Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 14:16:00
enči80
Palachinken hvala za tridesete
JelenaT kakav je kvalitet ovih nekih chipolino kolica?
Ja evo pravim zeljanicu i to u vatrenom šporetu,bujrum
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 14:20:15
babilon
zENEEEEEEEEEE DRAGEEEEEEEEEEE
sacekala sam da mi covjek bude dostupan da mu javim, jer nije mogao da bude sam nom danas na pregledu :/, malo mi je falilo da vam kazem spol, alih ajde reko isto kao ad njega varam pa cu sacekati da njemu prvo kazem ;))))
Ja aBd cu dobiti ;D misilla sam da je ali neka je sve uredu hB. Djecacic mamin - lupetalo malo koje me tjera da piskims vakih 10 min ;)))
svi nalazi uredni, butna kost, bubrezi, 4 srcane komore, sve odilcno, plodna voda super, pupcana sve super, prtook hrane, jetra, zuc i ostalo, mozak sve uredno i sto mi je najdraze svi organi i sve dimenzije odgovaraju sedmici trudnoce ihihihhi. Jao, mog osjecaja oduzimajuceg, eto kud cete dalje kad mi je rekao 'sto ne disete' ahhhahaha. MM je preeeeeeeeeesretan, prvenstveno sto je sve uredu, a drugovenstveno sto je djecak, htio on to priznati ili ne ;))) rekla sam mu 'sve je uredu, dobices nasljednika' doslovno se rasplakao, ihihihi
Neka je sve uredu, ja sam samo za to i molila Boga, a sad mogu navaliti u shopping za ove zimske stvari sto su na snizenju sot sam naletila na par ;D ;D ;D
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 14:23:33
enči80
Jel' imaju neka kišobran kolica da im se mogu mijenjati položaji?Meni ova sva nekako glomazna,ako njih kupim trebat će mi sat samo da iz kuće iziđem?
Babilon da nisu i kod tebe ?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 14:24:29
Anoniman
Nek je ziv i zdrav babilon . Rasplaka me svojim ushićenjem, bas mi je drago da je sve ok
Zene drage ja ulazim sutra po onoj tebeli u osmi mjesec....a nista nisam spremila, okrecila , ima danas posle Anine injekcije odoh u shooping ako ona bude dobra. Vrijeme je vise polako kupovati.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 14:25:26
Anica1
IZVORNA PORUKA: babilon
zENEEEEEEEEEE DRAGEEEEEEEEEEE
sacekala sam da mi covjek bude dostupan da mu javim, jer nije mogao da bude sam nom danas na pregledu :/, malo mi je falilo da vam kazem spol, alih ajde reko isto kao ad njega varam pa cu sacekati da njemu prvo kazem ;))))
Ja aBd cu dobiti ;D misilla sam da je ali neka je sve uredu hB. Djecacic mamin - lupetalo malo koje me tjera da piskims vakih 10 min ;)))
svi nalazi uredni, butna kost, bubrezi, 4 srcane komore, sve odilcno, plodna voda super, pupcana sve super, prtook hrane, jetra, zuc i ostalo, mozak sve uredno i sto mi je najdraze svi organi i sve dimenzije odgovaraju sedmici trudnoce ihihihhi. Jao, mog osjecaja oduzimajuceg, eto kud cete dalje kad mi je rekao 'sto ne disete' ahhhahaha. MM je preeeeeeeeeesretan, prvenstveno sto je sve uredu, a drugovenstveno sto je djecak, htio on to priznati ili ne ;))) rekla sam mu 'sve je uredu, dobices nasljednika' doslovno se rasplakao, ihihihi
Neka je sve uredu, ja sam samo za to i molila Boga, a sad mogu navaliti u shopping za ove zimske stvari sto su na snizenju sot sam naletila na par ;D ;D ;D
Babilon cestitam na i naravno na odlicnim rezultatima pregleda
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 14:25:27
gerberka
Babilon draga cesitam na ee suppeeerrr ma neka je ziuvo i zdravo, jos vaznije sve je ok sad u šoping
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 14:25:34
mea29
cestitam babilon jos jedan djecak...pa ovo je godina djecaka...djevojcice su u manjini definitivno...ali u sljedecem krugu aBd sve mi sa djecacima navijamo za djevojcice jel da?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 14:26:09
Anoniman
Enci bas sam pisala imas HAUCK kisobran sa svim polozajima, pravo su kvalitetna, a nisu skupa. Oko 180km su u TL. Gumeni tockovi, mala kad se sklope, nepunih 7kg su, a laka za sklapati. Imaju sve polozaje i korpu ispod za kupovinu (ja je zovem spaiz )
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 14:30:01
enči80
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Enci bas sam pisala imas HAUCK kisobran sa svim polozajima, pravo su kvalitetna, a nisu skupa. Oko 180km su u TL. Gumeni tockovi, mala kad se sklope, nepunih 7kg su, a laka za sklapati. Imaju sve polozaje i korpu ispod za kupovinu (ja je zovem spaiz )
Za blizance jel?Hvala ti Jelena ,da džaba ne tražim po netu.
Čestitke Babilon
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 14:31:39
enči80
IZVORNA PORUKA: Bebica11
IZVORNA PORUKA: enči80
Palachinken hvala za trideset_e
JelenaT kakav je kvalitet ovih nekih chipolino kolica?
Ja evo pravim zeljanicu i to u vatrenom šporetu,bujrum
Eto mene na zeljanicu
super ti je avatar, ja ga tek sad skuzila
Hvala bebice,bujrum
< Poruku je uredio enči80 -- 14.6.2011 14:32:43 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 14:38:16
Anoniman
Uh draga ja zaboravila za blizance... za blizance su ti najmanja Maclaren kolica, kisobran, mala kad se sklope, samo ne znam gdje ih kod nas imas kupiti. Samo ona su od sest mjeseci, do sest mjeseci sva su ti bas, bas glomazna. Znam jer sam ja nosila blizance sa Anom pa sam se bas raspitivala, a i prijatelji imaju blizance.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 14:39:00
palachinken
babilon, prvo čestitke na mrvuljku drugo, urinokulturu 3x radiš, znači tri jutra zaredom nosiš. I to prvo kupiš u apoteci sterilne posudice za urinokulturu, pa ujutru, prvi urin koristiš - tako što uzmeš srednji mlaz mokraće. Ono, pišneš malo pa zakočiš, pa onda u posudicu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 14:44:21
enči80
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Uh draga ja zaboravila za blizance... za blizance su ti najmanja Maclaren kolica, kisobran, mala kad se sklope, samo ne znam gdje ih kod nas imas kupiti. Samo ona su od sest mjeseci, do sest mjeseci sva su ti bas, bas glomazna. Znam jer sam ja nosila blizance sa Anom pa sam se bas raspitivala, a i prijatelji imaju blizance.
Uh joj, Ništa onda,vidjet ću da nekako naručim a što kaže palachinken ganjat ću amnestiju