Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.9.2011 15:28:55
Gift
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: bebix
Sinoc smo mm i ja bili u Adaxu, odusevljeni smo izborom, radnjican je medd, tete su ljubazne, sto je meni bas bitno , kupili smo nosni aspirator sa cijevcicom, iz iskustva sa sinom znam da su oni obicni beskorisni a ovaj je ono sto sam trazila , izabrali smo jos masu stvari ali ako ja ne stignem otici mm zna gdje da ode trokuti su super i meni se svidja onaj sa hippom, i krevetic cemo onaj sto se moze spakovati sto zovu ogradica, ma sve je
Jel to onaj sto se prikljuci na usisivac i koliko je kaemcica? To je stvarno super stvar,jednom smo posudili od prijateljice,onau Zagrebu kupila i bas nas je spasio.
a jel se moze prikljucit na bilo koji npr. Nukov il se mora kupit i njihov aspirator
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.9.2011 15:30:32
bebix
Sinoc smo mm i ja bili u Adaxu, odusevljeni smo izborom, radnjican je medd, tete su ljubazne, sto je meni bas bitno , kupili smo nosni aspirator sa cijevcicom, iz iskustva sa sinom znam da su oni obicni beskorisni a ovaj je ono sto sam trazila , izabrali smo jos masu stvari ali ako ja ne stignem otici mm zna gdje da ode trokuti su super i meni se svidja onaj sa hippom, i krevetic cemo onaj sto se moze spakovati sto zovu ogradica, ma sve je
Jel to onaj sto se prikljuci na usisivac i koliko je kaemcica? To je stvarno super stvar,jednom smo posudili od prijateljice,onau Zagrebu kupila i bas nas je spasio.
Nije onaj sto se prikljuci na usisivac, to imaju nasi prijatelji ovdje su kupili ako hoces mogu ti provjeriti koliko kosta oni su prezadovoljni, a ja sam nasla drugaciji izgleda ovako ima aplikator koji se prisloni bebi u nozdrvu i duzu cijevcicu na kraju koje se nalazi dio koji roditelj stavi u svoja usta izgleda kad opisujem da ti se zgadi ali nije jer to sluzi da svojim povlacenjem zraka iz cjevcice povuces sekret iz bebinog nosica ali znaci ti procjenjujes jacinu tog "usisavanja " a ne kao kod onih obicnih sto imam osjecaj da mu vucem sinuse , i sadrzaj koji se izvuce zadrzi se u spremniku koji je je neposredno kod aplikatora za bebu, otvara se pere jednostavno tako da je stvarno super, kosta 20km Ja sam nekad davno radila u butiku za bebe imali smo slican proizvodjac je bio Farlin mozes potraziti na netu ima dvije cjevcice a spremnik je bio u obliku pileta , stvarno je bila prava potraga za njim ali ga mi vise nismo mogli nabaviti, a ovaj u Adaxu je slican ali nema na slicicama na netu Nadam se da sam ti objasnila barem malo ako ti treba jos nesto tu sam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.9.2011 15:30:34
Hannica
Ako rodite obe veceras rostiljanje cemo stavit na spisak stvari koje ubrzavaju porod. -hodanje uz stepenice -keks -rostilj Ima li jos sta? Ja odoh cictit svoj novi plakar.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.9.2011 15:34:31
Hannica
IZVORNA PORUKA: drznica
Drage moje, ja vam zavrsavam smjenu i odoh pravac FIS Vitez da vidim sta se desava, sta ima, a sta nema
Pišem veceras
Hajd javi ima li sta novo,nisam bila u FIS-u bar mjesec,mislim da je vrijeem da malo ispitam situaciju. P.S. Nemoj kupovat njihove bodice,meni su losi skroz.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.9.2011 15:35:23
Hannica
IZVORNA PORUKA: Gift
a jel se moze prikljucit na bilo koji npr. Nukov il se mora kupit i njihov aspirator
Ja ne kontam?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.9.2011 15:38:21
Hannica
Nije onaj sto se prikljuci na usisivac, to imaju nasi prijatelji ovdje su kupili ako hoces mogu ti provjeriti koliko kosta oni su prezadovoljni, a ja sam nasla drugaciji izgleda ovako ima aplikator koji se prisloni bebi u nozdrvu i duzu cijevcicu na kraju koje se nalazi dio koji roditelj stavi u svoja usta izgleda kad opisujem da ti se zgadi ali nije jer to sluzi da svojim povlacenjem zraka iz cjevcice povuces sekret iz bebinog nosica ali znaci ti procjenjujes jacinu tog "usisavanja " a ne kao kod onih obicnih sto imam osjecaj da mu vucem sinuse , i sadrzaj koji se izvuce zadrzi se u spremniku koji je je neposredno kod aplikatora za bebu, otvara se pere jednostavno tako da je stvarno super, kosta 20km Ja sam nekad davno radila u butiku za bebe imali smo slican proizvodjac je bio Farlin mozes potraziti na netu ima dvije cjevcice a spremnik je bio u obliku pileta , stvarno je bila prava potraga za njim ali ga mi vise nismo mogli nabaviti, a ovaj u Adaxu je slican ali nema na slicicama na netu Nadam se da sam ti objasnila barem malo ako ti treba jos nesto tu sam
Skontala sam odprilike o cemu se radi,ali ja bih ovaj na usisivac a da nije puno skup. Joj djeca se jos nisu ni rodila a ja vec o prehladi razmisljam.cccc
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.9.2011 15:39:17
bebix
IZVORNA PORUKA: Gift
Ja ne kontam?
stvarno smo mi trudnice sporokontajuce ali stvarno Ne kontam ni ja provjerit cu za ovaj aspirator koji ide na usisivac koja je marka ,gdje se kupi i koliko kosta, mada ja mislim ovaj kao sto sam ja kupila da je sasvim dovoljan
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.9.2011 15:44:08
Hannica
Ovi aspiratori sto idu na usisivac idu na sve usisivace bez obzira na marku jednog i drugog.A mislim da ne postoji NUK-ov aspirator. Ovo je ta djidja http://www.miramarprom.hr/.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.9.2011 15:51:32
Gift
skontala sam na sta je Bebix mislila a ja kontala da se ova plava cijevcica iz Adaxa nekako prikljuci na obicni aspirator, sta ja znam a sad kontam da je to stvarcica za sebe...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.9.2011 15:51:55
bebix
Ja sam imala problema s tim uh kad se sjetim a ovaj sto si stavila slicicu isto izgleda kao ovaj mislim slicam princip samo sto umjesto na usisivac prikacis na usta stvarno smo mi pomalo luckaste
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.9.2011 18:12:07
sanela.asja
Helloo drage moje .. Vidim nije se ni jedna porodila Meni i juce i danas ispao sluzni cep,nema na njemu krvi onako zelenkaste boje i ljigavo razvlaci se sinoc sam imala i bolova pa sam se tusirala i setala po kuci Danas mi majstori zavrsili grijanje tako da Dzenan sad slobodno moze OUT .. Veeeliiikkiiii za sve vas..
joooj, nek si ti mene vidjela, navratim je cesto ali dok procitam sta se desava, mala se probudi i nemam kad pisat.... da vam javim da smo malena i ja napokon , cini mi se , uspostavili pravo dojenje...izgleda da se upala uha smirila pa snjom i bebica...juce i danas je masallah prava mirnica...pajki i doji....za nepovjerovat......da akoBogda nastavi ovako.... cestitke za sve kojima se ima sta cestitati... i naravno poljupci za male bebice koje su izasle vani...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.9.2011 18:42:53
Vodolija83
Evo i mene ...Isla malo sa mm nesto kupovati,sutra kod mojih aBd na rostilj sa kumovima Sad evo pecem paprike,pa cu ih sa pavlakom.mmm..... Semice,znaci nista jos...ma laganini,cura mala smeknula da joj je krevetic spreman,pa se zainatila. Sanela.asja,znaci eto malenog ubrzo aBd. Joj,haosa oko aspiratora,ja se pogubila
Nadam se da ce povracanje uskoro prestati. Mozda su se vratile mucnine,ja sam u prvoj trudnoci imala mucnie na pocetku i na kraju. Mahanje za treciputmamu koja viri.
joooj, nek si ti mene vidjela, navratim je cesto ali dok procitam sta se desava, mala se probudi i nemam kad pisat.... da vam javim da smo malena i ja napokon , cini mi se , uspostavili pravo dojenje...izgleda da se upala uha smirila pa snjom i bebica...juce i danas je masallah prava mirnica...pajki i doji....za nepovjerovat......da akoBogda nastavi ovako.... cestitke za sve kojima se ima sta cestitati... i naravno poljupci za male bebice koje su izasle vani...
Ma kakvo citanje bona,samo preletis malo,pa ni ja ne stizem sve procitat,a kamoli ti sa troje djece. Mene kad noge zabole sjednem malo za racunar,odmorim,dignem noge i kad bi bude bolje opet se bacim na pos'o. Ljubi malenu princezu,jedva cekam da je vidim,zaboravila sam kolika djeca budu kad se rode,moja Hana prava curetina porasla.