|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1164 1165 [1166] 1167 1168   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
12.9.2011 10:32:23   
Hannica
Meni je taj sluzni cep ispao u bolnici dok sam cekala da se potpuno otvorim,i porodila sam se par sat nakon toga.Vodenjak mi nije puko,to je doktor uradio kad sam vec bila u porodjajnoj sali.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 29126
12.9.2011 10:33:58   
bebix
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Bebix,i kod tebe krenulo user posted image user posted image user posted image
Evo ako ti moze pomoci...kad sam ja lezala u bolnici,jednu noc mi stigla cimerka u sobu,sa blagim bolovima iz krsta ,pa u stomak i imala je bas takav iscjedak. Samo se ona jadna prepala,jer je jako,jako mlada...pa se rano javila u bolnicu i ostavili je.Uglavnom,porodila se 8 dana nakon tih simptoma user posted image

Hvala vam punoooouser posted image user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 29127
12.9.2011 10:35:17   
sanela.asja
Pa eto meni je ispao ima tri dana i jos pomalo ide,a druga mi bebica kako sam citala kod drugorotki kad ispadne sluzni 2-3 dana i krece porod,u cetvrtak cu na kotrolu pa cemo vidjetiuser posted image mene je danas nesto spucalo vruce mi,tesko mi sve me boli i Asji vie dojadilo sve grli stomak i govori "Ajde blate izadji da se igamo"user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 29128
12.9.2011 10:36:49   
Hannica
IZVORNA PORUKA: drznica

Jutrooooo...novi radni dan....
Eh, sto se tice onog krevetica u Fisu (sto sam stavila sliku), kad smo izmjerili sobu i sve, nema sanse da se uklopi user posted image Ali....ja sam juce nasla jednu zenu na PIK.ba i otisla pogledati krevetac...inace ne volim tako kupovati neke polovne stvari posebno beba u pitanju, međutim kad sam otisla i vidjela o kakvom je kreveticu rijec i da je bukvalno NOV ostala sam onako bas zatecena. Mm i ja se gledamo ne mozemo vjerovatiuser posted image .
Krevetac puno drvo, tri nivoa za madrac, spusta se ogradica,ima laticu ispod kreveta. Uz njega dobili debeli nov madrac antialergijski (ljeto, zima). Posteljina, nova neotpakovana(jorgan,jastuk i presvlaje), ogradica sa jastukom, jorganom i onu džidžu sto se vrti i svira iznad krevetica sa Disney likovima. Sve ovo sto sam nabrojala izaslo nas je 280KM. Nevjerovatno ali istinitouser posted image
Kad sklopim krevetac pa cu slikati jos mi je rano da mi zauzima prostor. Super smo prosli, tako da sam spremna sa ovim osnovnim stvarima. Kakvo olaksanjeeeeeeuser posted image

I mi smo krevetic kupili na PIK-u,i upravo sam saznala da ga kupujemo od jedne nase forumasice.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 29129
12.9.2011 10:37:57   
sweet BaBy
Dobar dan, nadam se da ste fino odmorile tokom vikenda.
Kod mene je bilo radnouser posted image polahko pripremam stvarcice za user posted image pa me peglanje "slomi" zbog vrucine.

Puno srece zelim user posted image cije user posted image najavljuju dolazak. Da sve aBd prodje sto brze i bezbolnije.
Mene od juce ledja pocela po malo boluckati. Sve imam osjecaj da ce ova user posted image malo ranijeuser posted image a u subotu imam svadbu kod rodice, pa kontam kako cu to propustitiuser posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29130
12.9.2011 10:38:17   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Sanela, hajde bonicko ti nam priusti prenos uzivo kad se vec ove trudnjacice sto su profurale termin sepure [/quote
user posted image user posted image user posted image Ja se javljam dobrovoljno stvarno vise nemoguu jedva hodam udaram stomakom od umivaonik user posted image i sudoperuser posted image

Kod mene stomak stalno ukapan.user posted image

Neposredna veza do poruke: 29131
12.9.2011 10:39:29   
bebix
Dusa dragauser posted image , mene moj sin jutros mazi po stomaku i kaze mama ti ces se danas poroditiuser posted image , kad je posao u skolu ja ga ljubim mislim mozda cu oticiuser posted image , a bas je teze kad mislis jos i kako ce oni bez meneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 29132
12.9.2011 10:40:23   
drznica
user posted image
user posted image
user posted image

To su slike mog krevetica i posteljine...jos kad sve ono stavim awwww kako slatko izgleda...

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29133
12.9.2011 10:44:17   
sweet BaBy
ma samo polahko bebix. Vazno je da sve bude ok. Iako i mene najvise brine, kako cu ostaviti A. pa sta cu ako bude u pola nociuser posted image ali neka su nam zivi i zdravi.

drznica krevetic i oprema su super. Neka bude sretan.

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 29134
12.9.2011 10:48:51   
Vodolija83
Bebix,ne brini...vecina drugorotki najvise pati za 1.djetetom kako ga ostaviti kuci...i to sam primjetila dok sam lezala na GAK.
Sve ce to proci aBd u najboljem redu.Ako krene SRETNO !!!!! user posted image
Izgleda da cete vi XXL user posted image jedna drugu stici ovih dana,bez obzira an termine.Bice puuunoo malih  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drznice,super za krevetic,drago mi je da ste nasli sve sto vam se svidja i da je povoljno user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29135
12.9.2011 10:49:28   
bebix
Ma mene je uhvatila  neka depresija vezano za porod i ko ce biti uz mene, imam samo njih dvojicu, mama je umrla prije 1,5 godinu, jos se oporavljam od tog gubitka a sveki i svekar i moj otac poginuli u ratu, mislim ono nemozes vjerovati da ostanes tako bez tih " starijih" i njihovih savjeta, makar i pogresni bili, sjecam se sa sinom koliko sam se puta raspravljala sa mamom oko kamiliceuser posted image  ona kaze kako nedaje se sad kamilica ja sam vas ogojila na kamiliciuser posted image  dusa mojauser posted image

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 29136
12.9.2011 10:53:43   
Gift
helou user posted image sta ima kako ste...imal sta novo kod Semice i Animagical..
DRznice krevetic je prelijep, pravo dobro ste pazarili..
Nama su juce stigla chiccova kolica, pjava user posted image i za sad sam zadovoljna, poprilicno su lagana...user posted image user posted image , moji se razbaskarili za unuka, al su i rekli mm da mi ukine internetuser posted image
Vodolija trokutic s hippom je presladak, a vidjet cemo jos koliko je koristanuser posted image , ja sam planirala sve poceti prati kad budem 34 sedmice, pa peglati, valjda nece bit rano...
i mislim da necu nikakv omeksivac stavljat, sto je sigurno sigurno je...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 29137
12.9.2011 10:54:47   
babilon
Dobro jutro drage moje user posted image
nije me bilo par dana, pretpostavljam da je Vodolija prenijela moje pozdrave hihihi... Bila sam okupirana mm, sve je super hB, nikakvih poteskoca, ali sam se ziv polomila... umjesto pomoci, dobila dodatnu osobu za letati okolo... hele nejse.
Uglavnom, nisam nista stigla pokupovati osim higijenskih stvarccia, tipa ulozaka vir80 (u dm-u je akcija, 2 pakovanja za 3KM i nset_o feninga ne mogu se sjetiti da znate) uzela one tufere za sifone, danas cu vidjeti da uzmem pidzamu.. neku cu pamucnu nista skupo, kontam haman baciti sve nakon poroda, zbog mrse i tih stavri... nisam pametna..
za vikend bih aBd trebala uzeti tih tetra pelean i ostalo, a i ovih dana da konacno pocnem prati bebi stvari... Nasli kreevetac, to bih ubrzo trebala rijesiti da kupim, kolica jos nismo uzeli grrr... valjda nece nestati hihii...
eto tako.. ;D

animagical, zeno draga, sta se desava ;D
Ostale user posted image  jedan veeeeeeeeeliki user posted image  cestitam svima, ako ima, na novim sedmicama, mjesecima ;D D ;D

po mojoj racunici mi bi terbali da smo vec zakoracili fino u 9. ihihihhhihi

pusek!

ps. posto mi je danas rodjendan, zelim vas pocas_titi sa tortom hihih, jedna cokoladna varijanta i jedna vocna varijanta ;D ;D ;D

pps. Animagical, meni bi bas bilo drago da se bebica dans porodi ako nije ;D ;D ;D

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio babilon -- 12.9.2011 10:55:48 >

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 29138
12.9.2011 10:59:10   
Gift
Bebix zao mi je user posted image user posted image user posted image nemam stvarno sta pametno da ti kazem, osim drzi se i misli na svoje bebice...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 29139
12.9.2011 11:02:47   
Gift
oooooooo Babilon nek ti je sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image ja cu ovu vocnu, posto mi valja uskoro na kontrolu...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 29140
12.9.2011 11:03:05   
bebix
Ja vas ucrnjaci sa mojom pricom, hvala vam puuuuno na podrsci, meni stvarno rr znaci mnogo isto kao velika porodica iako se neznam ni sa jednom od vasuser posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 29141
12.9.2011 11:07:25   
babilon
IZVORNA PORUKA: bebix

Ja vas ucrnjaci sa mojom pricom, hvala vam puuuuno na podrsci, meni stvarno rr znaci mnogo isto kao velika porodica iako se neznam ni sa jednom od vasuser posted image user posted image

bebix sad procitah tvoj post user posted image  bas mi je zao, voljela bih da ti nekako mogu pomoci, tako da ako ista treba tu sam :D. Takav nam je zivot, sve nas isto ceka, ali eto kazu Bog nanosi ljudima onoliko boli koliko oni to mogu da podnesu. Glavu gore, osmijeh i budi sretna sto si imala divnu mamu! cmokiac!!!!!

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29142
12.9.2011 11:08:47   
Vodolija83
Bebix,drzi se,jaka si ti zena...ne znam sta da ti kazem...tako je bilo sudjeno...Vjerujem da ti nije lako,al izdrzi !

Ooo,ko nam je to dosao...user posted image user posted image user posted image Babilonko Happy birthdayuser posted image user posted image user posted image i sve naj,naj...da bebito stigne ziv i zdrav i da ti dobro prodjes aBd !!! user posted image user posted image
Hvala na torticama ,bas su primamljive...bas kako ti znas izabrati user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29143
12.9.2011 11:17:06   
bebix
user posted image user posted image user posted image za sve moje drageuser posted image
Babilon sretan ti rodjendan i tebi je bio tezak period sad nek krenu samo lijepe stvariuser posted image
Drznice krevetic i sve ostalo je superrrrrrrrr
Vodolija i sve ostale pusaaaaaaaaaaaaaaa
Odoh malo leci boli me pomalo stomo ,tipkam vam kasnije mozda bude novosti od ovih na ctg-uuser posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 29144
12.9.2011 11:21:28   
Sensia
IZVORNA PORUKA: bebix

bebix sva sam se raznjezila kad si rekla kako ti je sin rekao...... vjerovatno je bas tesko pomisliti da ga ostavis al to ce biti samo na kratko a i veliki je momak pa mu kao mozes objasniti kako on sad treba biti odgovoran kao straiji i da pazi na kucu da mami sve bude ok kad se vrati sa bebicom malom....
A covjek utjehu i lijepe rijeci nadje uvijek tamo gdje se najmanje nada, ne moras znati nekog da bi prepoznao njegove osjecaje i uputio mu lijepu i njeznu rijec user posted image user posted image user posted image
hajde ti nas obraduj sa bebicom, probij led ovim XXL trudnicama user posted image

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 29145
12.9.2011 11:28:33   
drznica
Babilon Happy B-dayuser posted image
Bebix...nema ovog user posted image ....samo hrabro...zamisli kad se vratis sreće...drzimo fige
Sta nam je sa Semicom, ima li neko broj??? Zana se garant porodila,a mi nista ne znamo. Ne moze to tako user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29146
12.9.2011 11:29:24   
senka27
user posted image user posted image user posted image  Drzniceeeee preslatko jako mi se svidjaa...drago mi je sto ste bas potrefili...user posted image

a mi imamo krevetac i sve potrebno od brata :) mozda nekad postavim ako mi ne bude mrsko :)

a za ispadanje sluznog cepa i ostalih simptoma je i meni nepoznanica...meni je pukao vodenjak pa je odatle sve krenulo ...sve je trajalo jako sporo (mislim na otvaranje) ali  je na kraju sve proslo dobro i sam cin poroda je tekao jako brzo huh ...user posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 29147
12.9.2011 11:37:56   
senka27
uf bebix rastuzi mi ...nazalost sto je tako...i znam da fale...ali to nas  sve ceka nekog prije nekog kasnije velikiuser posted image za tebe ...

babilon djevice user posted image  sretan rockas sve najbolje i meni ce za koji danuser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 29148
12.9.2011 11:41:13   
Sensia
Drznice suuuuper ste pazarili, pa to je cijena koja je odlicna krevetic je extra funkcionalan i lijep jos kad nam poredas sve te dzidzeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nabaci slikicu cim ga smjestis nemoj da zabusavas

Cicibanka vas sve pozdravlja, dopisivale smo se kratko, ona se dobro osjeca, djeluje mi zadovoljno
Kaze da joj je problem taj visoki pritisak koji smeta i bebi i zato je jos u bolnici ali postoji mogucnost da se kuci brzo vrati sa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
draga mala curica nek joj sve prodje najbolje i ubrzo da se mazi sa svojom pisuljicom!!!!!
Danas je na ultrazvuku pa ce znati sta i kako a ja vam javim. uvijek joj kazem da svi pitate za nju a ona svaki put pita jel se ko porodio a ja joj nemam sta reci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (osim za enci naravno)

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 29149
12.9.2011 11:53:33   
sanela.asja
Bebix nesekiraj se svako ima nesto u zivotu sto ga muci,a mi sad moramo mislit na ovo malo u stomaku i meni se najteze rastat od male jer nikad nije nigdje spavala bez mene,ostace sa MM al opet mene dusa boli kako ce zaspat bez mene,ja bi volila da me porode i odma puste kuciuser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 29150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1164 1165 [1166] 1167 1168   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1164 1165 [1166] 1167 1168   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *