|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  805 806 [807] 808 809   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.7.2011 19:32:20   
Sensia
ma nije zgaravica grlo mi je uzasno upaljeno ne mogu da gutam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 20151
17.7.2011 19:32:55   
animagical
smijes i oblogu od krompira sa sircetom,ako mozes izdrzati....pa sto ne probas isla moos?? a nije tacno da se ne smiju nikakvi lijekovi, ja sam pila u dva navrata antibiotike...bolje to nego se dovesti do temperature, pa sta onda....user posted image ugl za pocetak isla moos pastile smijes sto postouser posted image hajd, posalji muza...user posted image a imam ja jedan cudan recept,ako nisi gadljiva: u fildzan stavis kasiku maslinovog ulja, kasiku meda i pola limuna iscijedis, promijesas i trgnes odjednomuser posted image meni pomogne!

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20152
17.7.2011 19:32:56   
Semica

IZVORNA PORUKA: Sensia

ma nije zgaravica grlo mi je uzasno upaljeno ne mogu da gutam user posted image user posted image user posted image

Auh...bas mi je zao...pa jesi li isla doktoru?

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20153
17.7.2011 19:33:56   
Semica
eee da..i ja sam pila ampiciline...mada opet bi ti dobro dosla konsultacija sa dr..

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 20154
17.7.2011 19:37:37   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

smijes i oblogu od krompira sa sircetom,ako mozes izdrzati....pa sto ne probas isla moos?? a nije tacno da se ne smiju nikakvi lijekovi, ja sam pila u dva navrata antibiotike...bolje to nego se dovesti do temperature, pa sta onda....user posted image ugl za pocetak isla moos pastile smijes sto postouser posted image hajd, posalji muza...user posted image a imam ja jedan cudan recept,ako nisi gadljiva: u fildzan stavis kasiku maslinovog ulja, kasiku meda i pola limuna iscijedis, promijesas i trgnes odjednomuser posted image meni pomogne!

ma nisam gadljiva probat cu to sa maslinovim medom i limunom, a ako ne prodje za 2-3 dana javit cu se dr. sad ne bih nista na svoju ruku da uzimam osim ovo prirodno. evo stvaio mi mm med i biber na grlo

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 20155
17.7.2011 19:54:50   
palachinken
Sensia, veceras kad zahladni ušpinuj šećer i zalij mlijekom, pa miješaj dok se šećer ne otopi. U to ubaci malo putera i popij što toplije.
Možeš i bronhi bombone otopiti u kuhajućem mlijeku.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20156
17.7.2011 19:59:05   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

CAJ OD ZALFIJE...zesci...nezasladjen OHLADI i ispiraj ako su krajnici, djeluje odmah, antiseptik samo takav, isprobano

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20157
17.7.2011 20:17:50   
Bebica11
Prvo da se zahvalim svima na cestitkama na mojoj maleckojuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi dobili zeleno da se mogu kretati pa odmah isli na selo kod sveki i svekra. Lijepo tamo, svjezina kad se otvori prozor za razliku od ovog betona. Nisam puno hodala, malo sam sjedila ispred kuce, sinoc i jutros dok je ugodno(i to je za mene velika promjenauser posted image ) al sam se opet zeznula pa jela jaku hranu pa me probava zeza 2 danauser posted image , doslo mi danas da kazem sveki da mi skuha supu i da cu samo to jesti al ne volim ja zanovijetati, blentava sam, sve me stid sto i ovoliko oko mene igraju, nisam valjda naviklauser posted image

Usli smo u 20-tu sedmicu hvala Boguuser posted image , mada je dr vec prije 3 dana po mjerama bebe napisala da smo, a i ovulacija je meni ranije nego po ovim proracunima, garant se tu kriju ta 3-4 dana. Jedva cekam kraj hefte da bas upolovimo aBd.user posted image onda cu odbrojavati do 27.-me user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20158
17.7.2011 20:36:33   
Sensia
Cekam jos malo da zahladni da ga zaspinujem .... a valja mi sutra na posao user posted image
bice dobro ako Bog da

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 20159
17.7.2011 21:01:16   
Selma.A.M
Gdje ste žene moje ? Vidim Sensia grlo te muči user posted image  probaj ovaj uprženi šećer što ti je Palachinken pisala....

Ja sam se nešto nasikirala,malac prije dva dana tj u petak bio u igraonici i tu  je bio i malac od jarana nam,kad danas muž mi dođe i govori sinoć dobio ospica user posted image  pa me baš neka nerovoza i strah uhvatio,sad gledam malca za sad sve ok,iako znam da može i 21 dan proći od oboljevanj do izbijanja samo što sad postoji mogućnost da oboli i za 10-ak dana a ja tad budem sa malenom kući aBd............
Ma nemogu sad biti pametna user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20160
17.7.2011 21:27:20   
palachinken
A joj Selma, nadam se da se nece baš sad pojaviti user posted image ali bolje nemoj brinuti unaprijed.

Ja sam bila na moru...napunila kadu mlakom vodom i stavila morske soli, pustila neke dalmatinske pisme i tako meditirala. Namazala se nekim uljem od masline i aloa vere.uh, baš mi je sad lijepo user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 20161
17.7.2011 21:27:31   
Skvo RR
Mi usli u kucu ima pola sata...ja evo gledim Housa..a uma gleda doru.
Klemzi...A zna ona koje ime joj se dopada...user posted image user posted image user posted image user posted image

Selma..jesi ti bolovala, ako jesi...bebi je prva tri mjeseca zasticena od tebe.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 20162
17.7.2011 21:28:40   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

A joj Selma, nadam se da se nece baš sad pojaviti user posted image ali bolje nemoj brinuti unaprijed.

Ja sam bila na moru...napunila kadu mlakom vodom i stavila morske soli, pustila neke dalmatinske pisme i tako meditirala. Namazala se nekim uljem od masline i aloa vere.uh, baš mi je sad lijepo user posted image

hahahha...svaka castuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mozes se ti banjati...i ja jedva cekam deveti..da i ja duskam...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20163
17.7.2011 21:29:33   
Nina_Lana
Drage moje, evo da se i ja javim, danas isla na pregled, sve ok hvala Bogu...Bebica se lijepo razvija, sve uredno, dr. nije bio 100 % siguran, ali izgleda da ce biti djecak ovaj put user posted image , a ako se sta i promjeni samo neka je zivo i zdravo......Bakterija u urinu ima previse pa moram urinokulturu uradi, i antitijela za 2 sedmice...

E evo malo nam je zahladnilo pa mozemo odahnut ako nista bar nakratkouser posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 20164
17.7.2011 21:30:05   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Mi usli u kucu ima pola sata...ja evo gledim Housa..a uma gleda doru.
Klemzi...A zna ona koje ime joj se dopada...user posted image user posted image user posted image user posted image

Selma..jesi ti bolovala, ako jesi...bebi je prva tri mjeseca zasticena od tebe.

Ja sam bolovala kao mala one suhe ospice,a u srednjoš školi vodene ne znam da li je to moguće ali ja se sjećam ( itekako ) vodeni ospica u srednjoj,a mama kaže da smo i sestra i ja kao male bolovale one suhe ospice pa sad user posted image ........................Nadam se da si upravu oko ovih antitjela i bebice  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20165
17.7.2011 21:31:12   
Sensia
Uh evo sad popila bijeli luk sa jogurtom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nista me ne popusta
malo mi i sinusi cure.....

Selmic ako primjetis bilo sta na malenom najbolje ti je da ga odvojis kod svojih ili kod muzevih (ne znam sad kakve su mogucnosti) bolje i nekoliko dana razdvojeni dok ne prodje inkubacija nego ne daj Boze nekih komplikacija...
Najbrze ces primjetiti ako se umiri i kazu da prve ospice izbiju na stomaku ili ledjima....... al nece ako je malac tek dobio nije to ni stiglo.....
Al bice save ok ako Bog da, ne brini

odoh ja da spinujem user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20166
17.7.2011 21:39:59   
animagical
selma, nece valjda...user posted image skvo nek si me bas napomenaula na housauser posted image danke

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 20167
17.7.2011 21:46:21   
palachinken
Gdje vam je dr. House, nemojte mi reci FOX user posted image ? Ja ga gledam radnima danima na hrtu2.

Neposredna veza do poruke: 20168
17.7.2011 21:52:23   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Gdje vam je dr. House, nemojte mi reci FOX user posted image ? Ja ga gledam radnima danima na hrtu2.

ahauser posted image user posted image user posted image ej jesi izgorila na plazi??

Neposredna veza do poruke: 20169
17.7.2011 21:52:30   
Skvo RR
fox...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20170
17.7.2011 22:24:27   
Silver
Cao moje drage zeneee....
nije me bilo 7 dana...nedostajale ste mi...user posted image user posted image user posted image

Mi smo dobro usli u 16-tu user posted image

Malo smo odmarali kod mojih ovih dana... Sutra nam je kontrola... mucnina vise nema user posted image user posted image user posted image  sad jedem ko velika...

eh...odoh sad da citam sta se desavalooo....

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 20171
17.7.2011 22:34:39   
Bebica11
Silver cestitam na 16. sedmiciuser posted image , odsad ces pomalo poceti nesto i osjecati u stomaku aBd

hej zenice, meni pocele oticati noge, jel rano za to??? mislim ne puno al osjecam da me stezu cipelice koje su mi bile komotneuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 20172
17.7.2011 22:36:28   
animagical
IZVORNA PORUKA: Silver
Mi smo dobro usli u 16-tu user posted image

Malo smo odmarali kod mojih ovih dana... Sutra nam je kontrola... mucnina vise nema user posted image user posted image user posted image  sad jedem ko velika...

cestitke za sesnaestuuser posted image user posted image sad navali na hapicuuser posted image ali oprezno...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 20173
17.7.2011 22:45:59   
Silver
hvala cureee...bebice cini mi se da procitah da je curica na putu user posted image user posted image user posted image cestitammmm!!!!

Da li ce meni slijedece sedmice moci vidjeti sta jeuser posted image user posted image user posted image bicu kraj 17-te kad odem na kontrolu drugu...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 20174
17.7.2011 22:49:52   
animagical
hoce ako se beba fino okreneuser posted image meni dr rekao jos sa 13 sedmicauser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 20175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  805 806 [807] 808 809   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  805 806 [807] 808 809   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *