|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  806 807 [808] 809 810   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.7.2011 22:49:52   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

hvala cureee...bebice cini mi se da procitah da je curica na putu user posted image user posted image user posted image cestitammmm!!!!

Da li ce meni slijedece sedmice moci vidjeti sta jeuser posted image user posted image user posted image bicu kraj 17-te kad odem na kontrolu drugu...

ja mislim da hoce AKO SE BEBA NAMJESTI i ako odes kod dr koji ima dobar uzv i koji je malo iskusnijiuser posted image

mada meni dr nije bila sigurna kad sam bila 16 plus 1 a imala je 3D uzv plus dr s GAK-a...al posto ce tebi biti 17. aBd vidjece seuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 20176
17.7.2011 22:51:10   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

hoce ako se beba fino okreneuser posted image meni dr rekao jos sa 13 sedmicauser posted image

brzo se vidi ako je musko

a ako je zensko obicno nisu sigurni do neke 17.-te hefte

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 20177
17.7.2011 22:59:00   
Silver
mmmmmmmm radovala bi se naravno i user posted image  iuser posted image  ali mi je jednostavno zanimljivo znati...nekako nestrpljivo ocekujem...cini mi se da cemo se zbliziti ja i user posted image  vise ako budem znala sta je...da mogu tepati, smisljati ime, traziti mustuluke kod deda i nana user posted image

Palachinko, nisam mogla sve citati, a posto znam da ti je termin u ovih par dana, deder samo sarni kako si i kako se osjecas...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20178
17.7.2011 23:01:03   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Silver

mmmmmmmm radovala bi se naravno i user posted image  iuser posted image  ali mi je jednostavno zanimljivo znati...nekako nestrpljivo ocekujem...cini mi se da cemo se zbliziti ja i user posted image  vise ako budem znala sta je...da mogu tepati, smisljati ime, traziti mustuluke kod deda i nana user posted image

Palachinko, nisam mogla sve citati, a posto znam da ti je termin u ovih par dana, deder samo sarni kako si i kako se osjecas...

upravo tako

ja sam puno svjesnija trudnoce sad kad znam spol i nekako mastam o bebici i SVE CURICE koje vidim primjetim i zamisljam svoju aBduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 20179
17.7.2011 23:08:00   
Anoniman
Moja cura zaspala veceras prvi put u svojoj sobici, malo je bilo plakanja, ali kako sam se nadala super je zaspala. Jos dobro noc da prodje i ja sam user posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 20180
17.7.2011 23:18:42   
enči80
Bravo za Ančicuuser posted image

Ja sam vam večeras bukvalno čitavu noć user posted image user posted image user posted image i to sve radi svoga muža.Radi koje stvari ne mogu vam reći ali sam večeras bukvalno skroz izgubila povjerenje u njega jer je odao stvar koju smo znali samo on i ja i koja je trebala ostati samo naša.Prije nego što kažete da su hormoni u pitanju,vjerujte da nisu jer sam po prirodi realista(takvo mi i zanimanje) i sagledam stvari sa više strana ali me ovo večeras dotuklo,Popila sam apača,a nisam ga pila haman mjesec dana.Molim samo dragoga Allaha dž.š. da mi da sabura i da me uputi ka pravom rješenju.Izvinite unaprijed zbog ovoga ali nekome se moram izjadati.

Selma i ja sam čula da ako je majka prebolovala ospic da je dijete zaštićenouser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20181
17.7.2011 23:21:21   
Anoniman
Enci draga...vidim da si povrijedjena i da se lose osjecas, ali sto vise smirenosti od strane tebe to je vise smirenosti i za bebe... sta god draga da je uradio nije vrijedno tvojih zivaca i sikirancije i tebe i beba... Ljubimo mi tebe i mazi pupu za nas user posted image

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 20182
17.7.2011 23:25:08   
Silver
Enči lutko nemoj da se sikiras...znam da nije lako, ja sam se sa mojim SRECOM 2 dana presvadjala i to kod mojih...ali dobro bilo-proslo,  odspavaj, sutra ce vec izgledati drugacije i nemoj sad s anjim da se svadjas sta god je u pitanju jer u afektu se kaze svasta a jos si i trudna ( govorim iz iskustva user posted image  ),  lezi, odmaraj, pa sutra kad malo dodjes sebi...u napad!!!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20183
17.7.2011 23:32:57   
animagical
enci, jel ti bar lakse kad si se isplakala?user posted image ma hajde bona, nemoj tako, sebe da sekiras i bebane, ako je sta pogrijesio izgalami mu, lakse ce ti biti...nemoj sebi zivce kidati, hej pa sad ce bebani jos malo stici, cuvaj zivce trebace tiuser posted image polako draga, svi grijesimo...
a i nemoj slucajno od stresa da bi rodila prije meneuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 20184
17.7.2011 23:53:53   
enči80

enci, jel ti bar lakse kad si se isplakala?user posted image ma hajde bona, nemoj tako, sebe da sekiras i bebane, ako je sta pogrijesio izgalami mu, lakse ce ti biti...nemoj sebi zivce kidati, hej pa sad ce bebani jos malo stici, cuvaj zivce trebace tiuser posted image polako draga, svi grijesimo...
a i nemoj slucajno od stresa da bi rodila prije meneuser posted image

Stvarno si nekauser posted image user posted image user posted image
Ne znam se ja draga svađati,ja samo šutim a nekad bih voljela poslati dosta ljudi u neku stvar ali kad pođem ja stanem,zadrhtim i zaboravim šta treba da kažem.Mislim da ni tbi n bi bilo svjedno da kaže neku stvar koja je samo za vas dvoje i nikoga više.Smirila se jesam radi beba avjeruj da nisam svezanauser posted image porodila bih se dosad.

Hvala tebi,Silver,Jelena,nekad samo lijepa riječ znači mnogo a ja znam cijeniti te iste ,

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 20185
17.7.2011 23:58:32   
animagical
user posted image ma kad je nesto vec bilo mozes samo okrenuti na smijeh sta ces...a vjerujem da ti je tesko...eh sad da ti mi ovdje kazemo da se trebas jos vise ljutiti ne znam kako bi ti to pomoglo, ni tebi ni bebama...u svakom slucaju ne drzi u sebi, ako ne znas galamiti mozes polako na tih nacin reci sta te povrijedilo, pa neka razmisli...
ma ako samo jednu kontrakciju osjetis ja cu se iz inata posvadjati s mm, da i meni kreneuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20186
18.7.2011 0:03:29   
Selma.A.M
Enči mila koliko god bilo teško,pokušaj preći preko toga..A kako ti je predpostavljam,mene sad neke banalne i glupe stvari iznerviraju jer se ponekad baš ponaša djetinjasto i glupavo sa moje tačke gledišta a Boga mi 33 godine su mu u guzici .......A mogu zamisliti kako je tebi ako je otkrio nekome dio vaš privatnosti.....Ali što je tu je idemo dalje.............Tako bar ja mislim.........

A žene drage ja ću zamrziti lubenicu,pa ne izlazim iz wc-a user posted image

Neposredna veza do poruke: 20187
18.7.2011 0:07:26   
Selma.A.M

user posted image ma kad je nesto vec bilo mozes samo okrenuti na smijeh sta ces...a vjerujem da ti je tesko...eh sad da ti mi ovdje kazemo da se trebas jos vise ljutiti ne znam kako bi ti to pomoglo, ni tebi ni bebama...u svakom slucaju ne drzi u sebi, ako ne znas galamiti mozes polako na tih nacin reci sta te povrijedilo, pa neka razmisli...
ma ako samo jednu kontrakciju osjetis ja cu se iz inata posvadjati s mm, da i meni kreneuser posted image

Animagical ti si mi draga iz više razloga a ovo je jedan od njih user posted image  sve sagledaš iz više tački gledišta i nađeš da izvučeš nešto pozitivno iz bilo koje situacije makar za sebe user posted image user posted image user posted image  (si skontala user posted image  ) nadam se da jesi jer mi je mozak totalno neupotrebljiv postao čim prođe 00:00 h on se isključi user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20188
18.7.2011 0:08:57   
animagical
selma znam da se od lubenice piski-logicno jel, a jel se od iste moze i pretjerano ici na ono drugo?? ja po pet puta na danuser posted image

nisam skontala, jer sam ja glupa vazdanuser posted image ali menscini hvalauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio animagical -- 18.7.2011 0:09:59 >

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20189
18.7.2011 0:09:04   
Selma.A.M
JelenaT malenoj želim ljepe i mirne snove u svome novom malenom carstvu user posted image user posted image user posted image ........Nadam se da će noć biti mirna user posted image

Neposredna veza do poruke: 20190
18.7.2011 0:10:44   
Selma.A.M

selma znam da se od lubenice piski-logicno jel, a jel se od iste moze i pretjerano ici na ono drugo?? ja po pet puta na danuser posted image

Ja se već navikla na non-stop piš-piš user posted image  ali na ovo drugo nisam i sumnjam da ću ali je za pobudaliti ,ma ja 10 put od 5h sam ušla u wc trčeći user posted image  (da prostite user posted image ) tako da itekako može

Neposredna veza do poruke: 20191
18.7.2011 0:11:24   
enči80

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Animagical ti si mi draga iz više razloga a ovo je jedan od njih user posted image  sve sagledaš iz više tački gledišta i nađeš da izvučeš nešto pozitivno iz bilo koje situacije makar za sebe user posted image user posted image user posted image  (si skontala user posted image  ) nadam se da jesi jer mi je mozak totalno neupotrebljiv postao čim prođe 00:00 h on se isključi user posted image user posted image user posted image user posted image

Slažem se sa tobom Selma,i meni je draga a mislim i većini forumašica upravo radi ovoga.
Hvala vam drage mojeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20192
18.7.2011 0:15:03   
Silver
Muz me zove da legnem...a meni se nespavaa...citate mi se vii!!! user posted image

i ja bi pohvalila animagical...ali necu ...da se ne ufura...user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20193
18.7.2011 0:16:57   
animagical
ma ja cu da se ufuram tek kad rodim prije enci i maleneuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 20194
18.7.2011 0:19:43   
Silver
nemoj te cure nista nazor pleasee...animagical ne guraj se gdje ne trebas user posted image user posted image user posted image

Nego ne rece mi niko jeli palachinken jos uvijek user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 20195
18.7.2011 0:24:25   
treciputmama
evo i mene....kako je samo lijepo zahladnilo, svjez zrak napokon....odmah se lakse dise, mozda bih cak mogla i zaspati ali mi se nesto neda....malo fejs, malo RR.....pozdrav za vas sve koje ste jos uvijek budne....

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 20196
18.7.2011 0:25:49   
animagical
bila je josuser posted image prije par sati...e sad ne vjerujem da bi ona otisla u bolnicu a da ne javiuser posted image
jooj ja sve na smijeh a mene rastura stomak po dnu isto ko da me jajnici bole, a nidje veze kakvi jajnici ni ne funkcionisu trenutnouser posted image
vidim lejla viri-pozdravuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 20197
18.7.2011 0:32:10   
enči80

ma ja cu da se ufuram tek kad rodim prije enci i maleneuser posted image user posted image user posted image  

i u malenino a i moje ime ti želim poručiti neštouser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

A šta nam je to sa malenomRR?

Neposredna veza do poruke: 20198
18.7.2011 0:34:02   
animagical
ma valjda natice pa dize nogeuser posted image user posted image user posted image ovo sam ozbiljno mislila, ali ti shvati kako hocesuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 20199
18.7.2011 0:35:52   
Selma.A.M
Kod mene muž je izgleda malo trknut u glavu user posted image  zna da sam na buskopanima i da moram mirovati zbog kontrakcija i još me večeras pita hoćemo li se maziti malo user posted image  pa reko znaš da nesmijem koji ti je ,kaže on pa rekla si čim uđeš u deveti da ćemo se ........ Mislim ??? Isto kao da je u pubertetu user posted image

Neposredna veza do poruke: 20200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  806 807 [808] 809 810   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  806 807 [808] 809 810   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *