|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  811 812 [813] 814 815   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.7.2011 12:25:37   
star
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Star onda se ja cijeli zivot gnijezdim user posted image . Ja sam malo bolesno pedantna pa samo cistim, perem i peglam user posted image

potpisujem..onda smo dvije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20301
18.7.2011 12:27:30   
Bebica11

Star onda se ja cijeli zivot gnijezdim user posted image . Ja sam malo bolesno pedantna pa samo cistim, perem i peglam user posted image

ja volim cistu kuhinju i toalet, to mi je ono "odraz kuce", ostalo smlatimuser posted image i onda u interesantnije aktivnosti(tako mi je bilo prije trudnoce)

eh jedino sto uzivam jeste kuhanje..

a ostalo...sve na masinu...masina za sudje, masina za susenje vesa, masina za pecenje hljeba, jos da ima kakva masina za peglanje...

a kad mi je tetic dolazio na naselje i htio kupiti usisivac na vodu, rekoh "de ziv bio kupi onaj "normalni", nemam ja kad to istresati i vucarati po kuci i zafrkavati se s tim"user posted image a on se nije mogao nacuditi...a SRECA i mm isti ja...nema tersluka ni srkleta kod nas-sto je ovo ovdje sto nije ondje...sve laganini

razbacana kuca a mi fino film upalimo i cips i gledamo...kad hoce neko doci skocimo oboje, smlatimo i to je touser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20302
18.7.2011 12:28:36   
zumbulcica

Zumbule ko ti ono vodi trudnocu, ja se sve nadam da cemo se sresti u porodilistu user posted image ... cujes li neku da vristi znaj to sam ja user posted image

dr Maja,kod Mehmedbasica.
A ako ti budes cula neku koja hrrrrrrrrrrrrce,znaj ta samuser posted image hej,ja odustala od jezera,mislim da cu se poroditi u vojnoj.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20303
18.7.2011 12:31:29   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Bebica11

ja volim cistu kuhinju i toalet, to mi je ono "odraz kuce", ostalo smlatimuser posted image i onda u interesantnije aktivnosti(tako mi je bilo prije trudnoce)

a ostalo...sve na masinu...masina za sudje, masina za susenje vesa, masina za pecenje hljeba, jos da ima kakva masina za peglanje...

a kad mi je tetic dolazio na naselje i htio kupiti usisivac na vodu, rekoh "de ziv bio kupi onaj "normalni", nemam ja kad to istresati i vucarati po kuci i zafrkavati se s tim"user posted image a on se nije mogao nacuditi...a SRECA i mm isti ja...nema tersluka ni srkleta kod nas-sto je ovo ovdje sto nije ondje...sve laganini

razbacana kuca a mi fino film upalimo i cips i gledamo...kad hoce neko doci skocimo oboje, smlatimo i to je touser posted image

user posted image user posted image ista sam takva bebice.Prije trudnoce sam bila skroz drugacija a sada...katastrofa.Neku noc smo se spremili,otisli na veceru,pa u setnju a sutradan nismo imali sta obuci zato sto danima nisam pustala masinuuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20304
18.7.2011 12:32:26   
star
IZVORNA PORUKA: Bebica11

ja bi citavu kucu uradila samo da ne moram skuhati user posted image user posted image user posted image mrzim kuhati...sad sam mm nazvala na posao i kazem mu ja sam skuhala supu i idem na posao a ti sebi kupi cevape ako ti se ne jedu jaja, pasteta i sl...vruce mi ne mogu pored sporeta stajati...sreca pa je tolerantan pa kaze ma ok!! to je garant sto sam trudna pa popustauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20305
18.7.2011 12:43:46   
ciciban26
Gdje ste bebele zeMske
Ja se evo nahodala,uhvatilo me jutros da moram izaci iz kuce,prosetala do TC pocastila se sjajilom i lakom za nokte i kucici svojoj.. Obzirom da je vruce odlucim se vratiti tramvajem i dozivim da mi teta duplo starija od mene ustane da sjednem..hahahah zastidila me..user posted image user posted image user posted image
Vidim pricate o sredjivanju..uh ja imam volju sve da sredim ali nikako da se nakanim,cekam da kupimo krevetic i komodu za user posted image pa cu onda generalku,od prozora pa do svakog coska..ovako ne mogu na frtalje user posted image user posted image A sto se kuhanja tice,ja uzivam kuhati ali kad vidim svo ono sudje poslije tacno mi se place..

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20306
18.7.2011 12:46:27   
Anoniman
Ja sam džaba fakultet zavrsavala kad sam rodjena za domacicu user posted image . Uzivam da kuvam, a cistim zato sto mi smeta i bode oci prljavstina, a i drugacije je kad vec imas jedno dijete ako nista zbog njega treba cisto odrzavati jer u svaki cosak zaviri. Mada sam ja i bez djece voljela se sa krpom druziti. Bebice koristim i ja masinu za sudje, za ves, usisivac na vodi, cak i kirbi imam, ali nazalost to nista samo ne radi sve moras pokrenuti isto kao da je i onaj klasicni usisivacuser posted image

(odgovor članu star)
  Neposredna veza do poruke: 20307
18.7.2011 12:59:27   
mala86
evo padobranca user posted image

samo da vam se pohvalim da sam maloprije srela tetu palacinku i ona super izgleda user posted image ,ko da je negdje onako 7-8 mjesec trudnoce,kad je sve laganini user posted image user posted image user posted image

ona ce i porod tako,jedva cekam njenu porodjajnu pricu user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20308
18.7.2011 13:51:24   
palachinken
Evo tete palačinke, jutros sam bukvalno od pola 9 na nogama, išla u bolnicu vaditi krv da mi upisu krvnu grupu u knjizicu, pa onda čitav grad, dvije kafe, pijaca i opet nazad u bolnicu po nalaze. Ko me sretne konta vidi budale, pići po zvizdanu....a ja puna energije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sad cu opet nešto čistit, dok sebi malo dođem.

Nevjerovatno koliko se čovjeku percepcija promjeni, napokon je nama kuća postala dom (dosad je bila vise kao studenstki dom user posted image user posted image ). Prvo je počelo sa redovnim kuhanjem, pa sa tortama, a sad je non stop nesto zategnuto user posted image Zadnji stepen mi je zimnica, dotle jos nisam dobacila, ali planiram nagodinu aBd user posted image Postade žena od mene, a onda za sve ima nade user posted image

Selma, kako bona jos 3...jos 4 dana su user posted image Sad bih ja da malo prikoči ovo vrijeme, eto mi termina a kod mene ništa novo. Doduše, jesam osjetila danas pritisak kao kad trebam dobit menzes, u par navrata se trznem da sam dobila, pa ce mi proci na haljinu (onda mi stomak zapadne za oko, pa se sjetim da sam trudna user posted image )

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 20309
18.7.2011 13:54:33   
palachinken
IZVORNA PORUKA: mala86

samo da vam se pohvalim da sam maloprije srela tetu palacinku i ona super izgleda user posted image ,ko da je negdje onako 7-8 mjesec trudnoce,kad je sve laganini user posted image user posted image user posted image

ona ce i porod tako,jedva cekam njenu porodjajnu pricu user posted image user posted image

user posted image user posted image
nikako da ti kazem kako mi je super onaj dvd, baš sam ga po tvojoj prpeoruci gledala sa mužem pa je i on skontao neke stvari user posted image Ja sam ga dilala dalje, nadam se da će koristiti buducim mamama

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 20310
18.7.2011 14:09:46   
mala86

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: mala86

user posted image user posted image
nikako da ti kazem kako mi je super onaj dvd, baš sam ga po tvojoj prpeoruci gledala sa mužem pa je i on skontao neke stvari user posted image Ja sam ga dilala dalje, nadam se da će koristiti buducim mamama

bas mi je drago user posted image user posted image user posted image user posted image

onaj dvd je mene licno spasio od mnogih stvari vezanih za dojenje user posted image ,i mozda nebi toliko dojili,mozda bi prije podlegla nekim pritiscima da njega nije bilo i odustala(jedno vrijeme nisam imala neta)!

a tek mm-posto covjek savjetnik za dojenje user posted image ,i kad sretnemo neku mamu koja je nedavno rodila njegovo pitanje -jel dojis user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20311
18.7.2011 14:26:38   
Lejla Ka
Ako smijem pitati, o kojem DVD-u govorite?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 20312
18.7.2011 14:31:14   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ako smijem pitati, o kojem DVD-u govorite?

Mliječna staza, onaj Rodin film.
http://roda.hr/v2/index.php?page=shop.product_details&category_id=14&flypage=flypage.tpl&product_id=116&option=com_virtuemart&Itemid=29&vmcchk=1&Itemid=29

< Poruku je uredio palachinken -- 18.7.2011 14:32:30 >

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 20313
18.7.2011 14:36:10   
palachinken
dupli post user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 18.7.2011 14:37:01 >

Neposredna veza do poruke: 20314
18.7.2011 14:38:11   
babilon
'dan user posted image  drage
ja sam cijeli vikend bila biziiiii, dosli mi gostina konak, evo me sad na poslu, oci jedva drzim otvorene, uh!

Paalachinko, vjeruj da sam jucer na tebe pomislila, kontam 'mozda se zena porodila' :))) al vidim nista od toga hehehe. Drago mi je da se dobro oosjecas! Pozitiva si praava, bices super mamica aBD :D

ostale user posted image

cula sam za ovaj dvd kazu da je super, kako ste ga nabavile? neko ga narucio? koliko para? ;D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 20315
18.7.2011 14:39:02   
Lejla Ka
user posted image dobar

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 20316
18.7.2011 14:48:15   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Selma, kako bona jos 3...jos 4 dana su user posted image

Pa utorak,srijeda i četvrtak u petak je tačno 40 nedelja znači ja idem onim 3-2-1-0 user posted image user posted image user posted image user posted image

A vjeruj da je mene uhvatila neka pozitiva,ja bi sad išla da se porodim i stalno sam tužna i nerovozna što danas npr nije dan "D" i iskreno jedva čeka................Polako zamišljam naš prvi susret,pitam se kako izgleda,jeli baš curica ili je ipak dječak,šta ću joj/mu prvo reći,da li će izgledati kao Amar kada se rodio ili ?? Ma hiljadu predpostavki i pitanja a najveće od  svega kakav će biti osjećaj kada zagrlim Amara i bebicu u isto vrijeme ipak je to dva različita bića a volim ih podjednako (mislim da će mi srce narasti kao kvasac user posted image ) ma baš sam radoznala user posted image

Neposredna veza do poruke: 20317
18.7.2011 14:51:52   
Anoniman
A vjeruj da je mene uhvatila neka pozitiva,ja bi sad išla da se porodim i stalno sam tužna i nerovozna što danas npr nije dan "D" i iskreno jedva čeka................Polako zamišljam naš prvi susret,pitam se kako izgleda,jeli baš curica ili je ipak dječak,šta ću joj/mu prvo reći,da li će izgledati kao Amar kada se rodio ili ?? Ma hiljadu predpostavki i pitanja a najveće od svega kakav će biti osjećaj kada zagrlim Amara i bebicu u isto vrijeme ipak je to dva različita bića a volim ih podjednako (mislim da će mi srce narasti kao kvasac user posted image ) ma baš sam radoznala user posted image

Joj selma rasplaka me od neke dragosti... ista ova pitanja se i meni prozimaju kroz glavu(jedino sto znam sigurno da je djecakuser posted image )... i jos jedno veliko pitanje posle svih ovih mi je nad glavom: Kako ce moja princezica reagovati na bracu, jer bas ne voli male bebe, a malena je da shvati da je to njen brat user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
  Neposredna veza do poruke: 20318
18.7.2011 14:55:28   
palachinken
Đaba vama dvijema sve te brigice, kad će na kraju sve biti u savršenom redu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20319
18.7.2011 14:56:29   
Selma.A.M

A vjeruj da je mene uhvatila neka pozitiva,ja bi sad išla da se porodim i stalno sam tužna i nerovozna što danas npr nije dan "D" i iskreno jedva čeka................Polako zamišljam naš prvi susret,pitam se kako izgleda,jeli baš curica ili je ipak dječak,šta ću joj/mu prvo reći,da li će izgledati kao Amar kada se rodio ili ?? Ma hiljadu predpostavki i pitanja a najveće od svega kakav će biti osjećaj kada zagrlim Amara i bebicu u isto vrijeme ipak je to dva različita bića a volim ih podjednako (mislim da će mi srce narasti kao kvasac user posted image ) ma baš sam radoznala user posted image

Joj selma rasplaka me od neke dragosti... ista ova pitanja se i meni prozimaju kroz glavu(jedino sto znam sigurno da je djecakuser posted image )... i jos jedno veliko pitanje posle svih ovih mi je nad glavom: Kako ce moja princezica reagovati na bracu, jer bas ne voli male bebe, a malena je da shvati da je to njen brat user posted image

Vjeruj kako ovo vrijeme prolazi i polako se približava najmanje o čemu razmišljam je bol,baš mi je svejedno ,na kraju krajeva šta je dan-dva bola naspram ostatka života sa  bićem koje je nsoim u sebi........
Ma baš sam happy user posted image  
A i mene zanima Amarova rekacija na bebicu,ali za sad se nadam samo najboljem user posted image  (nema mi druge user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20320
18.7.2011 14:58:12   
babilon
Tek vidjeh, ja u 27. sedmici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20321
18.7.2011 14:59:43   
animagical
hej zeneuser posted image ja oprala jednodijelne gegice i siperke  i sada planiram polako da malo pospremim, ocistim opet kupatilo pa da peglam onu hrpu opranu juceuser posted image pa cu onda da brisem ormar iznutra i to da slazemuser posted image uh slatkog posla
odo malo da vas citam...ovaj smrdavac mali stuca evo 10 minutauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20322
18.7.2011 15:01:21   
Bebica11
cestitke babilonuser posted image

hej zenice, ja od dosade(posto lezim) onako cackala na baby-gaga i tamo slike trudnica s 19. sedmica i one imaju stomak i to poooveliki...a ja skroz malo, cak zastrasujuce manji nego one, meni je iskocio s nekih 14.sedmica malo i tako i stoji

u bolnici me pitali jesam li trudnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 20323
18.7.2011 15:09:39   
animagical
nista ti babilon ne brini, ja imam velikog trbu pa me opet tehnicar na dipu prosle sedmice pitao-a jeste vi trudnicauser posted image  user posted image   vidjeces kad iskoci...pozeljeces da vidis noge

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20324
18.7.2011 15:13:27   
Bebica11
sjetila sam se sad da mi je mama pricala kad je seku nosila i dosla u 7. mj kod dr. i on je pitao sto je dosla, ona rekla-trudnoca, on je pitao kolika, ona mu odg-po mom proracunu 7.mj a on izbuljio oci i odmjeravao jeuser posted image

ma ja vise se debljam nego sto mi stomak iskace, meni stvari uske po nogama, po rukama, po grudima, a stomak onako...

hajde znala sam ja da je meni manji nego uobicajeno al kad sam vidjela slike sa stomacima ja se prepala sta sa mnom nije ok...user posted image

dok mm dodje nagovoricu ga da me slika(posto uziva u tome) pa cu pokusati postaviti na onu temu

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 20325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  811 812 [813] 814 815   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  811 812 [813] 814 815   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *