooooooooow ostala sam zatecena i odusevljena...zeno kakve oci imas , a Boga mi i sve ostalo ps. nisam lezbejka majke mi
< Poruku je uredio jelenaT -- 20.7.2011 10:13:06 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 10:19:59
Anoniman
Miimy dobrodosla nam ... zelim ti da sto prije ugledas na testiću i da ubrzo imas svoje blago u rukama. Posto je ovdje tema razgovori u iscekivanju bebe, vecinom su trudnice, a ima par tema bas u iscekivanju plusica na testu pa mozda ti tamo bude zanimljivije jer ima dosta zenica sa istom terapijom kao ti. Ako hoces stavim ti linkove tema. Ljubac
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 10:28:58
Gift
evo mene sa kontrole...naravno nasekirana... prvo dobra vijest bebica je dobro, lijepo napreduje, jos uvijek imamo pijelone al dr. kaze da se ne brinem.. eh meni je grlic skracen, razmeksan, ulozivo vanjsko usce sta ovo znaci??? i dalje Gynipral isoptin indometacin i dalje mirovanje et...poludit cu vise od ove kuce...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 10:30:37
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11
Jutro zenice moje
Vidim mnogo lijepih vijesti, da cestitam redom
a ponajvise palachinken na rodjenju mahdija, da joj bude hairli i sretan kao i mama njegova u svemu hvala Bogu, bas je sve lagano imala i trudnocu i porod, to je bas blagodat
gift sretno na pregledu, da nam javis da je malecki ok i sve ostalo
anice ima na nekoj temi su jos nekim zenama davali ginipral radi omeksavanja maternice a koliki ti je cerviks?koliko je dug? ja mislim da serklaz nema veze sa spontanim, ja sam cak pitala za to jer me jedna dr PRIJE TRUDNOCE prepala da mi je kratak, kazu nema potrebe, serklaz stave samo ako je grlic kratak ili omeksan mozda(mozda ce ti to pipati na ginekoloskom , al ne boj se, meni su ga opipavali vec par puta, a zadnji kad sam primljena u bolnicu.
sve ostale
Bebice11 nadam se da ce gynipral pomoci da bar malo omeksa. Ne znam koliki je cervix, rekla je da ce to pregledati za tri sedmice kada dodjem na kontrolu i da ce tada vidjeti treba li serklaz. Kaze da se kod kiretaze nakon spontanog nasilno otvara grlic i da to moze biti jedan od razloga u sljedecoj trudnoci da se stavi serklaz ako bas treba, vidjecemo, nadam se da nece trebati.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 10:31:30
Anoniman
Gift ulozivo usce nista strasno, meni je tako od kako me onaj bubreg bolio, nisam bila ni 20. nedjelja. Nemoj da se sekiras jer sve to osjeti beba . Milki pupu i uzivaj, znam da je tesko mirovati, ali vjeruj mi da kad se porodis pozeljeces jedan dan da odlezis, odmirujes, da se naspavas do kad hoces, da prespavas noc i ostalo.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 10:39:33
ivannna
Greberka, Sensia SRETAN ROĐENDAN Palachinken Danas toliko lijepih stvari se desilo, skoro sam zaplakala dok sam procitala postove od jucer i danas Ja sam manje vise ok, slabo vam kuckam ali vas citam redovito, sutra idem na pregled na 9+4 pa se javim, nadam se da je sve ok