|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1155 1156 [1157] 1158 1159   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.9.2011 15:28:49   
drznica
Drage moje, ja vam zavrsavam smjenu i odoh pravac FIS Vitez da vidim sta se desava, sta ima, a sta nema user posted image

Pišem vecerasuser posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 28901
10.9.2011 15:28:55   
Gift

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: bebix

Sinoc smo mm i ja bili u Adaxu, odusevljeni smo izborom, radnjican je medd, tete su ljubazne, sto je meni bas bitnouser posted image , kupili smo nosni aspirator sa cijevcicom, iz iskustva sa sinom znam da su oni obicni beskorisni a ovaj je ono sto sam trazilauser posted image , izabrali smo jos masu stvari ali ako ja ne stignem otici mm zna gdje da odeuser posted image
trokuti su super i meni se svidja onaj sa hippom, i krevetic cemo onaj sto se moze spakovati sto zovu ogradica, ma sve je  user posted image

Jel to onaj sto se prikljuci na usisivac i koliko je kaemcica?user posted image To je stvarno super stvar,jednom smo posudili od prijateljice,onau Zagrebu kupila i bas nas je spasio.

a jel se moze prikljucit na bilo koji npr. Nukov il se mora kupit i njihov aspiratoruser posted image
user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28902
10.9.2011 15:30:32   
bebix

Sinoc smo mm i ja bili u Adaxu, odusevljeni smo izborom, radnjican je medd, tete su ljubazne, sto je meni bas bitnouser posted image , kupili smo nosni aspirator sa cijevcicom, iz iskustva sa sinom znam da su oni obicni beskorisni a ovaj je ono sto sam trazilauser posted image , izabrali smo jos masu stvari ali ako ja ne stignem otici mm zna gdje da odeuser posted image
trokuti su super i meni se svidja onaj sa hippom, i krevetic cemo onaj sto se moze spakovati sto zovu ogradica, ma sve je  user posted image

Jel to onaj sto se prikljuci na usisivac i koliko je kaemcica?user posted image To je stvarno super stvar,jednom smo posudili od prijateljice,onau Zagrebu kupila i bas nas je spasio.

Nije onaj sto se prikljuci na usisivac, to imaju nasi prijatelji ovdje su kupili ako hoces mogu ti provjeriti koliko kosta oni su prezadovoljni, a ja sam nasla drugaciji izgleda ovako ima aplikator koji se prisloni bebi u nozdrvu i duzu cijevcicu na kraju koje se nalazi dio koji roditelj stavi u svoja ustauser posted image  izgleda kad opisujem da ti se zgadi ali nije jer to sluzi da svojim povlacenjem zraka iz cjevcice povuces sekret iz bebinog nosica ali znaci ti procjenjujes jacinu tog "usisavanja " a ne kao kod onih obicnih sto imam osjecaj da mu vucem sinuseuser posted image , i sadrzaj koji se izvuce zadrzi se u spremniku koji je je neposredno kod aplikatora za bebu, otvara se pere jednostavno tako da je stvarno super, kosta 20km
Ja sam nekad davno radila u butiku za bebe imali smo slican proizvodjac je bio Farlin mozes potraziti na netu ima dvije cjevcice a spremnik je bio u obliku piletauser posted image , stvarno je bila prava potraga za njim ali ga mi vise nismo mogli nabaviti, a ovaj u Adaxu je slican ali  nema na slicicama na netuuser posted image
Nadam se da sam ti objasnila barem malouser posted image ako ti treba jos nesto tu samuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28903
10.9.2011 15:30:34   
Hannica
user posted image user posted image user posted image Ako rodite obe veceras rostiljanje cemo stavit na spisak stvari koje ubrzavaju porod.
-hodanje uz stepenice
-keks
-rostilj
Ima li jos sta?
Ja odoh cictit svoj novi plakar.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28904
10.9.2011 15:34:31   
Hannica
IZVORNA PORUKA: drznica

Drage moje, ja vam zavrsavam smjenu i odoh pravac FIS Vitez da vidim sta se desava, sta ima, a sta nema user posted image

Pišem vecerasuser posted image

Hajd javi ima li sta novo,nisam bila u FIS-u bar mjesec,mislim da je vrijeem da malo ispitam situaciju.
P.S. Nemoj kupovat njihove bodice,meni su losi skroz.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 28905
10.9.2011 15:35:17   
Gift
Semice ja nisam sve citala unazad pa i nisam upratila da si isla na pregled, kod koga si bila?nadam se da ce uskoro krenut beba sama...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28906
10.9.2011 15:35:23   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Gift

a jel se moze prikljucit na bilo koji npr. Nukov il se mora kupit i njihov aspiratoruser posted image
user posted image

Ja ne kontam?user posted image  

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28907
10.9.2011 15:38:21   
Hannica

Nije onaj sto se prikljuci na usisivac, to imaju nasi prijatelji ovdje su kupili ako hoces mogu ti provjeriti koliko kosta oni su prezadovoljni, a ja sam nasla drugaciji izgleda ovako ima aplikator koji se prisloni bebi u nozdrvu i duzu cijevcicu na kraju koje se nalazi dio koji roditelj stavi u svoja ustauser posted image  izgleda kad opisujem da ti se zgadi ali nije jer to sluzi da svojim povlacenjem zraka iz cjevcice povuces sekret iz bebinog nosica ali znaci ti procjenjujes jacinu tog "usisavanja " a ne kao kod onih obicnih sto imam osjecaj da mu vucem sinuseuser posted image , i sadrzaj koji se izvuce zadrzi se u spremniku koji je je neposredno kod aplikatora za bebu, otvara se pere jednostavno tako da je stvarno super, kosta 20km
Ja sam nekad davno radila u butiku za bebe imali smo slican proizvodjac je bio Farlin mozes potraziti na netu ima dvije cjevcice a spremnik je bio u obliku piletauser posted image , stvarno je bila prava potraga za njim ali ga mi vise nismo mogli nabaviti, a ovaj u Adaxu je slican ali  nema na slicicama na netuuser posted image
Nadam se da sam ti objasnila barem malouser posted image ako ti treba jos nesto tu samuser posted image

Skontala sam odprilike o cemu se radi,ali ja bih ovaj na usisivac a da nije puno skup.user posted image
Joj djeca se jos nisu ni rodila a ja vec o prehladi razmisljam.cccc user posted image user posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 28908
10.9.2011 15:39:17   
bebix

user posted image

Ja ne kontam?user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  stvarno smo mi trudnice sporokontajuce ali stvarnouser posted image user posted image user posted image
Ne kontam ni jauser posted image  provjerit cu za ovaj aspirator koji ide na usisivac koja je marka ,gdje se kupi i koliko kosta, mada ja mislim ovaj kao sto sam ja kupila da je sasvim dovoljan

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28909
10.9.2011 15:41:49   
bebix
Hannice ma nemora samo zbog prehlade, i to za nedao Bog ali kad su mali pa ako imaju sekret poslije rodjenja koji neznaju da izbaceuser posted image  duse majeuser posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 28910
10.9.2011 15:44:08   
Hannica
Ovi aspiratori sto idu na usisivac idu na sve usisivace bez obzira na marku jednog i drugog.A mislim da ne postoji NUK-ov aspirator.
Ovo je ta djidja http://www.miramarprom.hr/.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 28911
10.9.2011 15:45:44   
Hannica

Hannice ma nemora samo zbog prehlade, i to za nedao Bog ali kad su mali pa ako imaju sekret poslije rodjenja koji neznaju da izbaceuser posted image  duse majeuser posted image

Ja nisam ni znala da i to postoji.user posted image user posted image user posted image Kod moje Hane nista nije curilo pa ja kontam da ce sve biti isto.user posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 28912
10.9.2011 15:49:30   
Gift
jel ovo aspirator za nos
user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28913
10.9.2011 15:51:32   
Gift
skontala sam na sta je Bebix mislila a ja kontala da se ova plava cijevcica iz Adaxa nekako prikljuci na obicni aspirator, sta ja znamuser posted image user posted image user posted image a sad kontam da je to stvarcica za sebe...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28914
10.9.2011 15:51:55   
bebix
Ja sam imala problema s tim uh kad se sjetim a ovaj sto si stavila slicicu isto izgleda kao ovaj mislim slicam princip samo sto umjesto na usisivac prikacis na ustauser posted image user posted image user posted image
stvarno smo mi user posted image  pomalo luckasteuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28915
10.9.2011 15:54:23   
bebix

jel ovo aspirator za nos
user posted image

Jeste Gift ali to je obicni meni sa sinom nije pomagao, ovaj sto sam ja kupila i ovaj sto ide na usisivac su super sigurnoouser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28916
10.9.2011 15:54:46   
Hannica

jel ovo aspirator za nos
user posted image

Ma jeste,mi imamo ovo ali ne nema neke koristi od njega,bezze je da budem iskrene,ali kad nemamo bolje...bolje ista nego nista.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28917
10.9.2011 16:01:47   
Gift
pa da sam znala ranije, ne bih ga uzimala, al hajd eto jedan za savjet za ostale user posted image ...znaci da narucim ovu cijevcicu iz Adaxa...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28918
10.9.2011 18:12:07   
sanela.asja
Helloo drage moje user posted image ..
Vidim nije se ni jedna porodila user posted image
Meni i juce i danas ispao sluzni cep,nema na njemu krvi onako zelenkaste boje i ljigavo razvlaci se user posted image sinoc sam imala i bolova pa sam se tusirala i setala po kuciuser posted image
Danas mi majstori zavrsili grijanje tako da Dzenan sad slobodno moze OUTuser posted image user posted image ..
Veeeliiikkiiii user posted image user posted image user posted image user posted image za sve vas..

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28919
10.9.2011 18:20:06   
Hannica
sanela ja taman pocela rucakat sladoled i citam ovaj tvoj post,bas si ga slikovito opisala.user posted image user posted image
Ja sam te dodala danas na FB.(u slucaju da nisi skontala user posted image )

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 28920
10.9.2011 18:30:54   
Hannica

pa da sam znala ranije, ne bih ga uzimala, al hajd eto jedan za savjet za ostale user posted image ...znaci da narucim ovu cijevcicu iz Adaxa...

Ako mozes nabaviti aspirator na usisivac uzmi njega,stvarno predobra stvar.Evo imas temu o njemu na RR-u,sve zene ga hvale http://www.ringeraja.ba/forum/m_173286/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28921
10.9.2011 18:42:36   
treciputmama

Ako mozes nabaviti aspirator na usisivac uzmi njega,stvarno predobra stvar.Evo imas temu o njemu na RR-u,sve zene ga hvale http://www.ringeraja.ba/forum/m_173286/mpage_1/key_/tm.htm

Nadam se da ce povracanje uskoro prestati. Mozda su se vratile mucnine,ja sam u prvoj trudnoci imala mucnie na pocetku i na kraju.
Mahanje za treciputmamu koja viri.

joooj, nek si ti mene vidjela,user posted image user posted image user posted image
navratim je cesto ali dok procitam sta se desava, mala se probudi i nemam kad pisat....
da vam javim da smo malena i ja napokon , cini mi se , uspostavili pravo dojenje...izgleda da se upala uha smirila pa snjom i bebica...juce i danas je masallah prava mirnica...pajki i doji....za nepovjerovat......da akoBogda nastavi ovako....
cestitke za sve user posted image kojima se ima sta cestitati... i naravno poljupci za male bebice koje su izasle vani...

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28922
10.9.2011 18:42:53   
Vodolija83
Evo i mene ...Isla malo sa mm nesto kupovati,sutra kod mojih aBd na rostilj sa kumovima user posted image
Sad evo pecem paprike,pa cu ih sa pavlakom.mmm.....
Semice,znaci nista jos...ma laganini,cura mala smeknula da joj je krevetic spreman,pa se zainatila.user posted image
Sanela.asja,znaci eto malenog ubrzo aBd.
Joj,haosa oko aspiratora,ja se pogubila user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28923
10.9.2011 18:47:38   
Hannica
IZVORNA PORUKA: treciputmama

Nadam se da ce povracanje uskoro prestati. Mozda su se vratile mucnine,ja sam u prvoj trudnoci imala mucnie na pocetku i na kraju.
Mahanje za treciputmamu koja viri.

joooj, nek si ti mene vidjela,user posted image user posted image user posted image
navratim je cesto ali dok procitam sta se desava, mala se probudi i nemam kad pisat....
da vam javim da smo malena i ja napokon , cini mi se , uspostavili pravo dojenje...izgleda da se upala uha smirila pa snjom i bebica...juce i danas je masallah prava mirnica...pajki i doji....za nepovjerovat......da akoBogda nastavi ovako....
cestitke za sve user posted image kojima se ima sta cestitati... i naravno poljupci za male bebice koje su izasle vani...

Ma kakvo citanje bona,samo preletis malo,pa ni ja ne stizem sve procitat,a kamoli ti sa troje djece.user posted image Mene kad noge zabole sjednem malo za racunar,odmorim,dignem noge i kad bi bude bolje opet se bacim na pos'o.
Ljubi malenu princezu,jedva cekam da je vidim,zaboravila sam kolika djeca budu kad se rode,moja Hana prava curetina porasla.user posted image

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 28924
10.9.2011 18:49:04   
Hannica
Trecipitmama vidim da ti citiranje ne ide.Samo klikni na ovo citiraj iznad posta i tipkaj poslije svega napisanog.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1155 1156 [1157] 1158 1159   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1155 1156 [1157] 1158 1159   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

vlazne maramice
Daliyah92

Je li uredu koristiti jeftinije vlazne maramice za bebu? Recimo one od 2-3KM?

DA (84%)

NE (16%)

Broj svih glasova: 221

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *