|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1007 1008 [1009] 1010 1011   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.8.2011 13:21:06   
Semica
Sensia-sve je individualno sa kilazom...eto meni Sweet neki dan rece da je ukupno u 8 i 9. mjesecu dobila samo 1kg...a ja sam vec dobila 3,5...pa ti sad vidi user posted image user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25201
16.8.2011 13:22:20   
Silver
ma ja cu traziti mladje zensko sa velikim stomakom...toga kod nas jos nema previse u mac-u...nije dovoljno dugo tu! user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25202
16.8.2011 13:24:30   
animagical
uh ja ovako iza podne Boga molim da ne krene, nek ceka do ponoci baruser posted image skvo, hajde, hajde, malo cucnjevi, pa po hurmama udariuser posted image a i ako usput kupatilo ocistis, nije na odmetuser posted image  

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25203
16.8.2011 13:24:34   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Semica

Sensia-sve je individualno sa kilazom...eto meni Sweet neki dan rece da je ukupno u 8 i 9. mjesecu dobila samo 1kg...a ja sam vec dobila 3,5...pa ti sad vidi user posted image user posted image user posted image

ja sam se zakucala na +5 ima 20 dana mozda....kontam da nije zatisje pred buru....user posted image user posted image user posted image user posted image
ma sweet je garant purasica user posted image user posted image user posted image user posted image , a i to sto kazes sve je individualno.

Skvo pa brate znas koji je najbolji nacin ako hoces malo da ubrzas....jest da je lijepi Ramazan al eto user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25204
16.8.2011 13:28:58   
Skvo RR
hahahah....neku noc smo...user posted image user posted image user posted image user posted image ...ali ne smijem vise (jer moram stavljati vaginalete...imam malu upalicu) tj. do petka tada mi je kontrola...a ako bude sve kako doktor predvidja u nedelju odoh da se upoznam sa bebcem....a do tada cu pokusavati sa hurmama.user posted image   user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 16.8.2011 13:29:24 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25205
16.8.2011 13:31:46   
Silver
SKVO jedva cekam i tvoj prenos uzivo aBd...nemoj da zuris u bolnicu kad pocnu trudnovi...neka te sa nama da nam pises kako ide otvaranje! user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25206
16.8.2011 13:33:24   
Skvo RR
A ne  brinite ja sam manijak za internet...user posted image user posted image user posted image user posted image ...Imam fore do nedelje da sama guram...a onda ce doktor malo inducirati...ali kaze da sam se fino pocela otvarati...user posted image user posted image user posted image ...bebac se namjestio...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25207
16.8.2011 13:36:09   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

hahahah....neku noc smo...user posted image user posted image user posted image user posted image ...ali ne smijem vise (jer moram stavljati vaginalete...imam malu upalicu) tj. do petka tada mi je kontrola...a ako bude sve kako doktor predvidja u nedelju odoh da se upoznam sa bebcem....a do tada cu pokusavati sa hurmama.user posted image   user posted image user posted image user posted image

Ma najlakse je linijom manjeg otpora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hurmice i to....

Nama babica samo trubi o tome tj kako je keks nakon 38 nedlje jedini nacin ako zelimo da se do termina porodimo i otvorimo user posted image user posted image  e sad ne znam ti vidi user posted image user posted image user posted image
Blago tebi jos malo i eto bebana hvala Bogu, uh sve nas izvjestavaj, pogotovo ove sto nemaju pojma sta ih ceka

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25208
16.8.2011 13:39:59   
Silver
Sensia gdje idete na vjezbice????...i ja sam kontala od slijedeceg mjeseca tad cu biti 6-ti mjesec...valjda nije rano...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25209
16.8.2011 13:44:20   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Silver

Sensia gdje idete na vjezbice????...i ja sam kontala od slijedeceg mjeseca tad cu biti 6-ti mjesec...valjda nije rano...

Cicibanka i ja idemo na otoku i babica je super, vedra i bas pozitiva..... ma nije ti rano, nekad ces doci, nekad neces a vidim one zenice sto dodju 15 dana pred termin prvi put nit sta slusaju nit sta pitaju one vec u svom svijetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo sto sad ne radimo vjezbice jer je prevruce a bude puno zenica, pa ja mislim da bi se onesvjestile nakon 15 sekundi vjezbanja user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25210
16.8.2011 13:45:49   
animagical
ja mislim da cu ja ovdje ostati do oktobrauser posted image user posted image user posted image doduse ne znam kakvo mi je sada stanje, ne dadoh se dirati juce... malo ziguca, poneka kontrakcija... ma slabo.....kako je bilo fino krenulo neki dan...

skvo, sad ce to... user posted image da sto lakse prodje aBd

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25211
16.8.2011 13:50:06   
Semica
E ako keks ubrzava proces poroda ( otvaranje i sl.) onda sam se ja davno trebala porodit...user posted image user posted image user posted image a ja zapecacena user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25212
16.8.2011 13:52:36   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Semica

E ako keks ubrzava proces poroda ( otvaranje i sl.) onda sam se ja davno trebala porodit...user posted image user posted image user posted image a ja zapecacena user posted image user posted image

Semice to samo poslije 38 nedelje, nece nista prije od keksa biti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
heheh jesi oprala sve stvari? user posted image  valja to ispeglati koliko ti nabroja

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 25213
16.8.2011 13:56:51   
Ina86
Pozdrav zenice.. Ja bila danas na kontroli, nista novo, kaze dr. da cemo docekati termin, a ja sam cijelo vrijeme tokom trudnoce imala neki osjecaj da ce pisuljica uraniti, ali eto.. Sto se tice tog ubrzavanja poroda, mene nakon keksa neku vece zabolio stomak kao pred menstruaciju i konstantno bolio, ja se prepala i rekla nema vise keksauser posted image
Vidim Skvo bi mogla uskoro da nam priusti jedan prenos uzivo user posted image user posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25214
16.8.2011 13:56:57   
Semica
Ahaaaaaaaaaaaaaa....znaci jos malo pa da i ja u akciju ganjanja mm-a po kuci krenem...hehehe
Nisam sve oprala imam jos nekoliko kesaaa...ostalo je oprano...vise od pola opranog je i ispeglano i slozeno...ruke me zabolile od peglanjauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25215
16.8.2011 14:00:49   
animagical
IZVORNA PORUKA: Ina86

Sto se tice tog ubrzavanja poroda, mene nakon keksa neku vece zabolio stomak kao pred menstruaciju i konstantno bolio, ja se prepala i rekla nema vise keksauser posted image

pa to znaci da je malo djelovalo, sto da ukidasuser posted image user posted image user posted image i treba da zaboliuser posted image user posted image

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 25216
16.8.2011 14:01:18   
mea29
konacno se i ja nakacih kao covjek...jedva sam uspjela procitati sta ste pisale, koci li koci...uskoro ce neki prenosi uzivooooooo juhuhuhu...nekoliko vas je u niskom startu...a nakon vas...MI oktobruše....septembar ce biti pust...od ovih sto se redovno javljaju ja mislim da nema ni jedna u septembru...

ja sutra idem na "obicni" pregled kilaza, fazoni,pitat cu da mi urade bris zbog iscjetka i kad mogu na bolovanje...a u petak konacno na uvz...ko na iglama sam....

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25217
16.8.2011 14:19:45   
Silver
Bebice11 vidim viris user posted image

sta ima? jesi li dobro?

A gdje mi je gerberka da mi je nije neko naljutio???

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 25218
16.8.2011 14:31:00   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

Bebice11 vidim viris user posted image

sta ima? jesi li dobro?

A gdje mi je gerberka da mi je nije neko naljutio???

zdravo zenice

evo me kod sveki,bicu do petka pa zato me nemauser posted image

stomak me danas boli s lijeve strane,al skroooz lijevo ne vjerujem da je maternica,boli tupo i na istom mjestu,tjesim se da se nesto razvlaciuser posted image

a i beba mi je par dana praaaaaaaaavp mirna, samo se malkice provrti,jel se to vama desavalo da udara jako par dana pa par blago, danas se skoro i ne javlja, pravo me brineuser posted image

vidim sve ste jos 2 u 1

DIJAMANT zao mi je sto si se sekirala,al nek si sad dobro

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25219
16.8.2011 14:42:11   
vila_7
Bebice samo legi malo na ledja i opet stomacic pomazi-poguraj i javit ce se! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 25220
16.8.2011 14:57:00   
Sensia
uh jos sat vremena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eto ne znam kako su tih sat vremena user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 25221
16.8.2011 15:13:46   
Anica1
Ja bas imam problema sa konekcijom kuci ovih zadnjih dana, a sa posla bilo milina se javljati, uvijek online user posted image

Nego zenice, kad ce mene ovaj (s)ticker prebaciti u 7 mjesec, sa koliko sedmica?

Vidim ja danas se castilo po mac-u, hajde Sensia imas opravdanje posto stojis na 5 kg user posted image I ja stojim na 3,5, ali se bojim ono naglo kad krene gotova sam. Jos sad kuci mirujem pa samo izmisljam sta bi jela user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25222
16.8.2011 15:20:27   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Ja bas imam problema sa konekcijom kuci ovih zadnjih dana, a sa posla bilo milina se javljati, uvijek online user posted image

Nego zenice, kad ce mene ovaj (s)ticker prebaciti u 7 mjesec, sa koliko sedmica?

Vidim ja danas se castilo po mac-u, hajde Sensia imas opravdanje posto stojis na 5 kg user posted image I ja stojim na 3,5, ali se bojim ono naglo kad krene gotova sam. Jos sad kuci mirujem pa samo izmisljam sta bi jela user posted image

uh koliko se ja sjecam 26+5
ma nije meni problem sto sam se najela vec sto sam jela tkavu hranu, to bas nicem ne sluzi, cak ni ona tri komada salate user posted image user posted image user posted image user posted image

ma samo ti rucki zdravo da bebi sto prije naraste brzo velika......bitno je da nista ne boli, sad ti je kontrola u cetvrtak?

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 25223
16.8.2011 15:28:17   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Anica1

uh koliko se ja sjecam 26+5
ma nije meni problem sto sam se najela vec sto sam jela tkavu hranu, to bas nicem ne sluzi, cak ni ona tri komada salate user posted image user posted image user posted image user posted image

ma samo ti rucki zdravo da bebi sto prije naraste brzo velika......bitno je da nista ne boli, sad ti je kontrola u cetvrtak?

Sinoc me boljelo, pa sam se primirila i lezala, danas je bolje.

Ma hajde, mozes jednom i sa hranom zgrijesiti, pa vidjeces da ce pisuljica mala voljeti mac user posted image

U cetvrtak idem gore na GAK, moram s ejaviti, a kod dr J se moram naruciti za sljedecu semdicu zbog doznaka za bolovanje i za UZ. Koliko se sjecam rekla mi je da ce u septembru na godisnji.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 25224
16.8.2011 15:35:13   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Opa! Sretno, hurme zakon! user posted image Ti, ono, ide na prirodni pa ta bude ili mora na CR, sad se vie ne sjecam?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1007 1008 [1009] 1010 1011   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1007 1008 [1009] 1010 1011   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *