|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  788 789 [790] 791 792   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.7.2011 12:34:12   
palachinken
ciciban, meni je vazda šega bilo da mi tacno opiše ono sto je novo i najupecatljivije te sedmice user posted image

selma, selma, ti hoces da se ja porodim od brige ovdje? prvo se prijavis na rr, pa onda ides umivati i prati zube user posted image user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 14.7.2011 12:35:30 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 19726
14.7.2011 12:35:18   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ciciban, trudna zena ne moze biti ruzna user posted image user posted image user posted image   ni jedna, no no...

selma nas zabrinula, a ona uziva citajuci knjigu user posted image user posted image user posted image

rekla sam vam ja da odmara hehehe

ni ja sebi nisam ruzna a imam pofino kilica i pofino sam dobila u user posted image , cak svi misle da imam 18.god a meni 24user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 19727
14.7.2011 12:37:22   
ciciban26
Ma dzaba,ja sebi ruzna pa ruzna...brate nateklo mi lice,ruke,noge hjooooojjj user posted image
E Animagical danas si u fazi eurokrema a sutra ko zna,duga je sedmica user posted image user posted image Meni sinoc prahnuo eurokrem i mm se spremi da ide kupiti ali sam bila karakter i nisam dala,jos bi samo kutiju eurokrema trebala zaduziti u pola 12 navece user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 19728
14.7.2011 12:39:31   
malena27 RR
de ba ne pretjeruj ciciban... bolan nasmij se...vidjeces kad trudnicki sjaj pocne iz ociju da sija...
i uzivaj jer trudnoca brzo prodje....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 19729
14.7.2011 12:46:32   
Selma.A.M
Evo meeeee !!!!!! Ja se zadala u čitanje i odmaranje,dok još imam vremena user posted image  .........

Malena nevjerovatno kakav utisak ostavi na mene boja tvoga glasa ,nevjerovatno je seksi user posted image  ali stvarno ,bez zezancije user posted image user posted image

Pročitala sam šta ste pieale i najvažnije sve ste još na broju user posted image .................Ajde navrnut ću ja opet kasnije user posted image  ako se do tad ne porodim user posted image user posted image  ali kakav sam ja idiot i u bolovima na putu do bolnice ja bi nekoj od vas natipkala sms odoh ja se poroditi zato no sikiriki ........

Palachinekn ti se prepala da neću prije tebe user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19730
14.7.2011 12:47:20   
ciciban26

de ba ne pretjeruj ciciban... bolan nasmij se...vidjeces kad trudnicki sjaj pocne iz ociju da sija...

Sijale bi okice moja malena da se vide od obraza user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sta cu u ovoj sam fazi danas,juce sam sebi bila prelijepa trudnica,sredila se sebi,nabacila kratku haljinicu i ponosno se sepurila dok mi kona nije rekla da sam se dobro ubucila... Komentari su mi i najgori,jedni te obasipaju komplimentima a onda se nadje neka tetka da ti kaze da si buca user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19731
14.7.2011 13:06:31   
gerberka
sheri, hvala na savjetu..i ja sam citala da je maslinovo ekstra..hehe

kupila sam hipp mama, a maslinovo imam kuci user posted image  

odoh da vas citampila kafu s radnom pa sad moram na citanje..hihihi

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 19732
14.7.2011 13:13:57   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Sijale bi okice moja malena da se vide od obraza user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sta cu u ovoj sam fazi danas,juce sam sebi bila prelijepa trudnica,sredila se sebi,nabacila kratku haljinicu i ponosno se sepurila dok mi kona nije rekla da sam se dobro ubucila... Komentari su mi i najgori,jedni te obasipaju komplimentima a onda se nadje neka tetka da ti kaze da si buca user posted image user posted image

kad te ne mogu gledat' onda ti dobacuju bockave komentare

tako je i meni jedna mamina drugarica(pomalo ljubomorna) rekla vec prije 2mj kako cu biti KRUPNA trudnica, kako sam se zdebljala u rukama, svugdje, A NJENA SNAHA nigdje osim u stomak...a ja se ne nerviram, rekoh-neka cu, nismo sve iste i to je to...

dosla ona sad da me obidje prije 2-3 dana meni maleni stomak,skoro i nemam(tj isti kao prije 2mj, duboka mi zdjelica a nisam se nesto puno ni razvalila) i odmah ne komentarise debljinuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19733
14.7.2011 13:19:06   
Bebica11
Jos da napomenem da sam prije 2 i pol sedmice imala 84kg, a posto ja imam pofine i obline, ja sebe uopce ne smatram ruznom, udebljala se jesam, i buca jesam, a muz ne prestaje da me cmace po obrazimauser posted image user posted image user posted image a imam vakta i skinuti to aBd, samo da ja hairli iznesem aBduser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19734
14.7.2011 13:32:20   
Sensia
ma ljudi sebi uzimaju za pravo da komentaarisu i sta treba i sta ne treba....... bolje nek se pozabave svojim zivotima....

Bebice pusti gluposti i uzivaj u svojoj user posted image

nek su nama nase user posted image  dobro i zdravo

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 19735
14.7.2011 13:46:21   
gerberka
bebice pozdravljam tvoje razmisljanje user posted image user posted image user posted image

a da vam kazem nesto user posted image user posted image  pojesti cevape s lukom na ovom kijametu moze samo trudna žena user posted image user posted image user posted image  jesam se najela

kupih hipp mama kapi, miris je fantastican, al sta je ovo ovako malo user posted image user posted image  
ko da su kapi za oči user posted image user posted image user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 19736
14.7.2011 13:46:25   
babilon
Kakvo je to lupetanje o debljini i ruznoci? Manite se tih stvari, samo se pogledajte u ogledalo i pogledajte svoje lijepe okice i nosic i ustica i usi i samo se sjetite da ce bebica mala da povuce i vase gene pa ce govoriti 'mashAllah sto je lijepa beba, na mamu!'
dakle, ssshhh oko te debljine!

user posted image

user posted image

eto da se nasmijete malo! Ja sam inace ok! Nasla sm super baletanke u new yorkeru 19,90KM tako su udobne da ne bi povjerovale! inace me svake cipele zakolju, ali ove user posted image  uz teksas suknjicu, farmerke ili sta god drugo, ma extra!

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 19737
14.7.2011 13:47:34   
Gift
deste mi trudnice...
Bebice ko je sikiro za kiliceuser posted image user posted image user posted image
meni nema nista mrze nego kad mi neko kaze jesi mi se ubucila il gdje si debela..uh ja bih zgromila...meni vala ove kilice ne smetaju jedino lice tu sam sebi smjesna...jos da ne smetaju dr....user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 19738
14.7.2011 13:58:38   
Anoniman
Ja bas volim kad mi kazu "gdje si debela" i da sam se ubucila, valjda kako sam cijeli zivot bila anoreksicno mrsava pa kad sam sa Anom ostala trudna ja sam sa ponosom svaku vise kilu objavljivala, navijala da sto vise dobijem i da sto vise ostane posle poroda, sada nisam ni dobila puno, nisam ni 5kg tako da mi niko ne govori da sam debela, vec me vise nervira sto mi pocnu pricati kao pa hoce li kilogram imati beba kad si ti tolisna, pa zeno jedes li ti sta, pa onda kao tebe to dijete ubi(Ana) anoreksicna si a trudnica pred porodom itd... mada ja svima odgovorim, ne ostajem duzna ni po koju cijenu nikome user posted image

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 19739
14.7.2011 14:02:38   
Bebica11
Hej zenice da vas pitam

danas je 8-mi dan kako sam izasla iz bolnice i jos mi otpusno pismo nisu zavrsiliuser posted image , a trebam na kontrolu, dal da odem bez otpusnog

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19740
14.7.2011 14:03:31   
Anoniman
Otidji ti bez otpusnog i samo reci da ti ga jos nisu zavrsili, ako im bude trebao neki podatak imaju istoriju bolesti pa mogu potraziti i procitati.

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 19741
14.7.2011 14:17:03   
Bebica11
Ok jelo(sta bih ja bez tebe)user posted image , otici cu sutra kako sam planirala, jer danas je sparina(sutra eto najavljuju malo svjezine) a i utakmica je neka kaze muz da je bas guzva po gradu gore

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19742
14.7.2011 14:36:28   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: babilon

Kakvo je to lupetanje o debljini i ruznoci? Manite se tih stvari, samo se pogledajte u ogledalo i pogledajte svoje lijepe okice i nosic i ustica i usi i samo se sjetite da ce bebica mala da povuce i vase gene pa ce govoriti 'mashAllah sto je lijepa beba, na mamu!'
dakle, ssshhh oko te debljine!

user posted image

user posted image

eto da se nasmijete malo! Ja sam inace ok! Nasla sm super baletanke u new yorkeru 19,90KM tako su udobne da ne bi povjerovale! inace me svake cipele zakolju, ali ove user posted image  uz teksas suknjicu, farmerke ili sta god drugo, ma extra!

Hahhahahahaha Babilon natpisi su super,e sto me nasmija user posted image user posted image user posted image .. Je li snozenje u NY,ima li sta za nas user posted image ?
Gerbo cestitam na cevapima s lukom,ja ih ne mogu otkad sam user posted image ,pokusam pojesti ali ne ostanu u meniuser posted image . Kraljica si,neka si se ti cevapa napapala po ovoj vrelini user posted image .

Ja evo odspalava turu i sad sam dobra,mora da sam bila pospana pa kenjkava ko malo dijete. Od sada svakom ko mi da ruzan komentar dobit ce user posted image user posted image u facu user posted image .

Zadovoljna sam ja killicama svojim,obzirom da sam ista mama u svemu,dobro sam prosla,ona je u sedmom mjesecu kad me rodila bila cijelih 23 kg u plusu a ja jadna 1,900user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 19743
14.7.2011 15:05:24   
babilon
ciciban nema nekog snizenja, znas kako je kod njih, nesto na snizenju nseto nije... a ja nisam nikad vidjela dio za trudnice u NY?? Jesam li toliko corava? :))))))))))))))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 19744
14.7.2011 15:06:14   
gerberka
zanimljivo kako ljudi rijetko govore komplimente, a kritike pljuste na sve strane, ali najvaznije je sa ljudima se ne opterećavati user posted image  voljeti svaki dio svoga tijela..od najruznijeg do najljepšeg user posted image  

e jedno pitanje za starije trudnice: kako da preveniram hemoroide i da li je to moguce? nisam ih dobila, a ja vec kupila kantarionovo ulje da malo premazem guzu user posted image  jel to ok, smije li se u ranoj trudnoci...

znate sto..bojim se, jer mnogo sjedim na poslu, pa ako ista mogu da ucinim da ih ne dobijem rado bih..na ishranu pazim voce, voda, vlakna..ali opet nista nije garancija user posted image   

Neposredna veza do poruke: 19745
14.7.2011 15:08:07   
gerberka
ciciban, i ja sam sebe iznenadila sa ovim ručkom user posted image user posted image user posted image  strasna je pomisao na ovoj vrucini..hahah, al ne mogu protiv sebe

babilon, ja sam u zenici u NY kupila sebi trudnicke hlčace, iz jednog dijela, na bretelice, bas, bas ljetne....sa 59,90 na 19,90 KMuser posted image  

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19746
14.7.2011 15:08:55   
gerberka
pamucne su i ugodne!

< Poruku je uredio Skvo RR -- 14.7.2011 15:51:26 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19747
14.7.2011 15:33:52   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: babilon

ciciban nema nekog snizenja, znas kako je kod njih, nesto na snizenju nseto nije... a ja nisam nikad vidjela dio za trudnice u NY?? Jesam li toliko corava? :))))))))))))))

Nisi draga corava,ne brini user posted image Koliko znam odjela za trudnice nema,ali sam u NY nasla najvise haljinica sa gumom ispod grudi,tako da su kao trudnicke.Ne izvlacim se iz njih,prelagane su. Samo sada i ne bi bilo lose da sa S predjem u M velicinu user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 19748
14.7.2011 15:50:33   
Skvo RR
Haj zemske...ja se kupala..pa sada uzivam mokre kose...evo lakiram nokte na nonama i citam vas...i ja sam kupila par haljinki koje nisu striktno trudnicke..ko bi to ovde nasao.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 19749
14.7.2011 16:28:24   
animagical
i ja isto, ne izlazim iz onih dugih tankih haljina na bretele,uske preko grudi a dole lahori...ma milina.. jest da mi je trb tooolikiiiiiiii da sam sa strane gledano prosto smijesna u haljini...ko razapet sator, a ruke jedine jos pomrsave vire iz haljineuser posted image ili sto kaze mm ko otvoren kisobranuser posted image divni moj trbo ljubi ga mamauser posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  788 789 [790] 791 792   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  788 789 [790] 791 792   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *