|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
30.4.2016 21:46:53   
Vanne
Mi smo dobili Cortinat kremu prije godinu dana skoro i nedavno smo je potrosili...trazim je da je kupim ali u ovoj mojoj zabiti nema je ni u jednoj apoteci...
Moja curica ima osjetljivu kozu i stalno je imalacrvenilo,osipe po licu i vratu,te na ramenima i na ledjima...zaista nijedna krema nije pomogla dugorocno...dok je koristimo dobro je,cim se prestane sa upotrebom opet problemi sa kozom...i onda smo dobili cortinat,naravno za par dana koristenja povuklo se crvenilo i osipi...rjedje sam je koristila nego ostale kreme,bilo je dovoljno da je namazem njome poslije kupanja...koza kao da je sama stvorila te neke barijere zahvaljujuci cortinat kremi....
Eto nestalno nam je kreme prije neka tri mjeseca i ponovo su se javili osipi,zato trazim da je kupim...
To je nase iskustvo,nas nemojte odabrati za dobitnike jer smo je vec dobili u prosloj temi,bilo bi me sramota opet je dobiti user posted image

_____________________________

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu Miracles)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
30.4.2016 22:16:11   
LieToMe RR
Mama sam dvije predivne djevojcice koje uzivaju da se mazu kremama user posted image
Sa starijom curicom smo imali problema poput crvenila, pelenskog osipa, suhe i iziritirane koze, osipa po ledjima od grubih pelena...rjesavali smo drugim kremama ( aven termalnom vodicom, aven kremom kao i svim mogucim kremicama poput bademovih, pavlovica, nivea-e) jer se sa CortinaT kremom do sad nismo susretali.
Vjerujem da cemo se i mi uskoro pohvaliti kako je divna i cudotvorna user posted image

_____________________________

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
2.5.2016 0:23:16   
marketing RR
S obzirom da nam martovska dobitnica EEDITH nije poslala podatke ni posle nekoliko poruka, treca dobitnica za mart mesec je dunjas koju molimo da posalje podatke na pp.

IZVORNA PORUKA: dunjas


Medicinska sestra sam po struci, i možete misliti koliko puta dnevno operem ruke. Od kada koristim CortinaT kremu, kao preventivu ja sam oduševljena, ispucale kože nema više! CortinaT je krema koja mi je olakšala život. Nema više crvenila ni bola.



< Poruku je uredio marketing RR -- 4.5.2016 15:11:29 >

(odgovor članu dunjas)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
7.5.2016 16:32:20   
marketing RR


Pišite nam i dalje iskustva, jer najbolja iskustva na kraju meseca nagrađuje kompanija Vitamedic user posted image

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Dragi RR roditelji,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Vitamedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savjete, djeliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mjesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog mjeseca, žiri (koji čine direktor kompanije Vitamedic i direktor Ringeraja.ba) odabraće tri pobjednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumjeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Vitamedic/Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime i prezime, kako bi vaša iskustva bila vjerodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Vitamedic/Lifemedic.



Šta je ekcem?


Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj oboljelih kod nas i u svjetu. Taj porast je posljedica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dječiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se liječi uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rješenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)
Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, je proizvela prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem - brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno njeguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.

Za djecu od rođenja ( 0 mjeseci ) i za odraslih.

PROČITAJ VIŠE!


Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom djelovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

user posted image


Radujemo se unaprjed vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.





(odgovor članu marketing RR)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
7.5.2016 16:49:42   
marketing RR

Drage mame,

CortinaT se može nabaviti širom Bosne i Hercegovine u bolje snabdevenim apotekama.
Ako se desi situacija da ga ipak nema na stanju, pacijenti mogu slobodno zahtevati od apotekara da poruči traženu kremu (mogu je pronaći u svakoj ozbiljnijoj veledrogeriji, kao što su npr: Phoenix Pharma, Velfarm Gračanica, MGM Kakanj, Hercegovinalijek Mostar, ICM Bijeljina, Vitamedic Bijeljina i dr.).


IZVORNA PORUKA: Isha

Gdje se moze krema kupiti, jer bi je probala.


Do sada nisam nasla neku koju cu stalno koristiti, jer mi koza npr.prvih nekoliko dana bude u redu, a onda se opet pocne perutati, i bude crvena i suha, narocito na obrazima.



IZVORNA PORUKA: Vanne

Mi smo dobili Cortinat kremu prije godinu dana skoro i nedavno smo je potrosili...trazim je da je kupim ali u ovoj mojoj zabiti nema je ni u jednoj apoteci...




IZVORNA PORUKA: Miracles

Mi smo prezadovoljni CortinaT kremom. Crvenilo i hrapavu kozu na tom mestu resava brzinski, posle nekoliko mazanja.
Krema se lako razmazuje, lepo mirise, samo da se moze nabaviti na vise mesta u BIH, bila bi lepa vest za sve roditelje.






< Poruku je uredio marketing RR -- 7.5.2016 16:52:56 >

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
7.5.2016 19:52:35   
Vanne
Mene je stvarno sramota jer smo je vec dobili ali ipak hvala vam...ja sam porucivala tu kremu u apotekama u brezi i samo su zapisali kako se zove i rekli da ce vidjeti sta mogu uraditi...kad sam god provjeravala jesu li je nabavili nisu je imali... porucivala sam i mapez sprej i nisu ga nikad nabavljali....valjda nece da se ljudi zamaraju,sta li vec...
Uglavnom hvala vam mnogo,saljem podatke user posted image

_____________________________

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu marketing RR)
Neposredna veza do poruke: 56
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
9.5.2016 12:34:45   
Leptirica87
Ja imam bebicu od nepunih 6mj, vec par puta joj se na licu pojavilo neko crvenilo sa sitnim skroz kao bubuljicama.Ja se nisam usudjivala ni jednom kremom to tretirati (osim caja od kamilice),jer je ipak u pitanju djecija koza lica koja je osjetljiva.Citala sam karakteristike i recenzije Vase kreme i vjerujem da bi nam Vasa krema pomogla u tim situacijama.Ja sam inace iz Tuzle,voljela bih znati da li je neka apoteka u TZ snadbijena Vasom kremom.
Lijep pozdrav

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 57
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
9.5.2016 12:36:01   
marketing RR
Draga Vanne, mi smo pre dva dana samo objavili odgovore vezano za apoteke gde se CortinaT može naći u BIH, a dobitnike za april ćemo danas objaviti :)

IZVORNA PORUKA: Vanne

Mene je stvarno sramota jer smo je vec dobili ali ipak hvala vam...ja sam porucivala tu kremu u apotekama u brezi i samo su zapisali kako se zove i rekli da ce vidjeti sta mogu uraditi...kad sam god provjeravala jesu li je nabavili nisu je imali... porucivala sam i mapez sprej i nisu ga nikad nabavljali....valjda nece da se ljudi zamaraju,sta li vec...
Uglavnom hvala vam mnogo,saljem podatke user posted image

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 58
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
9.5.2016 15:21:52   
marketing RR
Prva aprilska dobitnica CortinaT kreme je jednaa user posted image

Draga jednaa molimo te da nam na pp pošalješ podatke: ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona.


IZVORNA PORUKA: jednaa

Imam problem s kožom lica koja je na području obraza jako suha i pogotovo u ovom periodu mi se pojave crveni krugovi koji svrbe, perutaju se i jako ružno izgleda..

Prije sam išla dermatologu zbog toga i dobila sam neku kremu s kortikosteroidima mislim da se zvala belogent ili tako nešto...

Da li bi meni pomogla ova krema?

Dijete, koje ima 6 godina ima sličan problem samo kod njega se ne peruta nego je crveno i imaju kao tačkice izbočene na obraščićima..

Da li bi njemu pomogla ova krema?




(odgovor članu jednaa)
Neposredna veza do poruke: 59
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
9.5.2016 15:22:42   
marketing RR
Druga aprilska dobitnica CortinaT kreme je Latinka user posted image

Draga Latinka molimo te da nam na pp pošalješ podatke: ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona.

IZVORNA PORUKA: Latinka

Moja koza je strasno suha, jedino ljeti nemam problem sa crvenilom, svrabom i lisajevima. Sve do sad sto sam probala (Avene, A derma) pomogne prvih par dana upotrebe i onda ponovo isto. Ali, najgore mi je kad na licu (najcesce) kod obojice mojih miseva vidim isti problem. Jos, kakva sam ja, borim se da koristim.sto manje hemije, pogotovo na njima pa sam njima najcesce mazala domacim maslinovim uljem, i to kad zaspu da ne diraju
Definitivno cu probati mazati kozu i sebi i njima sa Cortinom T. Citajuci vasa iskustva, bas sam se ponadala da ce i nama pomoci


< Poruku je uredio marketing RR -- 9.5.2016 15:23:57 >

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 60
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
9.5.2016 15:23:36   
marketing RR
Treća aprilska dobitnica CortinaT kreme je nudzejma user posted image

Draga nudzejma molimo te da nam na pp pošalješ podatke: ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona.

IZVORNA PORUKA: nudzejma

Trenutno sam trudna i koza mi cesto ima neke cudne promjene.Na mjestima je suha i hrapava i crvena.Kratkotrajno mi pomogne kada namazem nekom masnijom kremom ili baby uljem ali ponovo se vrati...Obzirom da sam trudna ne usudjujem se da eksperimentisem sa nekim kortikosteroidnim kremama.
Rado bih isprobala Cortinu kremu jer se do sada nisam susretala sa njom.
Pozz

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 61
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
9.5.2016 15:59:29   
Latinka

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Druga aprilska dobitnica CortinaT kreme je Latinka user posted image

Draga Latinka molimo te da nam na pp pošalješ podatke: ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona.

IZVORNA PORUKA: Latinka

Moja koza je strasno suha, jedino ljeti nemam problem sa crvenilom, svrabom i lisajevima. Sve do sad sto sam probala (Avene, A derma) pomogne prvih par dana upotrebe i onda ponovo isto. Ali, najgore mi je kad na licu (najcesce) kod obojice mojih miseva vidim isti problem. Jos, kakva sam ja, borim se da koristim.sto manje hemije, pogotovo na njima pa sam njima najcesce mazala domacim maslinovim uljem, i to kad zaspu da ne diraju
Definitivno cu probati mazati kozu i sebi i njima sa Cortinom T. Citajuci vasa iskustva, bas sam se ponadala da ce i nama pomoci


Hvala, hvala puno!
Jedva cekam da je probamo <3

_____________________________

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu marketing RR)
Neposredna veza do poruke: 62
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
9.5.2016 16:10:56   
nudzejma
Aaaa bas Vam hvalauser posted image
Uljepsali ste mi danuser posted image

_____________________________

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 63
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
9.5.2016 19:01:12   
Vanne

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Draga Vanne, mi smo pre dva dana samo objavili odgovore vezano za apoteke gde se CortinaT može naći u BIH, a dobitnike za april ćemo danas objaviti :)

IZVORNA PORUKA: Vanne

Mene je stvarno sramota jer smo je vec dobili ali ipak hvala vam...ja sam porucivala tu kremu u apotekama u brezi i samo su zapisali kako se zove i rekli da ce vidjeti sta mogu uraditi...kad sam god provjeravala jesu li je nabavili nisu je imali... porucivala sam i mapez sprej i nisu ga nikad nabavljali....valjda nece da se ljudi zamaraju,sta li vec...
Uglavnom hvala vam mnogo,saljem podatke user posted image



Doslo je do pogreske onda user posted image izvinite user posted image


_____________________________

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu marketing RR)
Neposredna veza do poruke: 64
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
9.5.2016 21:39:35   
jednaa

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Prva aprilska dobitnica CortinaT kreme je jednaa user posted image

Draga jednaa molimo te da nam na pp pošalješ podatke: ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona.


IZVORNA PORUKA: jednaa

Imam problem s kožom lica koja je na području obraza jako suha i pogotovo u ovom periodu mi se pojave crveni krugovi koji svrbe, perutaju se i jako ružno izgleda..

Prije sam išla dermatologu zbog toga i dobila sam neku kremu s kortikosteroidima mislim da se zvala belogent ili tako nešto...

Da li bi meni pomogla ova krema?

Dijete, koje ima 6 godina ima sličan problem samo kod njega se ne peruta nego je crveno i imaju kao tačkice izbočene na obraščićima..

Da li bi njemu pomogla ova krema?





Hvala puno user posted image

_____________________________

baby boy se rodio 02.01.2010.
ex jedna2u1

(odgovor članu marketing RR)
Neposredna veza do poruke: 65
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
10.5.2016 9:25:19   
calahoe
Imam promjene u vidu tamnijih mrlja na ledjima, reaguju na kortilosteroide al cim prestanem mazati opet su intenzivnije.Zanima me da li bi mi.ova krema pomogla, jer ne zelim stalnu upotrebu kortikosteroida

< Poruku je uredio calahoe -- 10.5.2016 9:26:24 >


_____________________________

Ako vam se cini da je sve uredu, nesto vam je sigurno promaklo

(odgovor članu jednaa)
Neposredna veza do poruke: 66
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
10.5.2016 12:19:34   
Ringerajin doktor

Draga mama,

CORTINAT krema se preporučuje za promene kako ste ih opisali na licu. Možete je koristiti više puta dnevno i duže u kontinuitetu. Posebno je pogodna za primenu na koži lica jer deluje anti-inflamatorno i regenarativno a bez neželjenih egfekata koje prate primenu leka. Trebate posebno biti obazrivi prilikom primene kortikoida na koži lica.
U slučaju da NE postoji sekundarna infekcija mikroorganizmima( bakterije, virusi, gljivice ), koja zahteva primenu tačno određenog leka koji deluje na uzočnika, savetujuem primenu CORTINAT KREME.

Takođe, promene na koži lica deteta mogu biti tretirane sa CORTINAT kremom.
CORTINAT krema ima kvalitet koji omogućava da se primenjuje na koži lica odraslih ali i koži lica beba od rođenja.
Slobodno aplicirajte više puta dnevno i duže u kontinuitetu, po potrebi..

CORTINAT kremu koristi cela porodica !

Napomena:
Kao i kod primene bilo koje druge kreme, poželjno je da isprobate kako vam prija na unutrasnjoj strani podlaktice.

CORTINAT krema se inače odlično podnosi, odlično razmazuje i upija.

Ima standardizovene, prečišćene aktivne principe biljaka i Biolipide koje koža prepoznaje i koristi za regeneraciju
hidro-lipidne barijere , umirenje crvenila i iritiranosti..


Lep pozdrav
Dr Mirjana Mišić


IZVORNA PORUKA: jednaa

Imam problem s kožom lica koja je na području obraza jako suha i pogotovo u ovom periodu mi se pojave crveni krugovi koji svrbe, perutaju se i jako ružno izgleda..

Prije sam išla dermatologu zbog toga i dobila sam neku kremu s kortikosteroidima mislim da se zvala belogent ili tako nešto...

Da li bi meni pomogla ova krema?

Dijete, koje ima 6 godina ima sličan problem samo kod njega se ne peruta nego je crveno i imaju kao tačkice izbočene na obraščićima..

Da li bi njemu pomogla ova krema?




< Poruku je uredio Ringerajin doktor -- 10.5.2016 12:23:36 >

(odgovor članu jednaa)
Neposredna veza do poruke: 67
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
10.5.2016 12:21:47   
Ringerajin doktor
Draga mama,

CORTINAT krema se preporučuje za primenu i u mirnoj fazi AD a sa ciljem jačanja barijere kože, njene regenaracije i produžavanje faze remisije AD-a.


Lep pozdrav
Dr Mirjana Mišić

IZVORNA PORUKA: Lady26

Iako se bebi za sad sve povuklo, mogu joj mazati lice inace i kad izlazimo vani sa ovom kremom?


< Poruku je uredio Ringerajin doktor -- 10.5.2016 12:22:21 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 68
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
10.5.2016 12:22:57   
Ringerajin doktor
Poštovana,

CORTINAT krema se preporučuje za primenu i kod trudnica jer NE sadrži kortikosteroide ili druge lekove.
Možete biti slobodni da je aplicirate na mestima gde je koža suva , hrapava i crvena , više puta dnevno i duze u kontinuitetu.

Napomena:
Kao i kod primene bilo koje druge kreme, poželjno je da isprobate kako vam prija na unutrasnjoj strani podlaktice.


Lep pozdrav
Dr Mirjana Mišić

IZVORNA PORUKA: nudzejma

Trenutno sam trudna i koza mi cesto ima neke cudne promjene.Na mjestima je suha i hrapava i crvena.Kratkotrajno mi pomogne kada namazem nekom masnijom kremom ili baby uljem ali ponovo se vrati...Obzirom da sam trudna ne usudjujem se da eksperimentisem sa nekim kortikosteroidnim kremama.
Rado bih isprobala Cortinu kremu jer se do sada nisam susretala sa njom.
Pozz

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 69
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
10.5.2016 12:30:55   
Ringerajin doktor

Poštovana,

Istakli ste da se radi o pojavi ,,tamnijih mrlja na leđima,,.
Predlažem da posetite dermatologa koji treba da utvrdi pravu prirodu promena.


Lep pozdrav
Dr Mirjana Mišić

IZVORNA PORUKA: calahoe

Imam promjene u vidu tamnijih mrlja na ledjima, reaguju na kortilosteroide al cim prestanem mazati opet su intenzivnije.Zanima me da li bi mi.ova krema pomogla, jer ne zelim stalnu upotrebu kortikosteroida


(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 70
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
10.5.2016 15:20:58   
almac
pozdrav..
Imam problem s kožom na bebinim obrazima koja je stalno hrapava i ispucala, a ne vidim koji je razlog tome, ne ljubimo po obrazima niti iznosimo na vjetrovitom vremenu vani. Probali smo razne baby kreme ali bezuspješno..Sada me zanima smijem li koristiti cortina kremu za moju tromjesečnu bebu, da je pokušam negdje nabaviti pošto u Banovićima je nema..

(odgovor članu Ringerajin doktor)
Neposredna veza do poruke: 71
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
10.5.2016 15:50:05   
loptica7
Mojem djecaku su se pojavile mrlje na licu koje su svjetlije boje nego ostatak koze lica. Ponekad se pojavi unutar njih crvenilo ili crvene tockice. Ne znam da li bi mu ova krema pomogla, i nisam sigurna da je kod nas ima kupiti, prije Mostara.
Nisam do sada tretirala mrlje nikakvom kremom. Prepisivala sam to alergiji i pratila, ali ne prolazi. Inace nije alergicar, ali u obitelji imamo alergicara, pa zbog genetike.


_____________________________

"Nitko se ne može vratiti u prošlost i stvoriti novi početak. Ali svatko može početi danas i stvoriti drugačiji završetak."

(odgovor članu almac)
Neposredna veza do poruke: 72
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
10.5.2016 18:06:38   
Cakan
Pozdrav svima, ja imam dječaka od 3,5 godine.Kad mu je bilo pola godine primjetila sam mu na vratu,tačnije na dijelu leđa i vrata, male puhljice koje bi se s vremena na vrijeme zacrvenile i češao bi ih. Onda opet period kad se smire,imaju boju kože, tada mu ne smetaju. Kažu mi da je to neki vid ekcema, koristili smo Avene sprej i A dermu ali opet se vraća..ne znam više šta da radim..čini mi se da se i proširilo :( .Probala bih Cortinu :(

(odgovor članu loptica7)
Neposredna veza do poruke: 73
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
11.5.2016 11:43:05   
jednaa

IZVORNA PORUKA: Ringerajin doktor


Draga mama,

CORTINAT krema se preporučuje za promene kako ste ih opisali na licu. Možete je koristiti više puta dnevno i duže u kontinuitetu. Posebno je pogodna za primenu na koži lica jer deluje anti-inflamatorno i regenarativno a bez neželjenih egfekata koje prate primenu leka. Trebate posebno biti obazrivi prilikom primene kortikoida na koži lica.
U slučaju da NE postoji sekundarna infekcija mikroorganizmima( bakterije, virusi, gljivice ), koja zahteva primenu tačno određenog leka koji deluje na uzočnika, savetujuem primenu CORTINAT KREME.

Takođe, promene na koži lica deteta mogu biti tretirane sa CORTINAT kremom.
CORTINAT krema ima kvalitet koji omogućava da se primenjuje na koži lica odraslih ali i koži lica beba od rođenja.
Slobodno aplicirajte više puta dnevno i duže u kontinuitetu, po potrebi..

CORTINAT kremu koristi cela porodica !

Napomena:
Kao i kod primene bilo koje druge kreme, poželjno je da isprobate kako vam prija na unutrasnjoj strani podlaktice.

CORTINAT krema se inače odlično podnosi, odlično razmazuje i upija.

Ima standardizovene, prečišćene aktivne principe biljaka i Biolipide koje koža prepoznaje i koristi za regeneraciju
hidro-lipidne barijere , umirenje crvenila i iritiranosti..


Lep pozdrav
Dr Mirjana Mišić


IZVORNA PORUKA: jednaa

Imam problem s kožom lica koja je na području obraza jako suha i pogotovo u ovom periodu mi se pojave crveni krugovi koji svrbe, perutaju se i jako ružno izgleda..

Prije sam išla dermatologu zbog toga i dobila sam neku kremu s kortikosteroidima mislim da se zvala belogent ili tako nešto...

Da li bi meni pomogla ova krema?

Dijete, koje ima 6 godina ima sličan problem samo kod njega se ne peruta nego je crveno i imaju kao tačkice izbočene na obraščićima..

Da li bi njemu pomogla ova krema?




Zahvaljujem Vam na odgovoru

_____________________________

baby boy se rodio 02.01.2010.
ex jedna2u1

(odgovor članu Ringerajin doktor)
Neposredna veza do poruke: 74
   RE: Napiši iskustvo i osvoji CortinaT kremu!
12.5.2016 10:31:43   
saamy
Meni je pomogla krema hvala vam user posted image

(odgovor članu jednaa)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *