|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  613 614 [615] 616 617   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.6.2011 14:02:04   
mea29
pa koji je spol...sto se babilon usutila...te o kilazi, te o crvenom mesu a to jel cekamo user posted image ili user posted image nam preskocila :) 

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15351
14.6.2011 14:03:32   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mea29

pa koji je spol...sto se babilon usutila...te o kilazi, te o crvenom mesu a to jel cekamo user posted image ili user posted image nam preskocila :) 

to cuva kao slag na tortuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15352
14.6.2011 14:04:23   
Sensia
AAAAAAAAAAA zene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa sta rece dr koji je spol, a vidi sto krije spol

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15353
14.6.2011 14:05:47   
Bebica11
cita sad nase postove unazad, ko vam je kriv sto ste toliko pisaleuser posted image user posted image user posted image , sad ce onauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15354
14.6.2011 14:06:53   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Anice je li gotov spisak? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zavidim ti i nemoj sve pare potrositi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj ja po cijeli dan na tim stranicama, ubih se od pisanja user posted image user posted image

Mm mi je reko pred granicom oduzeti kartice user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anica1 -- 14.6.2011 14:09:05 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15355
14.6.2011 14:14:38   
Anoniman
Nece da nam kaze je li user posted image ili user posted image , babilon bona necemo mi nikome reci user posted image

(odgovor članu Anica1)
  Neposredna veza do poruke: 15356
14.6.2011 14:16:00   
enči80
Palachinken hvala za trideseteuser posted image user posted image user posted image

JelenaT kakav je kvalitet ovih nekih chipolino kolica?

Ja evo pravim zeljanicuuser posted image user posted image i to u vatrenom šporetu,bujrumuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15357
14.6.2011 14:18:59   
Anoniman
Enci znam za chipolino omnia da su extra, sa ostalim nisam dolazila u susret. Trebalo bi da su i druga dobra

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 15358
14.6.2011 14:19:55   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: enči80

Palachinken hvala za trideseteuser posted image user posted image user posted image

Ja evo pravim zeljanicuuser posted image user posted image i to u vatrenom šporetu,bujrumuser posted image

Eto mene na zeljanicuuser posted image

super ti je avatar, ja ga tek sad skuzilauser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 15359
14.6.2011 14:20:15   
babilon
zENEEEEEEEEEE DRAGEEEEEEEEEEE

sacekala sam da mi covjek bude dostupan da mu javim, jer nije mogao da bude sam nom danas na pregledu :/, malo mi je falilo da vam kazem spol, alih ajde reko isto kao ad njega varam pa cu sacekati da njemu prvo kazem ;))))

Ja aBd cu dobiti user posted image  ;D misilla sam da jeuser posted image  ali neka je sve uredu hB. Djecacic mamin - lupetalo malo koje me tjera da piskims vakih 10 min ;)))

svi nalazi uredni, butna kost, bubrezi, 4 srcane komore, sve odilcno, plodna voda super, pupcana sve super, prtook hrane, jetra, zuc i ostalo, mozak sve uredno i sto mi je najdraze svi organi i sve dimenzije odgovaraju sedmici trudnoce ihihihhi. Jao, mog osjecaja oduzimajuceg, eto kud cete dalje kad mi je rekao 'sto ne disete'  ahhhahaha. MM je preeeeeeeeeesretan, prvenstveno sto je sve uredu, a drugovenstveno sto je djecak, htio on to priznati ili ne ;))) rekla sam mu 'sve je uredu, dobices nasljednika' doslovno se rasplakao, ihihihi

Neka je sve uredu, ja sam samo za to i molila Boga, a sad mogu navaliti u shopping za ove zimske stvari sto su na snizenju sot sam naletila na par ;D ;D ;D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15360
14.6.2011 14:22:42   
Gift
Babilon bas mi je drago user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15361
14.6.2011 14:23:33   
enči80
Jel' imaju neka kišobran kolica da im se mogu mijenjati položaji?Meni ova sva nekako glomazna,ako njih kupim trebat će mi sat samo da iz kuće iziđem?

Babilon da nisu i kod tebeuser posted image user posted image ?

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15362
14.6.2011 14:24:29   
Anoniman
Nek je ziv i zdrav babilon user posted image . Rasplaka me svojim ushićenjem, bas mi je drago da je sve ok user posted image

Zene drage ja ulazim sutra po onoj tebeli u osmi mjesec....a nista nisam spremila, okrecila user posted image , ima danas posle Anine injekcije odoh u shooping ako ona bude dobra. Vrijeme je vise polako kupovati.

(odgovor članu babilon)
  Neposredna veza do poruke: 15363
14.6.2011 14:25:26   
Anica1
IZVORNA PORUKA: babilon

zENEEEEEEEEEE DRAGEEEEEEEEEEE

sacekala sam da mi covjek bude dostupan da mu javim, jer nije mogao da bude sam nom danas na pregledu :/, malo mi je falilo da vam kazem spol, alih ajde reko isto kao ad njega varam pa cu sacekati da njemu prvo kazem ;))))

Ja aBd cu dobiti user posted image  ;D misilla sam da jeuser posted image  ali neka je sve uredu hB. Djecacic mamin - lupetalo malo koje me tjera da piskims vakih 10 min ;)))

svi nalazi uredni, butna kost, bubrezi, 4 srcane komore, sve odilcno, plodna voda super, pupcana sve super, prtook hrane, jetra, zuc i ostalo, mozak sve uredno i sto mi je najdraze svi organi i sve dimenzije odgovaraju sedmici trudnoce ihihihhi. Jao, mog osjecaja oduzimajuceg, eto kud cete dalje kad mi je rekao 'sto ne disete'  ahhhahaha. MM je preeeeeeeeeesretan, prvenstveno sto je sve uredu, a drugovenstveno sto je djecak, htio on to priznati ili ne ;))) rekla sam mu 'sve je uredu, dobices nasljednika' doslovno se rasplakao, ihihihi

Neka je sve uredu, ja sam samo za to i molila Boga, a sad mogu navaliti u shopping za ove zimske stvari sto su na snizenju sot sam naletila na par ;D ;D ;D

Babilon cestitam na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i naravno na odlicnim rezultatima pregleda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15364
14.6.2011 14:25:27   
gerberka
Babilon draga cesitam na user posted image user posted image  user posted image  ee suppeeerrruser posted image  ma neka je ziuvo i zdravo, jos vaznije sve je ok user posted image  sad u šoping user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15365
14.6.2011 14:25:34   
mea29
cestitam babilon user posted image user posted image user posted image jos jedan djecak...pa ovo je godina djecaka...djevojcice su u manjini definitivno...ali u sljedecem krugu aBd sve mi sa djecacima navijamo za djevojcice jel da? 

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15366
14.6.2011 14:26:09   
Anoniman
Enci bas sam pisala imas HAUCK kisobran sa svim polozajima, pravo su kvalitetna, a nisu skupa. Oko 180km su u TL. Gumeni tockovi, mala kad se sklope, nepunih 7kg su, a laka za sklapati. Imaju sve polozaje i korpu ispod za kupovinu (ja je zovem spaiz user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15367
14.6.2011 14:27:04   
Anoniman
Kad sam ja bila trudna sa Anom gotovo sve su bile djevojcice, a evo sad sve djecaci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15368
14.6.2011 14:30:01   
enči80

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Enci bas sam pisala imas HAUCK kisobran sa svim polozajima, pravo su kvalitetna, a nisu skupa. Oko 180km su u TL. Gumeni tockovi, mala kad se sklope, nepunih 7kg su, a laka za sklapati. Imaju sve polozaje i korpu ispod za kupovinu (ja je zovem spaiz user posted image )

Za blizance jel?Hvala ti Jelenauser posted image ,da džaba ne tražim po netu.

Čestitke Babilonuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15369
14.6.2011 14:31:39   
enči80
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: enči80

Palachinken hvala za trideset_euser posted image user posted image user posted image

Eto mene na zeljanicuuser posted image

super ti je avatar, ja ga tek sad skuzilauser posted image

Hvala bebice,bujrumuser posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 14.6.2011 14:32:43 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15370
14.6.2011 14:34:24   
babilon
Hvala vam drage moje ;D

bas ste me i nasmijale, cuj Bebice 'ko vam je kriv sto ste toliko pisale'  hahaha.

Hvala avm puno zaista na podrsci i tako divnim rijecima ;D

suze mi liju od pregleda, valjda tek sad skontala da je doktor rekao da je stavrno sve uredu... Hvala Bogu dragom.

Sad shopping! ;))))))))))))))))))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  svakoj posebno!

i ko to pravi zeljanicu, meni rece doktor puno zelja (koji inace obazavam) pa da vam ne bi sta skakalo po ocima, bolje vam je da me zovete ;)))

je li iko od vas pije Ferrum lek sirup? pise mi 1 kasika, je li to na dan 1 kasika?

i pise kontrola sa 3x urinokulture
je li ovo svake hefte moram vaditi urinokulturu ili?
joj tek sad vidjeh sta je dokto ispisao ;)))))

JOJ CURE MOJE, OPISATI VAM NE MOGU SVOJU RADOST! pa sad bih vas svako zagrlila ;D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15371
14.6.2011 14:38:16   
Anoniman
Uh draga ja zaboravila za blizance... za blizance su ti najmanja Maclaren kolica, kisobran, mala kad se sklope, samo ne znam gdje ih kod nas imas kupiti. Samo ona su od sest mjeseci, do sest mjeseci sva su ti bas, bas glomazna. Znam jer sam ja nosila blizance sa Anom pa sam se bas raspitivala, a i prijatelji imaju blizance.

http://adax.hr/kolica/cijena/twin_triumph

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 15372
14.6.2011 14:38:42   
Gift
Babilon mislim da moras tri dana za redom radit uinokulturu, tako je bar kod mene

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15373
14.6.2011 14:39:00   
palachinken
babilon, prvo čestitke na mrvuljku user posted image user posted image user posted image user posted image
drugo, urinokulturu 3x radiš, znači tri jutra zaredom nosiš.
I to prvo kupiš u apoteci sterilne posudice za urinokulturu, pa ujutru, prvi urin koristiš - tako što uzmeš srednji mlaz mokraće. Ono, pišneš malo pa zakočiš, pa onda u posudicu user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15374
14.6.2011 14:44:21   
enči80

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Uh draga ja zaboravila za blizance... za blizance su ti najmanja Maclaren kolica, kisobran, mala kad se sklope, samo ne znam gdje ih kod nas imas kupiti. Samo ona su od sest mjeseci, do sest mjeseci sva su ti bas, bas glomazna. Znam jer sam ja nosila blizance sa Anom pa sam se bas raspitivala, a i prijatelji imaju blizance.

http://adax.hr/kolica/cijena/twin_triumph

Uh joj,user posted image user posted image
Ništa onda,vidjet ću da nekako naručim a što kaže palachinken ganjat ću amnestijuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  613 614 [615] 616 617   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  613 614 [615] 616 617   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *