Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 13:52:29
leonora
Pozdrav . Evo ja još 2u 1, a sutra mi je termin... Ujutro idem na kontrolu, pa ćemo vidjeti kakvo je stanje, joj sve me nešto strah da me ne ostave i priključe indukciju, uhhhh, ja bih da to samo krene, ali ovoj mojoj ljenguzici se i ne žuri, kao ni mami njenoj, haha. A šta ću, vidjeću šta će biti... Uh.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 14:05:58
palachinken
Joj žene, rekoše mi da su trešnje dobre u borbi sa tvrdom stolicom. Maloprije sam pojela skoro kilogram, sad me toliko ublebalo da jedva oči držim otvorene. Da mi se negdje sakrit pa odspavat...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 14:11:03
sanela.asja
I ja kontala pravit kolac s jabikama al mi mrsko,mozda kad zahladni.. Napravila pogacu i gulas i legla malo reko da odmorim,zaspala ja prevarilo me kad sam se trgnula imala sam sta i vidjet asja masinu upalila eno je prazna tamo okrece rasula mi sve igracke,izmeljalča sto i tv kajmakom aaaaaaaaaaaaa ubicu seeeeeeeeeeee
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 14:14:18
gerberka
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
hahahha..dobro mozes spavati..mojameni neki dan olovkom otvara oci...
P.S. mene strah mog djeteta...
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 14:15:40
sanela.asja
Joj žene, rekoše mi da su trešnje dobre u borbi sa tvrdom stolicom. Maloprije sam pojela skoro kilogram, sad me toliko ublebalo da jedva oči držim otvorene. Da mi se negdje sakrit pa odspavat...
ja se kunem u jogurt al uz svaki obrok casa jogurta i stolica ce ti biti taman kakva traba... Ma nema Skvo ova moja jedva ceka da ja zaspim da ona rovinja,al to se sve izdesavalo u 15 min ja samo malo odkunjala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 14:16:21
Anoniman
Moja meni od jutros je pokidala venecijanere, oborila saksiju sa cvijecem koja je tek bila zalivena pa se voda, blato i ostalo rasulo po cijeloj kuci, a i po njoj da sam je kupala, prosula mi sok na bijeli tepih, ugrabila tanjir dok sam slagala sudje iz masine i razbila....tako bas mi divan dan, srece zaspala je pa kad se probudi da je vodim na injekciju, tek posle injekcije sledi nastavak zijana sigurno, kao i svaki dan, tek posl eje tersaluk uhvati.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 14:20:13
gerberka
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
I ja kontala pravit kolac s jabikama al mi mrsko,mozda kad zahladni.. Napravila pogacu i gulas i legla malo reko da odmorim,zaspala ja prevarilo me kad sam se trgnula imala sam sta i vidjet asja masinu upalila eno je prazna tamo okrece rasula mi sve igracke,izmeljalča sto i tv kajmakom aaaaaaaaaaaaa ubicu seeeeeeeeeeee
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 14:49:19
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Sanelaceca nema potrebe za antitjelima jer ste oboje pozitivni,samo vade one trudnice koje su negativne a muževi pozitivni......
Nego treba mi ideja ili savjet,planirala danas praviti rolat ali mi nestalo papira za pečenje,a daleko mi ići do Binga sa malcem i nejegovom prehladom pa postoji li mogućnost da napravim rolat u tepsiji ali bez papira ali da mi se ne zaljepi ili da za danas zaboravim ideju o rolatu
uzmeš običnu foliju aluminijsku, pouljiš i malo pobrašniš da ti se ne zalijepi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 15:04:20
palachinken
Ja sjedim. Trenutno imam anatomski jastuk iza leđa, ali ne pomaže mi plaho. Dođem kući k'o pregažena. Malo je situacija u firmi it's complicated što bi FB rekao, pa ne smijem na bolovanje. Ali ima hB onih zaknom određenih 28 dana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 15:10:31
mea29
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ja sjedim. Trenutno imam anatomski jastuk iza leđa, ali ne pomaže mi plaho. Dođem kući k'o pregažena. Malo je situacija u firmi it's complicated što bi FB rekao, pa ne smijem na bolovanje. Ali ima hB onih zaknom određenih 28 dana
i ja sanjam te dane...sve mislim kako sam prava ljencuga, jedva docekala da bude trudna da ne radi, ali iako sam ok i odradim sve normalno, i vise nego sto treba kad ima posla, nisam bas nesto specijalno "horna" za raditi od kako sam trudna, moja lijepa desavanja mi odvlace paznju, nerviraju me bezvezni ljudi vise nego prije, sve gluposti primjecujem, voljela bih setati, piti kafu, druziti se sa pozitivnim ljudima, ici na pijacu, kuhati i slagati stavrcice po kuci ...sve su mi sada takve radnje u glavi...posao mi je negdje na zadnjem mjestu...ne ustvari fakultet mi je na zadnjem ha ha ha da me cuje mama i mm...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 15:12:48
Anica1
IZVORNA PORUKA: mea29
i ja sanjam te dane...sve mislim kako sam prava ljencuga, jedva docekala da bude trudna da ne radi, ali iako sam ok i odradim sve normalno, i vise nego sto treba kad ima posla, nisam bas nesto specijalno "horna" za raditi od kako sam trudna, moja lijepa desavanja mi odvlace paznju, nerviraju me bezvezni ljudi vise nego prije, sve gluposti primjecujem, voljela bih setati, piti kafu, druziti se sa pozitivnim ljudima, ici na pijacu, kuhati i slagati stavrcice po kuci ...sve su mi sada takve radnje u glavi...posao mi je negdje na zadnjem mjestu...ne ustvari fakultet mi je na zadnjem ha ha ha da me cuje mama i mm...
mea29 ista sam, u potpunosti potpisujem I ovo za fakultet
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 15:13:32
Skvo RR
mea..tek sada vidjeh tvoje pitanje... ..pa sa umom mi je rekao kada je bio siguran.... ....rekao je 99%...i sada je istu stvar rekao...iako mi je i boris isto potvrdio...tako...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.6.2011 15:14:43
Lejla Ka
A je li ti situacija toliko komplikovana da ne smiješ donijeti loput za pilates umjesto stolice? Meni je to pred kraj bilo super.