|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1006 1007 [1008] 1009 1010   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.8.2011 11:27:55   
animagical
bujrum na kafu i snickers semiceuser posted image   ovo moje bebce miiiirno, ni da mrdne danas...stvarno covjek ne zna kad ce i sta ce biti...kao su me neki dan pucale kontrakcije, mislila sam ma gotovo...a evo sad nista, poneka kad se premorim...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25176
16.8.2011 11:33:15   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

bujrum na kafu i snickers semiceuser posted image   ovo moje bebce miiiirno, ni da mrdne danas...stvarno covjek ne zna kad ce i sta ce biti...kao su me neki dan pucale kontrakcije, mislila sam ma gotovo...a evo sad nista, poneka kad se premorim...

Mogla bi i ja tih secercica user posted image  uh ako mi ista teze pada jeste ova stolica, ja ne znam sta je ovo al nije humano. Sutra donosim jastuk, ne moze se vise, ipak ove tridesete ubise

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25177
16.8.2011 11:36:09   
animagical
sensia, napusi onaj djecji slauf pa sjedi u njegauser posted image user posted image a stvarno ponesi jastuk, ili neki podmetac za stolicu, kao za one stolice za bastu? 

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25178
16.8.2011 11:38:54   
Semica
Eeee bas ti hvala animagicaluser posted image ...to ti hoces da se ja udebljam jos viseuser posted image ...kao da mi nije dosta 3,5 kg za 20 danauser posted image user posted image user posted image
I kod mene je bebi danas malo mirnija nego inace...ja se odmah uspanicim ali cim se javi meni padne kamen sa srcauser posted image
Jesam luda ali sta cu...svega me strahuser posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 25179
16.8.2011 11:48:21   
Sensia

sensia, napusi onaj djecji slauf pa sjedi u njegauser posted image user posted image a stvarno ponesi jastuk, ili neki podmetac za stolicu, kao za one stolice za bastu? 

Ma treba mi nesto da skroz upadnem u to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ovdje ni slauf ne pomaze osim da se smiluju i puste me kuci......uh jedva cekam na pauzu... pa onda jos 3 sata user posted image user posted image user posted image
a onda odoh kuci da kuham domace kukuruze user posted image user posted image  i da se tjesim njima

Neposredna veza do poruke: 25180
16.8.2011 11:48:55   
animagical
ja smrsala kilu  user posted image   a jedem ko govece, iskreno... ma bona, boli te briga, sad cenama bebe, pa ustajanje po noci, pa dojenje, pa setnje....ma ih, ima da budemo ko olivauser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25181
16.8.2011 11:50:55   
Semica

ja smrsala kilu  user posted image   a jedem ko govece, iskreno... ma bona, boli te briga, sad cenama bebe, pa ustajanje po noci, pa dojenje, pa setnje....ma ih, ima da budemo ko olivauser posted image

Hehehehehehhehe vala bash...ma i ne sikiram se ja za kile...nikad i nisam...znam i zasto sam se ugojila ovoliko-jer sam prestala da se krecem...noge otekle i sama sam sebi teska...brzo se umorim i odma idem rjedje u setnje i to se odrazilo...a jos i puna vode...tako da...ali sto kazes aBd jos malo i gotovo user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25182
16.8.2011 11:59:33   
animagical
svrbe li tebe stopala kad nateknu?  meni se nekadasnje mjesto zglobova-sada modri jastucici-svrbe i guleuser posted image ma izgledam isto polutruhlauser posted image i neko kad kaze trudnicki sjaj...jest al do osmog mjeseca...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25183
16.8.2011 12:00:18   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

haj zemske...ja malo krvarila od vaginalnog..pa me od 4 do 6 spucale razor kontrakcije, uglavnom smirilo se...valjda malo i dok pregledom pogurao.user posted image user posted image

Skvo, koji te to dr. poguraouser posted image , da mu odem i jauser posted image

Nikulin..user posted image user posted image user posted image user posted image a...bolicka..evo i sada...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 25184
16.8.2011 12:02:19   
Gift
zenice drage, ja vam se odjavljujem na par dana...krecimo pa se selim kod mame...a citat cu vas s mobitela..
budite pozdravljene...user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25185
16.8.2011 12:02:36   
palachinken

Hoće to pred porod, i ja sam u zadnjoj sedmici ofalila kilu user posted image Eto ti znak!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 25186
16.8.2011 12:02:59   
Gift
ps. Sretno ako kome krene..user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 25187
16.8.2011 12:03:28   
Semica

svrbe li tebe stopala kad nateknu?  meni se nekadasnje mjesto zglobova-sada modri jastucici-svrbe i guleuser posted image ma izgledam isto polutruhlauser posted image i neko kad kaze trudnicki sjaj...jest al do osmog mjeseca...

Ne svrbe...ali su mi pete potale tako hrapave i grube...nikad nisu bile takve...user posted image ja ih sredim onim kamenom za pete...ali cini mi se od tog jos gore..pa sam pocela juce da praktikujem da ih mazem kremom ne bi li malo dosle sebi...

Neposredna veza do poruke: 25188
16.8.2011 12:04:58   
Semica
Odmori se kod mame Gift!!! i Cuvaj se user posted image

< Poruku je uredio Semica -- 16.8.2011 12:05:12 >

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25189
16.8.2011 12:06:32   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Hoće to pred porod, i ja sam u zadnjoj sedmici ofalila kilu user posted image Eto ti znak!

ja kontam da mi je od precestog posjecivanja wc-auser posted image   evo skvo se zali na bolove, ona ce izgleda prijeuser posted image  

sta rade prstici? spava li? kako po noci, jel ima neki ritam ili stalno drugacije?user posted image

uh drage moje kako sam se urahatila kako sam nabavila injkcije, ma nemate pojma...vise mi se ne zuri s porodomuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 25190
16.8.2011 13:09:36   
Sensia
Uh opet se zenice razbjezale, ja sad sa pauze, i jesam KRIVA sam!!!
Otisli u mac i razvalila se evo ne mogu disati user posted image user posted image user posted image

inace nisam ljubitelj te hrane al valjda me drustvo ponijelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ni tri donata me nece spasiti

Neposredna veza do poruke: 25191
16.8.2011 13:13:08   
animagical
user posted image user posted image user posted image user posted image kad samo jedan dan sensia objavi post- pura na sto nacina

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25192
16.8.2011 13:13:54   
Silver
Sensia I ti si zgrijesila znaci...ja sam nekakav tripple cokoladni cockie smazala...gluho bilo kako je ono jako! A otkako sam trudna nevolim meso pretjerano...pa hamburgeri  - zdravo! Samo pomfrit u Mac-u!

Mozda se nekad i vidimo...poznacu te... po stomaku... user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25193
16.8.2011 13:15:05   
animagical
u macu svi imaju stomake, musko, zensko, trudno, netrudno...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25194
16.8.2011 13:15:27   
Skvo RR
Neka si..sta te briga...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imas pravo da se najedes...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25195
16.8.2011 13:17:26   
animagical
skvo, ima li kakvih promjena? kakvo je stanje?user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25196
16.8.2011 13:17:28   
Sensia

user posted image user posted image user posted image user posted image kad samo jedan dan sensia objavi post- pura na sto nacina

A vjeruj mi imala sam namjeru zapoceti dan bas ono: fino skuhala veliku cveklu sinoc i to ponijela, sa malo sira i kiflicom....nakon toga popila domaci sok od borovnice, pa malo grozdja....ma sve divno...

Odjednom, ne znam ni ja kako, vidim se sa pola mac chickena u ustima a pomfri viri sa strane user posted image user posted image  jos me kolegica nagovara da uzmemo i sladoled...... kaze ta cvekla od jutros ce ti sve ponistiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nema vecere za mene, samo jedan mali kukuruz.
A kazu mi da se tek sad najvise dobija-od 8. mjeseca? pa zenice sa iskustvom je li to istina?

Neposredna veza do poruke: 25197
16.8.2011 13:18:30   
animagical
nazalost jesteuser posted image istina je

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25198
16.8.2011 13:19:07   
Sensia

u macu svi imaju stomake, musko, zensko, trudno, netrudno...user posted image user posted image user posted image user posted image

e jesi luda oplakah.....vala bas tako....slabo da ce me poznati ako je samo po stomaku jer inace imam stomu ono bas bas "velikog". vjerujte mi da je moj stomo van konkurencije kad se udje u Mac

ja se jos smijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25199
16.8.2011 13:21:05   
Skvo RR
Ziga me...sa vremena na vrijeme..lalallalla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ali dobro je...nesto raduckam po kuci...pa da i ja malo poguram...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1006 1007 [1008] 1009 1010   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1006 1007 [1008] 1009 1010   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *