|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  809 810 [811] 812 813   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.7.2011 10:35:55   
Anoniman
Prije deset minuta mi se porodila prijateljica kojoj je termin bio kad i Palachinken user posted image user posted image user posted image user posted image , tako Palachinken ocekujemo i od tebe novost ubrzouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20251
18.7.2011 10:37:06   
Sensia
Hvala vam zenice na savjetima user posted image user posted image user posted image , ma ja sam sinoc sve zivo uzela sto sam smjela: bijeli luk, spinovani caj, ispirala zalfijom, cijeđene narance i limun...... uglavnom grlo je puuuuuuuuuno bolje, ne boli me kad gutam al zato curi iz mene na sve strane al cini mi se da prolazi user posted image

jutros nisam otisla na posao, sad malo odspavala jer sinoc nisam... pa je puno bolje osim sto mi je glava ko cocin bubanj user posted image user posted image  valjda dok ovaj slajm ne izbacim iz sinusa.....

al me mrzi danas ici po bolovanje ovdje u ambulantu e to je patnja samo takva, jer su ove daleko "najprofesionalnije" doktorice koje sam u zivotu vidjela.... kad su me leđa boljela ja sve zavrsila na jezeru i dosla kod njih samo po bolovanje i kad sam ga zatvarala pita me pametnica iz ambul sto nisam dosla kod njih na kontrolu????????? reko izvinite a ko je ovdje ginekolog i kako ste me mislile pregledati? i tu me ova maca upamtila i od tad me maltretira user posted image  a da ne pricam kad je covjek bolestan da nazoves da se narucis a ona te naruci za 5 dana kad ozdravis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma milina

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20252
18.7.2011 10:43:26   
Lejla87
Porod je prosao dobro hvala Bogu. Nije boljelo mnogo kao sto sam ocekivala, ali je boljelo duze user posted image Bitno je da je sad sve dobro user posted image Hvala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20253
18.7.2011 10:46:47   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Lejla87

Porod je prosao dobro hvala Bogu. Nije boljelo mnogo kao sto sam ocekivala, ali je boljelo duze user posted image Bitno je da je sad sve dobro user posted image Hvala user posted image

CEstitammmmmmmmm, svaka cast, ma bitno je da ste svi dobro i da je sve dobro proslo. Ljubi leptirice maleeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 20254
18.7.2011 10:50:17   
Skvo RR
Lejla cestitke i od mene.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20255
18.7.2011 10:52:16   
malena27 RR
ooooolaaaa cureeeeeeeeeeeeee...

lejla cestitam user posted image user posted image user posted image   

ja bila malo u hodnji sa mm jucer... sad sam tu user posted image   kako ste mi debelice moje?

palacinken kako si nam? ima li tog mudonjice?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20256
18.7.2011 10:53:50   
Gift
Lejla pridruzujem se cestitkama...

Selma i kod mene nesto od jutros kiselina neka, doruckovala pastetu i mislim da mi sad ona ne godi...Jesil onu knjigu mogla otvorit...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20257
18.7.2011 10:53:57   
star
pozdrav i od mene...natekla ko buhtlica user posted image user posted image user posted image user posted image   jucer planirala malo setati i kontam ja obuci cu svoje patike  nisam 10tak dana..lakse mi u njima nego u japankama...ahaaaa malo sutra...nisam mogla ni navuci pa me sad evo panika uhvatila jer danas idem na posao, godisnji zavrsen..neznam ziva kako cu...
sensia drago mije da si bar malo bolje...lejla87 cestitke od srca...bebix i ti si blizu mom i sanela.asja terminu :DDDD...samo sto smo u 3 razlicita grada user posted image user posted image jelena bravo za Anu, pametnica mala..ljepse joj izgleda da sama spava nego sa tatom i mamomuser posted image user posted image ostalim trudnicama i mamama user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20258
18.7.2011 10:59:10   
Anoniman
Ja danas pocinjem sa peglanjem bebinih stvari, joj kako sam uzbudjenauser posted image . Samo da smizla malena zaspi jer pored nje je to nemoguce.

(odgovor članu star)
  Neposredna veza do poruke: 20259
18.7.2011 11:04:05   
sanelaceca
JUTROOOOOOuser posted image
Ja za bebu jos nista nisam kupila od odjece,pa ako moze pomoč gdje da odem a da nadjem sve na jednom mjestu.moze i zenica i tuzla nije problem.pošto mi moramo sve kupiti.hvalaaa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20260
18.7.2011 11:05:32   
Selma.A.M
Lejla čestitam na user posted image user posted image  user posted image user posted image

Palachinken šta tvoj čeka user posted image

Gift hvala još jednom otvorila sam i pročitala je već user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20261
18.7.2011 11:08:40   
Bebica11
Jutro zenice i od mene

evo jutros jedan nezdravi dorucak, monte, cokolada i domace krofne sto mi je zaova juce pravilauser posted image

inace imam zadnjih dana jedan VEEEELIKI problem a to je hrkanjeuser posted image , pocela sam da hrcem, mislim da je to NUS efekat otkad apaurine pijem, ugl. mm ne moze spavati, ima lagan san i jutros je morao u dnevni i bas sam bila tuznauser posted image user posted image user posted image

da li neko od vas s tim muku muci???

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 20262
18.7.2011 11:12:36   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Jutro zenice i od mene

evo jutros jedan nezdravi dorucak, monte, cokolada i domace krofne sto mi je zaova juce pravilauser posted image

inace imam zadnjih dana jedan VEEEELIKI problem a to je hrkanjeuser posted image , pocela sam da hrcem, mislim da je to NUS efekat otkad apaurine pijem, ugl. mm ne moze spavati, ima lagan san i jutros je morao u dnevni i bas sam bila tuznauser posted image user posted image user posted image

da li neko od vas s tim muku muci???

bebice ne bi trebalo da ti to bude od apaurina, a je li spavas na leđima? jer obicno ljudi hrcu kad su na leđima..... ma ne zabrinjavaj se zbog toga, budi sretna sto mozes tak oslatko zaspati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sve su to slatke muke, a tm uvijek moze staviti cepice u usi ili te malo gurnuti da se okrenes user posted image user posted image user posted image user posted image

vidi samo da ti nisu sinusi jer se trudnicama znaju malo sinusi pokrenuti u trudnoci

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20263
18.7.2011 11:18:36   
Bebica11
Ne znam, nije mi prije bilo to hrkanje, al u zadnje vrijeme svaku noc hrcem, i probudi on mene i okrene(ja se niceg ne sjecamuser posted image ) al ja za pola sata opet po starom. Kaze sinoc da me jednom probudio, ja ga zagrlila i poljubila i okrenula se A NICEG SE NE SJECAMuser posted image user posted image user posted image i onda jutros poslije sabaha ga budila svakih pola sata i on se preselio u dnevniuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20264
18.7.2011 11:19:57   
bebix
sto se tice oticanja meni je u zadnjih sedam dana kulminiralo, i japanke mi izgledaju smjesno na nogamauser posted image , ali sve za bebaca, meni je sreca u nesreci  sto sam na bolovanju pa barem ne moram brinuti o oblacenju za posao, mene polako hvata trema ovo mi dodje kao prva trudnoca jer je mom prvom djecaku skoro 8 godina, sa nestrpljenjem cekam novi uz jer sam bila na kontroli prije 4 nedjelje pa mi se oduzilouser posted image , onima koje su postale majke cestitam od user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20265
18.7.2011 11:20:22   
Bebica11
I primjetila sam da vise disem na usta nego na nos, iako nisam prehladjena, i brzo se zadisem, sve su to valjda popratni simptomi trudnoce

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20266
18.7.2011 11:24:23   
Sensia

I primjetila sam da vise disem na usta nego na nos, iako nisam prehladjena, i brzo se zadisem, sve su to valjda popratni simptomi trudnoce

ma naravno da su, a opet ti kazem , JA TI ZAVIDIM NA TAKVOM SPAVANJU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kod mene ti se sve svede na neka tri sata konkretnog sna user posted image  do sestog mjeseca sam spavala ko nikad u zivotu... samo ti pij terapiju, mazi pupu a tm ce vec nekako prezivjeti. user posted image  to su slatke muke, bitno je da nikog nista ne boli

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20267
18.7.2011 11:26:44   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

ma naravno da su, a opet ti kazem , JA TI ZAVIDIM NA TAKVOM SPAVANJU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kod mene ti se sve svede na neka tri sata konkretnog sna user posted image  do sestog mjeseca sam spavala ko nikad u zivotu... samo ti pij terapiju, mazi pupu a tm ce vec nekako prezivjeti. user posted image  to su slatke muke, bitno je da nikog nista ne boli

hvala sensia, upravu si, samo nek ne boli hvala Bogu...ma i mene prate vasi simptomi, da iskoristim spavanje dok moguuser posted image

juce sam primjetila da su mi blaaaago otekla stopala, ni udobne cipelice mi vise ne mogu, samo kontam da nije rano al etouser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20268
18.7.2011 11:35:48   
star

blago vama koji mozete bar malo spavati...a tm ce ti to sve oprostiti jer nosis malo blago u sebiuser posted image user posted image ja imam problem sto sam navikla da spavam na ledjima a kao nije preporucljivo jer beba ne dobijala dovoljno kisika, pa se tjeram na lijevi bok..mm sam dala u zadatak da kad god me vidi na ledjima da me prevrne ..i tako on to jadan bukvalno shvatio pa cijelu noc dezura i vrti me ko centrifugu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20269
18.7.2011 11:38:50   
Sensia
Ista sam ti po pitanju spavanja. meni bok utrne i valjda se nesvjesno prebacim do pola na ledja al onda se trznem bude mi krivo ..... a moja seka opet skoro samo na ledjima spavala pa eno hvala Bogu sve ok....

bebice spavaj i uzivaj dok mozes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20270
18.7.2011 11:44:13   
star

Ista sam ti po pitanju spavanja. meni bok utrne i valjda se nesvjesno prebacim do pola na ledja al onda se trznem bude mi krivo ..... a moja seka opet skoro samo na ledjima spavala pa eno hvala Bogu sve ok....

bebice spavaj i uzivaj dok mozes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

znam kako ti je... tako se cijelu noc okrecem i skontam da nisam spavala u vrh glave 3 sata..al eto mozda je to dobra priprema za dolazak bebe user posted image user posted image tad ionako necemo moci spavati pa sad uveliko treniramo user posted image user posted image jel se tvoja bebica vise vrti kad si na lijevom boku? moj mali mangup ubi mamu ...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20271
18.7.2011 11:44:25   
Bebica11
Pa i meni mm govori da na ledjima spavamuser posted image , nisam znala da ne valja, al ja se nesvjesno okrenem na ledja...valjda od mirovanja na bokovima utrnu pa dojadi i u snu se okrenem na ledja

ne buni se on, al meni zao sto spavamo u odvojenim prostorijama

ma joj zene...ja sam upoznala zenu u bolnici, 8.mj. SPAVA NA STOMAKU i kaze da joj je TEK POCELO SMETATIuser posted image ,eto da nisam cula ne bih vjerovala

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20272
18.7.2011 11:45:05   
SREĆNA
Bebice , ja hrčem toliko da samu sebe probudim hahahahahahaaha, a kamoli muža, on jadan trpi i gurka me po cijelu noć, ali nema efekta, a ne pijem apaurine ništa ne pijem, al spavam kao top fala Bogu. Ja kontam da mi je to od sinusa jer sam imala užasne probleme sa njima od početka trudnoće. Trebalo bi malo da ispiramo nos fiziološkom otopinom ili slanom vodom , jer to se i inače preporučuje.

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 20273
18.7.2011 11:47:23   
zumbulcica
Pozdrav debele mackeuser posted image .Vidim pricate o spavanju,disanju...hrkanju.Sinoc me mm snimao dok sam spavala...pa to nije bilo hrkanje,to je testerisanje,nikad tako nesto nisam cula,zijanila sam seuser posted image ...ode moja zenstvenost,njeznost u nepovrat kad cuh te konjske zvukeuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20274
18.7.2011 11:49:22   
Anoniman
Ma ja mislim da ja testeru motornu ukljucim moj mm ne bi cuo, a ne ja da hrcem user posted image . Taj spava kao zaklan sto kazuuser posted image . Neku noc kao da se ja odmorim od ustajanja nocu oko Ane kaze on meni kao spavaj ti u dnevnom... ona se budila svako sat vremena, svaki put sam je ja cula i pored dvoja zatvorena vrata i ustala a on u krevetu pored njenog krevetca spava li spava user posted image . I na kraju pred zoru ja legla u sobu, reko lakse mi nego iz dnevne setati, ujutru se budi na posao i pita kao sta cu ja tu, reko budila se svako sat vremena, oka nisam sklopila, a on mrtav hladan pa sto me nisi probudila sreco ja bih ustajao user posted image . Tako da ja svog muza trebam probuditi da bi on nesto uocio user posted image

(odgovor članu SREĆNA)
  Neposredna veza do poruke: 20275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  809 810 [811] 812 813   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  809 810 [811] 812 813   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *