Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 11:27:55
animagical
bujrum na kafu i snickers semice ovo moje bebce miiiirno, ni da mrdne danas...stvarno covjek ne zna kad ce i sta ce biti...kao su me neki dan pucale kontrakcije, mislila sam ma gotovo...a evo sad nista, poneka kad se premorim...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 11:33:15
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical
bujrum na kafu i snickers semice ovo moje bebce miiiirno, ni da mrdne danas...stvarno covjek ne zna kad ce i sta ce biti...kao su me neki dan pucale kontrakcije, mislila sam ma gotovo...a evo sad nista, poneka kad se premorim...
Mogla bi i ja tih secercica uh ako mi ista teze pada jeste ova stolica, ja ne znam sta je ovo al nije humano. Sutra donosim jastuk, ne moze se vise, ipak ove tridesete ubise
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 11:38:54
Semica
Eeee bas ti hvala animagical ...to ti hoces da se ja udebljam jos vise ...kao da mi nije dosta 3,5 kg za 20 dana I kod mene je bebi danas malo mirnija nego inace...ja se odmah uspanicim ali cim se javi meni padne kamen sa srca Jesam luda ali sta cu...svega me strah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 11:48:21
Sensia
sensia, napusi onaj djecji slauf pa sjedi u njega a stvarno ponesi jastuk, ili neki podmetac za stolicu, kao za one stolice za bastu?
Ma treba mi nesto da skroz upadnem u to ovdje ni slauf ne pomaze osim da se smiluju i puste me kuci......uh jedva cekam na pauzu... pa onda jos 3 sata a onda odoh kuci da kuham domace kukuruze i da se tjesim njima
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 11:48:55
animagical
ja smrsala kilu a jedem ko govece, iskreno... ma bona, boli te briga, sad cenama bebe, pa ustajanje po noci, pa dojenje, pa setnje....ma ih, ima da budemo ko oliva
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 11:50:55
Semica
ja smrsala kilu a jedem ko govece, iskreno... ma bona, boli te briga, sad cenama bebe, pa ustajanje po noci, pa dojenje, pa setnje....ma ih, ima da budemo ko oliva
Hehehehehehhehe vala bash...ma i ne sikiram se ja za kile...nikad i nisam...znam i zasto sam se ugojila ovoliko-jer sam prestala da se krecem...noge otekle i sama sam sebi teska...brzo se umorim i odma idem rjedje u setnje i to se odrazilo...a jos i puna vode...tako da...ali sto kazes aBd jos malo i gotovo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 11:59:33
animagical
svrbe li tebe stopala kad nateknu? meni se nekadasnje mjesto zglobova-sada modri jastucici-svrbe i gule ma izgledam isto polutruhla i neko kad kaze trudnicki sjaj...jest al do osmog mjeseca...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 12:02:36
palachinken
Hoće to pred porod, i ja sam u zadnjoj sedmici ofalila kilu Eto ti znak!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 12:03:28
Semica
svrbe li tebe stopala kad nateknu? meni se nekadasnje mjesto zglobova-sada modri jastucici-svrbe i gule ma izgledam isto polutruhla i neko kad kaze trudnicki sjaj...jest al do osmog mjeseca...
Ne svrbe...ali su mi pete potale tako hrapave i grube...nikad nisu bile takve... ja ih sredim onim kamenom za pete...ali cini mi se od tog jos gore..pa sam pocela juce da praktikujem da ih mazem kremom ne bi li malo dosle sebi...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 12:06:32
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken
Hoće to pred porod, i ja sam u zadnjoj sedmici ofalila kilu Eto ti znak!
ja kontam da mi je od precestog posjecivanja wc-a evo skvo se zali na bolove, ona ce izgleda prije
sta rade prstici? spava li? kako po noci, jel ima neki ritam ili stalno drugacije?
uh drage moje kako sam se urahatila kako sam nabavila injkcije, ma nemate pojma...vise mi se ne zuri s porodom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 13:13:54
Silver
Sensia I ti si zgrijesila znaci...ja sam nekakav tripple cokoladni cockie smazala...gluho bilo kako je ono jako! A otkako sam trudna nevolim meso pretjerano...pa hamburgeri - zdravo! Samo pomfrit u Mac-u!
Mozda se nekad i vidimo...poznacu te... po stomaku...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 13:17:28
Sensia
kad samo jedan dan sensia objavi post- pura na sto nacina
A vjeruj mi imala sam namjeru zapoceti dan bas ono: fino skuhala veliku cveklu sinoc i to ponijela, sa malo sira i kiflicom....nakon toga popila domaci sok od borovnice, pa malo grozdja....ma sve divno...
Odjednom, ne znam ni ja kako, vidim se sa pola mac chickena u ustima a pomfri viri sa strane jos me kolegica nagovara da uzmemo i sladoled...... kaze ta cvekla od jutros ce ti sve ponistiti
nema vecere za mene, samo jedan mali kukuruz. A kazu mi da se tek sad najvise dobija-od 8. mjeseca? pa zenice sa iskustvom je li to istina?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 13:19:07
Sensia
u macu svi imaju stomake, musko, zensko, trudno, netrudno...
e jesi luda oplakah.....vala bas tako....slabo da ce me poznati ako je samo po stomaku jer inace imam stomu ono bas bas "velikog". vjerujte mi da je moj stomo van konkurencije kad se udje u Mac