|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  667 668 [669] 670 671   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.6.2011 15:32:49   
animagical
IZVORNA PORUKA: Anica1

Jos 30 min user posted image user posted image user posted image

Jel neka od vas pila gynipral? 

skoro sve...meni do 34 sedmice 3x1 uz apaurin koji ne pjem i utrogestan po 2 navece koja isto sama sebi ukidam....dodijalo...ne brini user posted image standardna procedura u BiH

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16701
21.6.2011 15:36:34   
mea29
ja cu se ucrvati, sad cu odmah pobjeci sa posla...ne mogu vise...aaaaaaaaa

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 16702
21.6.2011 15:36:55   
Anica1
IZVORNA PORUKA: animagical

skoro sve...meni do 34 sedmice 3x1 uz apaurin koji ne pjem i utrogestan po 2 navece koja isto sama sebi ukidam....dodijalo...ne brini user posted image standardna procedura u BiH

Moram to uzimati dok sam na putu kao terapiju za blage kontrakcije, a citam da moze jace srce udarati i trnuti ruke od tih tableta.user posted image

Neposredna veza do poruke: 16703
21.6.2011 15:38:36   
palachinken
IZVORNA PORUKA: mea29

Ja danas na mirovanju, pa se ucrvah user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16704
21.6.2011 15:39:26   
animagical

Moram to uzimati dok sam na putu kao terapiju za blage kontrakcije, a citam da moze jace srce udarati i trnuti ruke od tih tableta.user posted image

koliko uzimas? ja nisam ni osjetila, mozda mrvu a pila sam i 4 na dan...ako ti smeta nek ti da isoptin? ma ne brini...popij apaurin ako bas bude smetalo...

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16705
21.6.2011 15:39:49   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

sto???

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16706
21.6.2011 15:41:06   
mea29

c c c c c nikad nam ugoditi... a vidim ja ti ne odbrojavas :( zaboravila da si jutos spominjala leđa i masiranje noge...odoh ja drage moje..cmok...cmok

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 16707
21.6.2011 15:43:20   
palachinken
A toliko me grčevi safatali jutros, cijela desna noga, stra'ota...još uvijek me mišići te noge bole kad se oslonim na nju. Nisu mi nikad bili ovako jaki, doduše, nisam nikako bila ovoliko trudna hahaha, uhvati, traje agonija po minutu, tačno vidim mišić kako je zgrčen, pa onda pusti, ja pomjerim nogu a ono opet. Tako u par navrata jutros, mislim da jaču bol nisam u životu osjetila.
(a valja se porodit user posted image user posted image )
Elem bolje je sad, ali ne mogu baš hodat.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 16708
21.6.2011 15:46:06   
animagical
nalij se magnezijem, malo pomogne...mene grcOvi jedino po noci ganjaju al onda po danu noge bole ko namlacene...i u sakama me hvataju grcevi, znas ono kad dugo drzis knjigu ili olovku u ruci pa misic iza palcauser posted image i kazu da je dobra setnja-al hajd stisni pa prosetaj kad boli...kao i tusiranje toplom-hladnom vodom

Neposredna veza do poruke: 16709
21.6.2011 15:46:30   
Anica1

koliko uzimas? ja nisam ni osjetila, mozda mrvu a pila sam i 4 na dan...ako ti smeta nek ti da isoptin? ma ne brini...popij apaurin ako bas bude smetalo...

Rekla mi je za pocetak da uzimam 3 x 1/4 dnevno

Neposredna veza do poruke: 16710
21.6.2011 15:47:30   
Sensia

Anice ubicu te sto se toliko sekiras, moja ih kolegica pije 3*dnevno po cijelu i nista joj ne trne i ne udara joj srce. pise i od dabrostona da ne daj Boze moze uticati na rak dojke pa ga ja pila user posted image  a rizicna sam grupa.

Imas jos 15 minuta do user posted image user posted image  i ides fino na extzra putovanje. nemoj da jedes tamo nista od povrca, samo pasterizirano i ubijaj se eurokremom, od njega ti ne moze nista biti

kupi svasta nesta lijepo i cuvaj se

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16711
21.6.2011 15:49:15   
Anica1
Drage moje, nedostajacete mi stvarno dok sam na putu user posted image user posted image

Svima koji broje sitno dane do poroda i koje se porode u medjuvremenu zelim da porod prodje sto bolje, sa minimalnim bolovima, i da sto prije ugledaju svoje drage bebice.

user posted image user posted image user posted image user posted image evo malo od mene za vas

Odoh user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16712
21.6.2011 15:49:17   
palachinken
Ja sam se pukla Mg i Ca i nakon sat sam osjetila olakšanje. tražila sam po netu i kaže da se grčevi javljaju jer je smanjena apsorpcija Ca u organizmu, a i predimenzionirana maternica smanjuje cirkulaciju krvi. Zato se i javljaju kad ležimo i spavamo, jer je tad cirkulacija totalno usporena. A pogotovo kad ležimo na leđima.

Anice, sretan puuuuuuuuuuuuuut

< Poruku je uredio palachinken -- 21.6.2011 15:50:17 >

Neposredna veza do poruke: 16713
21.6.2011 15:52:28   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Anice ubicu te sto se toliko sekiras, moja ih kolegica pije 3*dnevno po cijelu i nista joj ne trne i ne udara joj srce. pise i od dabrostona da ne daj Boze moze uticati na rak dojke pa ga ja pila user posted image  a rizicna sam grupa.

Imas jos 15 minuta do user posted image user posted image  i ides fino na extzra putovanje. nemoj da jedes tamo nista od povrca, samo pasterizirano i ubijaj se eurokremom, od njega ti ne moze nista biti

kupi svasta nesta lijepo i cuvaj se

Hvala ti draga, obecavam vise necu, sada mi ide mozak na pasu user posted image user posted image user posted image

I ti uzivaj na moru, odmaraj, kupaj se, i milki curicu user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16714
21.6.2011 15:55:16   
Sonja
i od mene pozdrav..i ja idem svojoj kucici da uzivam sa mm

puno pozdravaaaaaaa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16715
21.6.2011 15:56:00   
Sensia

Ja sam se pukla Mg i Ca i nakon sat sam osjetila olakšanje. tražila sam po netu i kaže da se grčevi javljaju jer je smanjena apsorpcija Ca u organizmu, a i predimenzionirana maternica smanjuje cirkulaciju krvi. Zato se i javljaju kad ležimo i spavamo, jer je tad cirkulacija totalno usporena. A pogotovo kad ležimo na leđima.

Anice, sretan puuuuuuuuuuuuuut

To za leđa si u pravu, meni je dr na prosloj kontroli rekla niposto na leđa više jer sad vec maternica i bebi imaju tezinu, jer se zatvori ta neka glavna arterija (maternica je pritisne)
Cak mi je rekla da se nekom moze zanesvjestati kad naglo ustane ujutro od smanjene cirkulacije kroz tu arteriju pa da ne daj Boze mozes da padnes..... isprepadala me pa ja sve stavim jastuk iza sebe da ne zahrcem na leđima, a dusa mi izvalit se na leđa user posted image user posted image user posted image

Anice sretan put i cuvaj Se!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 16716
21.6.2011 15:56:40   
animagical
anice sretan put i ne briniuser posted image misli pozitivno jeluser posted image
palachinken ja svaki dan drmnem i Ca  sumeci, nekad mi se mlijeko ogadi...kupila neki Ca + D3 i vit C i bas je fin, ne smrdi...u dm-u. Mg pomogne ali nekako kratkorocno...user posted image cestitam ti deveti mjesecuser posted image odoh da pijem kafu i da ucim...tipkamo se...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16717
21.6.2011 15:59:47   
Sonja
zene molim vasa brz odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sad u wc a ono na gacicama ko neka sluz skroz gusta isto slina velika i okolo gacice malo mokreuser posted image user posted image user posted image user posted image nema sukrvice nikakve ...

sta bi to moglo bitiuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 16718
21.6.2011 16:01:57   
malena27 RR
sonja, ne panici, suncani iscjedak....normalan u trudnoci user posted image ja sve kontam da sam se upiskila kad krene user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16719
21.6.2011 16:06:26   
Sonja
nisam ja nista osjetila vec kad sam u wc otisla kad to i vidim na gacicama..
nikad mi to prije nije bilo to kao ta sluz..jest mokro ali sluz ta gusta nije nikad..
nadam se da je to to sto ti kazes
ja se pravo zabrinu..
reko kakvi sad komadi ispadaju iz mene

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 16720
21.6.2011 16:10:46   
sweet insanity
Helouuser posted image Ova moja sve vise plaki, sinoc se probudila u 3 i zaspala u 7, te dojila sat vremena pa se pokakila pa plakala pa nakon sto je zaspala opet jela pa sma malo odspavala od 9 do 12, a mm je preuzeo...sad nam opet plakala i evo je spava, popiskila mm i zaspala user posted image Kontam da je grcevi ne muce a caj se ne smije davat valjda dok ne napni mjesec danauser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 16721
21.6.2011 16:14:23   
Hannica
IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: Hannica

Mala86 imala upalu grla i gnjojne cepice na jednom krajnuka,valjda u vrticu neki virus pokupila,temp.nas zezala,primila 8 injekcija i sad je na sirupu. Sad je ok,grlo je jos malo crveno i kaslje,ali nema visoku temp.i vise nece ici u vrtic ni u ludilu. Ali je bezobraznica velika,od jutros ne pricam s njom.user posted image

ma pitam zato sto i Leon od jutros ima temperaturu,sva sreca ne visoku,ali tu je,i vrati se nakon par sati user posted image !a inace ima problema sa grlom ,pa se mislim dal da ga vodim dr ili da cekam do veceras user posted image !nije jos hvala Bogu ni promuko

ostalim user posted image moje duboko izvinjenje,al ova hannica nikad ne dolazi i na onu drugu temu,ima ona i ovo djete sto je ljuta na njega user posted image user posted image user posted image

Ma bila sam u nedjelju na onoj temi,svratim ponekad,ali uglavnom nikog nema pa se ne zadrzavam poslije.Eto upratila sam,na pr.,da si u ratu sa B kompleksom.user posted image Ako se vraca tem.odvedi ti njega,nema se tu sta cekati,bolje lijeciti na vrijeme,mi smo pricekali par dana i malo se iskomplikovalo.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 16722
21.6.2011 16:14:30   
Sensia
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Helouuser posted image Ova moja sve vise plaki, sinoc se probudila u 3 i zaspala u 7, te dojila sat vremena pa se pokakila pa plakala pa nakon sto je zaspala opet jela pa sma malo odspavala od 9 do 12, a mm je preuzeo...sad nam opet plakala i evo je spava, popiskila mm i zaspala user posted image Kontam da je grcevi ne muce a caj se ne smije davat valjda dok ne napni mjesec danauser posted image

Masiraj joj stomu kremicom u pravcu kazaljke, ako mozes od pupka user posted image user posted image user posted image user posted image  da joj se zagrije da poboljsa probavu. al kontam ako je pupak tu tesko izvodljivo......

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 16723
21.6.2011 16:15:43   
malena27 RR
sonja osjetices user posted image user posted image user posted image meni je isto bilo manje ranije a sad bas osjetim da je kolicinski vise....bas ko da se malo upiskim user posted image user posted image user posted image
bitno je da nije smedjkasto ili crvenkasto....

sweet vidim ti pravo uzivas u majcinstvu user posted image vama dvjema...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 16724
21.6.2011 16:17:40   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Pa imas one kapi za grceve,a smije se HIPP caj od komoraca davati od 7 dana,malo masiraj pupu valjda ce biti bolje.user posted image Ali zar nije raano za grceve?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 16725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  667 668 [669] 670 671   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  667 668 [669] 670 671   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *