|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Sutra u 12 najslađe druženje godine uz Rudolpha van Veena

Uredništvo Ringeraja.ba, 30.9.2016
(SARAJEVO, 30.09.2016) U subotu, 01. oktobra sa početkom u 12 sati na platou ispred sarajevske katedrale, povodom otvaranja novog objekta cafe-pekare Mrvica Old Town u ulici Jelića, održat će se show sa svjetskom kulinarskom zvijezdom, Rudolphom van Veenom.
Ključne riječi:

image
/31


Kako bi obradovali sve njegove ljubitelje, organizatori su pripremili show sa učešćem publike, iznenađenja za najmlađe, te takmičenje sa Mrvica timom u pravljenju slatkih specijaliteta. Po završetku jednosatnog programa, Rudolph će posebno vrijeme posvetiti druženju i slikanju sa posjetiocima koji ga inače rado gledaju na TV programu 24 kitchen.

"Mislim da 'Mrvica' donosi jedan eklektičan miks internacionalnih i domaćih slastica ljudima u Sarajevu. Ova pekara je pravi primjer kako možete ostvariti snove kroz upornost i posvećenost bez kompromisa. Slatki snovi mogu da se ostvare. Za veliko otvorenje pekare 'Mrvica Stari Grad' želimo sa svima proslaviti ljubav prema dobroj hrani i slasticama. 'Kuhajte sa Rudolphom' znači da će svi posjetioci imati priliku kuhati sa mnom. Odabrat ću nekoliko posjetilaca iz publike s kojima ću pripremiti nekoliko slastica. Naravno, upoznat ću se sa posjetiocima i moći ćemo se fotografisati zajedno", rekao je povodom svog dolaska u Sarajevo ovaj popularni kuhar.

Prije samog druženja u subotu, na lokaciji novog objekta u ulici Jelića su u toku posljednje pripreme za svečano otvaranje. Inače, Mrvica Old Town će moći primiti oko 90 gostiju na svojih 150 kvadratnih metara prostora. Posebnu će pažnju privlačiti posebno osmišljena bašta, dok će biti svakako odvojen prodajni prostor pekare, rezerviran za nepušače koji će moći uživati i u mirisima iz peći koja će ovom dijelu objekta dati posebnu toplinu.

Kao novitet u ovom objektu će bit i i pokazna kuhinja, tzv. show-cooking, dok će već pri samom ulazu posjetioce osvajati mirisi iz peći koja će biti u prodajnom dijelu pekare. Enterijer je zadržao neke elemente iz stare Mrvice, dok su se kolorit stolica i neki drugi detalji promijenili, ali se iz Mrvice nadaju da će i ovaj objekat biti jedno od omiljenih mjesta za druženje uz uživanje u svim delicijama.

Više detalja na zvaničnoj Facebook stranici café-pekare Mrvica https://www.facebook.com/mrvicacafe/ .


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2
Majčinstvo bez partnera!
Biti samohrana majka je izazov koji traži mnogo strpljenja, izdržljivosti, odricanja i hrabrosti.
2
Razvodite se! Kako reći djeci?
Znamo da je razvod stresan događaj za muškarca i ženu koji više ne mogu zajedno. Još je stresniji ukoliko je u braku bil...
2
25. novembar!
Dan državnosti BiH... Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama... Otvaranje bolnice Jezero!
2






Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *