|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   varicele (pljuskavice) u trudnoci
28.5.2013 23:06:42   
mama4
Drage moje, evo da vas pitam za iskustva I savjete. Naime, dobila sam pljuskavice pocetkom 9. Mjeseca trudnoce. Tacnije 36 na 37 sedmicu. Uglavnom sad vec prolaze. Javila se nz Kum, pa infektivns, rekli da ne brinem. Beba ce biti ok. Eh, ja ipak brinem. Ne zndm ni gdje sam pokupila. Starija djeca nisu bolovala , sad ce sigurno. Uglavnom informacija za sve trudnice koje nisu bolovale, a u 9. Su mjesecu: ukoliko porodiljs dodje s pljuskavicama ns Jezero da rodi nece je primiti, jer nemaju uslove. Razumihem toliko je malih beba. Ostaje samo da rodi na infektivnoj klinici gdje pored varicela moze pokupiti razne virozne bolesti. Ja molim Boga ds niko ne dozivi slicnu situaciju I ds mojs beba ne pozuri. Hvala unaprijed na komentarima.




Neposredna veza do poruke: 1
   RE: varicele (pljuskavice) u trudnoci
30.5.2013 11:24:31   
miracle
Pozdrav,Ja sam dobila varicele u 18 sedmici.Lezala na infektologiji i primala terapiju.Rodila sa zdravu djevojcicu ali prije termina,36+1...sreca imala je 3350kg,sto se tice kilaze bila je ok,ostalo je sve bilo u redu.Malo vise paznje se obraca zbog mojih varicela u trudnoci ali hvala BOgu sve je ok...zelim i tebi sve najbolje..

(odgovor članu mama4)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: varicele (pljuskavice) u trudnoci
31.5.2013 23:08:27   
mama4
Hvala na odgovoru. Drago mi je da je sve proslo dobro I za tebe I za bebu. Mene nisu ostavili da lezim, jer sam im izgledala o.k. Dali mi antivirotik da pijem. Eh, sad samo da e krene porodjaj bar jos par dana da beba primi moja antitijela. Jer bi inace morala venozno primati terapiju. Evo 7 dana je proslo, ja se osjecam dobro. Sad sam 37. Nedjelja. Pa vidjet cemo hoce li uticati na prijevremeni porod.

(odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: varicele (pljuskavice) u trudnoci
2.6.2013 11:28:21   
ena0002
Ja imam fobiju od pljuskavica u trudnoci....nisam ih prebolovala kao dijete i sad gdje god maknem samo me toga strah....a bilo ih je nedavno u skoli tako da ih je dosta djece u mahali imalo. Prvo tromjesecje nisam nigdje malte ne micala iz kuce najvecim dijelom zbog toga

_____________________________

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu mama4)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *