|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Mali svijet poslova 2016

Uredništvo Ringeraja.ba, 22.8.2016
Pridružite nam se na zabavnom i edukativnom eventu namijenjenom djeci i roditeljima - povedite djecu da se zabave i saznaju što žele postati kad narastu!

image
/11


Koliko puta ste od vlastite djece ili drugih mališana u povjerenju slušali što žele raditi kad postanu veliki? Koliko ste se puta i sami suočili s pitanjem kako djeci opisati šta to odrasli rade kad odu na posao? Projekt "Mali svijet poslova" svojim zanimljivim programom i interaktivnim pristupom pomaže djeci odgovoriti upravo na takva pitanja!

 

Pridružite nam se na zabavnom i edukativnom eventu namijenjenom djeci i roditeljima - povedite djecu da se zabave i saznaju što žele postati kad narastu!

 

ŠTO: Mali svijet poslova

KADA: Septembar 03.09.2016. od 10 do 18 sati

GDJE: Sarajevo City Center


Organizator: Web portal za zapošljavanje www.BoljiPosao.com  

Sponzori: Sparkasse bank d.d. BiH, Bosnalijek d.d., Union Foods, Zott (Monte, Jogobella), Flipko,  Institut za razvoj mladih KULT 

Partneri: SCC, Udruženje za podršku djeci i roditeljima „Budućnost“, Sarajevski Kiseljak d.d, Plesni Klub Aster, Granem d.o.o.

Medijski pokrovitelji: Akta.ba, Ringeraja.ba, Školski.ba 

Generalni radijski pokrovitelj: Radio M 


Događanje je namijenjeno djeci od četiri do deset godina i njihovim roditeljima.

 

 

 

"Mali svijet poslova" je jednodnevni event koji će se 03.09.2016. godine održati u SCC-u, a namijenjen je djeci vrtićke i osnovnoškolske dobi. Cilj mu je kroz zabavni interaktivni program (prilagođen dječjoj dobi) upoznati djecu sa šarenim svijetom poslova i zanimanja kojima bi se u budućnosti mogli baviti. Radi se o kombinaciji sajma, radionice i igraonice tokom kojeg će se djeci predstaviti zanimanja i poslovi. Event povezuje učenje, igru i zabavu kako bi djeca na zaigran i zanimljiv način dobila uvid u svijet odraslih i već u najranijoj dobi. Ovim se projektom senzibilizira javnost za važnost pravovremene informiranosti o "svijetu poslova", jer je pravovremena informiranost - već u najranijoj dobi - osnovi preduslov za pravilni izbor i školovanja i budućeg zanimanja.

U središtu projekta je predstavljanje različitih, zanimljivih i pomno odabranih zanimanja, a također će se za sve prisutne osigurati zabavni i muzički program te mnoštvo popratnog sadržaja.

 

Unutar prostora biti će postavljeni kutci s pripadajućom scenografijom gdje će djeci biti predstavljena nova, moderna i atraktivna zanimanja.
Djeca će direktno od osoba koje predstavljaju zanimanja moći saznati kako izgleda njihov radni dan, koje zadatke obavljaju, čime se točno bave i zašto je to zanimanje dobro i posebno. Poseban naglasak stavlja se na interakciju jer će djeca na licu mjesta moći postavljati pitanja i saznati sve što ih zanima.
Djeca će moći komunicirati sa svim predstavnicima zanimanja, poslušati njihova izlaganja, crtati, pisati i igrati se na prostoru predviđenom za samo događanje. Uz edukativni program organiziran je i popratni zabavni program.

 

Dođite i uživajte u svemu što smo pripremili za vas, proizvodima sponzora i zabavnom programu!

 

 


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znate li šta sve možete praviti u aparatu ...
S ovim praktičnim uređajem nikada nećete morati ponavljati jela. U njemu možete napraviti zdrav smoothie, ukusnu kašu pa...
14
Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2
Majčinstvo bez partnera!
Biti samohrana majka je izazov koji traži mnogo strpljenja, izdržljivosti, odricanja i hrabrosti.
2
Razvodite se! Kako reći djeci?
Znamo da je razvod stresan događaj za muškarca i ženu koji više ne mogu zajedno. Još je stresniji ukoliko je u braku bil...
2






Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *