|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  692 693 [694] 695 696   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.6.2011 8:08:39   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

onaj....mi se spakovaliuser posted image odosmo ujutru na more, na jedan probni vikend...da vidim jel mi godiuser posted image pa ako bude godilo...u julu zaopraveuser posted image ugodan vam vikend, ima da se nacitam kad se vratim

Eto vidiš da smo ti naslutili. Pozdravi more od mene user posted image Sretan put!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 17326
25.6.2011 9:13:51   
DIJAMANT
Jutro ženice! Evo user posted image vruća pa bujrum user posted image
Ja samo da se javim.bila sam na kontroli jučer, vidjela bebicu, sve je hB uredu user posted image Pregledao dr. sve mjerice i kaže po ZM trudnoće 19 +2, a po UZV 20 + 1 user posted image . Uglavnom, ovaj moj dr. me pravo opusti i otkloni strahove sve kroz šalu. Pitala sam ga i da li da radim test opterećenosti glukozom (ogtt), s obzirom na genetske predispozicije, kaže on da nema potrebe (kao radit ću kontrolni nalaz KS pa ćemo onda vidjeti). Kažem ja njemu da ja sama sebi povremeno izmjerim ŠUK i da je prije jela uvijek uredan, a poslije jela malo povišen. Kaže on da je to sve ok. Ali, rekoh, ja ću umrijeti bez slatka user posted image , ja ga sanjam, ima već 10 dana da nisam ništa slatko unijela. Kaže on meni :"samo ti sanjaj, to je dozvoljeno" user posted image user posted image user posted image Reko, ja sam već naručila koji kolači da mi se donesu čim se porodim. Kaže on :" e tad ti neću braniti" user posted image user posted image user posted image Uglavnom, po njegovom sam dobila do sad 5 kg (na nalazu ne piše koliko sam imala kg prije trudnoće, nego koliko sam imala kad sam njemu prvi put došla). Tako da sam ona 3 kg od prije prve kontrole sakrila ( kaže on "to ti je gratis" user posted image user posted image user posted image ).

Jedino sam htjela vas pitati kakve su tabl NAF? Rekao mi je dr. da mogu početi da ih pijem, ali mi nije napisao na nalazu ni koliko, ni do kada. Pa ako je koja pila zahvalila bih na odgovoru.

Uglavnom, ja se osjećam super (osim što sam i dalje živčana kao i u prvom tromjesečju ili je to ipak došlo do promjene karaktera user posted image user posted image user posted image jer sam važila za blagu osobuuser posted image )  Što bi moj sin rekao "mama jesi li se to "poHasila" user posted image user posted image user posted image (djetetu je nepune tri godine i kad mi ovo kaže kad sam ljuta, ja odmah popuštam i valjam se od smijeha. Garant ga je mm naučio da mi prosipa ovaj fazon kad sam najviše ljuta user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 17327
25.6.2011 9:17:04   
palachinken
Taj tvoj doktor voli NAF user posted image (išla je moja prijateljica kod njega i njoj je dao NAF)
Ja ga nisam pila, prvo nije mi spominjao doktor a kad sam čula za njih malo sam istražila i našla da naša voda ima dovoljno fluora i da ga ne treba uzimati u vidu NAF tableta.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 17328
25.6.2011 9:27:30   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: palachinken

Taj tvoj doktor voli NAF user posted image (išla je moja prijateljica kod njega i njoj je dao NAF)
Ja ga nisam pila, prvo nije mi spominjao doktor a kad sam čula za njih malo sam istražila i našla da naša voda ima dovoljno fluora i da ga ne treba uzimati u vidu NAF tableta.

Ma možda sam ja isforsirala ove tabl. jer sam imala jaku zubobolju u prvom tromjesečju (iako sam sve zube ispopravljala prije trudnoće), a on mi nije dao da radim bilo kakve stomatološke "zahvate". Rekla sam mu kako mi je moj stomatolog (koji me zna dugi niz godina) rekao da mi je prethodna trudnoća totalno uništila kvalitet zuba (oni su i dalje bijeli ko biseri i nisam ni jedan izvadila, ali ako imam kvar 1 milimetar, dr. čim ga dodirne bušilicom, zub se sasipa u prah.........valjda je beba u prvoj tr. iscrpila dosta kalcijuma). Još tada mi je gin. rekao kao "kasnije ćemo ti uključiti tabl. za tvoje i bebine zube", pa sam ga jučer pitala za to ponovo. Tako da mi je rekao da uzimam, ali ništa nije napisao.

Neposredna veza do poruke: 17329
25.6.2011 9:30:44   
DIJAMANT
Joj, Palachinken al se ismija sad komentaru na tvom ticker-u user posted image user posted image user posted image Možda da probaš sad malo češće i to upražnjavati možda sve bude išlo lakše i brže user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 17330
25.6.2011 9:35:36   
palachinken
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Joj, Palachinken al se ismija sad komentaru na tvom ticker-u user posted image user posted image user posted image Možda da probaš sad malo češće i to upražnjavati možda sve bude išlo lakše i brže user posted image

Koja je komedija seks u devetom mjesecu user posted image user posted image user posted image Taman što se naštimam, beba zalupa. Pa dok se beba smiri, zaboravim gdje sam stala user posted image user posted image i dokle sam došla.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 17331
25.6.2011 9:36:15   
gerberka
DIJAMANT, čestitam mila..super da je bebaca dobro hvala Bogu user posted image

samo ti pij NAF..i ja ga planiram tražiti kad bude vrijeme user posted image

nisam jednom tražila i onda mi kaže, da  - upravu ste...pa znam doktore user posted image user posted image user posted image više sam doktorirala user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 17332
25.6.2011 9:39:56   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: gerberka

nisam jednom tražila i onda mi kaže, da  - upravu ste...pa znam doktore user posted image user posted image user posted image više sam doktorirala user posted image

Svašta bi mi mogle doktorirati uz ovaj internet i RR user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 17333
25.6.2011 9:40:21   
Selminja
Jutro zenice user posted image
Dijamant ja pijem NAF od 4.og mjeseca trudnoce, one samo cuvaju tvoje zube i poboljsavaju kvalitet bebinih zuba koji rastu. Dosta prijateljica ih pije i nijedna nije imala pokvaren zub tokom trudnoce. Doduse ja sam svoje zube prije ispopravljala.
Joj danas bi mogla svekrva zvat na dorucak, ne da mi se nista pravit, muz jos spava, sacekat cu jos sat vremena ako ne nazove, nazvat cu ja da vidim "sta radi" user posted image Ja glad vise ne mogu trpiti ko prije, jel ustanem u kljun ubacujem, inace preblijedim i tresem se.
Jest lijepo imat mater i svekrvu, svaki drugi dan rucamo kod neke od njih. Cuvajmo ih dok su jos s nama user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 17334
25.6.2011 9:42:48   
DIJAMANT

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Koja je komedija seks u devetom mjesecu user posted image user posted image user posted image Taman što se naštimam, beba zalupa. Pa dok se beba smiri, zaboravim gdje sam stala user posted image user posted image i dokle sam došla.

Ma ne štimaj se plaho, koliko znam jedna poza sigurno može u 9. mj.user posted image user posted image user posted image Ma sve za dobrobit bebe user posted image user posted image user posted image user posted image , ali i za nasuser posted image

P.S. Ja svog dr. opet ne pita za dozvolu, bilo mi neprijatno, ali sam ja svakako sam zabranu ukinula prije mjesec dana i hB na kontroli beba ok. Znači da samo nastavim tako, i bebi godi user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17335
25.6.2011 9:44:53   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Selminja

Jutro zenice user posted image
Dijamant ja pijem NAF od 4.og mjeseca trudnoce, one samo cuvaju tvoje zube i poboljsavaju kvalitet bebinih zuba koji rastu. Dosta prijateljica ih pije i nijedna nije imala pokvaren zub tokom trudnoce. Doduse ja sam svoje zube prije ispopravljala.
Joj danas bi mogla svekrva zvat na dorucak, ne da mi se nista pravit, muz jos spava, sacekat cu jos sat vremena ako ne nazove, nazvat cu ja da vidim "sta radi" user posted image Ja glad vise ne mogu trpiti ko prije, jel ustanem u kljun ubacujem, inace preblijedim i tresem se.
Jest lijepo imat mater i svekrvu, svaki drugi dan rucamo kod neke od njih. Cuvajmo ih dok su jos s nama user posted image

Hvala na odgovoru!
Samo ti nazovi da "vidiš šta radi" dok je spremna da ugađa! Tako i ja svoju mamu "đahkad" zovnem s namjeromuser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 17336
25.6.2011 9:48:31   
Selminja
Joj palachinken jesi sega user posted image bas me zanima kako ce izgledati sex u 9-om mjesecu user posted image ionako sad sve vise lici na komediju, dr rekla sve ok samo njezno, medjutim on je toliko njezan da to nema smisla user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 17337
25.6.2011 9:51:38   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Selminja

Joj palachinken jesi sega user posted image bas me zanima kako ce izgledati sex u 9-om mjesecu user posted image ionako sad sve vise lici na komediju, dr rekla sve ok samo njezno, medjutim on je toliko njezan da to nema smisla user posted image

user posted image user posted image user posted image Sreća pa ti nije zabranjeno. Bolje ikako nego nikako user posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 17338
25.6.2011 9:52:03   
gerberka
IZVORNA PORUKA: gerberka

RR je samo dio moje edukacije.user posted image user posted image .da ne nabrajam user posted image jer kad se susretneš sa neplodnošću čitaš sve što ti je na dohvat ruke, a na tu temu user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 17339
25.6.2011 9:56:05   
DIJAMANT
Gerberka, sve smo ti mi takveuser posted image I mene ako nešto uplaši, nesekira, ili na nešto posumnjam, odmah na internet - potraga za traženim pojmom i stanjem user posted image Nekada je dobro sve to, a nekada bih bila mirnija da to nisam pročitala.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 17340
25.6.2011 10:23:04   
Sonja
veliki pozdrav od nas
stvarno ne mogu citati mali nemiran
samo da vas sve pozdravim
vidim ziki se porodila
user posted image user posted image user posted image user posted image

pusaaaaaaa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 17341
25.6.2011 10:42:10   
Selma.A.M
Dobro jutro i od mene.....

Ja sam nešto loše spavala,ne mogu se više namjestit nikako user posted image  sve me žulja.....
Animagical lijepo se provedi na moru user posted image  

Palachinken usitnilo pravo pa još 27 dana aBd pa nam i ti ode sa ove teme user posted image  a ja ostah da ganjam JelenuT, Malenu,Animagical, Enči80 i Sanelu.asju user posted image ..... Joj gdej je onaj spisak sad za juli mjesec da vidim ko će sa mnom da odbrojava user posted image  ?

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 17342
25.6.2011 10:50:14   
palachinken
Ovaj mjesec smo nas dvije...eto Idachu ne brojim, ona ce za koji dan aBd user posted image Ima i lepetetka, ne javlja nam se, ne znam dokle je, mislim da joj je termin sad nekad.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 17343
25.6.2011 10:56:35   
Sonja
jjoj selma draga i ja sam slabo spavala...sto ti kazes ne mogu da se namjestim...meni jos stomak ne smeta ali nikako da se lijepo namjestim da spavam
evo sad me glava uzasno boli

Animagical blago tebi draga ...lijepo se provedi
i ja cu u cet. pitat dr. da li smijem ici..muz me nafuro da idemo bar preko vikenda a nisam prije toga nesto ni razmisljala o moru
vise bi voljela zbog ovog lopovcica da odemo ali eto moramo cekat odobrenje..

Palacinko kad prije gotovouser posted image ja samo sto dodjo na ovu temu ti vec gotovauser posted image user posted image user posted image
abd da ti sve brzo i lako prodje

Dijamant drago mi je sto ti je bebara dobro..masala malo i vecauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 17344
25.6.2011 11:02:12   
palachinken
Ma nećemo mi još, stomak mi je još uvijek prilično visoko, iako se nekim ženama odmah početkom devetog spusti. Trebala bih nekad iza prvog na UZV, pa ćemo vidjeti na čemu smo user posted image

Ženo, idi na more! Idi umjesto svih nas kojima je to samo želja user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 17345
25.6.2011 11:40:35   
Selma.A.M

Ovaj mjesec smo nas dvije...eto Idachu ne brojim, ona ce za koji dan aBd user posted image Ima i lepetetka, ne javlja nam se, ne znam dokle je, mislim da joj je termin sad nekad.

Juli je moj to znam,a tvoj komotno može biti i juni jer ima još 5 dana do kraja mjeseca a čuda se preko noći dese user posted image  ..Nego samo ti hajde ja bi još makar 20 dana da budem rahat user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 17346
25.6.2011 12:10:41   
palachinken
Neka i nas jos malo, nisam oprala tepihe user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17347
25.6.2011 14:11:52   
mala75
ej curke jedno pitanje: bila sam na kontroli (13+4), sve ok, od prvog dana koristim utrogestan 3x2 vaginalno i mislila sam da je to to, međutim rekla mi je da i dalje nastavim. ja sam mislila da to ide samo prvo tromjesečje a ona veli idemo i dalje. jeli neko imao slična iskustva????????

ps: moja trudnoća je iz IVF.

Neposredna veza do poruke: 17348
25.6.2011 14:17:36   
Semica
Pozdravcic i od mene...

Evo ja dosla sa predavanja za trudnice...Dr.Balic nam pricao o dojenju ...( ah sto mi je covjek antipatican :S )

Hocu samo da vam mahnem...i odoh sta da uradim-trebaju mi prijateljice iz stare mahale doci na kaficu pa da ih ne doceka urnebes...mada bi tako rado sad sve 4 u zrak...al sto se mora...mora se..

ko ide na more neka se lijepo provede i okupa makar 1 za mene user posted image

Ko je pred porod-cuvam fige da sve bude okuser posted image

:*

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 17349
25.6.2011 14:32:32   
sweet insanity
mašemo vam ja i Nela, ja sa stolice, a ona sa siseuser posted image Malo,malo pa hoce siku, hB hoce da jede al trazi skoro svaka 2.5-3 sata, ponekad u cugu odspava 4. Sad cu mal da vas citam...ako ima gresaka, to je sto tipkam jednom rukom.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 17350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  692 693 [694] 695 696   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  692 693 [694] 695 696   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *