Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 12:39:21
bebana27
hvala vam svima mi smo super uzivamo u lijepom suncanom danu kako ste mi vi trudnice
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 12:53:28
mea29
ja bila na pauzi joj kako je vani vruce da crknes...odmah mi se ide na moreeeeee....
vidim prica se o imenima..i ja imam isti veeeeliki problem...sa zenskim ne, ali od kako sam saznala da je djecak ubih se trazeci imena...ni jedno mi se ne svidja...ni jedno!!!!!!
bebu zovem debeli he he he kad ja i mm mazimo stomu sve govorimo debeli, debeli...sad mi mm kaze kad se vratim s puta ja i ti cemo puno setati, a ja dodam ne preskaci debelog, i on ide sa nama ha ha ha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:07:55
ziki
Viru, viru trudnice kako deverate s vrucinom, ovamo je pakao. Bila sam na kontroli, moja lopuza zeza, za ovih nedelju dana nikakvih promjena, i dalje 1.5 prest otvorena, grlic debeo. Momak ima oko 3300 gr i ne odaje utisak da mu se zuri, bas se lijepo raskako jos cu ja ispracat zene sa ove teme Ima li vijesti od Idache, nema teme da se porodila I da da mi je ovo uradila svekrva 3 dana bi muzu brojala a i njoj al rodjena majka rekla je uzece mi ona kompletic za izlazak iz bolnice, pitala koju velicinu i ja joj porucila 62 a ona uzela 68 za svaki slucaj(ne znam ja da ne bude krupna beba)
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:14:08
palachinken
IZVORNA PORUKA: ziki
Viru, viru trudnice kako deverate s vrucinom, ovamo je pakao. Bila sam na kontroli, moja lopuza zeza, za ovih nedelju dana nikakvih promjena, i dalje 1.5 prest otvorena, grlic debeo. Momak ima oko 3300 gr i ne odaje utisak da mu se zuri, bas se lijepo raskako jos cu ja ispracat zene sa ove teme Ima li vijesti od Idache, nema teme da se porodila I da da mi je ovo uradila svekrva 3 dana bi muzu brojala a i njoj al rodjena majka rekla je uzece mi ona kompletic za izlazak iz bolnice, pitala koju velicinu i ja joj porucila 62 a ona uzela 68 za svaki slucaj(ne znam ja da ne bude krupna beba)
Ja imam 56 veličinu...da uzmem i 62 za svaki slučaj?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:18:42
ziki
ja sam ekspert za velicine, vidis i rodjena majka me ne slusa . Sta ti kaze dr, je li beba krupna, meni je u prvoj trudnocu konstantno ponavljala da je krupna(nije imala kome) a ja kupovala vel 56, momak se rodio 57 cm dug i bebeo, nije nista moglo ni navirit i bila je sreca pa je ona uzela vece al ovj put nije imalo potrebe za 68 nikako.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:20:26
Anica1
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ja imam 56 veličinu...da uzmem i 62 za svaki slučaj?
Ja taman napravila spisak sta kupiti u Njemackoj, i stavila vel 56, da uzmem i vel 62?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:21:28
Sensia
ja sam ekspert za velicine, vidis i rodjena majka me ne slusa . Sta ti kaze dr, je li beba krupna, meni je u prvoj trudnocu konstantno ponavljala da je krupna(nije imala kome) a ja kupovala vel 56, momak se rodio 57 cm dug i bebeo, nije nista moglo ni navirit i bila je sreca pa je ona uzela vece al ovj put nije imalo potrebe za 68 nikako.
mojoj sesricnoj je 56 bilo veliko pa smo pola grada prosli da nadjemo nesto manje, ne znam ni ima li taj broj al zato sad masala praaaaaaaaaaaaavi bebolino
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:23:15
palachinken
Pa jest krupniji, sedmicu bježi ispred po mjerama s UVZ-a u odnosu na one tabele. Imam ja i 62 odjećice, pa ću sve to spremiti, nek muž donese po potrebi Nisam ja nikakav kompletić kupovala, onaj bebinski, nego imam male farmerke, malu majicu, špilhozne, duksericu...zavisi kakva temperatura bude.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:28:28
Selma.A.M
JelenaT ja napravila rolat i eno peče se,pa bum vidjeli kako ću ga izvaditi iz onog pleha ajde nije ni puno skup,a nadjev je euro-krem pa mi nije ni žao,mazat ću ga onako po tepsiji pa jesti ako ne bude htio izaći u jednom komadu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:30:38
Sensia
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
JelenaT ja napravila rolat i eno peče se,pa bum vidjeli kako ću ga izvaditi iz onog pleha ajde nije ni puno skup,a nadjev je euro-krem pa mi nije ni žao,mazat ću ga onako po tepsiji pa jesti ako ne bude htio izaći u jednom komadu
A da i zove se . Rolat sa euro- kremom
hmmmm bas mi zamirisa taj tvoj rolat ili sta god ispadne
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:30:40
ziki
Palacinko sad mi prodje kroz glavu da sam vidjela sliku sta si uzumala. Bas je slatko. Ja sam Nemirka iznijela u bebastom kompleticu bijelom pamucnom(kupila mama tamo) sad da ne pravim razliku medju djecom planirala opet nesto bebasto. Cekam da stigne pa cu stavit sliku. (Kakva bika takav unuk ni jednom se plaho ne zuri ) Private kako se snalazis, slusa li beba
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:35:04
bebacha
Ziki ja htjela da te zovem,vidim nema te,reko mozda si u porodilistu kad vidim dhjecaku se ne zuri.to on ceka da dode drugu na rodendan pa ce onda vani.uhhhh sta napisa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:41:50
Anica1
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:43:07
ziki
bice da drzi rijec, obeco je da ce cekat. Juce bili na babine kod komsije, njegova supruga se porodila 5.5, druga komsinica 6.6 i on meni na vratim poruci da sacekam 7.7 pa da bude fora i sve djecaci
< Poruku je uredio ziki -- 16.6.2011 13:45:39 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:48:02
Selma.A.M
JelenaT rolat je izašao neozljeđen i u jednom komadu,e sad mi je jedina greška jer je predebel ali otom-potom ovo je prvi put da ga pravim pa su i greške dozvoljene eno umotala sam ga u mokru krpu da se ohladi pa da ga onda namažem i vidim kakvog će ukusa biti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:51:40
ziki
Selma da li ti je kakvo autobusko stajaliste blizu da spremis jedno parce do mene, mirise Anice super za rezultate