|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Poznate mame testirale nove Pampers Active Baby pelene

Pampers.ba, 23.1.2020
Pampers je osmislio poseban test za mame kako bi im pružio mogućnost da se uvjere u kvalitet nove, unaprijeđene verzije Pampers Active Baby pelene s dvostrukom zaštitom od propuštanja.

image
/11


Život sa bebom je divan, prepun avantura i novih iskustava.

Prvi osmijeh, prevrtanje sa leđa na stomak i obratno, puzanje, nesigurni koraci, igra...

Toliko toga stane u kratak period, a često i u jedan dan da je odmor za mališane prijeko potreban.

Isto važi i za mame, naravno.

Jedan od najvažnijih faktora za odmor je kvalitetan san. Mirno okruženje, ugodna temperatura u sobi, rituali puni ljubavi i odgovarajuće pelene mogu pomoći vašem djetetu da spava cijelu noć, bez prekida, te sakupi snagu za još jedan veseo dan, ispunjen radošću.

Koju pelenu odabrati da dječija koža bude suha, bez pelenskog osipa i u kojoj će se moći neometano kretati, puzati, igrati i spavati, bez neugodnog curenja sa strane?

Ova pitanja svaka novopečena mama postavi sebi, pedijatrima i mamama sa „dužim stažom“.

Kako bi im pružio mogućnost da se uvjere u kvalitet nove, unaprijeđene verzije Pampers Active Baby pelene s dvostrukom zaštitom od propuštanja, Pampers je osmislio poseban test za mame.

Isprobale su ga četiri mame, koje svoju svakodnevicu s bebama dijele putem društvenih mreža.

Baš kao što na vlastitoj koži provjeravaju temperaturu čaja ili vode za kupanje, djelotvornost nove kreme i ukus nove kašice, tako su ove mame testirale nove Pampers Active Baby pelene s dvostrukom zaštitom.

Svoja iskustva zabilježile su kamerama. Pogledajte.

Naida Bojnakova

 

 

Maja Munda

 

Mona Muratović 

 

Darjana Milanović

 

 

 

Nove Pampers Active Baby pelene su dvostruko ojačane, sigurnosni otvori za noge bolje štite od propuštanja*, pružajući bebi priliku da bude do 12 sati u suhoj peleni, a porodici da provede mirne noći.

**U poređenju sa prethodnim Active Baby pelenama. Za veličine od 2 do 5+.

 

PROČITAJTE još jedan zanimljiv tekst >>> Koliko znate o snu vaše bebe?

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
6
Zašto se moje dijete i dalje budi noću?
Kao i bebe, mnoga mala djeca ne spavaju cijelu noć, i to je sasvim normalno. Mala djeca žude za vezom i dodirom da bi se...
5
Zdravo kretanje dojenčeta
Ne preporučuje se stavljanje djeteta u hodalice, pogotovo ne u one kojima pod dotiče samo vrhovima prstiju. Hodalice mog...
2
Masaža bebe i malo starijeg djeteta
Masaža je odličan način uspostavljanja i učvršćivanja veze sa djetetom, jer je svakom djetetu dodir neophodno potreban z...
2






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *