mala86
|
jutro svima! odmah na pocetku da se pohvalimo da smo dobili prvi zubic!ja sinoc slucajno da vidim jel ima-kad ono suprise !tek je izbio,ali se malo i vidi,mama presretna a noc prosla uzasno!prvo nije spavo od 1 ,i taman u 4 sklopio okice svekar na vrata!mali se razbudio,gotovo spavanje!i tamo vamo do pola 7!tad zaspe cikeci i probudi se u 8 i jedva nekako oko pola 10,ali se budio,plako,dok ga uzmem na ruke samo sto ne pocne hrkat,odmah zaspe,spustim ga plac i jutros u 6 samara taju,sav veseo taj bi se igro! bit ce danas ,a i vrijeme je uzas ! hanady svaka cast,netko nebi to uradio ni za sestru,a kamoli zaovu joj mya i mene je potreslo ono,kad sam vidjela one bebice u kreveticima,gledaju,masu nogicama uh ,ali opet bolje i to uzet ce ih neki par koji ce im pruzit svu ljubav ovog svijeta nego da ima majke naprave tko zna sta saljemo veliki za sve bebace