palachinken
|
Sinoć ste me spominjale, Silver, nisam se porodila, bio bi teferić s koridom i vatromet u najmanju ruku, da jesam Nekih boluckanja ima, uglavnom oko 10-11 naveče kad se baš uznemiri. Tad mi počnu neki kratki oštri bolovi u predjelu od trtice do gospođe Eh sad, moguće da bebač svojim kolobatanjem izaziva bol. A inače na zapadu ništa novo Protabirila sam cijelu temu Prvi znakovi poroda i jedino sto sam zakljucila je da je sve individualno i da se ne sikiram, što ni ne radim Jutros se nadigla u pola 6, budna i puna energije i uhvatila rasklanjat po kući. Preksinoć sam ribala kadu oko ponoći. E ako to nije gniježđenje, ne znam šta jest enči znam da najviše boli kad nas povrijede oni nama najbliži, ali ako iza svega toga nije bilo zle namjere, nego čisto momenat nepažnje i nerazmišljanja, vjerujem da će najviše pomoći iskren razgovor, ni huja ni ljutnja ni rondanje ni šutnja. Ti si vjerovatno od onih tipova što šute i sve kupe u sebi, ali probaj nabaciti na papir svu tugu i razočarenje što si sinoć osjetila, pa mu prezentiraj. Vjerujem da si danas bolje, i to radi tebe i Selma olakšaj malo muku čovjeku pa mu pamti i reci da ti sve mora vratit za cca dva mjeseca A jesu vala ko pubertetlije, kad su hormoni u pitanju, nisu daleko od srednje škole animadžikal, sretna godišnjica, da ih bude puno puno puno i da budete vazda lijepi sretni zaljubljeni nasmijani kao sad! Uh ja ponjavu ispisah, a ni kafe pristavila nisam! Donijela mi zaova iz Istambula one predivne tahan halve sa pistacijama, to vam nedam makar mi se oči zatvorile od jačmira nego se samo hvalim
< Poruku je uredio palachinken -- 18.7.2011 6:12:01 >