|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  810 811 [812] 813 814   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.7.2011 11:50:08   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Bebice , ja hrčem toliko da samu sebe probudim hahahahahahaaha, a kamoli muža, on jadan trpi i gurka me po cijelu noć, ali nema efekta, a ne pijem apaurine ništa ne pijem, al spavam kao top fala Bogu. Ja kontam da mi je to od sinusa jer sam imala užasne probleme sa njima od početka trudnoće. Trebalo bi malo da ispiramo nos fiziološkom otopinom ili slanom vodom , jer to se i inače preporučuje.

ma i meni "zacepljen" nos al nisam prehladjena, al valjda "nabubrilo" unutra...mozda bi dobro doslo to ispiranje, pokusacuuser posted image

ma ja sam kontala da je od apaurina jer se pojacalo kako sam dosla iz bolnice a od bolnice pijem apaurine pa zato sam na njih posumnjalauser posted image , jos ubjedjujem mm da je od toga

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 20276
18.7.2011 11:52:44   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma ja mislim da ja testeru motornu ukljucim moj mm ne bi cuo, a ne ja da hrcem user posted image . Taj spava kao zaklan sto kazuuser posted image . Neku noc kao da se ja odmorim od ustajanja nocu oko Ane kaze on meni kao spavaj ti u dnevnom... ona se budila svako sat vremena, svaki put sam je ja cula i pored dvoja zatvorena vrata i ustala a on u krevetu pored njenog krevetca spava li spava user posted image . I na kraju pred zoru ja legla u sobu, reko lakse mi nego iz dnevne setati, ujutru se budi na posao i pita kao sta cu ja tu, reko budila se svako sat vremena, oka nisam sklopila, a on mrtav hladan pa sto me nisi probudila sreco ja bih ustajao user posted image . Tako da ja svog muza trebam probuditi da bi on nesto uocio user posted image

user posted image user posted image ... moj muz jadnicak nocima ne spava od mog hrkanja,taman da se istrenira za bebuuser posted image ,sto bi bilo dobro da moze i dojiti,pa da ja ko covjek spavamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20277
18.7.2011 11:55:08   
Bebica11

Ma ja mislim da ja testeru motornu ukljucim moj mm ne bi cuo, a ne ja da hrcem user posted image . Taj spava kao zaklan sto kazuuser posted image . Neku noc kao da se ja odmorim od ustajanja nocu oko Ane kaze on meni kao spavaj ti u dnevnom... ona se budila svako sat vremena, svaki put sam je ja cula i pored dvoja zatvorena vrata i ustala a on u krevetu pored njenog krevetca spava li spava user posted image . I na kraju pred zoru ja legla u sobu, reko lakse mi nego iz dnevne setati, ujutru se budi na posao i pita kao sta cu ja tu, reko budila se svako sat vremena, oka nisam sklopila, a on mrtav hladan pa sto me nisi probudila sreco ja bih ustajao user posted image . Tako da ja svog muza trebam probuditi da bi on nesto uocio user posted image

e i ja spavam kao zaklana...samo SRECOM cujem sat ujutro kad trebam ustati..pored mene mogu kolo igratiuser posted image , hodati, hrkati itd a mm se potrefio da ne hrce, mozda bi mi lakse bilo da i on hrceuser posted image a ovako meni ofirno

u bolnici je u mojoj sobi spavala jedna zena koja ne da hrce vec TESTERA ono baaas glasno, i par zena je spavalo s nama, niko od te moje cimerke nije mogao spavati po cijelu noc OSIM MENE...i jos ja do nje spavalauser posted image , stavise...kad ona zahrce ono u ritmu MENE USPAVAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20278
18.7.2011 11:56:28   
Anoniman
Mi ne hrcemo ni jedno ni drugo...srecom user posted image ... Kod mene tata strasno hrce pa mi traume ostale i u drugoj sobi sam ga culauser posted image

Zumbule kad ces na kontrolu?

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 20279
18.7.2011 11:56:51   
SREĆNA
Ja sam to nabavila , mislim tu otopinu poodavno malo ispirala al mi dosadilo,  a to mi je i dr. preporučio  specijalista mislim ORL, da ispiram i bilo je malo manje bučno hrkanje , al meni sad mrsko to radit pa je strašan zvuk , a morat ću počet opet stvarno se lakše diše.  

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 20280
18.7.2011 11:58:31   
Selma.A.M
Na ovo hrkanje ja ću samo dodati :

Kada sam bila u petom ili je šestom mjesecu trudnoće kod mene muž mislio da je potres ili još gore da se kuća krenula rušiti koliko sam ja hrkala..........
A malac je se znao plačući probuditi i iznerviran govoriti : jojjjjjjjjj user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20281
18.7.2011 11:59:48   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Pozdrav debele mackeuser posted image .Vidim pricate o spavanju,disanju...hrkanju.Sinoc me mm snimao dok sam spavala...pa to nije bilo hrkanje,to je testerisanje,nikad tako nesto nisam cula,zijanila sam seuser posted image ...ode moja zenstvenost,njeznost u nepovrat kad cuh te konjske zvukeuser posted image

oplakacu od smijeha

mene jucer ujutro MUZ SLIKAO dok spavam, jer ja pravim (uz hrkanje naravno) i cudne poze u snu...pa sam se uhvatila za bretelu i nekako cudno namjestila kad cujem SKLJOC pred nosom(mislim to cujem u snu, te "nepoznate zvukove"), ma rekoh "sta radiiis???" kaze "slikam te"user posted image user posted image user posted image

hajd sad mi je lakse da je to TRUDNICKI SIMPTOM i da ce proci aBd...al ako mu smeta moje hrkanje mogu misliti kako ce bjezati kad beba spavala blizu nasuser posted image , mozda je ovo vec lagano odvikavanje od zajednickog spavanjauser posted image

Neposredna veza do poruke: 20282
18.7.2011 12:07:13   
Sensia
ja sam svom rekla nema mu mrdat od mene..... i u dobru i u zlu user posted image user posted image user posted image user posted image  jedino je on virus bio pokupio neki na pocetku moje trudnoce i ja ga poslala u dnevnu
al on inace ima cvrst san tako da mu nista ne smeta

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20283
18.7.2011 12:07:36   
zumbulcica

Mi ne hrcemo ni jedno ni drugo...srecom user posted image ... Kod mene tata strasno hrce pa mi traume ostale i u drugoj sobi sam ga culauser posted image

Zumbule kad ces na kontrolu?

Evo narucila se za cetvrtak

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20284
18.7.2011 12:10:41   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Pozdrav debele mackeuser posted image .Vidim pricate o spavanju,disanju...hrkanju.Sinoc me mm snimao dok sam spavala...pa to nije bilo hrkanje,to je testerisanje,nikad tako nesto nisam cula,zijanila sam seuser posted image ...ode moja zenstvenost,njeznost u nepovrat kad cuh te konjske zvukeuser posted image

oplakacu od smijeha

mene jucer ujutro MUZ SLIKAO dok spavam, jer ja pravim (uz hrkanje naravno) i cudne poze u snu...pa sam se uhvatila za bretelu i nekako cudno namjestila kad cujem SKLJOC pred nosom(mislim to cujem u snu, te "nepoznate zvukove"), ma rekoh "sta radiiis???" kaze "slikam te"user posted image user posted image user posted image

hajd sad mi je lakse da je to TRUDNICKI SIMPTOM i da ce proci aBd...al ako mu smeta moje hrkanje mogu misliti kako ce bjezati kad beba spavala blizu nasuser posted image , mozda je ovo vec lagano odvikavanje od zajednickog spavanjauser posted image

bebice kad bi me ostavio da spavam sama...ooooo razbila bih ga.I ja sam trpela njegovo hrkanje(do duse ni slicno mome) kad nisam mogla spavati

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20285
18.7.2011 12:11:27   
Sensia
Iskusne zenice kako znate kad beba stuca? meni kao da sve nesto odskace u donjem stomaku

ili me lupa nogicom?

< Poruku je uredio Sensia -- 18.7.2011 12:12:24 >

Neposredna veza do poruke: 20286
18.7.2011 12:12:20   
star
IZVORNA PORUKA: Bebica11

oplakacu od smijeha

e bas ste me slatko nasmijele user posted image user posted image user posted image user posted image   mene vise brine da mi se ovo hrkanje ne osladi pa da mi ne ostane i poslije poroda..sta ce jadna beba sa mamom hrkacicomuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20287
18.7.2011 12:13:11   
Sensia
Zene gdje nam je palacinka? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20288
18.7.2011 12:14:19   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Sensia

Iskusne zenice kako znate kad beba stuca? meni kao da sve nesto odskace u donjem stomaku

ili me lupa nogicom?

Ovo i mene interesuje,ili moja bebi ne stuca ili ja ne umijem prepoznatiuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20289
18.7.2011 12:15:02   
Anoniman
sta ce jadna beba sa mamom hrkacicomuser posted image

Navici ce se od malena na buku dok spava pa cete vi kolo moci igrati dok bebi spava user posted image

(odgovor članu Sensia)
  Neposredna veza do poruke: 20290
18.7.2011 12:15:03   
star
IZVORNA PORUKA: Sensia

Zene gdje nam je palacinka? user posted image user posted image user posted image user posted image

nju je krenulo gnijezdjenje pa garant nesto cisti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20291
18.7.2011 12:16:01   
star

sta ce jadna beba sa mamom hrkacicomuser posted image

Navici ce se od malena na buku dok spava pa cete vi kolo moci igrati dok bebi spava user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20292
18.7.2011 12:16:07   
Anoniman
Meni ni jedna, ni druga beba nije stucala... a nisam imala ni to gnjezdjenje o kome pisete user posted image

(odgovor članu star)
  Neposredna veza do poruke: 20293
18.7.2011 12:16:58   
Ivanaiva1
hellou user posted image user posted image user posted image user posted image nadam se da ste mi sve dobro i zdravo. Naravno i odmorno preko vikenda. Evo danas ušli u 24 nedjelju, četvrtak nam je kontrola, vadila jutros nalaze, KS ŠUK, FE Urin i an svoju ruku urinoinekulture user posted image .

Vidim prića se o spavanju ja sanjam da spavam, nemam baš neki san ne mnogu da spavam nikako, elem s ene mogu namjestit, elem mi vruće, elem me onaj moj non stop okreće ako me uhvati u "nedozvokjenom položaju". Onda ni on ne spava pa dronda. Tražim rastavu od stola i postelej do daljnjeg :-D

A žene moje mene grčevu rukama fataju, ni manje ni više nego u rukama, Jutros me jedan pred zoru uhvatio u laktu i još nisam došla seb, pijem redovito MG i to onaj u granulama o 300 mg i opet ništa, ne znam šta da radim pomagajte.

Jelena: čestitam na uspješnom odvajanju malene, velika curica znači user posted image

Palachinken: ima li na zapadu išta novoga??

Ostalim user posted image user posted image user posted image veeliki user posted image i pomzite svoje bebice

I ako ima koja nova bebica: dobro došla na svijet

Neposredna veza do poruke: 20294
18.7.2011 12:18:21   
zumbulcica

Meni ni jedna, ni druga beba nije stucala... a nisam imala ni to gnjezdjenje o kome pisete user posted image

user posted image user posted image i ja cekam ovo gnjezdjenje,nikako da me uhvati....postala sam prava ljencugauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20295
18.7.2011 12:21:09   
star

kod mene se malac nonstop nesto vrti, lupa..nemam pojma sta od svega toga spada u stucanje user posted image user posted image a gnijezdim se od 6mj...okrecila..pa sve oprala..pa opet oprala...i oprala...mm poludio vise...kaze ovome nema kraja..a ja svaki dan perem 2- masine vesa da mi non stop mirise user posted image user posted image zimske jakne sam oprala i slozila, dzempere..i sad mozete misliti kad komsije s prozora pogledaju moj strik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve sami dzemperi, jakne ko da je -35°C a ne + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20296
18.7.2011 12:21:15   
Anoniman
Zumbule ko ti ono vodi trudnocu, ja se sve nadam da cemo se sresti u porodilistu user posted image ... cujes li neku da vristi znaj to sam ja user posted image

Neposredna veza do poruke: 20297
18.7.2011 12:21:41   
Bebica11

user posted image user posted image i ja cekam ovo gnjezdjenje,nikako da me uhvati....postala sam prava ljencugauser posted image

meni ce dobro doci gnjezdenje(naravno da budem mobilna a ne umirovljenica kao sad) jer sam se odvikla od svega a ni prije nisam bila tip da trljuckam nesto stalno...meni to zanimljivo kad cujem neko malo malo pere prozore, zavjese, skida sve...ja poradim osnovno, draze mi hodati negdje, nesto uciti(nisam dzabe u roku sve ocistila ispite) nego trljuckati

Neposredna veza do poruke: 20298
18.7.2011 12:22:16   
Anoniman
Star onda se ja cijeli zivot gnijezdim user posted image . Ja sam malo bolesno pedantna pa samo cistim, perem i peglam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20299
18.7.2011 12:25:30   
Ivanaiva1
.a ja svaki dan perem 2- masine vesa da mi non stop mirise user posted image user posted image zimske jakne sam oprala i slozila, dzempere..i sad mozete misliti kad komsije s prozora pogledaju moj strik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve sami dzemperi, jakne ko da je -35°C a ne + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kao da sebe vidim. U subotu se mm smilovao da samnom prečisti kuhinju iznutra i pao s nogu, otišao se lolat s pajdama ja ostala peglajući i onda on kuka kako je jadan umoran o sunce moje :-D ostale radove zovem ženu da mi opere prozore i vrata i pločice u kupatilu, a ostalo ću sama laganini :-D

[/quote]

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  810 811 [812] 813 814   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  810 811 [812] 813 814   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *