|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1008 1009 [1010] 1011 1012   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.8.2011 15:35:58   
Sensia
Ma samo polako, ja mislim da je ako BOg da najgore proslo, sad polako bez prevelike aktvnosti.....i mene nekad kad potkoci (ne znam ni ja od cega) ja legnem pa se smirim.....

sad je bas bila guzva na vjezbicama, bolje sto nisi, prevruce i pretijesno........

je li narasto stomo, gdje nam je slikica?

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 25226
16.8.2011 15:46:03   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Ma samo polako, ja mislim da je ako BOg da najgore proslo, sad polako bez prevelike aktvnosti.....i mene nekad kad potkoci (ne znam ni ja od cega) ja legnem pa se smirim.....

sad je bas bila guzva na vjezbicama, bolje sto nisi, prevruce i pretijesno........

Jedva cekam vezbice, u ponedjeljak user posted image Mogla bi ja i u petak otici u ovaj termin u 11 da malo slusam, kad vec nemam sta raditi user posted image Gdje se to tacno nalazi, jel teko naci?

Raste stomo,polako ali sigurno user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25227
16.8.2011 15:46:26   
Sonja
pa ne mogu da stignem sve da iscitam...bas se brze

ja isla da kupim onaj fruktalov sok od brusnice 100% nesto mi mrsko pravit sebi caj user posted image ovako mi lakse heheh

vidim sve ste 2 i 3 u 1 al izgleda ne zadugo heheheh

mene par dana kosti i zglobovi jako bole..ne znam ima li to kakve veze sa trudnocom..nema logike al ko ce znat..
svakako cu pitati dr. kad budem na kontrolu

moj mudonja udara li udara..pravo je aktivanuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25228
16.8.2011 15:47:51   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sonja

ja isla da kupim onaj fruktalov sok od brusnice 100% nesto mi mrsko pravit sebi caj user posted image ovako mi lakse heheh

mene par dana kosti i zglobovi jako bole..ne znam ima li to kakve veze sa trudnocom..nema logike al ko ce znat..

Ovo mora da sam propustila jer nisam bila aktivna na RR, zar je Sonja kod tebe mudonja?

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 25229
16.8.2011 15:51:13   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Jedva cekam vezbice, u ponedjeljak user posted image Mogla bi ja i u petak otici u ovaj termin u 11 da malo slusam, kad vec nemam sta raditi user posted image Gdje se to tacno nalazi, jel teko naci?

u petak ce ti sad neka TV doci user posted image  da snima vjezbice, tako nam rekla babica ako nisam nesto prolupala. A nije ti problem ides onim vanjskim stepenicama na drugi sprat tj do kraja gore i na dnu ti pise centar za materinstvo i tu udjes i vidis puuuuno zenica sa tibom i  ne mozes fulati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 25230
16.8.2011 15:56:53   
star
pozdrav svima..nisam 2-3 dana citala a vidim pisalo se svasta pa eto..ako se ima sta za cestitati CESTITAM, neznam jel se koja porodila...ja sad od doktora...sutra nam 34 pune sedmice  a moja beba mashala 3289g teska..po uzv sad termin 05.09. umjesto 28.09.?...jos me dr par puta pita imam li bolova ikakvih..da mu se odmah javim..pa me sad panika polako hvata, kontam krupna, napredna beba, jedva ceka da izadje..samo da je do 9.mj doci pa nek odmah izleti user posted image
idem sad polako citati sta se sve desavalo..svima jedan veliiikkkkiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25231
16.8.2011 15:58:18   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

hahahah....neku noc smo...user posted image user posted image user posted image user posted image ...ali ne smijem vise (jer moram stavljati vaginalete...imam malu upalicu) tj. do petka tada mi je kontrola...a ako bude sve kako doktor predvidja u nedelju odoh da se upoznam sa bebcem....a do tada cu pokusavati sa hurmama.user posted image   user posted image user posted image user posted image

Opa! Sretno, hurme zakon! user posted image Ti, ono, ide na prirodni pa ta bude ili mora na CR, sad se vie ne sjecam?

Prirodni akoBogda.ali radi posteljice...postoji mogucnost da me malo pogura indukcijom.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 25232
16.8.2011 15:58:57   
Sensia
IZVORNA PORUKA: star

pozdrav svima..nisam 2-3 dana citala a vidim pisalo se svasta pa eto..ako se ima sta za cestitati CESTITAM, neznam jel se koja porodila...ja sad od doktora...sutra nam 34 pune sedmice  a moja beba mashala 3289g teska..po uzv sad termin 05.09. umjesto 28.09.?...jos me dr par puta pita imam li bolova ikakvih..da mu se odmah javim..pa me sad panika polako hvata, kontam krupna, napredna beba, jedva ceka da izadje..samo da je do 9.mj doci pa nek odmah izleti user posted image
idem sad polako citati sta se sve desavalo..svima jedan veliiikkkkiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga star pa cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image , masala vidi ti bebare sto je fino ruckila user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 25233
16.8.2011 16:03:50   
Semica
Mea Mea...naravno da ima u septembru...ti vec mene i animagical pripisala ovom mjesecuuser posted image user posted image user posted image

bebice i meni se desava da je beba preaktivna nekoliko dana pa onda dan,dva je pomalo osjetim...iskreno mrzim kad se to desi..jer odma se plasim da nesto bebi nije ok...ali to izgleda tako treba...ne sikiraj se...bitno je da osjetis bilo kakve pokrete pa makar i blage user posted image

Stvarno sta je sa gerbe???

Star draga i ja ti cestitam...eto prestize ti nas pola user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Semica -- 16.8.2011 16:04:29 >

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25234
16.8.2011 16:09:45   
Semica
Drznice sto virkas...user posted image user posted image
Kako sluzi jastuk? Je li muzic vec izletio iz kreveta user posted image user posted image user posted image

Pahuljice ima li kod tebe sta novo??? aaa zena...samo vire,usutile se user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25235
16.8.2011 16:11:35   
Semica

IZVORNA PORUKA: Sonja

Mene su znali tako boljeti zglobovi...ma kosti sve...pa pocnem uvrtat zglobove na rukama i nogama kao na fizickom...godilo mi to...
kako da nema veze sa trudnocom-pa bebi ti uzima sve sto ti treba za kosti-zato i bole user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 25236
16.8.2011 16:13:47   
Skvo RR
Star...masallah bebice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sonja..probaj sa encian tabletama brusnice...pocucla se 1X dnevno.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25237
16.8.2011 16:15:57   
palachinken

IZVORNA PORUKA: star

Moram te i ovdje pohvaliti kako super izgledas, sve tanko, samo stomo iskočio! Eto, kako je krenulo, mozda se uskoro sudarimo kolicima negdje u gradu user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 25238
16.8.2011 16:20:25   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Semica

Mea Mea...naravno da ima u septembru...ti vec mene i animagical pripisala ovom mjesecuuser posted image user posted image user posted image

bebice i meni se desava da je beba preaktivna nekoliko dana pa onda dan,dva je pomalo osjetim...iskreno mrzim kad se to desi..jer odma se plasim da nesto bebi nije ok...ali to izgleda tako treba...ne sikiraj se...bitno je da osjetis bilo kakve pokrete pa makar i blage user posted image

Stvarno sta je sa gerbe???

Star draga i ja ti cestitam...eto prestize ti nas pola user posted image user posted image user posted image

hvala semice, ma danas samo jutros se promrdala i to kad sam je gurkalauser posted image , kasnije i dva reda milke i guranje nisu palili,vec me sizovi hvatali....onda gledala nesto na tv-u i udarila me jednom blago i par puta slabije al smirila sam se hB

anice sonji tek sad na uzv vidjeli da je ipak mudonjauser posted image

a moja ona dr bezobrazna nije mi nijednom htjela gledati na uzv i na 4d spol. a dr nikulin nije mogao vidjeti jer je bila pupcana medju nogicama a sad na iducem pregledu cu pitati da utvrdim, jer su mi samo rekli u 17.sedmici i to jednom kratko na GAK-u da je curica aBd

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25239
16.8.2011 16:24:32   
Semica

IZVORNA PORUKA: Bebica11

hvala semice, ma danas samo jutros se promrdala i to kad sam je gurkalauser posted image , kasnije i dva reda milke i guranje nisu palili,vec me sizovi hvatali....onda gledala nesto na tv-u i udarila me jednom blago i par puta slabije al smirila sam se hB

Ma kod mene slatko ne igra nikakvu ulogu toga sto se tice...znam nista slatko ne pojesti, a beba mi rasturi stomak...a kad pretjeram sa slatkom-ona mirna...kao danas...jutros sam pojela onaj tops cijeli kao dorucak i mlijeko uz to...a bebica i dalje mirna...osjetim ja nju ali ne onako kako zna user posted image Ali hajde-mozda joj se drijema-ipak je oblacno kod nas danas...kisa samo sto nije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25240
16.8.2011 16:25:27   
drznica

Drznice sto virkas...user posted image user posted image
Kako sluzi jastuk? Je li muzic vec izletio iz kreveta user posted image user posted image user posted image

Pahuljice ima li kod tebe sta novo??? aaa zena...samo vire,usutile se user posted image

Dosla ja na posao...moja mirna druga smjenauser posted image
Citam vas, pa da se mogu oglasiti user posted image Jastuk sad koristim u popodnevnim satima spavanja, ako uspijem ugrabit jer navece nastane prava guzva user posted image
Sto ste navalili na Skvo??? Zeni se ne zuri heheh, a ni bebiuser posted image

Ja sam sinoc bukvalno se poništila sladoledom iz McDonalds-a...stvarno je izvrstan. Moram se pohvalit kako sam bila vrijedna pravila juce grašak, pa danas filovala paprike, a nasla paprike tako sitne da mi je trebala cackalica da ih punim hahah...vljalo je 35 komada napunit...mm je bio zaduzen da guli krompir i naravno da viri u rernu kad ce bit gotove...to je kao rucak za sutra, a znam ad cemo veceras navaliti hihihi.
Lagano vam se spremam za mora...jedva cekam. Htjela sam uzeti neko osiguranje za svaki slucaj i ne daj Boze, sta mislite, gdje sta , kako???

Pusa svima

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25241
16.8.2011 16:30:22   
drznica
Anice, meni napisase u pp za Mašića ima ordinaciju privatnu i br.telefona. ja nesto ne mogu vjerovat da je to taj Mašić user posted image
Jel' tebi ko sta javio???

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25242
16.8.2011 16:34:32   
babilon
Zene,
da vas pitam za tu brusnicu, gdje kupujete taj caj 100%? Ja imam ono brusnicu baska pa je nekad uzmem i grickam... Posto mi urin nij ebas najbolji moram opjacati tu brusnicu...

Inace, bila kod doktora, sve super hB, bebica 1650gr, malo pokrupna, ali eto genetika hihihi, duga bebica mashAllah, na babu ;D s obzirom da jeo n 2m a ja 167 ;)))))

sve mjere odgovaraju sedmici trudnoce, bebica fino napreduje, plodne vode dovoljno, srce super kuca... Joj tu sam se nasmijala, radi dr UVZ i na srce i ja govorim 'evo radi' hahahahaha kaze on 'naravno da radi, ali moramo da ga i cujemo.' tako da je to bas bilo smijesno.

Uglavnom, moram da opet da radim urinokultur 3x, i uzeo je vaginalni bris, pa i te nalaze moram da cekam, pa vjerovatno ce mi morati neku terapiju ukljuciti da te bubice isCHeram ;D

cmoka svima!

ps. Moze li mi neko preporuciti dobrog kardiologa i internistu u Sarajevu? Imam aritmiju a i steze me nekad u prsima kao da ce srce prestati kucati, pa moram i to da pregledam za svaki slucaj!?

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25243
16.8.2011 16:35:40   
Anica1

IZVORNA PORUKA: Anica1

u petak ce ti sad neka TV doci user posted image  da snima vjezbice, tako nam rekla babica ako nisam nesto prolupala. A nije ti problem ides onim vanjskim stepenicama na drugi sprat tj do kraja gore i na dnu ti pise centar za materinstvo i tu udjes i vidis puuuuno zenica sa tibom i  ne mozes fulati user posted image user posted image user posted image

Uh ne bi na TV, cekam ja vas dvije za ponedjeljak, da se druzimo user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25244
16.8.2011 16:35:47   
animagical
hej zenice, ja opet bila zaspalauser posted image sta je ovo sa mnom, ne trijeznim se...cim legnem, gotova u sekundi...sve me nesto bez veze ziguca i boli, a znam da nije to to, ma ni blizu...i onda legnem i sve me prodjeuser posted image

odoh da virnem sta ste pisale...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25245
16.8.2011 16:40:45   
animagical
IZVORNA PORUKA: babilon

ps. Moze li mi neko preporuciti dobrog kardiologa i internistu u Sarajevu? Imam aritmiju a i steze me nekad u prsima kao da ce srce prestati kucati, pa moram i to da pregledam za svaki slucaj!?

mogu jauser posted image internista/kardiolog dr Amra Dzankovic u opstoj bolnici...to ti je internisticki kabinet, imas na stranici opste bolnice broj, nazovi reci da si trudnica i da trebas do nje, mene primili isti dan kad sam nazvala...ova gospodja im je sef nekakav, a jako je fina...narocito prema trudnicama... cujem danas od dr opste prakse da ima 4 djece, nije ni cudo sto je takva prema trudnim zenamauser posted image   ako neces u opstu, pitaj skvo, ona ide u vrazovu

pa sto posto brusnica ti je kad kupis kilo brusnice na pijaci i dobijes one gnjecave polodove, nema boljeuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 16.8.2011 16:41:57 >

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 25246
16.8.2011 16:41:37   
Skvo RR

Zene,
da vas pitam za tu brusnicu, gdje kupujete taj caj 100%? Ja imam ono brusnicu baska pa je nekad uzmem i grickam... Posto mi urin nij ebas najbolji moram opjacati tu brusnicu...

Inace, bila kod doktora, sve super hB, bebica 1650gr, malo pokrupna, ali eto genetika hihihi, duga bebica mashAllah, na babu ;D s obzirom da jeo n 2m a ja 167 ;)))))

sve mjere odgovaraju sedmici trudnoce, bebica fino napreduje, plodne vode dovoljno, srce super kuca... Joj tu sam se nasmijala, radi dr UVZ i na srce i ja govorim 'evo radi' hahahahaha kaze on 'naravno da radi, ali moramo da ga i cujemo.' tako da je to bas bilo smijesno.

Uglavnom, moram da opet da radim urinokultur 3x, i uzeo je vaginalni bris, pa i te nalaze moram da cekam, pa vjerovatno ce mi morati neku terapiju ukljuciti da te bubice isCHeram ;D

cmoka svima!

al tawil.user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 25247
16.8.2011 16:42:38   
star
hvala na cestitkama user posted image user posted image ma da vam iskreno kazem ja pocela da panicim, nisam pola stvari spremilauser posted image user posted image user posted image user posted image a kontam moglo bi brzo pa..danas cu jos odmoriti a od sutra shoping, pranje i peglanje user posted image user posted image user posted image user posted image s ovim mojim se izgleda nikad ne znauser posted image user posted image user posted image user posted image
Palachinkice hvala ljubavi i ti si meni preslatka s tim malim medicem u kolicima...on je san snova..da vam  bude ziv i zdrav....dugo sladju bebicu nisam vidjela...a ni hrabriju mamicu...a jedva cekam aBd da se sudaramo kolicima...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25248
16.8.2011 16:42:59   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

mogu jauser posted image internista/kardiolog dr Amra Dzankovic u opstoj bolnici...to ti je internisticki kabinet, imas na stranici opste bolnice broj, nazovi reci da si trudnica i da trebas do nje, mene primili isti dan kad sam nazvala...ova gospodja im je sef nekakav, a jako je fina...narocito prema trudnicama... cujem danas od dr opste prakse da ima 4 djece, nije ni cudo sto je takva prema trudnim zenamauser posted image   ako neces u opstu, pitaj skvo, ona ide u vrazovu

pa sto posto brusnica ti je kad kupis kilo brusnice na pijaci i dobijes one gnjecave polodove, nema boljeuser posted image

Ovo sam otisla radi "drzavnog" nalaza..ali ako nemas dijagnozu, najbolji ti je al tawil. Ja imam problem sa srcem.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25249
16.8.2011 16:44:15   
Semica
IZVORNA PORUKA: animagical

hej zenice, ja opet bila zaspalauser posted image sta je ovo sa mnom, ne trijeznim se...cim legnem, gotova u sekundi...sve me nesto bez veze ziguca i boli, a znam da nije to to, ma ni blizu...i onda legnem i sve me prodjeuser posted image

odoh da virnem sta ste pisale...

ja se namjestila da gledam seriju...i zaspim...vise od pola serije proslo user posted image user posted image user posted image
hoce to haman u ovim sedmicamauser posted image

Babilon...user posted image user posted image za bebicu...bit cu dugonogooo mami i tati aBd....user posted image user posted image e jesi me slatko nasmijala sa tim -evo ga ,radi user posted image user posted image user posted image Tako je meni dr.na GAKu kad sam prokrvarila u 15toj sedmici pokazivao monitor olovkom i govorio: vidis li ovo ovdje...jojj ja se uspanicila...vidim nesto tamno..kontam neko krvarenje...ma reko kojeee...kaze on pa ovo ovdje-i tek je onda pokazao na srce...aaaaaa reko srce-vidim vidim,,,kuca user posted image e kaze to je dobrooo i nasmija seuser posted image user posted image user posted image kao u fazonu sve je ok...ih kako mi je tad pao kamen sa srca..bas sam se uplasila bila ...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1008 1009 [1010] 1011 1012   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1008 1009 [1010] 1011 1012   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *