Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 19:40:11
gerberka
skvo, ti si danas posebna
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 19:48:49
palachinken
ma nama je samo vruce. i da, malo smo trudne. ja ne znam ima li vise smisla opet se tusirati, ali fakat znoj curi sa mene. gledam gradski displej, jos uvijek su 34 stepena napolju!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 19:57:25
Sonja
ooooo zene eee
pa ova vrucina vise nije normalna..danas mi je definitivno bilo najgore...u kuci za neizdrzati a inace bude bas fino hladovina o Adinu da ne pricam dijete ne zna sta ce sa sebe ja se po 100puta tusiram al kao palacinka kaze ne znam vise ima li smisla..cini mi se da mu poslije bude gore
danas sam se bas naradila ko budala al sreca stomak me nije bolio... mm sutra ide na kampovanje a ja necu da idem to sator ovo ono ne mogu vala..pa cu samo mozda u nedjelju otici na "sjelo" tako da sutra idem kod mame i bit cu 3-4 dana...milina mi bude i adin se kupa a ja bas odmorim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 20:03:24
gerberka
sreća pa nije vruće
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 20:08:46
gerberka
IZVORNA PORUKA: palachinken
gledam gradski displej, jos uvijek su 34 stepena napolju!!!
ma i on je crko od vrucine..ima i više.....aaaaaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 21:07:46
Anoniman
Palachinken izgleda pripremni bolovi krenuli, brzo ces ti ljepotana malenog drzati u narucju
Joj drage moje mene krsta danas razvaljuju samo tako, a stomak se grci li grci, konstantno, nikako ne popusta, dzaba i lezanje opet isto. odoh malenu pod tus i u krevet, pa onda ima i ja da se pokiselim jer ovo je za izluditi, ni klima ne pomaze
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 22:28:34
Sensia
ola debele,
Evo i ja sama kuci, hocu pobudalit cini mi se da nema zraka al uopste....
Isla u merkator sama da kupim nekih sitnica, i malo mi se omakne pa je bilo malo vise stvari al sto su ljudi cudni bulje u mene ko da nosim vrecu krompira a ne dvije kesice hrane i voca.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 22:32:22
Anoniman
Ne mogu tacno da se sjetim koji dan je bio, uglavnom prosle sedmice i negdje oko 12h, ta "teta" sto mi lici na tebe bila u nekoj karo tunici, kosulji i sjedila na klupi sa jednom starijom prosijedom tetom, a djevojcica skakutala oko vas , ako si to ti naravno bila.
Sensia a kako bi tek blenuli u mene kad ja ponesem Anu od 13kg i kolica od nekih 6,5kg i plus ruksak sa Aninim potrepstinama i par kesa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 22:35:45
Sensia
Hehehhehe e ti ga bas pretjera Onda ja treba da se poklopim
Al zeno zar se to smije? Mislim ja se sjecam da mi je mama govorila dok je bila trudna sa mnom da je non stop morala nositi moju razmazenu sestru koja je 4 godine starija od mene i uvijek se zezamo kako mi je sjedila na glavi.......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 22:38:15
palachinken
I mi bili u setnji, ja se triput preznojila, bas se osjecam ko . sad je napokon fino, moze se na balkonu, a imam i poseban ugodjaj, u ovoj dzigara-kafani u komsiluku gostuje Jana mešcini ili ono bi Goga... probi mi sintisajzer mozak
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 22:38:18
Anoniman
Draga sa prvim djetetom se nista ne nosi, a sa drugim i prvo i drugo i sve ostale potrepstine... Ne bi smjelo, ali hajde ti djetetu od 17mjeseci reci sta se smije, a sta ne. Njoj bilo devet mjeseci kad sam trudna ostala, a sa 14mjeseci prohodala.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 22:41:40
Sensia
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Draga sa prvim djetetom se nista ne nosi, a sa drugim i prvo i drugo i sve ostale potrepstine... Ne bi smjelo, ali hajde ti djetetu od 17mjeseci reci sta se smije, a sta ne. Njoj bilo devet mjeseci kad sam trudna ostala, a sa 14mjeseci prohodala.
Ma naravno upravo to i govorim... Zato ti imas manekensku kilazu
Evo mm me zove ispod balkona da idemo na kukujuguz dusa danas mi okrecio spavacu-bebinju sobicu....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.7.2011 23:23:12
Selma.A.M
Žene moje šta mi to kukate
Ja malo više mirujem jer me baš boli često,a još više kad sjedim pa ustanem imam osjećaj kao da sam šuplja dole izlazila sam danas do Merkatora ali sa kolima samo kupila gel za tuširanje i 3 pakla ONA 1 uloške za bolnice,paklo paloma maramica i 2 pakla žvaka,tako da sam spremna,pa kad god
Palachinken ne ostavljaj meeeeeeeeeeee Semice nisam ja 10000 % jer ne izlazim nigdje pješke iz kuće ma ne izlazim nikako osim danas do Merkatora....
Odoh sad valja mi ujutro raniti po ljekove za štitnu u dispanzer porodične medicine,naručena u 9 i 15 h