|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  790 791 [792] 793 794   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.7.2011 19:36:49   
Skvo RR
....ali meni traje to citavu trudnocu i svaki dan je gore i gore tj...cesce i cesce...prava sam isfrustirana baba...user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 14.7.2011 19:37:28 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19776
14.7.2011 19:40:00   
Skvo RR
Joj... Ume jeste nervozna...kao rotvajler..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...MM na utakmici..a meni se ne da da izadjemo...vruce mi...a ona "rezi" po kuci.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19777
14.7.2011 19:40:11   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skvo, ti si danas posebna user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19778
14.7.2011 19:40:52   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skvo, ti si danas posebna user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..dojadilo mi vise...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19779
14.7.2011 19:48:49   
palachinken
ma nama je samo vruce.user posted image user posted image user posted image i da, malo smo trudne.
ja ne znam ima li vise smisla opet se tusirati, ali fakat znoj curi sa mene. gledam gradski displej, jos uvijek su 34 stepena napolju!!!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19780
14.7.2011 19:57:21   
Skvo RR
Jeste prevruce...je... ja svaku venu vidim na ruci...user posted image

Neposredna veza do poruke: 19781
14.7.2011 19:57:25   
Sonja
ooooo zene eeeuser posted image

pa ova vrucina vise nije normalna..danas mi je definitivno bilo najgore...u kuci za neizdrzati a inace bude bas fino hladovina
o Adinu da ne pricam dijete ne zna sta ce sa sebe
ja se po 100puta tusiram al kao palacinka kaze ne znam vise ima li smisla..cini mi se da mu poslije bude gore

danas sam se bas naradila ko budala al sreca stomak me nije bolio...
mm sutra ide na kampovanjeuser posted image a ja necu da idem to sator ovo ono ne mogu vala..pa cu samo mozda u nedjelju otici na "sjelo"
tako da sutra idem kod mame i bit cu 3-4 dana...milina mi bude i adin se kupa a ja bas odmorim

idem malo prelistat sta se desavalouser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 19782
14.7.2011 20:03:24   
gerberka
sreća pa nije vruće user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 19783
14.7.2011 20:08:46   
gerberka
IZVORNA PORUKA: palachinken

gledam gradski displej, jos uvijek su 34 stepena napolju!!!

ma i on je crko od vrucine..ima i više.....aaaaaa

Neposredna veza do poruke: 19784
14.7.2011 20:33:15   
Sonja
aaaa sto se meni stegno stomak nenormalno dole pri dnu i tvrd ko kamen al me ne boliuser posted image user posted image
sta je to boze dragiuser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 19785
14.7.2011 21:07:46   
Anoniman
Palachinken izgleda pripremni bolovi krenuli, brzo ces ti ljepotana malenog drzati u narucju user posted image

Joj drage moje mene krsta danas razvaljuju samo tako, a stomak se grci li grci, konstantno, nikako ne popusta, dzaba i lezanje opet isto.
odoh malenu pod tus i u krevet, pa onda ima i ja da se pokiselim jer ovo je za izluditi, ni klima ne pomazeuser posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 19786
14.7.2011 21:18:38   
Skvo RR
Evo nas dvije sada udjosmo u kucu..isle da kupimo slicice i da popijemo po sok...skuhala sam se.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19787
14.7.2011 22:02:00   
Anoniman
Sta je ovo tiho? Je li ko za pizzu?user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 19788
14.7.2011 22:04:44   
Skvo RR
Ja pojela perec...muka mi...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19789
14.7.2011 22:25:59   
Anoniman
I ja pojela samo jedno malo parce i muka mi...
Skvo je li moguce da sam te neki dan vidjela na Vilsonovom u parku?

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 19790
14.7.2011 22:27:13   
Skvo RR
Pa ne znam kada...i to nam je jedna od destinacija...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19791
14.7.2011 22:28:34   
Sensia
ola debele,

Evo i ja sama kuci, hocu pobudalit user posted image  
cini mi se da nema zraka al uopste....

Isla u merkator sama da kupim nekih sitnica, i malo mi se omakne pa je bilo malo vise stvari al sto su ljudi cudni bulje u mene ko da nosim vrecu krompira a ne dvije kesice hrane i voca.....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19792
14.7.2011 22:32:22   
Anoniman
Ne mogu tacno da se sjetim koji dan je bio, uglavnom prosle sedmice i negdje oko 12h, ta "teta" sto mi lici na tebe bila u nekoj karo tunici, kosulji i sjedila na klupi sa jednom starijom prosijedom tetom, a djevojcica skakutala oko vas user posted image , ako si to ti naravno bila.

Sensia a kako bi tek blenuli u mene kad ja ponesem Anu od 13kg i kolica od nekih 6,5kg i plus ruksak sa Aninim potrepstinama i par kesa user posted image

(odgovor članu Sensia)
  Neposredna veza do poruke: 19793
14.7.2011 22:35:45   
Sensia
Hehehhehe e ti ga bas pretjera user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Onda ja treba da se poklopim

Al zeno zar se to smije? Mislim ja se sjecam da mi je mama govorila dok je bila trudna sa mnom da je non stop morala nositi moju razmazenu sestru koja je 4 godine starija od mene i uvijek se zezamo kako mi je sjedila na glavi.......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19794
14.7.2011 22:38:15   
palachinken
I mi bili u setnji, ja se triput preznojila, bas se osjecam ko user posted image . sad je napokon fino, moze se na balkonu, a imam i poseban ugodjaj, u ovoj dzigara-kafani u komsiluku gostuje Jana mešcini ili ono bi Goga... probi mi sintisajzer mozak

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19795
14.7.2011 22:38:18   
Anoniman
Draga sa prvim djetetom se nista ne nosi, a sa drugim i prvo i drugo i sve ostale potrepstine... Ne bi smjelo, ali hajde ti djetetu od 17mjeseci reci sta se smije, a sta ne. Njoj bilo devet mjeseci kad sam trudna ostala, a sa 14mjeseci prohodala.

(odgovor članu Sensia)
  Neposredna veza do poruke: 19796
14.7.2011 22:41:40   
Sensia
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Draga sa prvim djetetom se nista ne nosi, a sa drugim i prvo i drugo i sve ostale potrepstine... Ne bi smjelo, ali hajde ti djetetu od 17mjeseci reci sta se smije, a sta ne. Njoj bilo devet mjeseci kad sam trudna ostala, a sa 14mjeseci prohodala.

Ma naravno upravo to i govorim...
Zato ti imas manekensku kilazu user posted image

Evo mm me zove ispod balkona da idemo na kukujuguz user posted image user posted image user posted image  dusa danas mi okrecio spavacu-bebinju sobicu....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19797
14.7.2011 22:54:17   
Skvo RR
Jelena...sada nesto razmisljam..bili smo do utorka na moru...i nesto se ne mogu sjetiti da smo bili u parkicu na Vilsu..onda vjerovatno nisam ja.user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 19798
14.7.2011 22:55:40   
Anoniman
Onda bas slucajnost user posted image , zena me podjseca na tebe, trudnica, ima djevojcicu Umu (cula sam kad je zvala) user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 19799
14.7.2011 23:23:12   
Selma.A.M
Žene moje šta mi to kukate user posted image

Ja malo više mirujem jer me baš boli često,a još više kad sjedim pa ustanem imam osjećaj kao da sam šuplja dole user posted image  izlazila sam danas do Merkatora ali sa kolima samo kupila gel za tuširanje i 3 pakla ONA 1 uloške za bolnice,paklo paloma maramica i 2 pakla žvaka,tako da sam spremna,pa kad god user posted image  

Palachinken ne ostavljaj meeeeeeeeeeee   user posted image user posted image  
Semice nisam ja 10000 % jer ne izlazim nigdje pješke iz kuće ma ne izlazim nikako osim danas do Merkatora....

Odoh sad valja mi ujutro raniti po ljekove za štitnu u dispanzer porodične medicine,naručena u 9 i 15 h user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  790 791 [792] 793 794   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  790 791 [792] 793 794   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *