iv@ncica
|
Salmy....cestitam mali rodjendan sabina....cestitam veliki rodjendan mi nocas se jednom budili i mama mu dala cucu i pomazila ga..i nastavili jutros do 6 , napokon, onada dokio siku, pa skakao i vrtio se do 7 i zaspali svi do skoro 9 , eeee moj sine gdje si prije bio da mama odmori..a sad c e mama na posao pa nema mazanja kao jutros , kako je jucer samo jednom spavao..mislila sam da ce nam noc biti uzas..jer obicno ako ne spava dobro po danu i noc nam je katastrofa..eto onda smo doruckovali i setali i pili kave i kupovali poklone za silne rođendane..jer nam sad ide muzu, pa svekru, pa maloj od sestre pa andreju hahhaa luda kuca..svi u nekoliko dana , onda smo dosli kuci igrali se rucali i zaspao oko 2. pa eto budemo vidjeli kako ce ici..ovo jednom dnevno spavanje, dobro je kad se kasnije probudi, a sta kad ustane u 6-7 felix-ne sekiraj se ..sutra nek ti zena fino objasni..i nek ti vidi to na licu, mog andreja ujeo komarac ovu zimu, ..neki se negdje zavukao...u toplo i nikako mu proc, bas nekako tako izgledalo..ma nek pogleda