Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 13:21:06
Semica
Sensia-sve je individualno sa kilazom...eto meni Sweet neki dan rece da je ukupno u 8 i 9. mjesecu dobila samo 1kg...a ja sam vec dobila 3,5...pa ti sad vidi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 13:24:30
animagical
uh ja ovako iza podne Boga molim da ne krene, nek ceka do ponoci bar skvo, hajde, hajde, malo cucnjevi, pa po hurmama udari a i ako usput kupatilo ocistis, nije na odmet
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 13:24:34
Sensia
IZVORNA PORUKA: Semica
Sensia-sve je individualno sa kilazom...eto meni Sweet neki dan rece da je ukupno u 8 i 9. mjesecu dobila samo 1kg...a ja sam vec dobila 3,5...pa ti sad vidi
ja sam se zakucala na +5 ima 20 dana mozda....kontam da nije zatisje pred buru.... ma sweet je garant purasica , a i to sto kazes sve je individualno.
Skvo pa brate znas koji je najbolji nacin ako hoces malo da ubrzas....jest da je lijepi Ramazan al eto
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 13:28:58
Skvo RR
hahahah....neku noc smo... ...ali ne smijem vise (jer moram stavljati vaginalete...imam malu upalicu) tj. do petka tada mi je kontrola...a ako bude sve kako doktor predvidja u nedelju odoh da se upoznam sa bebcem....a do tada cu pokusavati sa hurmama.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 16.8.2011 13:29:24 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 13:33:24
Skvo RR
A ne brinite ja sam manijak za internet... ...Imam fore do nedelje da sama guram...a onda ce doktor malo inducirati...ali kaze da sam se fino pocela otvarati... ...bebac se namjestio...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 13:36:09
Sensia
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
hahahah....neku noc smo... ...ali ne smijem vise (jer moram stavljati vaginalete...imam malu upalicu) tj. do petka tada mi je kontrola...a ako bude sve kako doktor predvidja u nedelju odoh da se upoznam sa bebcem....a do tada cu pokusavati sa hurmama.
Ma najlakse je linijom manjeg otpora hurmice i to....
Nama babica samo trubi o tome tj kako je keks nakon 38 nedlje jedini nacin ako zelimo da se do termina porodimo i otvorimo e sad ne znam ti vidi Blago tebi jos malo i eto bebana hvala Bogu, uh sve nas izvjestavaj, pogotovo ove sto nemaju pojma sta ih ceka
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 13:44:20
Sensia
IZVORNA PORUKA: Silver
Sensia gdje idete na vjezbice????...i ja sam kontala od slijedeceg mjeseca tad cu biti 6-ti mjesec...valjda nije rano...
Cicibanka i ja idemo na otoku i babica je super, vedra i bas pozitiva..... ma nije ti rano, nekad ces doci, nekad neces a vidim one zenice sto dodju 15 dana pred termin prvi put nit sta slusaju nit sta pitaju one vec u svom svijetu
samo sto sad ne radimo vjezbice jer je prevruce a bude puno zenica, pa ja mislim da bi se onesvjestile nakon 15 sekundi vjezbanja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 13:45:49
animagical
ja mislim da cu ja ovdje ostati do oktobra doduse ne znam kakvo mi je sada stanje, ne dadoh se dirati juce... malo ziguca, poneka kontrakcija... ma slabo.....kako je bilo fino krenulo neki dan...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 13:56:51
Ina86
Pozdrav zenice.. Ja bila danas na kontroli, nista novo, kaze dr. da cemo docekati termin, a ja sam cijelo vrijeme tokom trudnoce imala neki osjecaj da ce pisuljica uraniti, ali eto.. Sto se tice tog ubrzavanja poroda, mene nakon keksa neku vece zabolio stomak kao pred menstruaciju i konstantno bolio, ja se prepala i rekla nema vise keksa Vidim Skvo bi mogla uskoro da nam priusti jedan prenos uzivo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 13:56:57
Semica
Ahaaaaaaaaaaaaaa....znaci jos malo pa da i ja u akciju ganjanja mm-a po kuci krenem...hehehe Nisam sve oprala imam jos nekoliko kesaaa...ostalo je oprano...vise od pola opranog je i ispeglano i slozeno...ruke me zabolile od peglanja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 14:00:49
animagical
IZVORNA PORUKA: Ina86
Sto se tice tog ubrzavanja poroda, mene nakon keksa neku vece zabolio stomak kao pred menstruaciju i konstantno bolio, ja se prepala i rekla nema vise keksa
pa to znaci da je malo djelovalo, sto da ukidas i treba da zaboli
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 14:01:18
mea29
konacno se i ja nakacih kao covjek...jedva sam uspjela procitati sta ste pisale, koci li koci...uskoro ce neki prenosi uzivooooooo juhuhuhu...nekoliko vas je u niskom startu...a nakon vas...MI oktobruše....septembar ce biti pust...od ovih sto se redovno javljaju ja mislim da nema ni jedna u septembru...
ja sutra idem na "obicni" pregled kilaza, fazoni,pitat cu da mi urade bris zbog iscjetka i kad mogu na bolovanje...a u petak konacno na uvz...ko na iglama sam....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 14:31:00
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Silver
Bebice11 vidim viris
sta ima? jesi li dobro?
A gdje mi je gerberka da mi je nije neko naljutio???
zdravo zenice
evo me kod sveki,bicu do petka pa zato me nema
stomak me danas boli s lijeve strane,al skroooz lijevo ne vjerujem da je maternica,boli tupo i na istom mjestu,tjesim se da se nesto razvlaci
a i beba mi je par dana praaaaaaaaavp mirna, samo se malkice provrti,jel se to vama desavalo da udara jako par dana pa par blago, danas se skoro i ne javlja, pravo me brine
vidim sve ste jos 2 u 1
DIJAMANT zao mi je sto si se sekirala,al nek si sad dobro
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 15:13:46
Anica1
Ja bas imam problema sa konekcijom kuci ovih zadnjih dana, a sa posla bilo milina se javljati, uvijek online
Nego zenice, kad ce mene ovaj (s)ticker prebaciti u 7 mjesec, sa koliko sedmica?
Vidim ja danas se castilo po mac-u, hajde Sensia imas opravdanje posto stojis na 5 kg I ja stojim na 3,5, ali se bojim ono naglo kad krene gotova sam. Jos sad kuci mirujem pa samo izmisljam sta bi jela
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 15:20:27
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1
Ja bas imam problema sa konekcijom kuci ovih zadnjih dana, a sa posla bilo milina se javljati, uvijek online
Nego zenice, kad ce mene ovaj (s)ticker prebaciti u 7 mjesec, sa koliko sedmica?
Vidim ja danas se castilo po mac-u, hajde Sensia imas opravdanje posto stojis na 5 kg I ja stojim na 3,5, ali se bojim ono naglo kad krene gotova sam. Jos sad kuci mirujem pa samo izmisljam sta bi jela
uh koliko se ja sjecam 26+5 ma nije meni problem sto sam se najela vec sto sam jela tkavu hranu, to bas nicem ne sluzi, cak ni ona tri komada salate
ma samo ti rucki zdravo da bebi sto prije naraste brzo velika......bitno je da nista ne boli, sad ti je kontrola u cetvrtak?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 15:28:17
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1
uh koliko se ja sjecam 26+5 ma nije meni problem sto sam se najela vec sto sam jela tkavu hranu, to bas nicem ne sluzi, cak ni ona tri komada salate
ma samo ti rucki zdravo da bebi sto prije naraste brzo velika......bitno je da nista ne boli, sad ti je kontrola u cetvrtak?
Sinoc me boljelo, pa sam se primirila i lezala, danas je bolje.
Ma hajde, mozes jednom i sa hranom zgrijesiti, pa vidjeces da ce pisuljica mala voljeti mac
U cetvrtak idem gore na GAK, moram s ejaviti, a kod dr J se moram naruciti za sljedecu semdicu zbog doznaka za bolovanje i za UZ. Koliko se sjecam rekla mi je da ce u septembru na godisnji.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.8.2011 15:35:13
palachinken
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Opa! Sretno, hurme zakon! Ti, ono, ide na prirodni pa ta bude ili mora na CR, sad se vie ne sjecam?