|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  807 808 [809] 810 811   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.7.2011 0:40:52   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Kod mene muž je izgleda malo trknut u glavu user posted image  zna da sam na buskopanima i da moram mirovati zbog kontrakcija i još me večeras pita hoćemo li se maziti malo user posted image  pa reko znaš da nesmijem koji ti je ,kaže on pa rekla si čim uđeš u deveti da ćemo se ........ Mislim ??? Isto kao da je u pubertetu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sta hoces bona, s tolikim stomak jos si covjeku privlacna a tebi krivouser posted image user posted image jesi neka...a i sto si obecavalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20201
18.7.2011 0:47:14   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

Kod mene muž je izgleda malo trknut u glavu user posted image  zna da sam na buskopanima i da moram mirovati zbog kontrakcija i još me večeras pita hoćemo li se maziti malo user posted image  pa reko znaš da nesmijem koji ti je ,kaže on pa rekla si čim uđeš u deveti da ćemo se ........ Mislim ??? Isto kao da je u pubertetu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sta hoces bona, s tolikim stomak jos si covjeku privlacna a tebi krivouser posted image user posted image jesi neka...a i sto si obecavalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ja stvarno kontala da ću smjeti makar u devetom još malo uživati pa onda produžiti agoniju na još 40 dana ali propadoše mi planovi user posted image ..............Ali njemu je ono kao : Pa što sad nebi smjeli user posted image  eno sad mi se čini da je zaspao,sve imam osjećaj da je kontao da ću se predomisliti jer rijetko kad ostane budan poslije 12 sati ali večeras je izdržao do  dvadeset do jedan user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 20202
18.7.2011 0:49:17   
enči80

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 20203
18.7.2011 0:52:06   
treciputmama
svi se oni boje tog perioda poslije poroda, valjda ih strah od pomisli na to koliko ce bit be seksa...a nama to uz bebicu brzo proleti, dok oni cijelo vrijeme cekaju dan D....user posted image

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20204
18.7.2011 0:52:21   
animagical
eh selma, znas muskarce-sve sto mu bukvalno ne nacrtas-on ne zna...ja jos kod svog muza nisam vidjela nista da se podrazumijeva...cak ni -daj mi mlijeko- ne znaci da cu ga dobiti u casi, vec prije onako u tetrapakuuser posted image user posted image   fino ti to njemu bez ikakve ljutnje objasni da je opasno za tebe da se krenes poradjati prije carskog, vjeruj nije sto je bezobrazan vec ne konta... imam istoguser posted image  

Neposredna veza do poruke: 20205
18.7.2011 0:52:31   
Silver

Pa ja stvarno kontala da ću smjeti makar u devetom još malo uživati pa onda produžiti agoniju na još 40 dana ali propadoše mi planovi user posted image ..............Ali njemu je ono kao : Pa što sad nebi smjeli user posted image  eno sad mi se čini da je zaspao,sve imam osjećaj da je kontao da ću se predomisliti jer rijetko kad ostane budan poslije 12 sati ali večeras je izdržao do  dvadeset do jedan user posted image user posted image

oooohhhh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogu se ja smijati, ja svoju dozu dobila maloprije user posted image user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 20206
18.7.2011 1:00:20   
Selma.A.M
Silver nije fer ima nas ovdje koje apstiniramo skoro punih 9 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Animagical ma sad i ja kontam nešto mi žao,trebala sam mu malo podrobnije objasniti situaciju user posted image user posted image user posted image

trećiputmama ma i ja mislim da je to,ali opet da nam je prva bebica ja bi irekla brine se i ne zna šta nas čeka poslije ali pošto je drugo i pošto smo već prošli ono "seks poslije poroda" mislila sam da će biti malo obzirniji user posted image user posted image user posted image  ako ništa barm strpljiviji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 20207
18.7.2011 1:07:17   
treciputmama
sa svakim narednim djetetom muskarci se osjecaju sve ugrozenijim pa postanu i oni male bebice....malo im fali da zahature ako ne dobiju svoju porciju na vrijeme hahaha...vjeruj mi, a sigurno ces se i sama uvjeriti u to....vole i oni djecu i sve to stoji ali ocekuju istu paznju kao i dok su bili sami bez konkurencije...user posted image

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

Neposredna veza do poruke: 20208
18.7.2011 1:08:39   
animagical
kad vec tracamo muzeve, meni i mome je godisnjicauser posted image sjeo mi tu pred nos bez majice a ja samo mogu plakatiuser posted image znam da ne smijem ni da gledam previse, al dzaba...tako da rezumijem tvog muza, sta ce jadan, utjesi ga pa nek on utjesi tebeuser posted image a proci ce i to...malo smo mi hormonicne i nervozne, pa svaka dlaka smeta

Neposredna veza do poruke: 20209
18.7.2011 1:11:00   
Selma.A.M
Ajoj Animagical zar moramo svaki put i mi uživati,pa godišnjica vam je,imaj srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah da sretna godišnjica braka/veze user posted image  (šta je od to dvoje ?)

Neposredna veza do poruke: 20210
18.7.2011 1:12:52   
enči80
Selma šta ti je džanarikauser posted image user posted image user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 20211
18.7.2011 1:17:53   
enči80

kad vec tracamo muzeve, meni i mome je godisnjicauser posted image sjeo mi tu pred nos bez majice a ja samo mogu plakatiuser posted image znam da ne smijem ni da gledam previse, al dzaba...tako da rezumijem tvog muza, sta ce jadan, utjesi ga pa nek on utjesi tebeuser posted image a proci ce i to...malo smo mi hormonicne i nervozne, pa svaka dlaka smeta

Nađoh se u ovome,mada ponavljam da nisam ali eto...

Sretna godišnjica čega god!

Meni rođendan 22-avgusta,a kaže dr.da bih mogla dočekati taj datumuser posted image user posted image ,možete misliti poklona za meneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20212
18.7.2011 1:18:03   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: enči80

user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20213
18.7.2011 1:18:51   
animagical
godisnjica je brakauser posted image i hvala

dzanarika-kod mene je to rezdelija...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20214
18.7.2011 1:19:15   
Hanady RR

rezdelijauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20215
18.7.2011 1:19:48   
Hanady RR

ma ja mi ''snahe'' sa iste lokacije to tako zovemouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 20216
18.7.2011 1:21:28   
Selma.A.M
Jes-jes neko to zovr rezdelije sve zavisi odakle ko potiče user posted image  ja ih znam kao džanarike user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 20217
18.7.2011 1:23:27   
animagical
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma ja mi ''snahe'' sa iste lokacije to tako zovemouser posted image

user posted image kako si komsinice? rashladilo i kod nas konacnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 20218
18.7.2011 1:27:30   
Hanady RR
a rashladilo...konačno...pa nam zato nisu noćas vodu isključili...
a ja dežuram...djeca mi boelsna pa dežuram kraj starije noćas...a sutra posao nakon dugo nerada, malo bolovanja malo godišnjeg...
elem dobro je...a sad da me strah nije kao što jeste ove ''prašume'' naše otišla bih iza kuće džamnarika sebi da naberemuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 20219
18.7.2011 1:30:13   
enči80

rezdelijauser posted image

user posted image ,hvala!To razumijemuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20220
18.7.2011 1:32:53   
animagical

a rashladilo...konačno...pa nam zato nisu noćas vodu isključili...
a ja dežuram...djeca mi boelsna pa dežuram kraj starije noćas...a sutra posao nakon dugo nerada, malo bolovanja malo godišnjeg...
elem dobro je...a sad da me strah nije kao što jeste ove ''prašume'' naše otišla bih iza kuće džamnarika sebi da naberemuser posted image

aBd da brzo prodjeuser posted image
ja od ovih pascadi ne smijem da izvirim iz kuce cim padne mrak...mislim ne mrzim cuke ali ovo je preslo svaku mjeru... imam i ja dzanariku iza kuceuser posted image i isto ne smijem da odemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20221
18.7.2011 1:34:25   
enči80
Čitam maloprije na ovoj temi ''''šta više neće u vašu kuću'''' i dosta njih se žali na pampers peleneuser posted image
Više ne znam koje pelene kupitiuser posted image

p.s.noge su mi zivi uzas,nikako da splahnuuser posted image user posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 18.7.2011 1:36:04 >

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20222
18.7.2011 1:37:42   
animagical
ja kupila jedan paket onih pampers br 2, dodje ih dosta...reko dalje cu kupovati kad se posavjetujem s vamauser posted image  

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20223
18.7.2011 1:41:13   
enči80
sačekat ćemo iskusne mame da nas prosvijetleuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20224
18.7.2011 1:41:58   
Selma.A.M
Meni u kuću od pelena neće ući : Pampers,Violeta i Molfix ostale inekako dolaze u obzir,npr babylove,lumpi,dm i još njih par ne mogu se sjetiti........

Nego žene laku-noć ljepo mi spavajte pa se pišemo i čitamo opet ujutro.......

Hanady RR želim ti aBd da malena što prije ozdravi i da noć bude mirna ........

Neposredna veza do poruke: 20225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  807 808 [809] 810 811   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  807 808 [809] 810 811   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *