Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
emma i ja hrcem strasno u trudnoci, cak me muz snimao da mi dokaze , i budio me ispocetka, a sad ako bas ne moze izdrzati ode u dnevni, a i malo se adaptirao, ne buni se kao prije mjesec-dva
vodolija ja ti ne bih preporucila secer, ni zasladjene napitke, samo nezasladjeni caj i limun, jer ako je neka upalica bakterije se hrane secerom i neces moci tako izbiti upalu,takodjer je meni u trudnoci jednom pomogla ZALFIJA tj kupila sam caj od zalfije, skuhala je, i onako beternu i gorku ohladila i ispirala grlo s njom, ekstra pomaze
Rodio se Ajnur... dusa draga...cestitke od srca mama i tata, da vam je ziv i zdrav.
Animagical mi je sad javila, u 7.40 se tek porodila, bio je malo tezi porod, na vakum ga je rodila, pile čupavo je tesko 3650 i dugo 54cm. Ona nam je sivena dosta pa sad odmara.
Rodio se Ajnur... dusa draga...cestitke od srca mama i tata, da vam je ziv i zdrav.
Animagical mi je sad javila, u 7.40 se tek porodila, bio je malo tezi porod, na vakum ga je rodila, pile čupavo je tesko 3650 i dugo 54cm. Ona nam je sivena dosta pa sad odmara.
MasAllah
Nek je ziv i zdrav sto godina svojim roditeljima Pravi veliki djecak, a sretnoj majcici brz i lagan oporavak
Hvala na razumijevanju Pahuljice... E joj draga Sensia,ti bas nabelajis sa tim prevozom...jos malo i na mirovanje aBd...toplo ti preporucujem. E jesi vidjela kako me uhvatilo,juce skoro pa nista,ja mislila da ce proci sad pa sad,al vec postaje ozbiljno...Pokusacu i sa medom i biberom i sa bijelim lukom veceras.Moram kasnije otici kupiti med,jer sve sto sam imala meda sa limunom sam pojela od sinoc. Bebice 11,hvala na savjetu,probacu i sa zalfijom,a imam i pastile od zalfije,pojela sam ih 10-ak od sinoc. Da nije trudnoce,znala bih ja sta cu i kako...svoj najdrazi propolis alkoholni sprej i direkt spric,spric na krajnike,al ovako...
Vidim nema vijestii!!! Ja sam danas sama kuci citav dan... ...samaa...
Sinoc sam imala opet grceve, kao kontrakcije, ali sad inace kako odmaram, rijedje nailazi, pijem i dalje apaurin, kaze dr. da nema potrebe za ginipralom! I na pregledu sam je pitala, da mi beba nije nisko slucajno, jer je najcesce osjetim nize, ali dr. kaze da je u normalnom polozaju u materici i da sam zatvorena skroz! I pitala sam je za posteljicu, jer mi je ona rekla da je na straznjem zidu, a oni u domu zdravlja da je na prednjem, pa se dr. naljutila i rekla da oni dr. u domovima zdravlja nisu obuceni da gledaju uzv, da se za to jos skoluje! I da mi je posteljica na straznjem zidu i da naravno nemoze skakati po materici jes se bila naljutila!
Hvala na razumijevanju Pahuljice... E joj draga Sensia,ti bas nabelajis sa tim prevozom...jos malo i na mirovanje aBd...toplo ti preporucujem. E jesi vidjela kako me uhvatilo,juce skoro pa nista,ja mislila da ce proci sad pa sad,al vec postaje ozbiljno...Pokusacu i sa medom i biberom i sa bijelim lukom veceras.Moram kasnije otici kupiti med,jer sve sto sam imala meda sa limunom sam pojela od sinoc. Bebice 11,hvala na savjetu,probacu i sa zalfijom,a imam i pastile od zalfije,pojela sam ih 10-ak od sinoc. Da nije trudnoce,znala bih ja sta cu i kako...svoj najdrazi propolis alkoholni sprej i direkt spric,spric na krajnike,al ovako...
Ako su krajnici, onda bas probaj zalfiju, to je isprobano jer ja imam problema s krajnicima pocesto, i NISTA slatko, ja ne uzimam ni med kad su krajnici jer slatko mi pogorsa stvar
Da nije trudnoce,znala bih ja sta cu i kako...svoj najdrazi propolis alkoholni sprej i direkt spric,spric na krajnike,al ovako...
Hej pa imas ovo isto samo u bebi varijanti - na uljanoj bazi nema alokohola. sad samo ne znam jesi alergicna na propolis ali ocito da nisi cim ga inace koristis api bejbi se zove meni je propils i med SPAS za sve!!!!
Cestitke ponosnim roditeljima !!! Masallah,nek im donese samo srecu i radost i bude ziv i zdrav 100 godina ! A Animagical zelim brz oporavak,hrabra je to zena !
emma i ja hrcem strasno u trudnoci, cak me muz snimao da mi dokaze , i budio me ispocetka, a sad ako bas ne moze izdrzati ode u dnevni, a i malo se adaptirao, ne buni se kao prije mjesec-dva
vodolija ja ti ne bih preporucila secer, ni zasladjene napitke, samo nezasladjeni caj i limun, jer ako je neka upalica bakterije se hrane secerom i neces moci tako izbiti upalu,takodjer je meni u trudnoci jednom pomogla ZALFIJA tj kupila sam caj od zalfije, skuhala je, i onako beternu i gorku ohladila i ispirala grlo s njom, ekstra pomaze
bebice, ja sam u prvoj trudnoći od prvog do zadnjeg dana hrkala kao pila i snimao je MM, ovaj put nije bilo tako - mislim da je do prehlade ipak . A lijek za grlobolju je isprobano topla slana voda i grgljanje često tijekom dana. Isto tako mislim da se može ESI propolis sprej za grlo, on nema alkohola. Ima i MEdexov Proapin, ali ima alkohola pa nije prepoučljivo u trudnoći (iako sam ja par puta nasprejala).
emma.L sad sam napisala svoje misljenje o propolisu,al hvala ti u svakom slucaju.Ja inace radim u apoteci,jednom prilikom sam prodala Esi propolis bezalkoholni sprej covjeku koji je dosao da kupi za svoju zenu . Kad se vratio nakon nekih 15-ak min.mislila sam da ce me gadjati sa njim,jer pobogu na njemu pise da se treba posavjetovati sa ljekarom ako je u pitanju.Tako da ga od tad ni za zivu glavu ne prodajem... Znam da ga ljekari cesto preporuce,al ja se stvarno nisam odlucila za propolis u trudnoci,jer sam dosta citala i nije bas ispitano ima li kakvih stetnih efekata.Firma cija je apoteka u kojoj radim se inace bavi propolisom,pa me dir.uvijek ruzi kad sam protiv propolisa u trudnoci,al sta cu...svak ima svoje misljenje,pa tako i ja.
Znam Sensia,ima kod mene u apoteci vise vrsta bezalkoholnog propolisa,al nisam se odlucila da koristim propolis u trudnoci.Nije bas u potpunosti ispitano kako utice na plod,a rado bih ja spricnula...
Ma nije dzaba CVela iz raja izasla Meni su za med govorili NIPOSTO ja pitala svoju dr zena me blijedo gleda i pita a sto ne bi smjela???? I ja ga konzumiram svaki dan tj umjesto obicnog secera. ja obicni secer uopste ne korsitim. kafa, caj, limunada, vocna salata......sve to jedem sa medom
Ej zenice .. porodi se animagical bas mi je drago da je proslo!!!!!! Ja evo sva u nekoj trci od jutros. Curica nesto jedva piskila jutros plakala boli je pa onda prestalo. vidjecemo danas. do sada nije imala tih problema mozda je bezveze al kako sam ja uvijek s tim deverala bas mi je zlo.... napravila sam dva litra brsunice i otisla na posao.
Propolis sam i ja cula da bez savjeta ne treba u trudnoci al usotalom nista ne treba. Ja sebi vala prsnem kad osjetim grlo onaj ESi. A i curici cim malo kahne, nama su doktorice pedijatri rekli da nece skoditi njoj a ja sebi ne toliko cesto al ipak to je jedino sto strcnem u trudnoci. I ja sam prehladjena evo vec deset dana pun nos - kasljem ko dedo. Istina sad prolazi al par dana je bas bilo jako al izdrzala sam i nisam nista koristila bas nista sem tog propolisa par puta.
Interesuje me u slucaju da se ponovi dali smije neki sirup za kasalj za trudnice jer meni ubije onaj suhi kasalj dok ne sazrije. Negdje sam citala da moze od dr teisa sirup trpucev onaj pa ima li neka od vas iskustva s tim?
Sensia,ja se o svom belaju zabavila,pa nikako da ti napisem kako mi je drago sto je tm kupio kolica i njihalicu.Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Jos da mi kazes koja boja je u pitanju? Hiihihhiii Ja se juce cula sa sveki,oni ocekuju kolica za koji dan,jer su im rekli ipak da ce cekati 15 dana,boja je sve zeznula,pa kolica u tu radnju salju cak iz Svicarske. Ja ih aBd ocekujem da stignu busem ubrzo. Ne brini i tm ce ih nekako dovesti,samo nek su kupljena .Weeeeeeeeeeee Jah mog bebita sto ispade zahtjevan,srce moje malo... Sveki mi gore kupila i sve chicco od dude do bocice,sisaca...Ja se ovdje dvoumila izmedju Avent-a i Mam-a,kad ona juce kaze "Nana Boga mi htjela da djetetu bude chiccovo".Hvala joj punooo,bas na sve zivo misli ! Kaze meni zaovica da se toliko uzivila,kao da joj je prvo dijete,a ne 3.unuk
Znam Sensia,ima kod mene u apoteci vise vrsta bezalkoholnog propolisa,al nisam se odlucila da koristim propolis u trudnoci.Nije bas u potpunosti ispitano kako utice na plod,a rado bih ja spricnula...
Ma nije dzaba CVela iz raja izasla Meni su za med govorili NIPOSTO ja pitala svoju dr zena me blijedo gleda i pita a sto ne bi smjela???? I ja ga konzumiram svaki dan tj umjesto obicnog secera. ja obicni secer uopste ne korsitim. kafa, caj, limunada, vocna salata......sve to jedem sa medom
Hahahhahhaa,sto me nasmija za CVelicu A sto se tice meda uzimam i ja,al ako ovako nastavi mozda se predomislim,pa uzmem i bezalkoholni propolis,ipak...vec sam u 8. valjda nece stetiti bebacu
Silver to su ona kolica chicco 3 u 1, samo sto je MM u Grazu nasao boju koju mi zelimo i sve nas je doslo 350 EUR, a ovdje su ista ta 1000 KM u radnji
Vodolijo ako ne budu mogli tvoji da nadju, MM je nasao u prodavnici KIKA kod Graza, cak mu je zena dala 10% popusta, sve ga cekalo upakovano, samo sto je morao raspakovati sve da bi pogurao u auto ali kaze da kolica ne mogu stati u gepek-skodu fabiu vec ce ih morati staviti na zadnje sjediste pa ne znaju kako ce taj treci momak stati u auto tj sjesti
ja se zezala al bice kolica i kolega na galeriji stvarno
Superiska Sensia,eto tebi kolica ubrzo,pa kako tako Jesu li siva? Moja sveki je uplatila puni iznos,sve zavrseno,samo cekaju da im jave da su stigla Usput,imas PP,ja tek primjetila,ccccc...