|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1009 1010 [1011] 1012 1013   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.8.2011 16:46:05   
animagical
hehe skvo, ja zaboravih da je i tebi trebao drzavni nalazuser posted image ugl i ja sam zato isla u opstu,ali se potrefila i fina doktorica...a tawil je najbrziuser posted image user posted image eh kad se sjetim vadjenja bete kod njega....user posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25251
16.8.2011 16:48:30   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

hehe skvo, ja zaboravih da je i tebi trebao drzavni nalazuser posted image ugl i ja sam zato isla u opstu,ali se potrefila i fina doktorica...a tawil je najbrziuser posted image user posted image eh kad se sjetim vadjenja bete kod njega....user posted image  

A...ko ce odgovoriti nego nas dvije..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25252
16.8.2011 16:49:27   
palachinken

hej zenice, ja opet bila zaspalauser posted image sta je ovo sa mnom, ne trijeznim se...cim legnem, gotova u sekundi...sve me nesto bez veze ziguca i boli, a znam da nije to to, ma ni blizu...i onda legnem i sve me prodjeuser posted image

odoh da virnem sta ste pisale...

To ti se tijelo odmara za veliko finale user posted image user posted image Kazem ti ja, samo sto nisi user posted image

I da te naponem, posto ces aBd na prirodni porod, onom ko te bude pazio poslije, mama ili sveki, reci da ti u spreme u litrama kompota od suhih sljiva i smokava. Da sam ranije znala koja je trauma prva stolica poslije poroda....

< Poruku je uredio palachinken -- 16.8.2011 16:51:04 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 25253
16.8.2011 16:53:00   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

hej zenice, ja opet bila zaspalauser posted image sta je ovo sa mnom, ne trijeznim se...cim legnem, gotova u sekundi...sve me nesto bez veze ziguca i boli, a znam da nije to to, ma ni blizu...i onda legnem i sve me prodjeuser posted image

To ti se tijelo odmara za veliko finale user posted image user posted image Kazem ti ja, samo sto nisi user posted image

oho predvidjanja padajuuser posted image user posted image   hvala, hvala, i naravno- Bog te cuouser posted image mogu ja jos cekati, iako vise nije zabavno...

skvo, pa ko bi drugi nego ti i ja? mislim..da nije smijesno bilo bi tuznouser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 25254
16.8.2011 16:53:58   
Skvo RR

I da te naponem, posto ces aBd na prirodni porod, onom ko te bude pazio poslije, mama ili sveki, reci da ti u spreme u litrama kompota od suhih sljiva i smokava. Da sam ranije znala koja je trauma prva stolica poslije poroda....

Ili ako si mesojed kao ja..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image leso teletina masnija sa povrcem.....isla sam u wc prvi dan kada sam izasla iz bolnice..i mama mi je pravila citavu sedmicu..bas sam se lijepo ocistila..user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25255
16.8.2011 16:54:00   
animagical

oho predvidjanja padajuuser posted image user posted image   hvala, hvala, i naravno- Bog te cuouser posted image mogu ja jos cekati, iako vise nije zabavno...

skvo, pa ko bi drugi nego ti i ja? mislim..da nije smijesno bilo bi tuznouser posted image

i da se pohvalim moja sveki najbolji kompot na svijetuuser posted image user posted image moram joj reci da pripremi smokve....

Neposredna veza do poruke: 25256
16.8.2011 16:56:32   
Skvo RR
Zene..meni stomak na koljenima...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...hahahha..presmijesno izgleda..nego animagical spavaj kada mozes..ja kao zombic...user posted image

Neposredna veza do poruke: 25257
16.8.2011 16:58:09   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ili ako si mesojed kao ja..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image leso teletina masnija sa povrcem.....isla sam u wc prvi dan kada sam izasla iz bolnice..i mama mi je pravila citavu sedmicu..bas sam se lijepo ocistila..user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam sedam dana jela maltene samo tecno, i to najvise supu od telece koljenice, ali svejedno. Kombinacija lijenih crijeva nakon 9 mjeseci drugog stanja, mirovanja + sto ne smijes sjesti niti se pod razno napinjati i naprezati, e kod mene je dovelo do ruzne agonije. Tek 10. dan po porodu se kutarisala, da izvinete, i sve plakala od sreće poslije. Triput bi se porodila, čak bih i sivanje opet, ali ono ne user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25258
16.8.2011 16:59:50   
animagical
hehe jel beba sjela u krilouser posted image znam kako je... uh spavam po danu a po noci ugl teturam u wc-kako pritisne mjehur kad sam u horizontali?? nista ja ne kontam...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25259
16.8.2011 17:02:11   
Sonja
Anice vidis u moje cure narasla cuna pa je mudonja hahahaahahuser posted image
a Bebice samo se ti smiji pa ce i tvojoj narastuser posted image user posted image

babilon masala za bebaru
ja uzmem onaj Fruktal sok 100% pise na njemu..imas Brusnicu a ima jos onaj od cvekle pa od mrkve od borovnice i sve je kao 100% i oko 4KM su
mene mrzi da kuham pravu brusnicu pa to pijem mada je najbolje onu kuhati al et :)

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 25260
16.8.2011 17:14:25   
Skvo RR

hehe jel beba sjela u krilouser posted image znam kako je... uh spavam po danu a po noci ugl teturam u wc-kako pritisne mjehur kad sam u horizontali?? nista ja ne kontam...

Zanemarite celulit...popila sam zadnjih 1o dana hektolitar vode..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 25261
16.8.2011 17:18:07   
drznica
awww sto je ovo nesto slatko na tebi...Lijepi pupo...

Znaci poslije poroda problemi sa stolicom?! Ja sam nadrljala, ja sad imam problema, a da ne pricam o hemoroidima kad se pojave poslije svake stolice huuuh...jadna ja na porodu user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25262
16.8.2011 17:21:28   
Sonja
skvo user posted image user posted image user posted image user posted image
stomo se bas spustio
a ovo ti preslatko stoji
sta je ovo
ja inace ne volim cvjtice al ovo je bas medenouser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25263
16.8.2011 17:22:34   
Skvo RR
nekakav baby doll iz extreme intimo..mislim nije za trudnice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..alii je super za nas....na snizenju ih ima...user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 25264
16.8.2011 17:23:55   
Anica1
IZVORNA PORUKA: drznica

Anice, meni napisase u pp za Mašića ima ordinaciju privatnu i br.telefona. ja nesto ne mogu vjerovat da je to taj Mašić user posted image
Jel' tebi ko sta javio???

Meni nisu nista napisali user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 25265
16.8.2011 17:25:11   
Hanady RR

nekakav baby doll iz extreme intimo..mislim nije za trudnice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..alii je super za nas....na snizenju ih ima...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

nekekav...ma jauser posted image

slika je super...imamao sliku E malo pred izlazak...biće ovo historijska temauser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25266
16.8.2011 17:32:53   
ciciban26
Joj zene drage,ja cu struhnuti od spavanja... Danas sam u pola 2 legla da se "malo" odmorim i evo sad otvorila oci user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko da sam trudna user posted image user posted image user posted image user posted image
Skvo stomo je prelijep masAllahuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sad ce bebaca..A i ovaj nekakav baby doll  user posted image user posted image user posted image

Mene nesto danas bole ledja kao pred menstruaciju ( par puta me ta bol probudila),je li moguce da su pripreme polako pocele user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25267
16.8.2011 17:35:06   
Skvo RR
hej poenta je da se spustio stomo...user posted image user posted image user posted image user posted image ...a one o baby doll-u..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image haha lude ste....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Steta sto ne mogu u njemu na porod...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 25268
16.8.2011 17:42:02   
Hanady RR

hej poenta je da se spustio stomo...user posted image user posted image user posted image user posted image ...a one o baby doll-u..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image haha lude ste....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Steta sto ne mogu u njemu na porod...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

stomo se spustio jašta....
i više no juče 100%user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25269
16.8.2011 17:43:23   
Anoniman
skvo jel to bebicu ocekujes nisam upratila masAllah tebi i ostalim buducim mamama zelim sve najlepse u trudnoci i posle 

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 25270
16.8.2011 17:44:16   
Skvo RR
Jel tako?...I meni se cini da je od juce bas...se spustio...haj lakse mi kada jos i ti to vidis.user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 25271
16.8.2011 17:45:27   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: triputmama

skvo jel to bebicu ocekujes nisam upratila masAllah tebi i ostalim buducim mamama zelim sve najlepse u trudnoci i posle 

Hvala ti od srca.user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25272
16.8.2011 17:50:12   
Daja_sa
ola user posted image drage...
ja sam danas nesto bas bezveze...neraspolozena...nervozna i bas bas bljak.
nakon sto sam se jutros ponovo psihicki spremila za vaginalni pregled i napokon da cujem novosti vezano kakuser posted image vo je stanje...opet nista od toga nije bilo...vec drugi put moj dr. "izbjegava" pregled, uradjen samo ctg i narucena sam u cetvrtak za komisiju koja ce odrediti termin poroda...znaci opet CR...auuu sve mi to tesko palo nekako...pomisao na odvojenost os moje S 5-6 dana...bolovi nakon budjenja iz narkoze mah...pokusavam da dodjem sebi satima ali cini mi se da sam sve gora i gora.
e da pitala sam za kocenje u preponi i ponovne bolove po dnu stomaka...ovog puta sam dobila odgovor da se to rana od prvog CR rasteze i da me to boliuser posted image user posted image user posted image

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25273
16.8.2011 17:51:39   
Daja_sa
eto koliko sam lose volje zaboravih vam svima poslati velikiuser posted image user posted image user posted image .
nadam se da ste mi sve dobro i zdravo...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25274
16.8.2011 18:21:24   
Semica
Awwwwwwwwwwwwwwwwww skvooo....medeni cvijetni pupooooooooo user posted image user posted image user posted image

Sto se stolice tice ja sad deveram sa tvrdom...JAKOOOO tvrdom stolicom...znam zaglavit u wcu po sat vremena...krene da izadje i stane na pola i ni tam ni vam...pa se preznojavam..pa bole crijeva..paaa fakticki ko da se poradjam na solji...(izvinite na opisu ali tako je)...nekad se malo vise i napnem ali me nakon toga neki strah uhvati da necu naskodit kako tim bebi...ma uzas!!! molim Boga da nakon poroda makar malo bolje bude da se ne patim...posebno sa ranom ( ako me budu sjecnuli )...UH!!!

Dajo-bit ce sve oki...ne sikiraj se!!! user posted image user posted image

< Poruku je uredio Semica -- 16.8.2011 18:22:10 >

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1009 1010 [1011] 1012 1013   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1009 1010 [1011] 1012 1013   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *