|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  791 792 [793] 794 795   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.7.2011 23:26:31   
Anoniman
Selma kakva je tebi bol, ziva bila malo opisi...posto sam i ja otvorena i grlic skracen, a bolucka me pa da uporedim je li to touser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
  Neposredna veza do poruke: 19801
14.7.2011 23:28:56   
Sensia
A moramo malo kukati user posted image

Ti Selmic bas spremna.... a svima vam je usitnilo... user posted image user posted image user posted image  valja meni jos tri mjeseca...ciiiiiiiijelo ljeto. Al neka tako treba nek samo svim prodje dobro ako Bog da

Sta nam je sa Animagical?

Neposredna veza do poruke: 19802
14.7.2011 23:51:05   
animagical
ako ej za kukati tu samuser posted image isla sam do grada s drugaricama na sok, jedna stigla izdaleka, jednoj rodjendan...nakanih se nekako,al vala jedva...onda dosla, pa pila kafu kuci...ma stezu me krsta i ispod stomaka bas je dosadno..opet mi je onaj neki zeli ispao,kontam koliko ja toga imamuser posted image odoh da vas citam, samo sam ovu aktualnu stranu iscitala

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 19803
15.7.2011 1:38:56   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Selma kakva je tebi bol, ziva bila malo opisi...posto sam i ja otvorena i grlic skracen, a bolucka me pa da uporedim je li to touser posted image

I kad sjedim i hodam bole me leđa ali mi ta bol konstantno udara dole ispod stomaka u jajnike , i nije jaka ali kad me stisne oko stomaka i udari negdje između doljneg djela kičme i bubrega baš me preznoji,a opet kad hodam bole me dole kosti toliko da imam osjećaj da ne mogu sastaviti noge,ono kao da zaustavim mokrenje ali ne mogu jer sam skroz šuplja (ovo je ukratko user posted image )   A da ne zaboravim reći da hodam kao da sam tri dana sjedila na konju user posted image  (a nisam user posted image ) ........................

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19804
15.7.2011 7:36:04   
Selma.A.M
Dobro jutro user posted image ..........Ajde bujrum dok nije ugrijalo user posted image user posted image user posted image

Ja se evo spremam da idem po ljekove........................

Animagical ako se dobro sjećam ti danas nekada ideš na kontrolu,pa sretno i javi se sa vijestima user posted image
Palachinken jesi tu user posted image  ? Još 7 dana user posted image user posted image

ostale šta je sa vas ?

Neposredna veza do poruke: 19805
15.7.2011 7:53:09   
Skvo RR
Jutric..je evo kahvenisem...Nadam se da ste sve dobro.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 19806
15.7.2011 8:10:24   
ciciban26
Jutro bebelindje,bujrum na kaficu user posted image user posted image user posted image nes ili domacu-po izboru,sve nudimo user posted image user posted image user posted image
Joj ovdje na sabah sparina,sto kaze mm budis se a vec ti vrce kao na moru user posted image
Moja bebaca je sinoc i jutros hiperaktivna,tek odnedavno se vidi kako razvlaci stomu,pa mi zanimljivo,samo ide lijevo-desno. Ljubi majka gimnasticarku svoju user posted image user posted image user posted image
A vi sto sitno brojite,kako te,sta radite user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19807
15.7.2011 8:10:58   
DIJAMANT
Eto i mene na kafu user posted image
Vidim da ste kukale jučer............jest dan bio samo za ujedati.........ja sam bila nervozna ko paščeuser posted image Moj sin jučer primio zadnju bocuuser posted image user posted image user posted image , valjda nam teta Tura neće dolaziti više zadugo aBduser posted image Sada nam ostaje da poradimo na otvaranju apetitauser posted image
Hej žene, evo i ja počela oticati...sinoć otišla malo u šetnju i jedva sandale skinula kad sam se vratila. A jesam se "folirala" u štiklicama. Eh, eto mi sad. Moraću, izgleda, spustiti se u japanke. A od jutros se noge vratile u normalu, ali mi prsti na rukama otečeni. Sreća pa navečer skidam prstenje, jer ne znam na što bi to ličilo jutros.

Palachinken - još 7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kod tebe porod polako počinje po onome što opisuješ. Neka, neka i vrijeme je. Samo s hairom da sve prođe!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19808
15.7.2011 8:14:02   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: jelenaT

I kad sjedim i hodam bole me leđa ali mi ta bol konstantno udara dole ispod stomaka u jajnike , i nije jaka ali kad me stisne oko stomaka i udari negdje između doljneg djela kičme i bubrega baš me preznoji,a opet kad hodam bole me dole kosti toliko da imam osjećaj da ne mogu sastaviti noge,ono kao da zaustavim mokrenje ali ne mogu jer sam skroz šuplja (ovo je ukratko user posted image )   A da ne zaboravim reći da hodam kao da sam tri dana sjedila na konju user posted image  (a nisam user posted image ) ........................

Ne bih da te prepadam Selmice, ali ovi bolovi u krstima, stomaku i preponama su se meni javili tu noć kad sam se i otišla poroditi user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19809
15.7.2011 8:15:26   
DIJAMANT
Ženice, tek sad vidjeh da me "sticker" prebacio u 6. mjesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 19810
15.7.2011 8:15:56   
Skvo RR
Cestitke dijamant.user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 19811
15.7.2011 8:16:56   
DIJAMANT
Malena, vidim te da viriš user posted image user posted image user posted image Kako si ti danas? Garant na poslu?!

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 19812
15.7.2011 8:17:40   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Cestitke dijamant.user posted image

Hvala!user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19813
15.7.2011 8:19:10   
Skvo RR
Ja sam isto nocas skroz slabo spavala..malac je imao plesnu vece...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...da li vas boli kada bebe kucka, tupka, rasteze se...?

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 19814
15.7.2011 8:22:21   
ciciban26
Dijamant cestitke za sesti mjesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19815
15.7.2011 8:25:31   
DIJAMANT
Ciciban - hvala!

Skvo - Nekada zna da boli, još kod mene je puno "manja"ntrudnoća. No sikiriki! Vidjela si kako je meni beba živac pritiskala da su me žigovi na koljena bacali. Kako se beba okrenula ponovo naglavačke, bolovi prestali.

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 19816
15.7.2011 8:30:35   
Skvo RR
a Uma se meskoljila i stucala..a ovaj bebac do bola udara..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 19817
15.7.2011 8:33:26   
DIJAMANT

a Uma se meskoljila i stucala..a ovaj bebac do bola udara..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I kod mene je N štucao od 5. mjeseca trudnoće poslije svakog mog obroka (ali je bio i nemiran), ali nije bar u živac gađao kao ovaj bebac user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19818
15.7.2011 8:34:52   
DIJAMANT
Žene, odoh malo prošetati dok nije upeklo.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 19819
15.7.2011 8:34:55   
Skvo RR
Pa sta je ovo draga dijamant??user posted image user posted image user posted image ..Ja sinoc setam i em je nisko, em lupa,.u jedno trenutku sam pomislila kao da ce "propasti" iz mene..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 19820
15.7.2011 9:07:18   
enči80

Ja sam isto nocas skroz slabo spavala..malac je imao plesnu vece...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...da li vas boli kada bebe kucka, tupka, rasteze se...?

Ja se komiralauser posted image user posted image user posted image ,ovo par dana kako mi se stomak malkice spustio samo spavamuser posted image

Jutro i od nasuser posted image

Dijamant čestitke na 6.mjesecu(kako ovo vrijeme fura,k'o da si jučer nam se pridružila) a Animagical sretno na pregledu!
Selma,palachinken kako ste jutros???Jelena jesu li se kod tebe smirile kontrakcije?

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19821
15.7.2011 9:07:46   
palachinken
Eto nas sa punih 39 sedmica user posted image Sad bi vec bilo jako pristojno od ovog mog celjadeta da pomoli glavicu napolje. Ja ono jednom juce imala taj bol i nista vise. Imam stolicu nekoliko puta dnevno, a procitala sam da je to jedan od znakova user posted image
Danas u 18.00 idemo opet na CTG pa ako sve bude ok, mozda jos jednom slijedece sedmice, sto se mene tice.
Ja imam neki osjecaj da cu profurati termin i roditi klipana, hem mi je ciklus inace bio 33 dana, hem eto...imam osjecaj (a rado bih se prevarila :)))

Veceras bi trebalo biti te famozne kise, pa nadajmo se :)
Sad odoh vas procitati pa malo prohodati po gradu dok nije bas bas upeklo

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19822
15.7.2011 9:13:17   
malena27 RR
palachinken brzo ces ti aBd... user posted image user posted image user posted image   cestitke na 39. sedmici!
dijamat, cestitam na ulasku u 6. mjesec user posted image user posted image user posted image  

uh ja imam posla....ali vas uspijem malo viriti user posted image user posted image  

kod mene haos u stomaku, razvuce me ovo dijete zivu user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 19823
15.7.2011 9:15:20   
Ivanaiva1
Dobro jutro ženice, za one koje rade "jeeee napokon petak" ranije kidat s posla. Za one koje sitno broje "sretnooo user posted image " da sve prođe aBd kako treba, a za nas koje smo negdje na pla puta uh, valaj nam deverat što bi naš narod rekao. Tek sad skontah da guramo 6 mjesec, kad prije kontam se.

Čitam Vas, ekstra ste mi. Neko je spominjao one "memrohide" ouj puj puj, mislim da vas je više. Ja ih za sad nemam, hB ali sam ih nekada ranije imala i to je bilogrozno, ustvari imala sam ih na početku trudnoće, tada mi je jedna prijateljica napravila čepiće od svinjske masti i vjerujte da mi je fakat pomoglo. od tad da se ne urekne ništa, redovita stolica, a puno sjedim što jest jest. Jest gadno s onom maščobom i odvratno al pomoglo i nije dugo trajalo, sreća.

Ja imam problema  s oticanjem nogu, crocsice će mi postat tijesne. Spremam s eradit nalaze, dao mi čika doc al ću na svoju ruku uraditi i urinokulturu. Jel neka radila urinokulture u trudnoći??

Držite s eženice moej i pomazite svoje bebice maje

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19824
15.7.2011 9:30:33   
Semica
Jutro i od mene...

ja se vec pocela preznojavati...fuuuuj!!!
Bebicaaa je pocela praaaavooo kvrgice da izbacujeeeuser posted image user posted image ...toliko mi zna razvuci stomak da me zaboli...ali nekaaa....volim kad se javiuser posted image

Animagical-sretno i javi sta je bilo na kontroli...bas me zanima!!

Dijamant-cestitke za ulazak u sesti mjesec...user posted image user posted image

Palachinken-cestitke i tebi na 39 sedmica user posted image user posted image user posted image

Selmic,Jelena kakva je situacija???

Kad se vec spominju sedmice,da se i ja pohvalim-- mi smo danas napunile 32 puneeeeee,ulazimo u 33.user posted image user posted image

user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 19825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  791 792 [793] 794 795   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  791 792 [793] 794 795   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *