|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  632 633 [634] 635 636   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.6.2011 11:42:04   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Hannica

Faris user posted image ,moj brat ima sina Farisa,sunce tetkino ljepo.
Moj muz nije komplikovan sto se imena tice,mogla bih ga ubijedit da damo bilo koje s tim da nije od nekog bivseg momka.user posted image Mi smo imali problem sto nam se ni jedno ne svidja,ni sama ne znam kako Hana dobi ime
A imao je nekih bezbeznih prjedloga,ne mogu se ni sjetiti vise.
Svekrva je bila glavna,stalno je zapislivala na papirice neka imena ako cuje neko interesantno,ali eto...bas mi se nije dalo da uvazim njene prijedloge.user posted image
Pitam se kad ce ponovo poceti.Trenutno je u Spaniji,sigurno ce donijet listu..

Bolje joj da šta iz originalne Zare donese user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 15826
16.6.2011 11:42:21   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

Faris user posted image ,moj brat ima sina Farisa,sunce tetkino ljepo.
Moj muz nije komplikovan sto se imena tice,mogla bih ga ubijedit da damo bilo koje s tim da nije od nekog bivseg momka.user posted image Mi smo imali problem sto nam se ni jedno ne svidja,ni sama ne znam kako Hana dobi ime
A imao je nekih bezbeznih prjedloga,ne mogu se ni sjetiti vise.
Svekrva je bila glavna,stalno je zapislivala na papirice neka imena ako cuje neko interesantno,ali eto...bas mi se nije dalo da uvazim njene prijedloge.user posted image
Pitam se kad ce ponovo poceti.Trenutno je u Spaniji,sigurno ce donijet listu..

Bolje joj da šta iz originalne Zare donese user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 15827
16.6.2011 11:46:43   
Sensia
Hanice,

mi smo stavili tapete na dva zida prosle godine i bas smo zadovoljni. mislim nemamo pikasa u kuci jos uvijek user posted image user posted image user posted image user posted image  ali koje god da stavis ako se boje ne peru tesko da ces moci ocistiti.

Ja kontam ako Bog da dok mi dijete prohoda bice vakat da ih mijenjam pa nek sara, a tamno ljubicaste su pa se mozda nece plaho ni vidjeti user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15828
16.6.2011 11:52:31   
Selma.A.M
Pozdrav user posted image  
Mi se i dalje borimo sa nosićem user posted image  nema ture hvala Bogu,ali ga i stalno curkanje nosića pravo zeza i smara.-...Sad sam mu dala sirup paracetamol pa da makar malo mu olakšam user posted image  
A i muž mi je na Tylonhotu tako da ne gine i meni makar kihanje i šmrcanje user posted image  

Vidim muka oko imena, ja sam stavrno neodlučna,neke sam skinula sa spiska neke dodala zazsad su ova u opticaju : Amna,Adna,Ajna,Ajla,Amina,Lamija,Ema,Asja,Dzana............

Muž mi kaže da sam toliko neodlučna da će se dijete na kraju zvati : Selminovca user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 16.6.2011 12:01:38 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15829
16.6.2011 11:54:59   
Anoniman
Meni je sa ovog tvog spiska Selma najljepse Asja, a meni se pravo svidja ime Atija, ima jedna ovdje forumasica ima kćerkicu Atiju, negdje je pisala i znacenje imena znam da sam se odusevila.

< Poruku je uredio jelenaT -- 16.6.2011 11:55:23 >

(odgovor članu Selma.A.M)
  Neposredna veza do poruke: 15830
16.6.2011 11:55:03   
sanela.asja
Mi se i dalje borimo sa nosićem

I kod moje curi nosic al nema temerature hvala bogu,ja joj sinoc kad je posla spavat dala kasikicu dalsija za svaki slucaj,al brate nemoze da dise od nosa pa se cjelu noc vrti kenjka..
Jelena vas preljepo ime Luka user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 15831
16.6.2011 11:57:00   
sanela.asja
Asja.....
user posted image user posted image user posted image je naljepse hehehhehe...
Isti spisak sam i ja imala prije tri godine .........user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 15832
16.6.2011 11:58:46   
sanelaceca
JUTROOOOOO.
ivana skvo me preduhitrila ali nema veze bitno je da si uspjela napraviti.
ja dok sve procitam zaboravim sta treba da napisem heheheh,tek ustala,boli me grlo i slomljena sam sta da uzmem?i da ja nisam vadila ta antitijela dr. mi nije to trazila moram li sta mislite?

Neposredna veza do poruke: 15833
16.6.2011 11:59:46   
sanelaceca
a sto se tice imena kod nas ce najvjerovatnije biti haris ako nesto drugo ne skontamo

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 15834
16.6.2011 11:59:51   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Mi se i dalje borimo sa nosićem

I kod moje curi nosic al nema temerature hvala bogu,ja joj sinoc kad je posla spavat dala kasikicu dalsija za svaki slucaj,al brate nemoze da dise od nosa pa se cjelu noc vrti kenjka..
Jelena vas preljepo ime Luka user posted image user posted image user posted image

Ma nama Dalsy pomeže samo kod temperature i to opet jedva jer nam je najučinkovitiji Voltaren čepić, ali nosić i to ma jok, Paracetamol (Panadol,Lupocet ) zakon kod prehlade user posted image  ...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 15835
16.6.2011 12:00:35   
palachinken
IZVORNA PORUKA: sanelaceca

JUTROOOOOO.
ivana skvo me preduhitrila ali nema veze bitno je da si uspjela napraviti.
ja dok sve procitam zaboravim sta treba da napisem heheheh,tek ustala,boli me grlo i slomljena sam sta da uzmem?i da ja nisam vadila ta antitijela dr. mi nije to trazila moram li sta mislite?

Pa koji ti je RH faktor, + ili -? I koji je kod muža?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 15836
16.6.2011 12:00:40   
Anica1
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Meni je sa ovog tvog spiska Selma najljepse Asja, a meni se pravo svidja ime Atija, ima jedna ovdje forumasica ima kćerkicu Atiju, negdje je pisala i znacenje imena znam da sam se odusevila.

Evo nasla:

Atija - arapskog je porijekla i znači dar, poklon.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15837
16.6.2011 12:05:05   
sanelaceca
oboje smo poz.on 0+ a ja A+

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15838
16.6.2011 12:06:25   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Sensia

Hanice,

mi smo stavili tapete na dva zida prosle godine i bas smo zadovoljni. mislim nemamo pikasa u kuci jos uvijek user posted image user posted image user posted image user posted image  ali koje god da stavis ako se boje ne peru tesko da ces moci ocistiti.

Ja kontam ako Bog da dok mi dijete prohoda bice vakat da ih mijenjam pa nek sara, a tamno ljubicaste su pa se mozda nece plaho ni vidjeti user posted image user posted image

I mi imamo tapete u spavacoj sobi,ali tamo ne sara nista,ima ona odredjena mjesta gdje se sakrije pa to radi.A i ja sam planirala tamnu tapetu stavit,smedju,samo na jedan zid koji je trenutno crven i od kojeg mi je muka.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15839
16.6.2011 12:08:40   
palachinken
IZVORNA PORUKA: sanelaceca

oboje smo poz.on 0+ a ja A+

Nemaš onda potrebe za kontrolisanjem antitijela, samo uživaj! user posted image Problem je kad je mama rh-

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 15840
16.6.2011 12:09:56   
sanelaceca
ok hvalaaaauser posted image

Neposredna veza do poruke: 15841
16.6.2011 12:10:13   
babilon
heheeh, joj, sve se nesto nadam da ce na kraju doktor reci 'aaaa vidi ipak je curica' ;))))))))))))))

ali drago muzu bez obzira, prvo pa musko, odmah nasljednik ;)). Eto meni se Faris svidja, on nikad cuo za to ime. Tacno mi pritisak digne. dodje mi da mu kazme, ja ovo dijete nosam, ja cu ga izgurat, meni ce cuclat na sifonima, mislim da je jednio fer da ja izaberem ime ;))))

moracemo uzeti knjigu onu s imenima pa da vidim sta ima tamo.. Ja komplikacije.. ispade lakse dijete napraviti nego ime dati ;))))))))))

Luka je predivno ime, imam jednog druga zove se Luka (vidi sve mi se rimuje hihi) i taaaaaaaaaako je divan, ma predivan! za Luku user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15842
16.6.2011 12:10:58   
Selma.A.M
Sanelaceca nema potrebe za antitjelima jer ste oboje pozitivni,samo vade one trudnice koje su negativne a muževi pozitivni......

Nego treba mi ideja ili savjet,planirala danas praviti rolat ali mi nestalo papira za pečenje,a daleko mi ići do Binga sa malcem i nejegovom prehladom pa postoji li mogućnost da napravim rolat u tepsiji ali bez papira ali da mi se ne zaljepi ili da za danas zaboravim ideju o rolatu user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15843
16.6.2011 12:13:27   
Hannica
Selma zavisi kakava je tepsija,ako je teflon ne bi trebalo da se zalijepi.user posted image

Neposredna veza do poruke: 15844
16.6.2011 12:16:05   
sanelaceca
selma hvala ti.a mozes staviti alu foliju ako nju imas, a ako nemas ne eksperimentisi hihihuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15845
16.6.2011 12:19:21   
Anoniman
Selma ako imas alu folije mozes nju staviti umjesto papira. Meni pomaze kada pleh (onaj sto dodje sa sporetom) pouljim malo i pobrasnim i ne zalijepi mi se nikad.

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 15846
16.6.2011 12:20:40   
Selma.A.M

Selma zavisi kakava je tepsija,ako je teflon ne bi trebalo da se zalijepi.user posted image

Ja teflon u gu--ici user posted image user posted image user posted image  ma jok obična je to tepsija user posted image user posted image  

Pa nije valjda da nema nikakvi tajni trikova user posted image user posted image  kako su prije stare žene pravile rolate bez papira za pečenje a Boga mi i bez teflona user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15847
16.6.2011 12:23:01   
Anoniman
Selma poulji u tankom sloju tepsiju i onda stavi kasiku brasna i rastresi je po tepisi da bude sva pobrasnjena, visak sto ostane istresi. koru stavi i peci kad bude gotova polako nozem coskove odvoji i prevrni odmah pleh, ako vidis da se zalijepilo izmes pokvasis krpu i stavis preko pleha. Nadam se da sam objasnila dobro user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15848
16.6.2011 12:26:14   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Selma poulji u tankom sloju tepsiju i onda stavi kasiku brasna i rastresi je po tepisi da bude sva pobrasnjena, visak sto ostane istresi. koru stavi i peci kad bude gotova polako nozem coskove odvoji i prevrni odmah pleh, ako vidis da se zalijepilo izmes pokvasis krpu i stavis preko pleha. Nadam se da sam objasnila dobro user posted image user posted image

Ma znala sam ja da trebam čekati ili na JelenuT ili na Palachinken (ostale bez ljutnje user posted image user posted image ) razumijete vi jel da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15849
16.6.2011 12:27:49   
Anoniman
Ja nikad ne stavljam papir, jednostavno lijena gu*ica, dok ja njega fino upasen u tepsiju, fino one coskove namjestim mene zelja prodje za pravljenjem user posted image .

Neposredna veza do poruke: 15850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  632 633 [634] 635 636   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  632 633 [634] 635 636   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *