|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  723 724 [725] 726 727   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
1.7.2011 8:42:37   
malena27 RR
Sensia, polako bolan sa tim stomom.... narasce aBd... kod mene se nije primjecivao do polovine 5. mjeseca.... buknuo je preko noci.... zato sad ko lubenica od 7-8 kg ispred mene ide user posted image user posted image user posted image user posted image   

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 18101
1.7.2011 8:49:15   
sanela.asja
Malena cestitke za 8-mi user posted image user posted image user posted image user posted image sta cu kad i ja samo gledam more parim ocim nemogu da docekam iduci petak user posted image user posted image user posted image ..
sensia narasce polako samo ti cuvaj svoju mrvicu user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18102
1.7.2011 8:51:43   
Sensia
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Sensia, polako bolan sa tim stomom.... narasce aBd... kod mene se nije primjecivao do polovine 5. mjeseca.... buknuo je preko noci.... zato sad ko lubenica od 7-8 kg ispred mene ide user posted image user posted image user posted image user posted image   

hehehehe ma ja volim stome neka nama nasih stoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
al nesto valjda ko trudna zena i sve mi suha da mi beba nedo Bog ne ostane mala il nesto... juce vadila krv u bolnici i pita me sestra (jer me zna iz vidjenja) sto radis nalaze? pa reko trudna, kaze ona aaaaaaa pa ne vidi se jel to pocetak' reko ja u sestom mjesecu. Stala zena pa zagleda s jedne pa s druge strane.
Koliko god to bilo simpaticno malo me bude strah.....
Al dok god dr kaze da je bebi extra ja sam jos i vise, sta cu kad sam sitna......

A ima li gdje slika tvoga stome? user posted image  i htjedoh te pitati kad treba da se pocne razgovarati vezano za pohranu MC?

p.s. cestitam na 8. mjesecu user posted image user posted image user posted image user posted image  blago tebi ako Bog da jos malo i eto ga

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18103
1.7.2011 8:56:26   
Nina_Lana
user posted image
Ajmo debele dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da nam ovaj tmurni dan poscne lijepouser posted image user posted image
Animagical pametnice nasa samo ti cisti predmete..
Greberka gdje si user posted image
Selma jednog dana ces napraviti veliku pitu za ginisa i podjelices nama na Rr-u kolko si nas nafurala user posted image user posted image user posted image ..
Ostale user posted image dobro jutrooo user posted image user posted image user posted image

uffff ljepote Boze dragiuser posted image , jedva cekam utorak samo da zbrisem iz ovog tmurnog gradauser posted image , o daaa i da odmorim i od kuhanja, i peglanja..Jucer govorim mami jedva cekam da odmorim da mi je serviran i dorucak i rucak i vecera, da ne mislim ama bas ni o cemu....ostalo jos samo da se koferi spakujuuser posted image user posted image user posted image ...

Jutro drage moje, mene je ona tikvenica jucer dokrajcila pojela sam kg pite sama samcatauser posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 18104
1.7.2011 8:56:43   
animagical
hola zene, jel se ko naspavao? ja neuser posted image kidam nalijevo

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 18105
1.7.2011 9:01:17   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

hola zene, jel se ko naspavao? ja neuser posted image kidam nalijevo

Uci li se sta pametnice jedna user posted image    user posted image  

Ja sam vala mogla jos spavati al eto sta ces kad radne obaveze zovu..... a sto li ova Mea ne odbrojava?

joj ljudi ja popila jednu nes kafu al mi se jos pije, valjda nije previse da popijem jos jednu?

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 18106
1.7.2011 9:23:21   
ivannna
Jutro cure, pije li se kafica, ja bas ne mogu nesto ni to malo mucnine, al neka neka, ko ceka dugo na bebu raduje se i mucnini user posted image . Dan se ubio za spavanja user posted image
Ja sam danas sretna, sinoc bila kod doktora i sve je super, mali embrio 8,4 mm i vidjela malo srce kako treperi user posted image
Vec sam vam pisala da sam umirala od straha hoce li srce prokucati, pa eto kuca.
Usput jel zna neko sta bi bila skracenica nesto kao FUR + ili FNR + u stvari ne znam koje bi ovo srednje slovo bilo, a to mi pise u nalazu ispod CRL kontala sam da se odnosi na srcanu akciju al ne mogu da povežem user posted image
Puseee svima

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 18107
1.7.2011 9:26:54   
Sensia
IZVORNA PORUKA: ivannna

Jutro cure, pije li se kafica, ja bas ne mogu nesto ni to malo mucnine, al neka neka, ko ceka dugo na bebu raduje se i mucnini user posted image . Dan se ubio za spavanja user posted image
Ja sam danas sretna, sinoc bila kod doktora i sve je super, mali embrio 8,4 mm i vidjela malo srce kako treperi user posted image
Vec sam vam pisala da sam umirala od straha hoce li srce prokucati, pa eto kuca.
Usput jel zna neko sta bi bila skracenica nesto kao FUR + ili FNR + u stvari ne znam koje bi ovo srednje slovo bilo, a to mi pise u nalazu ispod CRL kontala sam da se odnosi na srcanu akciju al ne mogu da povežem user posted image
Puseee svima

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super za malo srculence, hajde sada nabaci (s)ticker da te pratimo...... samo polako i pozitivno i bice to sve najbolje vidjeces ako Bog dauser posted image user posted image user posted image
za te oznake nek ti pomognu ove iskusnije trudnice, ja kad odem na pregled da mi je samo da vidim svoju bebanu i da dr kaze da je ok ja dalje nista ne razumijem i ne cujem user posted image  

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 18108
1.7.2011 9:28:32   
vila_7
Sensia opet sam te uhvatila da kukas za stomu! user posted image Vjeruj mi kad se porodis i odmah ga ne bude bit ce ti drago i zbog tog a i jer ces do kraja trudnoce moci sve ko i prije trudnoce.Ako ti je dr.rekla da beba fino napreduje,nema sta. Meni je moja dr. govorila stalno a zeno gdje ti je stomak - iz sale al onda mi objasni da zato jer nemam nimalo sala,sav stomak je zapravo samo beba. Kazem ti ja rodila sasvim normalnu bebu (a evo je sad iznadprosjecno visoka), iako su mi seljanke govorile:garant ti je sitna!user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 18109
1.7.2011 9:30:50   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Sensia

A ima li gdje slika tvoga stome? user posted image  i htjedoh te pitati kad treba da se pocne razgovarati vezano za pohranu MC?
p.s. cestitam na 8. mjesecu user posted image user posted image user posted image user posted image  blago tebi ako Bog da jos malo i eto ga

sinoc smo se slikali tajinim mobitelom koji nema kabla user posted image user posted image user posted image user posted image   a baterija od aparata bila prazna, pa otisla na punjenje.... postavicu neku veceras na temu sa slicicama....
a sto se tice MC, ja sam isla na obavijesni razgovor i prezentaciju kad sam bila u 18. sedmici...ako se odlucis da zelis pohraniti MC, najbolje se javiti oko 30. sedmice trudnoce... pohranjivanje je moguce samo ako porod nastupi od 34. sedmice pa na dalje... i naravno ne placa se nista prije nego uzorak ode u belgiju na ispitivanje pa kad potvrde da je ok, onda imas jos 40 dana da uplatis sve ili dogovoris s bankom placanje na rate u vidu kredita....
placa se samo kad preuzmes set_ za pohranjivanje oko 200, 300 km... ne sjecam se tacno...

< Poruku je uredio malena27 RR -- 1.7.2011 9:57:47 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 18110
1.7.2011 10:02:43   
gerberka
dobro jutro user posted image user posted image user posted image   drugarice moje, ja sam bila ubjeđena da je 30 juni petak, valjda povezala kraj mjeseca, kraj sedmice user posted image  dakle, sinoc sam bila na uzv user posted image  Dugi smo 16 mm i srce nam jako, jako udara! user posted image  Mama se pjepala, a i ja sa njom user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 18111
1.7.2011 10:06:48   
gerberka
Malena user posted image user posted image user posted image  čestitam na 8. mjesecu mila user posted image

Ivanna user posted image user posted image  čestitam..mi smo veći i stariji tralalalalaauser posted image user posted image user posted image  sve najbolje!

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18112
1.7.2011 10:18:33   
mea29
evo me djugarice moje...odbrojavam sensi nego sta user posted image user posted image user posted image ...jutros sam isla vaditi nalaze u dom zdavlja pa iskoristila da malo zakasnim na posao i popijem jutarnju kafu sa mm hi hi hi hi vjestica sam mala...

super mi je izvadila krv, zadnji put me neki ciko skoro zaklao...eto danas od 15 nalazi, nadam se da ce biti dobri da me ne napada doc.u ponedjeljak kad odem...svakako ce me nalijepiti za tezinu to mi je sigurno pa neka me bar ne ruzi zbog nalaza....

moj stomo je vejiki, vejiki...prebit ce me doktor.....

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18113
1.7.2011 10:23:19   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

evo me djugarice moje...odbrojavam sensi nego sta user posted image user posted image user posted image ...jutros sam isla vaditi nalaze u dom zdavlja pa iskoristila da malo zakasnim na posao i popijem jutarnju kafu sa mm hi hi hi hi vjestica sam mala...

super mi je izvadila krv, zadnji put me neki ciko skoro zaklao...eto danas od 15 nalazi, nadam se da ce biti dobri da me ne napada doc.u ponedjeljak kad odem...svakako ce me nalijepiti za tezinu to mi je sigurno pa neka me bar ne ruzi zbog nalaza....

Hajde jos danas da brojimo pa cemo se i mi javljati iz kreveta......
i ja sam jutros isla dala urin, valjda ce biti sve ok aBd.... jos 5,5 sati...... user posted image user posted image user posted image

moj stomo je vejiki, vejiki...prebit ce me doktor.....

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 18114
1.7.2011 10:25:24   
Sensia
Hej zenice da vas pitam, cime se smiju trudnice mazati na moru, mislim neka zastita za suncanje?
Mozda je najbolje uzeti neku bebi sa visokim faktorom?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 18115
1.7.2011 10:28:53   
mea29
i mene zanima to za mazanje ako slucajno slucajno odem na moranje :) ja kontala onaj od 50 kupiti ali nisam mozda ne odem pa da bacim 25km ha ha ha rekoh mm kad krenemo svratit cemo po kremicu :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 18116
1.7.2011 10:32:43   
Silver
IZVORNA PORUKA: gerberka

dobro jutro user posted image user posted image user posted image   drugarice moje, ja sam bila ubjeđena da je 30 juni petak, valjda povezala kraj mjeseca, kraj sedmice user posted image  dakle, sinoc sam bila na uzv user posted image  Dugi smo 16 mm i srce nam jako, jako udara! user posted image  Mama se pjepala, a i ja sa njom user posted image  

Juuuuhhhuuuuu user posted image user posted image user posted image  sinoc sam ja pitala, da se nisi javljala dok sam bila odsutna...superrr....sad odahni i uzivajjj!!!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 18117
1.7.2011 10:33:43   
sanela.asja
Hej zenice da vas pitam, cime se smiju trudnice mazati na moru, mislim neka zastita za suncanje?
Mozda je najbolje uzeti neku bebi sa visokim faktorom?

Ja sam uzela faktor 30,a necu se puno izlagati suncu bicu u hladovini tako me Dr rekla da se nesuncam puno i cuvam stomu i ako malo legnem da se suncam prebacicu nesto tanko preko stomaka user posted image

Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 18118
1.7.2011 10:35:47   
Selma.A.M
Jutro žene ........

Malena čestitam na ulasku u 8 mjesec user posted image
Gerberka za maleno user posted image  ,samo neka raste user posted image

Ivannna čestitke i tebi,negdje sam upratila da si dugo bila trudilica pa mi je baš drago...Uživaj u trudnoći...

Ja odoh nastaviti piti kafu,okasnila sam jutros user posted image ,a i vrijeme mutno bljak user posted image  ...........

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 18119
1.7.2011 10:42:30   
mea29
malena27 i ja cestitam na ulasku u 8. mjesec...usitnilo cile he he he

i svima dugim koje su bile na kontrolama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 18120
1.7.2011 10:46:27   
gerberka
cure hvala user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 18121
1.7.2011 10:51:01   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Jutro žene ........

Malena čestitam na ulasku u 8 mjesec user posted image
Gerberka za maleno user posted image  ,samo neka raste user posted image

Ivannna čestitke i tebi,negdje sam upratila da si dugo bila trudilica pa mi je baš drago...Uživaj u trudnoći...

Ja odoh nastaviti piti kafu,okasnila sam jutros user posted image ,a i vrijeme mutno bljak user posted image  ...........

Jutro ženice i od mene! Pridružujem se čestitkama gore navedenim damama!
I još da čestitam i Animagical na položenim ispitima!
Neko je tražio još jednu NESS-icu, pa bujrum kod mene taze user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 18122
1.7.2011 10:53:55   
DIJAMANT
Jučer mi šmigate sa onom tikvenjačom, a danas sa "moranjem" user posted image Ove godine ja se ne smijem usuditi, a tako volim da plivam user posted image
Al, neka, porodit ću se zimi aBd, pa ću do slijedećeg ljeta da sredim liniju, pa ću ko čovjek da se iskupam user posted image EH, eto vam saduser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18123
1.7.2011 10:58:49   
Bebica11
Jutro i od mene

Vidim mnogo lijepih vijesti za nase malene bebice,

Gerberka cestitam, pravi sad ticker!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Ivannna i tebi cestitke, zaista ne znam sta znaci ta skracenicauser posted image

Sensia izgleda da smo mi u istom "sosu" sto se tice faxa...i meni samo da nap. mag. rad a ne mogu se nakaniti, jos sam kuci kako sam trudna

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18124
1.7.2011 11:15:03   
gerberka
pravim danas kad dođem kuci akoBogda..jer sam upute memorisala na desktop kod kuce, a ovaj mi komp na poslu šteka user posted image  jedva cekam !

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 18125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  723 724 [725] 726 727   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  723 724 [725] 726 727   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako vam se zove auto :))
chuci

Dali ste svom autu od milja dali neko ime? Npr auto mog tate, koji vozi i sestra koja mu je dala ime se od milja zove Mufid el Pičilica :)))

ima ime ali neću da kažem (40%)

nema ime (21%)

čuj auto da ima ime (20%)

navela sam ime ispod (19%)

Broj svih glasova: 75

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *