|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  812 813 [814] 815 816   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.7.2011 15:19:19   
Bebica11
Evo uspio mi je muz dici OTPUSNO PISMO(nakon 11 dana)

A posto su me gore otpustili ne rekavsi mi za terapiju, ja sam isto pila kao i gore osim sto nisam inekcije kupovala ni primala...i sad na otpusnom pise otpustena uz terapiju IDEM uz koju sam primljena a ja sve uzimala osim inekcijauser posted image i eno na kontroli ok bilo, i ja rekla da pijem ovo sto sam u bolnici osim inekcija i ona dr mi napisala IDEM na ovo moje izreceno

nidje veze..sama sebi terapiju propisujem, valjda je ok sto nisam nastavila inekcije, kazu da nema kontrakcijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20326
18.7.2011 15:24:25   
Anoniman
Bebice ne opterecuj se draga... rekla sam ti injekcije progesteron depo i utrogestan je isto... koristis utrogestan i dovoljno je user posted image

Ja ispeglala dvije masine bebecih stvari....al mi sporo ide, a i sitno pa nikad nacicati. Dosta za danas od mene, crkla sam, a imam jos dva puta toliko najmanje, pun bebeci krevetac neispeglanih stvari stoji. Svaki dan po malo pa valjda do poroda zavrsim user posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 20327
18.7.2011 15:28:26   
animagical
ja ovu svoju hrpu neispeglanih stvari jos gledam...cekam da me popusti stomak pa da navalim na pegluuser posted image imam osjecaj..pa ne ono kad vec dobijem, vec ono kad osjetim da cu sutra dobiti, nekako ko mali grc me drzi i ziguca odozdo...jest mi ovo dosadno valauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20328
18.7.2011 15:29:15   
Bebica11
jelo nemoj se ti jos neko vrijeme poradjati, ti uvijek naletis kad mi treba savjetuser posted image

e sad mi je nestalo dabrostona i poslala sam muza s otpusnim u DZ,naravno rade samo do 15h jer je dr cio mjesec na godisnjem(ovo samo kod doktora ima da idu po mjesec na godisnji, neka oni idu, al brate nek po 10 dana razgode, mjesec je Boze sacuvaj jos zbog prirode posla...svasta) i rekla sam mu nek ide opcem dr....sto da placamo dva puta isto kad imam zdravstveno, uzasno je deverati s doktorima...uhhh

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20329
18.7.2011 15:34:46   
Ivanaiva1
Ženic ezna li ijedne kada se Adax u Sarajevu otvara???

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20330
18.7.2011 15:51:44   
animagical
eno sam ti tamo odguser posted image 15 min kad prosisti, dosta mu je, a realno moz ei 10 al eto ja za svaki slucajuser posted image ej kad vec kuhas, nemoj skidati svu onu svilu od kukuruza malo i skuhaj skupa s njima pa ako mozes popij one vodice to je super zdravo za bubrege

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20331
18.7.2011 15:55:16   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

eno sam ti tamo odguser posted image 15 min kad prosisti, dosta mu je, a realno moz ei 10 al eto ja za svaki slucajuser posted image ej kad vec kuhas, nemoj skidati svu onu svilu od kukuruza malo i skuhaj skupa s njima pa ako mozes popij one vodice to je super zdravo za bubrege

nisam skidala svu svilu, znam to od prije, a nesto me subha uhvatila ne znam koliko...prosle godine ga ja nisam kuhala, par puta kod mame jela i to je to...pretprosle jesam al se ne sjecam niceguser posted image

a sad kako sam user posted image bas mi se jede i vracali se jucer sa sela i naletimo neki ciko iznad kaknja prodaje, njegov, i mi uzmemo 3 za 1KM bili

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 20332
18.7.2011 15:59:39   
Bebica11
Joj sto me nerviraju ovi doktori...eno sad NE DA OPSTI LJEKAR RECEPT ZA DABROSTON iako muz ima otpusno i sve, a ginekolog radi do 15h i kaze mm "idi trazi jos ginekologa ima po gradu", a mm s posla izisao, i otisao je sad KUPITI...kaze mu apotekarka "znate li da je to na listi" i muz joj isprica i zena se isto iznervirala, nabraja...

BAS SAM LJUTA BOGA MIuser posted image

Zao mi muza, rekoh kupi, da ne hoda jadan s posla je ionako otisao pa sad da trazi druge ginekologe PO GRADUuser posted image user posted image user posted image

EEEE MOJ BOZE

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20333
18.7.2011 16:08:19   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Joj sto me nerviraju ovi doktori...eno sad NE DA OPSTI LJEKAR RECEPT ZA DABROSTON iako muz ima otpusno i sve, a ginekolog radi do 15h i kaze mm "idi trazi jos ginekologa ima po gradu", a mm s posla izisao, i otisao je sad KUPITI...kaze mu apotekarka "znate li da je to na listi" i muz joj isprica i zena se isto iznervirala, nabraja...

BAS SAM LJUTA BOGA MIuser posted image

Zao mi muza, rekoh kupi, da ne hoda jadan s posla je ionako otisao pa sad da trazi druge ginekologe PO GRADUuser posted image user posted image user posted image

EEEE MOJ BOZE

e svasta ko da njima iz dzepa uzimas pare???????? ja nazvala jutros da se narucim kod opsteg reko nek me preslusa za svaki slucaj i da otvorim bolovanje, kaze ona pametnica meni ne primamo narudzbe cijeli JULIIIIIII, reko molim pa ja sam bolesna , kaze ona pa ne znam sta da radite, ja joj kazem da cu doci ujutro i da sam trudna i da hocu bolovanje da otvorim kaze ona aha pa hajd pokusajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20334
18.7.2011 16:13:43   
Bebica11
Nisam htjela mamu da bihuzurim a sad sam joj poslala sms a zena na odmoru u CG posto su moji pravnici da vidim sta mogu uraditi povodom ovog slucaja...jer moraju imati knjigu zalbe ili nesto slicno(laik sam ja za to) al ako budu nesto imali sad muza dici tamo da im se sharnemuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20335
18.7.2011 16:15:31   
Bebica11
jer apotekarka do doma zdravlja kaze MORAO VAM JE OPCI LJEKAR DATI RECEPT...MORAO...PA NIJE NI SESTRICA DZABE NJOJ BILA UNIJELA..I ona je muzu spomenula ginekologa al posto je do 15h samo ona je unijela al doktorici se nadiglo da ne da....a ja tek kad sam zatrudnila jedna dr opci ljekar mi propisivala tablete-svasta a ova druga NECE-duhnulo jojuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20336
18.7.2011 17:05:50   
Sensia
gerbo samo ti viris user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20337
18.7.2011 17:08:59   
Anoniman
Bebice zao mi je, ali nazalost to je nase zdravstvo...tuzno i zalosno... mm i ja oko hiljadu odvajamo mjesecno za zdravstveno i nazalost i Anu vodim privatno i ja sam isla privatno doktoru jer ovo je sramota. meni su Anu zapustili dr toliko po dz i bolnici da je dijete bilo doslo u fazu totalnog ostecenja sluha. Cak je jedan izvjesni pedijatar kad sam je odvela jer je tri dana neprestalno vristala uzeo casu vode i pljusnuo je kao pa gospodjo to je huja...

Animagical ako iko ima da ti dodje ispeglati, mama ili sveki nek dodje, ne zezaj se draga, ja sam danas peglala i prekinula, vidim da ne mogu, miruj draga moja nemoj da nam bebi ranije krene.
Zato sam napravila krompirusu i burek...pranulo mi user posted image , a od kupovnih pita me samo tako ubi zgaravica.

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 20338
18.7.2011 17:30:30   
Selma.A.M
Gdje ste ženice moje ? Bebice vidim da si ljuta a i ja bi bila ali stvarno nisu vrijedni tvojih živaca a još manje bebicine nerovoze tako da stay cool user posted image  .........

Ja pravila ove somune : http://www.coolinarika.com/recept/bosanski-somuni-lepine/  i mogu vam reći da su preljepi a i jednostavni,i još kontala praviti štrudlu slatku,kontam ima malo još od jučer kiflica pa taman štrudla ali prvo da legnem malo pored malca da odmorim dok on gleda crtani i .........Ja zaspala user posted image ........Evo sad ustala user posted image  ,.pa možda još stignem napraviti štrudlu ko zna, a tako mi se jede pica ali nemam sve potrebene sastojke pa mi jedino ostaje naručiti mužu večeras,a on neka jede ove somune sa ćevapima meni ih je za sad dosta
........Odoh jesti user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 18.7.2011 17:31:56 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20339
18.7.2011 17:33:33   
palachinken
Joj Selma super izgledaju, samo nema šanse da palim rernu na ovoj vrućini. Hej, naumpade mi, jel ti ideš u bolnicu 22.7. pa će te poroditi dan-dva kasnije ili ćeš 22.7. biti, aBd, porođena? Ako je ovo drugo, kad ideš u bolnicu?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20340
18.7.2011 17:38:03   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj Selma super izgledaju, samo nema šanse da palim rernu na ovoj vrućini. Hej, naumpade mi, jel ti ideš u bolnicu 22.7. pa će te poroditi dan-dva kasnije ili ćeš 22.7. biti, aBd, porođena? Ako je ovo drugo, kad ideš u bolnicu?

Pojma nemam ,ali stvarno.....Rekli su mi da se javim na GAK 22.07 u 11 sati ..............A nisam uradila nikakave nalaze niti su mi rekli da bi trebalo,ono CTG,krvna slika,razgovor sa anesteziologom,pa sve nešto kontam da bi ja mogla preležati gore subotu i nedelju pa možda u ponedeljak ujutro....Stvarno ne znam ja bi voljela da mogu odmah u petak ali čisto sumnjam user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20341
18.7.2011 17:51:04   
animagical
hej zemske...ja opet po kukanju..., evo lezala, dosla sveki pravila nam rucak, peglanje nisam ni pipnula, i dalje me boli i pardon na opisu iscjedak je poprimio isti miris kao prije menstruacijeuser posted image mislim odem u wc i pomislim auu sta ovo cudno mirise kao da cu sad dobiti, nidje vezeuser posted image ne znam sta da radim, iskreno...ne boli prejako ali konstantnouser posted image  

Neposredna veza do poruke: 20342
18.7.2011 17:53:49   
palachinken
Uh da nisi povukla gljivice? Tako je meni kad fasujem candidu (pu pu pu) - mislim na miris iscjedka.
A ovo za bolove, ne znam, koliko već dugo ležiš? Da li su ti se išta smirili kako si u horizontali?

MOžda da odeš doktoru?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 20343
18.7.2011 17:56:12   
Selma.A.M
Animagical stvarno ne znam zbog čega je to tako,ali iako te ne tješim sekunde ali opet možda nije ništa a bolje da imaš više opcija na pameti,ali ti sve što si do sad opisivala, od onog sekreta,preko bolova do ovog sad mirisa i kod mene je isto tako fakat kao da sam dobila ili ću uskoro menstruaciju user posted image

Neposredna veza do poruke: 20344
18.7.2011 17:59:26   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Uh da nisi povukla gljivice? Tako je meni kad fasujem candidu (pu pu pu) - mislim na miris iscjedka.
A ovo za bolove, ne znam, koliko već dugo ležiš? Da li su ti se išta smirili kako si u horizontali?

MOžda da odeš doktoru?

Ja sam prije 15 dana radila urin i bio je čist ,a i kad je bila infekcija nije bilo ovog mirisa (mislim ovakvog) ,a ne znam ni sama.........Kažu bebica kao sad veća i moj organizam ima više stvari za očistiti iz organizma putem urina pa je taj  miris povezan sa ovim..............To sam čitala negdje na netu user posted image

Neposredna veza do poruke: 20345
18.7.2011 18:10:41   
animagical
ma radila sam nedavno urinokulture tako da urinarno nije a mislim da nije ni candida, nije mi sirast iscjedak vec vodenast, a bris radila isto nedavno, nosila u eurofarm i bio je uredanuser posted image lezim evo cijeli dan, samo dva puta upalila masinu, evo zavaljena a noge na stolu...ko beg

selma kazes isto opisujem, a ljubim te sta su tebi rekli za to?? meni dr rekao da se skracuje grlic i da lezim...nije me ovo bolilo pred onu privatnu kontrolu a ovi u bolnici u pet rijeci sve... ja stavljam i jednom sedmicno multigyn actigel preventivno

Neposredna veza do poruke: 20346
18.7.2011 18:19:19   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

ma radila sam nedavno urinokulture tako da urinarno nije a mislim da nije ni candida, nije mi sirast iscjedak vec vodenast, a bris radila isto nedavno, nosila u eurofarm i bio je uredanuser posted image lezim evo cijeli dan, samo dva puta upalila masinu, evo zavaljena a noge na stolu...ko beg

selma kazes isto opisujem, a ljubim te sta su tebi rekli za to?? meni dr rekao da se skracuje grlic i da lezim...nije me ovo bolilo pred onu privatnu kontrolu a ovi u bolnici u pet rijeci sve... ja stavljam i jednom sedmicno multigyn actigel preventivno

Ništa osim toga da sam se otvorila dva debela prsta user posted image  da imam kontrakcije,dali mi Buskopan,mirovanje i neo penotran vaginalete  2x1 7 dana jer sam imala pojačan iscjedak,i tek bila prestala sa ampicilinima-ovo je bilo 8 jula tj prije 10 dana

Neposredna veza do poruke: 20347
18.7.2011 18:23:30   
animagical
pa jel te ista popustilo? ja se iskreno preznojavam, bas me boli i bas je dosadno... tacno se sjetim kako je bilo trudnoce kad me ovako uhvati i pomislim aaa da hoce procuriti da me popustiuser posted image mislim sad nidje veze, ali takav je osjecaj

Neposredna veza do poruke: 20348
18.7.2011 18:26:33   
palachinken
animagical, jel moguce da ti se bebač još spustio pa sad vrši pritisak na donji dio stomaka i otud ti bolovi i nelagoda? 

Neposredna veza do poruke: 20349
18.7.2011 18:33:15   
animagical
bio je spusten jos prije tri dana na kontroli, kaze dr glavica na grlicuuser posted image   ako se jos malo spusti-izviriceuser posted image ima li nacina da ga vrnem malo uzbrdo? da stavim jastuk pod guzu ili nesto? ne mirujem kako treba koliko idem u wc, sad mala, sad velika nuzda...ispadoh iz nogu... ma vala ja dr ne mogu ici, ne bi se sad isla depilirati, ne mogu...ionako sta bi mi pomogli...

Neposredna veza do poruke: 20350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  812 813 [814] 815 816   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  812 813 [814] 815 816   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *