|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  635 636 [637] 638 639   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.6.2011 15:15:26   
palachinken
Uz ove naše stolice dođu i hemoroidi gratis user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15901
16.6.2011 15:16:58   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja sjedim. Trenutno imam anatomski jastuk iza leđa, ali ne pomaže mi plaho. Dođem kući k'o pregažena. Malo je situacija u firmi it's complicated što bi FB rekao, pa ne smijem na bolovanje. Ali ima hB onih zaknom određenih 28 dana user posted image

A je li ti situacija toliko komplikovana da ne smiješ donijeti loput za pilates umjesto stolice? Meni je to pred kraj bilo super.

pa ja mislim da bi ovi moji iz osiguranja nervni slom dobili kad bi me vidjeli da ulazim s tom loptom..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sve mi ta slika u glavi, ja za kanc materijal moram najavu da pisem

al sto jest jest ta lopta je zakon!!!!!

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 15902
16.6.2011 15:17:57   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: sanelaceca

JUTROOOOOO.
ivana skvo me preduhitrila ali nema veze bitno je da si uspjela napraviti.
ja dok sve procitam zaboravim sta treba da napisem heheheh,tek ustala,boli me grlo i slomljena sam sta da uzmem?i da ja nisam vadila ta antitijela dr. mi nije to trazila moram li sta mislite?

nema veze, hvala unatoč :-D
Što se antitijela tiče, ja ih sad ne moram vaditi jer je prva trudnoća inače sam Rh - a Mm RH +, tak doc reče, poslije poroda Rhogam obavezno bez toga enma priče, jedno ako Vi imate neku drugu informaciju svaka je dobrodošla

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 15903
16.6.2011 15:19:13   
palachinken

Ja sjedim. Trenutno imam anatomski jastuk iza leđa, ali ne pomaže mi plaho. Dođem kući k'o pregažena. Malo je situacija u firmi it's complicated što bi FB rekao, pa ne smijem na bolovanje. Ali ima hB onih zaknom određenih 28 dana user posted image

A je li ti situacija toliko komplikovana da ne smiješ donijeti loput za pilates umjesto stolice? Meni je to pred kraj bilo super.

Ej super ideja! Jest da će biti zajedljivih komentara, ali preživjet ćemo user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 15904
16.6.2011 15:20:40   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1

JUTROOOOOO.
ja dok sve procitam zaboravim sta treba da napisem heheheh,tek ustala,boli me grlo i slomljena sam sta da uzmem?i da ja nisam vadila ta antitijela dr. mi nije to trazila moram li sta mislite?

Što se antitijela tiče, ja ih sad ne moram vaditi jer je prva trudnoća inače sam Rh - a Mm RH +, tak doc reče, poslije poroda Rhogam obavezno bez toga enma priče, jedno ako Vi imate neku drugu informaciju svaka je dobrodošla

I kod mene je ista situacija, ali ja opet svaka 3 mjeseca kontrolišem antitijela. Tako mi rekao doktor.

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 15905
16.6.2011 15:23:56   
sanelaceca
anice superr nalazi,kod mene zeljezo 5,7 i max je do 9,8.user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 15906
16.6.2011 15:24:26   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: mea29

jel i vas dvije sjedite po cijeli dan?  bojim se da cu se jednog dana probuditi u obliku stolice :)

Sjedimo, palacinka na trpezariskoj a ja na 100% kineskoj.
Potvrđujem da je njoj gore + mjeseci trudnoce.... al svaka stolica je neprijatelj br1

jos sam i dobro prosla, moja je stolica kancelarijska, malo razdrdana ali od sada sutim...bas sam se ismijala kad sam sebe zamislila kako se u Kabinetu gnjezdim na onoj lopti za pilates...i sve ostale oko sebe kako me gledaju...da umres od smijeha... ha ha ha...joj to bi bas bila dobra fora...šizzzzzz....

< Poruku je uredio mea29 -- 16.6.2011 15:26:15 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15907
16.6.2011 15:24:41   
Ivanaiva1

JUTROOOOOO.

I kod mene je ista situacija, ali ja opet svaka 3 mjeseca kontrolišem antitijela. Tako mi rekao doktor.

Ja sam svog pitala i reče mi da nema potrebe, ali u utorak idem opeti opet ću ga pitat, ni sama  en znam što da radim, Kod moje mame je bio isti slučaj, kaže da samnom nije niit jednom kontrolirala a s bratoim je išla svaki mjesec, nisam pametna što da činim???

Neposredna veza do poruke: 15908
16.6.2011 15:27:16   
mea29
iiiiii jos pola sata...tj. 20 min ako ce neko pobjeci 10 min ranije hi hi hi 

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 15909
16.6.2011 15:28:40   
Sensia

JUTROOOOOO.

Ja sam svog pitala i reče mi da nema potrebe, ali u utorak idem opeti opet ću ga pitat, ni sama  en znam što da radim, Kod moje mame je bio isti slučaj, kaže da samnom nije niit jednom kontrolirala a s bratoim je išla svaki mjesec, nisam pametna što da činim???

Odes po uputnicu, izvadis nalaze i budes mirna user posted image  niko ti ne brani da na svoju ruku provjeris ta antitijela ako imas imalo sumnje otklonis je....

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 15910
16.6.2011 15:28:42   
palachinken
Imaš ovdje na forumu temu

http://www.ringeraja.ba/forum/krvna_grupa_i_RH_faktor/m_21204/tm.htm

pa pretresi je malo, ja sam laik, pa da ti šta pogrešno ne prenesem user posted image

Neposredna veza do poruke: 15911
16.6.2011 15:30:56   
Selma.A.M

JUTROOOOOO.

to se antitijela tiče, ja ih sad ne moram vaditi jer je prva trudnoća inače sam Rh - a Mm RH +, tak doc reče, poslije poroda Rhogam obavezno bez toga enma priče, jedno ako Vi imate neku drugu informaciju svaka je dobrodošla

Ja sam i u prvoj trudnoći i sad od trećeg mjeseca pa sve do kraja svaki mjesec kontrolisala antitjela...Svaki ginekolog drugačije pristupa pvpme,neki svaka 3 mjeseca,neki samo u određenim nedeljama, a moja svaki mjesec da mi uputnicu....
Rogham sam i ja primila ali samo zato jer je malac se rodio sa muževom krvnom grupom i RH faktorom tj 0+ a ako se beba rodi sa negativnim RH faktorom tj kao kod majke onda nema potrebe za inekcijom Rogham....
Ali to ćeš tek saznati kada se aBd porodiš pa prekontrolišu bebi krvnu grupu i RH faktor onda ti dođu i kaže : Ima li potrebe ili nema tj jeli beba + ili -  ,a do tebe je da odlučiš želiš li ili ne ......

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 16.6.2011 15:35:51 >

Neposredna veza do poruke: 15912
16.6.2011 15:31:49   
babilon
joj blago se vama, neke ce za pola sata neke za 20 min kuci, ja tek u 5h ;(( buuuu! tacnije, 4,50h da se ne lazemo hahahaha.

Da mi hoce ko doci ispod stola da mi noge masira dok ja sjedim mislima da bih mogla izdrzati nekako ;))))
A to za fakultet, ista sam vam ahhahaha.... joj da mi je vise da se nakanim pa da uzmem tu diplomu, ali dzaba, neJmam zivaca pa neJmam...

Mea - upravu si vala, izgleda da je Divanovicev UVZ preodredjen za djecacice, svima izbacuje cunu ;))))))))

Danas asm skontala da cu praviti sirnicu (naravno, od gotovih jufki) i veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliku contru salate (spansko domace povrce ;)))) i prije toga supica od paradajza - mljac! i da, imam vam jedan PRESUPER recept za kolac, sa cooilnarike je, idu visnje, mmmmm..... ako ko hoce da ga stavim?

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 15913
16.6.2011 15:32:08   
babilon
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

hahahha..dobro mozes spavati..mojameni neki dan olovkom otvara oci...

P.S. mene strah mog djeteta...user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahahhahahahaha, joj jesam se nasmijala, cuj mene strah mog djeteta ;))))))))

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 15914
16.6.2011 15:33:42   
Anica1
IZVORNA PORUKA: babilon

joj blago se vama, neke ce za pola sata neke za 20 min kuci, ja tek u 5h ;(( buuuu! tacnije, 4,50h da se ne lazemo hahahaha.

Da mi hoce ko doci ispod stola da mi noge masira dok ja sjedim mislima da bih mogla izdrzati nekako ;))))
A to za fakultet, ista sam vam ahhahaha.... joj da mi je vise da se nakanim pa da uzmem tu diplomu, ali dzaba, neJmam zivaca pa neJmam...

Mea - upravu si vala, izgleda da je Divanovicev UVZ preodredjen za djecacice, svima izbacuje cunu ;))))))))

Danas asm skontala da cu praviti sirnicu (naravno, od gotovih jufki) i veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliku contru salate (spansko domace povrce ;)))) i prije toga supica od paradajza - mljac! i da, imam vam jedan PRESUPER recept za kolac, sa cooilnarike je, idu visnje, mmmmm..... ako ko hoce da ga stavim?

Stavi, stavi, kolaci su dobrodosli user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15915
16.6.2011 15:34:54   
Skvo RR
potpisala bi anicu...user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15916
16.6.2011 15:36:57   
Lejla Ka

Ej super ideja! Jest da će biti zajedljivih komentara, ali preživjet ćemo user posted image

Ma zabole te ... leđa na komentare user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 15917
16.6.2011 15:38:28   
Anica1
Pakovanje i user posted image

Zovu me paprikice kuci  user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 15918
16.6.2011 15:38:59   
Anoniman
zene dajte mi svjet cim da dignem pritisak, jela cokoladu, popila kfu, horoz supu cijeli litar, a on i dalje 50/30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne mogu nikako da se dozovem, a moram dijete na injekciju voditi user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 15919
16.6.2011 15:40:32   
babilon
zar moze tako nizak pritisak biti?

SOLI!!! kriska hljeba i puuuuuuuuuuuuuno soli odmah skace!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15920
16.6.2011 15:40:49   
palachinken
50/30????
Možeš li do hitne na infuziju?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15921
16.6.2011 15:40:50   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Pakovanje i user posted image

Zovu me paprikice kuci  user posted image user posted image

mljac mljac paprike
al  cini mi se da je meni mamy spremila patliđan u rerni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15922
16.6.2011 15:42:26   
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon

zar moze tako nizak pritisak biti?

SOLI!!! kriska hljeba i puuuuuuuuuuuuuno soli odmah skace!

i ja znam za so, uzmi kasiku pavalke i dobro posli ono da te ujeda ako ne mzes onako so da pojedes i zalij casom vode

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15923
16.6.2011 15:42:39   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

JUTROOOOOO.

to se antitijela tiče, ja ih sad ne moram vaditi jer je prva trudnoća inače sam Rh - a Mm RH +, tak doc reče, poslije poroda Rhogam obavezno bez toga enma priče, jedno ako Vi imate neku drugu informaciju svaka je dobrodošla

Ja sam i u prvoj trudnoći i sad od trećeg mjeseca pa sve do kraja svaki mjesec kontrolisala antitjela...Svaki ginekolog drugačije pristupa pvpme,neki svaka 3 mjeseca,neki samo u određenim nedeljama, a moja svaki mjesec da mi uputnicu....
Rogham sam i ja primila ali samo zato jer je malac se rodio sa muževom krvnom grupom i RH faktorom tj 0+ a ako se beba rodi sa negativnim RH faktorom tj kao kod majke onda nema potrebe za inekcijom Rogham....
Ali to ćeš tek saznati kada se aBd porodiš pa prekontrolišu bebi krvnu grupu i RH faktor onda ti dođu i kaže : Ima li potrebe ili nema tj jeli beba + ili -  ,a do tebe je da odlučiš želiš li ili ne ......

Hvala Selma, ma zvala sam transfuziju, može se i bez uputnice izvadit dođeš gore, platiš 9 KM, sutradan gotovi, tak ću i uradit, a u onom labiću  u gradu komplet nalazi 25 KM ne da mi se čekat po DZ- zbog toga

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 15924
16.6.2011 15:50:32   
Skvo RR

50/30????
Možeš li do hitne na infuziju?

Fakat je prenizak...Slazem se sa palachinken...

POpij 2-3 case vode odjednom...kafa je tabu za pritisak..ona je diuretik...tj..potice na izmokravanje...znaci nista nisi dobila sa kafom.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 15925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  635 636 [637] 638 639   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  635 636 [637] 638 639   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *