|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  808 809 [810] 811 812   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.7.2011 1:43:42   
animagical
selma jel te to nagovoriouser posted image user posted image user posted image odoh i ja, tipkamo se sutrauser posted image odmarajte user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20226
18.7.2011 1:47:13   
Hanady RR
Hvala drage...evo ture nema mjerih sada...
Kono i mene cuka strah još ja imama trenutno u kući frrancusku pudlu naši i pekinezera kojeg čuvam kolegicnoj mami dok je na moru...vjeru nemamo straha os životinja li ovo je prešlo svaku mjeru kod na su mahaliuser posted image

a pelen...
ja sma dvoje djece na violeti odgojila...
skoro sma 5 godina kupovala pelene bez prestanka ( nedavno s erješih konačno) trebala bi me violeta častitiuser posted image
elem oni imaju male za novorođenče to smas amlđom uzela za porodilišta i taman sam bila zadovoljna ...taj paket potrošila i one što dobijete u poklon paketima i prešla na broj 2.

Uglavnom imama pozitivno isustvo sa kvalitetom, jačinom čuvanja piše i cijenom za ovih dugiiih dugihh 5 godinauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 20227
18.7.2011 1:52:05   
Anoniman
Ja ne mogu da spavaaaaaaaaaaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 20228
18.7.2011 1:52:11   
enči80
Hvala HanadyRR a malenoj princezi što brže ozdravljenjeuser posted image

Laku noć i od meneuser posted image

Stigla Skvo u dežuruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 20229
18.7.2011 1:54:12   
Anoniman
Hanady malenoj brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image user posted image

Nama jedino nikad babylove (dm-ove)pelene nisu nikad propustile...sve ostalo se budila mokra...tako da nastavljam i sada sa njima definitivno.

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 20230
18.7.2011 1:54:40   
Hanady RR
jelena...šta je nema Ane u blizni otišla u vsoju sobu...i sda ona se ''''navikla'' a mama ne možeuser posted image

Skvo ja s emalo uvalila na temu, nemoj me ružitiuser posted image

Hvala vamuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 18.7.2011 1:55:44 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20231
18.7.2011 1:56:26   
Anoniman
Ubi me neka srklet user posted image , vruce mi za poluditi.

ps. Selma bas si neka, maziti ne znaci iskljucivo sexati, a ti covjeku tako odgovorila user posted image
Animagical srecna godisnjica user posted image . Ja sam se sa Anom porodila na godisnjicu zabavljanja, a godisnjica braka nam 08.08. pa mozda sad doguram sa porodom do tog datuma user posted image

Neposredna veza do poruke: 20232
18.7.2011 6:10:24   
palachinken
Sinoć ste me spominjale, Silver, nisam se porodila, bio bi teferić s koridom i vatromet u najmanju ruku, da jesam user posted image Nekih boluckanja ima, uglavnom oko 10-11 naveče kad se user posted image baš uznemiri. Tad mi počnu neki kratki oštri bolovi u predjelu od trtice do gospođe user posted image Eh sad, moguće da bebač svojim kolobatanjem izaziva bol. A inače na zapadu ništa novo user posted image
Protabirila sam cijelu temu Prvi znakovi poroda i jedino sto sam zakljucila je da je sve individualno i da se ne sikiram, što ni ne radim user posted image

Jutros se nadigla u pola 6, budna i puna energije i uhvatila rasklanjat po kući. Preksinoć sam ribala kadu oko ponoći. E ako to nije gniježđenje, ne znam šta jest

enči znam da najviše boli kad nas povrijede oni nama najbliži, ali ako iza svega toga nije bilo zle namjere, nego čisto momenat nepažnje i nerazmišljanja, vjerujem da će najviše pomoći iskren razgovor, ni huja ni ljutnja ni rondanje ni šutnja. Ti si vjerovatno od onih tipova što šute i sve kupe u sebi, ali probaj nabaciti na papir svu tugu i razočarenje što si sinoć osjetila, pa mu prezentiraj. Vjerujem da si danas bolje, i to radi tebe iuser posted image user posted image    user posted image

Selma olakšaj malo muku čovjeku user posted image user posted image user posted image user posted image pa mu pamti i reci da ti sve mora vratit za cca dva mjeseca user posted image user posted image A jesu vala ko pubertetlije, kad su hormoni u pitanju, nisu daleko od srednje škole user posted image

animadžikal, sretna godišnjica, da ih bude puno puno puno i da budete vazda lijepi sretni zaljubljeni nasmijani kao sad!

Uh ja ponjavu ispisah, a ni kafe pristavila nisam!
user posted image
Donijela mi zaova iz Istambula one predivne tahan halve sa pistacijama, to vam nedam makar mi se oči zatvorile od jačmira user posted image nego se samo hvalim user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 18.7.2011 6:12:01 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20233
18.7.2011 8:03:20   
Anoniman
Jutro i od nas user posted image . Ja nikako spavala, ali bitno je da je cura svoju sobicu super podnijela....samo se jednom budila, a kad je spavala sa nama budila se minimum 3-4 putauser posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 20234
18.7.2011 8:06:52   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: enči80

Hvala HanadyRR a malenoj princezi što brže ozdravljenjeuser posted image

Laku noć i od meneuser posted image

Stigla Skvo u dežuruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehehe...ja vas sinoc sa mobilnog curila.....gledala serije, neki film...uglavnom standarndo do 2 budna... i onda pola 8 dizanje..a 3X izmedju pisanje..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pijem kafu...i evo malo vas detaljnije citam. Umce jos spava...i eto.
Enci nadam se da si se malo smirila. Nista pametno ti bas i nemam napisati, ali evo ti jedan user posted image
Palachinken....ti nam se opasno gnijezdis....user posted image user posted image user posted image
Animagical..i kod nas u parku i ma dosta lutalica....to je vise drustveni problem.user posted image
Jelena...bravo za nasu veliku curicu.user posted image

Ostale zenice veliki pozdrav za vas.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 18.7.2011 8:07:56 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20235
18.7.2011 8:08:55   
Skvo RR
A vezano za pelene...ja sam poklonik pampersa...Umu je dobro sluzio.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20236
18.7.2011 8:09:29   
Sensia
Jutro i od mene,

ima li te kafice, noc je opet bila luda i nezaboravna od spavanja slabo sta al eto.....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20237
18.7.2011 8:39:52   
Sensia
Sto ste mi se to razbejzale a ni kafe popile nismo..... user posted image
odoh i ja pokusati malo odspavati dok je svjezije ova me nahlada dokrajcila user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20238
18.7.2011 9:29:54   
DIJAMANT
JUtro ženice! Eh baš bi mi sjela ova domaća kahva sa rahatlokumom!

Palachinken
- još 3 čini mi se user posted image user posted image user posted image

Jelena - Bravo za veliku curicuuser posted image user posted image user posted image

Enchi - ne sikiraj se, niko nije vrijedan tvoje brige u ovom stanju. Nadam se da te je malo popustilo.

Ženice, imam jedno pitanje.ja sinoć bila u restoranu na večeri i prahnula mi ona kupus salata. Tek kad sam se najela, zapitala sam se čime je zakiseljena (možda vinskim octom?).....Možda nisam trebala jesti?!.user posted image .ali tako mi je prijalo........

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20239
18.7.2011 9:35:50   
DIJAMANT
Eh, da, neko je pitao za pelene.

Ja sam kombinovala pamučne i pampers.
Tek kad mi se dijete navikavalo na tutu saznala sam za platnene pelene koje izgledaju kao pampers, pa sam naručila 5 komada i mogu vam reći da sam prezadovoljna. (a ja od pamučnih do tada koristila tetra i švedske, tako da su ove s drikerima bile pravo olakšanje). Imam namjeru naručiti još ovih pamučnih pa sa drugim djetetom koristiti samo njih. Zdravije su, posebno za mušku djecu. Doduše, ko je navikao da koristi samo papirne, vjerovatno će mu pamučne predstavljati opterećenje, jer sa svakim mokrenjem treba pelenu promijeniti (bude mokra, a ne kao papirna- suha), ali ko je imalo koristio tetra pelene vidjet će koliko su ove pamučne lakše za održavati (nema peglanja).

< Poruku je uredio DIJAMANT -- 18.7.2011 9:36:32 >

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 20240
18.7.2011 9:40:38   
DIJAMANT
Sensia žao mi je zbog grlobolje. Probaj ispirati grlo  žalfijom (olakšat će ti sigurno), a možeš i slanom vodom. Možeš probati i propolisom (ja sam to koristila sa prvim djetetom, jer sam grlobolju imala u 2. mj. trudnoće pa nisam smjela ni antibiotik ni ništa sintetičko).

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20241
18.7.2011 9:44:16   
Silver
jutro zenice, mame i buduce mamice....

Ja se naspavala mmmmm.....

Palachinko drago mi  je da je sve OK, bas sam se pitala da nisi otisla da rodis bez da nama ovdje javis user posted image  zamjerile bi ti!!!

Enči nadam se da si se malo ohladila, odljutila...sta ces to su muskarci, o nekkim stvarima pojma nemaju koje su nama bitne...ali vidjeces da ce to jutros sve djelovati manje strasno...

Ostale zenice....user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 20242
18.7.2011 10:00:32   
Gift
dobar dan...sta ima, sve sam vas zelila...
ja juce bila malo prirodi, reko odo pa kud puklo da puklo i naravno poceo me bolit stomak nisko sa lijeve strane, ko da me je beba pritisla i sta vec, al vjerujte morala sam hodat ko da imam bure izmedu nogu i sve me kosti na gospodi pocele bolit...al proslo je i bilo mi je prelijepo...prekosutra idam na kontrolu ako kaze da mogu hodat, odmah trazim kakav potok, makar da noge umocim..
e a kako ste mi vi, odoh malo citat imal sta novo...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 20243
18.7.2011 10:13:29   
Selma.A.M
Jutro ženice
Ja svoje jutros oko 8h ispratila na jezero i onda spavala sve od sad .......Ubi me kiselina,a i pogladna sam user posted image  
Evo hoću da podkuham ne Bosanske somune pa da budem rahat i opet se malo ispružim user posted image  ali prije toga ću da jedem i popijem kafu

Palachineken još 3 dana ,juhu !!!

Ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 20244
18.7.2011 10:16:49   
bebix
Evo i mene stigla sa odmora ili umora user posted image , ali eto izdrzala sam 7 dana na moru, sve za ljubav svoga sina ionako nemam energije za njega jos da sam mu to uskratila nebi sebi mogla oprostiti, bili smo u Tucepima vruce samo tako, je bilo jedva sam cekala da stignem u svoj slatki dom i uzivam u izlezavanju. pozz za sve trudnice i sretno onima koje su pri krajuuser posted image  a i nama koje cemo jos neko vrijeme biti u obliku lopteuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 20245
18.7.2011 10:24:48   
treciputmama
pozdrav i od mene...tek sam se probudila, sad djeca cekaju dorucak, mada su i oni tek ustali....muz dosao iz nocine a ja navalila na njeg...citam sinoc da mazenje ubrzava porod pa rekoh da mi se ne oduzi previse...ako vam se veceras javim da odoh u bolnicu znajte da je istinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja...umalo zaboravih, napravila zena kad se porodi havanu i bosansku baklavu a evo tek ustala a vec sam dvije baklave smazala....svakom se hvalim da sam pripremila a izgleda da nikom nece zapasti od mene, valjda nisam previse sebicna....samo popasna hahahhahahaahuser posted image user posted image

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

Neposredna veza do poruke: 20246
18.7.2011 10:26:42   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

JUtro ženice! Eh baš bi mi sjela ova domaća kahva sa rahatlokumom!

Palachinken
- još 3 čini mi se user posted image user posted image user posted image

Jelena - Bravo za veliku curicuuser posted image user posted image user posted image

Enchi - ne sikiraj se, niko nije vrijedan tvoje brige u ovom stanju. Nadam se da te je malo popustilo.

Ženice, imam jedno pitanje.ja sinoć bila u restoranu na večeri i prahnula mi ona kupus salata. Tek kad sam se najela, zapitala sam se čime je zakiseljena (možda vinskim octom?).....Možda nisam trebala jesti?!.user posted image .ali tako mi je prijalo........

Ne sekiraj se, u bolnici su nam davali kupus salatu(a ja je kuci nisam jela zbog listerije)user posted image i jos su je pofino zakiselili...tako da je to valjda ok, i ja sam je sa slatkocom pojelauser posted image

a vidim isti recept koristimo za grlouser posted image , i meni ispiranje zalfijom(naravno nezasladjenom), poslije 2 puta odmah olaksa i treba izbjegavati slatko jesti...zato meni nekako to karameliziranje sto neke zene koriste i nije naj recept ako su npr krajnici u pitanju i zarista bakterijauser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 20247
18.7.2011 10:32:31   
Anoniman
Sensia ja koliko znam karamel i bronhi bombone topljene u mlijeku su za kasalj, za grlo niposto. Isla moos smijes sigurno topiti u ustima, samo nagovjestis u apoteci da su za grlo, jer one imaju i za ublazavanje kaslja. Ja sam ih koristila u osmoj sedmici trudnoce. U trudnoci inace smiju pencilinski preparati od antibiotika se koristiti, ali probaj prirodno, ako ne prosje onda pravac dr da ne bi do injekcija zapustila.

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 20248
18.7.2011 10:32:39   
Lejla87
Ja vas napustam na ovoj temi. Nisam vise user posted image Moji djecaci su se rodili 15.07. Zelim vam svima puno srece na poroduuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20249
18.7.2011 10:34:07   
Anoniman
Lejla cestitke od srca user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Kako si prosla na porodu? Nadam se da je sve ok...ljubi piliće malene user posted image

(odgovor članu Lejla87)
  Neposredna veza do poruke: 20250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  808 809 [810] 811 812   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  808 809 [810] 811 812   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *