Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 11:16:06
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: palachinken
Iman, znas da mozes, ja cu sa secerom u prahu na porodjajni hastal Nego, ja kad odem s ove teme, tebi cu ostaviti svoje mjesto
dan ženice, kako nepredujte danas po ovom paklu ?? uh noćaš oka ne sklopih sva zam ko zombi noge ko krafne ništa na njih osim crocsica ne die al šta me briga ako omanjanju kupiću one gumenjake :-D
palačinkice pa ti si još ovdje idi bona rodi da nam možeš reć kako je to :-D Kako se osjećaš ?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 11:17:48
enči80
IZVORNA PORUKA: gerberka
žene, kada počinjem mazati stomu i čime??
sike necu, one su mi za pozavidit neurekle se ( mrsko mi i to )
Ja sam koristila od hipp-a ulje i maslac za tijelo i meni su oni super pogotovo ovaj maslac i nemam još uvijek strija.Sad sam promijenila pa sam fasovala taj neki svrbež a uglavnom maži i grudi jer su one jedino meni ispucale u prvoj trudnoći a pogotovo ti je važan dobar grudnjak da ih drži
Meni evo krv na nos udarila
< Poruku je uredio enči80 -- 14.7.2011 11:19:31 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 11:19:05
palachinken
žene, kada počinjem mazati stomu i čime??
sike necu, one su mi za pozavidit neurekle se ( mrsko mi i to )
Mazi ti i drugarice, ja sam po njima dobila strije , a ovamo nista. A mozes vala odmah poceti, pripremaj kozu. Imas striment po apotekama, imas bademovo ulje imas onih hipp, dm ulja za trudnice, izbor je vas
ivanaiva, ja dobra, ko zmaj (i izgledom ) nikakvih naznaka kod mene
< Poruku je uredio palachinken -- 14.7.2011 11:20:34 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 11:23:24
gerberka
vazi..nekako me privlaci bademovo ulje..i hipp maslac..a dm proizvodima nesto ne vjerujem kad su u pitanju preparati za trudnice....
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 11:26:08
gerberka
mada jelde ni to nije formula..neko ispuca dan prije poroda...uuuhuuu
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 11:32:21
enči80
Nažalost,ali je tačno samo ti je sa mazanjem manja mogućnost Ja ti iskreno preporučujem ovaj hipp maslac ,jest da je oko 17KM kutija ali je zato koža poslije njega ekstra.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 11:33:50
palachinken
Pa nije, ja sam se bas redovno trackala i opet su mi grudi stradale - i to ispod, trenutno bas ne izgleda privlacno, jer su strijice modre, ali ja sam ponosna na njih, a vala i muz. To nam je uspomena na trudnocu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 11:36:43
gerberka
IZVORNA PORUKA: enči80
Nažalost,ali je tačno samo ti je sa mazanjem manja mogućnost Ja ti iskreno preporučujem ovaj hipp maslac ,jest da je oko 17KM kutija ali je zato koža poslije njega ekstra.
e hvala ti..evo citam nesto na netu..kakvo je HIPP MAMA ULJE..nekako mi sexy zvuci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 11:52:37
m.i.n.a.
Heeej lijepe trudnjace......kako ste sve redom,smeta li vam vrucina...idealna za otok i mucnine...
Kako su moje dvije Zenicanke,Palachinken tebi je skoro termin ili grijesim.... Gerberka kako si ti,javljal se beba... Ostalim svima zelim ugodnu trudnocu,uzuivajte jer poslije pored sve ljeppote nekad zna biti i tesko>)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 11:53:52
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
Lejla hvala puno! Bicu slobodna da te kontaktiram ako budem imala problema sa dojenjem a definitvno cu i posjetiti temu o dojenju da iscitam savjete koje si davala zenicama!
Bujrum, u svaka doba, i sad ako te nešto interesuje, ne mora biti problem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 12:00:55
sheri
vazi..nekako me privlaci bademovo ulje..i hipp maslac..a dm proizvodima nesto ne vjerujem kad su u pitanju preparati za trudnice....
ako mogu ja da uletim , mazi se maslinovim uljem. ja jesam, nakon sto sam isprobala sve kreme i iz apoteka i iz dm-a, a koza se perutala ko luda. onda sam presla na maslinovo ulje i nemam ni jednu striju. mada, mislim da je to do genetike najvise. sretno, anyway, ako nista dok mazes stomu milkis bebu i njoj je dobro
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 12:14:06
palachinken
I palačinka se odmah nakacila na net Kazem ja tebi, ne sikiraj se, nemam plaho obaveza tokom dana nego da jedem i spavam Dobro si, sta li je sa Selmom?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 12:28:45
Bebica11
jelenaT
hvala ti
mozda selmic odmara malo vise
kad smo vec kod mazanja, meni su naglo ispucale grudi u 15.sedmici i ja se mazala cijelu heftu po njima bademovim uljem i po stomaku, s punih 16. na ultrazvuk kad kontrakcije, eh sad ima li veze ili ne, ne znam, al od tad ne mazem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 12:31:07
ciciban26
Hahaha ticker stvarno pogadja Vidoviti ticker Ja sam danas grozna,pukli me hormoni,samo bih plakala i dodje mi da izbacim sva ogledala iz kuce,ruzna sam sebi,debela i natekla
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05