|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  537 538 [539] 540 541   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.6.2011 21:22:27   
Gift
Bebice user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 13451
2.6.2011 21:29:47   
Anoniman
gift sad sam u ovoj trudnoci pila buskopan kad su me bubrezi boljeli, dr mi je rekla da je to misicni dilatator ali da on moze pospjesiti i otvaranje, tako da pijem samo kad imam bolove, ne non stop kako mi je urolog bio propisao. A sto pijes antibiotike?

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 13452
2.6.2011 21:38:13   
Selma.A.M
JelenaT ja mislim da piše baš to što si ti napisala user posted image  
Bebice baš mi je drago da je  sve ok i da se moćeš pomalo kretati...
Gift mila slobodno se malo opusti ti lijekovi ti trebaju da sačuvaš trudnoću tako da izbora nema,a svaka od nas u nekom periodu trudnoće se susreće sa tim lijekovima (čast izuzecimauser posted image )
Ja sam u prvoj trudnoći bila na Apaurinima,Dabrostonu,Buskopanu i ne znam kako se piše ono sa URTRTRTR da se ne sramotim user posted image  
Sada u ovoj trudnoći pijem Apaurin, a pila sam i Dabroston primala inekcije Progresterona svaki drugi dan ....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13453
2.6.2011 21:43:07   
Gift
Jelena prezalosno pijem cefalexin jer su gore ''mislili'' da imam urinarnu infekciju, koju nemam jer su nalazi ok, al et mislili da bolovi mogu biti i od toga, pa sad kad sam zapocela moram ispit do krajauser posted image ...mislim da su mi 2x dali injekciju buscopana, a ko zna sta su mi u onu infuziju ukapavaliuser posted image ..
znas li za sta je indomatacin, jer mi je i to prepisano al moja dr. rekla da ne pijem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13454
2.6.2011 21:48:19   
Anoniman
To ti je malo jaci analgetik, on se pije kod jakih bolova, pa i kontraktilnih bolova. I ja bih se slozila sa tvojom dr da ga ne pijes vise, smijes ga prekinuti kad hoces, ne kao antibiotik, a vec pijes apaurin da smanjis kontrahovanje koji ublazuje i bol. Bitno je da ne koristis vise buskopan, to su ti dali da se dilatiraju, opuste misici materice kod kontrakcija, a bila si pod njihovim nadzorom, jer meni je receno koliiko buskopan je dobar toliko i nije ako nisi pod stalnim nadzorom.

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 13455
2.6.2011 21:55:50   
Gift
eh..ma sad sta je bilo, bilo je..idemo dalje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13456
3.6.2011 0:07:06   
sweet insanity
Bebice, super da je sve OKuser posted image
Sta je ovo,nigdje nikog veceras na RRuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 13457
3.6.2011 0:10:03   
Anoniman
I ja se pitam sweet user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 13458
3.6.2011 0:12:10   
sweet insanity
Selma je vidim prisutna al nam se ne javlja. Kod mene mm pravi pauzu-jede pa ja malo uletila. Joj i sad me zigaju ledja i stomak pa cak i noga al podnosljivo je.....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13459
3.6.2011 0:19:30   
Anoniman
A ja cekam mm sa puta, trebao bi svaki cas stici, a i malena mi ima temperaturu pa dezuram oko nje.

Neposredna veza do poruke: 13460
3.6.2011 0:20:53   
sweet insanity
Joj mila, bas mi je zao, malo malo pa se ona prehladiuser posted image Ajd nadam se da ce brzo ozdraviti i da joj nije nistauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13461
3.6.2011 0:23:52   
Anoniman
Ma najvjerovatnije reakcija na vakcinu. Ako do sutra ne spadne vodim je dr da joj pogleda usi, jer kako ona ima problema sa njima strah me da ne ode na njih.

Neposredna veza do poruke: 13462
3.6.2011 0:27:39   
sweet insanity
U svakom slucaju sretno!!!! Ja idem sada lagano tusiranje i legit, a mm nastavlja sa poslom pa mi valja predat komp njemu. Laku noc i lijepe snove zelimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13463
3.6.2011 0:28:51   
Selma.A.M
Žene laku-noć čitamo se i pišemo sutra kad dođem sa pregleda ........

JelenaT malenoj  user posted image  da što prije ozdravi

Neposredna veza do poruke: 13464
3.6.2011 0:28:58   
Anoniman
Hvala sweet i selma user posted image . Lijepe snove zelimuser posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 3.6.2011 0:33:18 >

Neposredna veza do poruke: 13465
3.6.2011 8:22:56   
palachinken
user posted image

Prvo ovo gore, pa ćemo onda pričati user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13466
3.6.2011 8:23:23   
ciciban26
Jutro drage trudnjace,
evo jedna user posted image user posted image za sve koje su jedva progledale :)
Drznice  ti i ja mozemo zajedno slaviti rodjendan,meni je 14.06.user posted image

Joj drage moje mene je sinoc uhvatio grc u listu da sam probudila mm koliko sam urlala...fuj kakav osjecaj.. Sta uraditi da sto prije popusti ili bar nesto cime se moze smanjiti pijava grceva?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13467
3.6.2011 8:24:55   
palachinken
ciciban, pij magnezij i kalcij...oni opuštaju mišiće. I ja s tim imam problema, i cim jedan dan zaboravim popiti, ujutru me budi grč.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 13468
3.6.2011 8:29:10   
ciciban26
Svakodnevno uzimam magnezij direct,kalcij kroz mlijeko,jogurt kontam dovoljno mi. juce jesam zaboravila uzet mg ali nije valjda da prokleti grc odmah iskoristi prilikuuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 13469
3.6.2011 8:31:39   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

user posted image

uh evo je prava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  fakat mirise

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 13470
3.6.2011 8:35:10   
palachinken
Ne znam, ja pijem šumeći kalcij 500mg . Kažu da je dnevna potreba trudnice 1000mg, a u šolji mlijeka ima oko 300. Ja ne popijem toliko mlijeka, zaboravim user posted image pa nadomjestim ovim šumećim.

Neposredna veza do poruke: 13471
3.6.2011 8:36:46   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: palachinken

user posted image

uh evo je prava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  fakat mirise

Gledajući ovu sliku, meni se pripiškilo user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13472
3.6.2011 8:37:30   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

ZENICEEEEEEEEEEEEEE

Evo mene s pregleda hB.Kao prvo da kazem da sam praaavo zadovoljna s dr.Abadzic. Dok me dr. prije kod koje sam isla privatno gledala 10 min dr Abadzic me zadrzala pola sata jos ima puno vise tih programa za ultrazvuk pa mi je slikala i sa 3Duser posted image

Anice jesam li ti rekla da cemo brzo za tobom, rece mi dr da mi je bebi po mjerama veci i da sam vec izasla iz prvog tromjesjecjauser posted image

IIIII posteljica je hB sada sasvim ok, kaze da je njoj ok i da nema potrebe za lezanjem, da mogu malo i da prosetamuser posted image user posted image user posted image .

UKINULA mi je dabroston,apaurin, folacin, ostavila samo da "guram" jos utrogestan i da pijem odsad pregnital.

Bebi je hB narastao, sve je ok, i nuhalni i nosna kost i trbuh hB su ok, ima sve djelice tijela...a u jednom momentu se razmahao a u drugom drzao za glavicu i tako je uslikanuser posted image

Odmah sam malo prohodala sa mm, do Dp-auser posted image a pili smo sok u basti u Ferhadiji prije pregleda, tako da sam malo i prohodala. Malo su me stopala zabolila.

I da...dobila sam jos 2kg...user posted image al sad nema vise kljukanja hormonima ni lezanja pa se nadam da cu malo ukontrolisati tezinu aBd

Bebice tako mi je drago, sve prodje super, i pregled, i jos si zadovoljna novom dr, super user posted image user posted image user posted image

I jos sad mozes obilaziti baste user posted image user posted image Nema vise mirovanja user posted image

Nas dvije smo skroz blizu, hajde imamo uzajamnu podrsku kad nam se priblizi user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 13473
3.6.2011 8:40:33   
ciciban26
Od danas uvodim i sumeci kalcij,samo se nadam da nije onaj skroz bljak ukususer posted image
Nego ova tvoja kafa toliko privlacno izgleda,cak i meni koja od kako sam user posted image ne mogu smisliti miris  domace kafe a ranije dan mi nije mogao poceti bez nje i sat vremena cejfa..

Neposredna veza do poruke: 13474
3.6.2011 8:41:59   
palachinken
Od svih šumećih, meni kalcij ima najbolji ukus...na limun user posted image Ja pijem onaj Kruger.

Neposredna veza do poruke: 13475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  537 538 [539] 540 541   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  537 538 [539] 540 541   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *