|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1154 1155 [1156] 1157 1158   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.9.2011 11:50:35   
Selminja
Joj Hannica legenda si user posted image još s dvojkama na motoru user posted image
Što da ne, ako se dobro osjećas, piči mOla user posted image I ja bih da imam motor, samo nemoj brzo voziti user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28876
10.9.2011 11:53:28   
Gift

IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Pa Gift,nema te odavno.Samo da pozdravim ! user posted image
Mozda ti se zeludac malo vise podigao,pa bebi pritisce,al ako se bas puno nastavi obavijesti dr. user posted image
Ma Adax ti je cudo,iako ja nisam gledala kadicu,pa nek ti Sensia da detaljnije info..

ne znam izgleda da sam nesto masnije pojela...ma stalno mi nesto iskrsne, taman se prikacim na rr, valja mi nesto drugo...
gledala sam stranicu Adaxa al tu sigurno nije sve ni stavljeno...ovaj trokut za spavanje mi zapao za oko...

Sensia vidjela sam kutak, ko bombonica...
Jelo zao mi je za te sad probleme, pa bas nista da te zaobide..
DRznice cestitke na sedmicama...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 28877
10.9.2011 11:59:24   
Vodolija83
Ma vjerujem...evo i ja sad moram ici malo po stanu pospremati dok mm spava iz trece.
Trokut za spavanje je 37 KM,a imas na njeg popust,a meni je zapeo onaj sa igrackom hippa koji ima imitaciju otkucaja majcinog srca,a i muziku,on je 94,i na njeg ide popust,pa izadje oko 80 KM.Mi cemo njega user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28878
10.9.2011 12:03:45   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Gift

Pa Gift,nema te odavno.Samo da pozdravim ! user posted image
Mozda ti se zeludac malo vise podigao,pa bebi pritisce,al ako se bas puno nastavi obavijesti dr. user posted image
Ma Adax ti je cudo,iako ja nisam gledala kadicu,pa nek ti Sensia da detaljnije info..

ne znam izgleda da sam nesto masnije pojela...ma stalno mi nesto iskrsne, taman se prikacim na rr, valja mi nesto drugo...
gledala sam stranicu Adaxa al tu sigurno nije sve ni stavljeno...ovaj trokut za spavanje mi zapao za oko...

Sensia vidjela sam kutak, ko bombonica...
Jelo zao mi je za te sad probleme, pa bas nista da te zaobide..
DRznice cestitke na sedmicama...

Gift  mogu li i ja doiti tustranicu da procackam malo.user posted image
Nadam se da ce povracanje uskoro prestati. Mozda su se vratile mucnine,ja sam u prvoj trudnoci imala mucnie na pocetku i na kraju.user posted image
Mahanje za treciputmamu koja viri.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28879
10.9.2011 12:05:42   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Selminja

Joj Hannica legenda si user posted image još s dvojkama na motoru user posted image
Što da ne, ako se dobro osjećas, piči mOla user posted image I ja bih da imam motor, samo nemoj brzo voziti user posted image

Ma ne bi ja vozila nego mm.user posted image Ne mogu gledati da se voza bez mene,bas bih i ja rado jedan krug,a strah me da se ne porodim na motoru.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 28880
10.9.2011 12:11:54   
Vodolija83
Hannice,ostavi tu voznju sa motorom za kasnije,ja se iskreno ne bih usudila,a ti kako hoces...
Stranica ti je www.adax.hr (ako se navuces,nisam ti ja kriva user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28881
10.9.2011 12:14:09   
Gift
Hanice ukucaj na google-Adax...ne znam ti ja staviti ovdje...
a skoro sam ja isto ovako povracala, kazu da mozda bebi raste kosa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28882
10.9.2011 12:16:28   
Gift

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: Selminja

Ma ne bi ja vozila nego mm.user posted image Ne mogu gledati da se voza bez mene,bas bih i ja rado jedan krug,a strah me da se ne porodim na motoru.user posted image

ja ne bih rizikovala niposto...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28883
10.9.2011 12:19:34   
Gift
Vodolija hvala za info, reci cu da mi to uzmu nije bas dzabe al et..cini mi se dobra stvar..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28884
10.9.2011 12:24:10   
Vodolija83
Prelijepo je Gift,ja ga vec odavno vidjela na njihovoj stranici,a kad sam dole bila 1.put vidjela samo trokut.I juce pitam za taj sa hippom i odusevim se,tako da je vec zapikan.
Mislim da neces pogrijesiti,ako ga kupis user posted image
Ja sad idem malo biti vrijedna po stanu,posla uvijek hrpu,ccc...pa pisem ponovo kasnije.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28885
10.9.2011 12:29:32   
Hannica
Ma morat cu i ja odgodit tu voznju,strah me,za par dana ulazim u osmi mjesec a ne zelim da se porodim u osmom,kad mi je Bog dao ovako finu i urednu trudnocu ne zelim da je pogorasavam situaciju.user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28886
10.9.2011 12:34:09   
Hannica

Hannice,ostavi tu voznju sa motorom za kasnije,ja se iskreno ne bih usudila,a ti kako hoces...
Stranica ti je www.adax.hr (ako se navuces,nisam ti ja kriva user posted image user posted image user posted image )

A gdje su cjene,ja ne mogu da nadjem?user posted image

Neposredna veza do poruke: 28887
10.9.2011 13:03:00   
Gift
Hanice nema cijenauser posted image , a imaju grupu na FB pa tamo mozes pitati...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28888
10.9.2011 13:12:14   
Bebica11
Zdravo zenice

Evo i mene, isli ja i mm u kupovinu pa me ledja zaboljese, vise ne znam razaznati sta je od kontrakcija a sta mozda obicni bol posto nisam bila aktivna i da nije mozda posljedica mirovanjauser posted image

a u 15h moram stici na vjencanjeuser posted image pa vam se eto samo kratko javljamo...dobro smo i zdravo

cestitke na sedmicama, znam da vas puno napuni sedmice SUBOTOM..pa da bude s hajromuser posted image

Mi cekamo robicu iz Danske, rodbina od mm nam salje, pa rekli su nam da nista ne kupujemo dok ne stigne i dok ne vidimo sta smo dobili tako da cemo jos malo pricekati s kupovinomuser posted image

puno pusica...

jelo zao mi je sta deveras, a koji je to dr kliconosauser posted image . Ja stvarno ne znam kakvi su to ljudi kad znaju da je neko kliconosa i onda ga PUSTE U SALU...to mi ne ide u glavu nikakouser posted image

animagical neka te, bebi ce kad se najmanje nadasuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28889
10.9.2011 13:13:12   
minie
Vodolijo ovaj hipoo je stvarno presladak, a i ovaj trokut. Mislim da cemo i mi nasoj bebi uzeti jedan od ova dva i da onda ne mislim je li se okrenuo ili jos uvijek spava na boku, mada mislim da cu i pored ovoga svakog trenutka provjeravati bebu user posted image

Ima i super stvari u onom Bimacu, samo steta sto je najblizi u Zenici, meni se tamo jako svidio jedan krevetic, ali mi se ne da ici tamo.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28890
10.9.2011 13:17:51   
bebix
Sinoc smo mm i ja bili u Adaxu, odusevljeni smo izborom, radnjican je medd, tete su ljubazne, sto je meni bas bitnouser posted image , kupili smo nosni aspirator sa cijevcicom, iz iskustva sa sinom znam da su oni obicni beskorisni a ovaj je ono sto sam trazilauser posted image , izabrali smo jos masu stvari ali ako ja ne stignem otici mm zna gdje da odeuser posted image
trokuti su super i meni se svidja onaj sa hippom, i krevetic cemo onaj sto se moze spakovati sto zovu ogradica, ma sve je  user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 28891
10.9.2011 13:28:21   
Vodolija83
Bebice11,uzivaj na vjencanju !Ma to te boli zato sto si sigurno dugo mirovala,pa se sad pokrenula,znam po sebi.Nista se ne brini i ne pretjeruj sa plesanjem na svadbi user posted image Super za robicu koja stize user posted image
Hanice,za cijene u Adaxu,kao sto ti rece Gift,mozes pitati na njihovoj grupi na fb,ili izaberi sto ti se svidi,pa se mi koje smo blize raspitamo.Ako ti se da dodji u Sa,veci je izbor u radnji,nego na stranici sto vidis...
Bebix,ma svi mi koi smo bili u Adaxu smo odusevljeni,bas nam je trebala jedna takva radnja user posted image
Minie,znam da je presladak,ja zamalo juce vec da ga kupim...
Ja evo malo brisala prasinu,a imam jos posla tovar,pa sad napravila pauzicu da vam sarnem koju..

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 28892
10.9.2011 14:37:12   
Sonja
pozzz debelicke moje

evo Semica mi se javilauser posted image
Vratili su je kuci..otvorena je za tanki prst.radili su joj aminoskopiju i ctg sve je ok. pa su joj rekli da dodje u ponedjeljak opet i da cekaju da samo krene da je ne pate djaba
ona je sa svojim dragim uziva u danu pa neka je kuci da vam se javi :)))

i zanima je sta je sa animagicaluser posted image a vidim da je jos citavauser posted image

ja sam ok. evo pravim rucak..maleni spava a ovaj u stomaku ne miruje nikako..
uh da se hoce opet vratit naglavackeuser posted image tako udarci manje bole..ovo je bas bolno postalo

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 28893
10.9.2011 14:42:14   
animagical
hej zene, a jel semica ok? ne mogu sve da citam, nesto me glava boli,a ne vidim da se javljala... beba je zaspala u tako cudnoj pozi, razvaljuje mi bubreg nogicom....moram da ga istresem na drugu stranu...uh...djecauser posted image odoh jos malo na rostilj kod mojihuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 28894
10.9.2011 14:57:48   
Semica
Sonja hvala sto si im prenijela info...ipak sam evo ugrabila minuticu da vam mahnem...da vas pozz...moje prognoze da ce me vratiti kuci su se ostvarile hehehe...Ali hajde...bitno je da je sve okiuser posted image user posted image ...ja se jos uvijek nadam da ce samo krenuti...user posted image

Animagical
-sta bi kod tebe na pregledu...nemam vremena da trazim gdje si pisala o tome...

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28895
10.9.2011 15:06:15   
animagical
nije me ni pregledao,samo ctg... cekamo prirodne bolove, nemam pojma jesam li se jos koliko otvorila..saznacu cim zaboliuser posted image tebe jesu pregledali?

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 28896
10.9.2011 15:10:57   
Semica
Jesu bgm...kaze dr.otvorena sam TANKI prst...uradila mi amnioskopiju-plod.voda OK-nije zamucena...ctg isto uredan..pritisak mi dobar...i rekla da dodjem u pon opet...da bi ona volila da krenu bolovi sami jer ona kao preferira to vise nego da se lijekovima izazivaju...( ali kaze ako ne krenu naredne sedmice,morat ce ih oni izazvati-i na to je slozila zalosnu facu...kao u fazonu-jbga zao mi je al mozda ce ti tako biti...)...ali kako god...Bitno je da je moja dusica dobrooo i da cemo se vrlo brzo druziti i maziti i paziti user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28897
10.9.2011 15:12:58   
Semica
Eto zene moje drage...sada vas pozz..odjavljujem se do sutra...odoh rostiljati user posted image njam njam...:*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 28898
10.9.2011 15:13:50   
Hannica
IZVORNA PORUKA: bebix

Sinoc smo mm i ja bili u Adaxu, odusevljeni smo izborom, radnjican je medd, tete su ljubazne, sto je meni bas bitnouser posted image , kupili smo nosni aspirator sa cijevcicom, iz iskustva sa sinom znam da su oni obicni beskorisni a ovaj je ono sto sam trazilauser posted image , izabrali smo jos masu stvari ali ako ja ne stignem otici mm zna gdje da odeuser posted image
trokuti su super i meni se svidja onaj sa hippom, i krevetic cemo onaj sto se moze spakovati sto zovu ogradica, ma sve je  user posted image

Jel to onaj sto se prikljuci na usisivac i koliko je kaemcica?user posted image To je stvarno super stvar,jednom smo posudili od prijateljice,onau Zagrebu kupila i bas nas je spasio.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 28899
10.9.2011 15:18:52   
animagical
odoh i ja na rostiljanje,semiceuser posted image ako nocas rodimo, da znasda je od rostiljauser posted image zene, pozdravljam vasuser posted image ako se sta slucajno nakani, javim vam...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 28900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1154 1155 [1156] 1157 1158   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1154 1155 [1156] 1157 1158   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

koliko?
š t a

koliko novca dati doktoru na porodu?

20,00km (34%)

50,00km (14%)

100,00km (30%)

200,00 i više (21%)

Broj svih glasova: 290

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *