|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Tata godine iz susjedstva!

24sata.rs, 26.8.2016
Tata godine nas je oduševio slikom, pročitajte i njegovu priču!
Ključne riječi:

image
/11


Nazvali su ga tatom godine. Lazar Kostić (23) postao je najpopularniji otac u Srbiji nakon što je uslikan kako Novim Beogradom šeta sa kćerkicom Sarom (3) sa roze krilima i rajfom na glavi. On je za "24 sata" objasnio kako je došlo do ove prelijepe šetnje.

- Sara je u crtaću vidjela krila, pa mi je tražila da joj kupim da 'isto ja imam krila da letim'. Normalno, jako brzo sam ih našao. Problem je nastao kada je slomila magični štapić koji je dobila u paketu sa krilcima. Tražila je novi i sta ću... Sutradan, kada smo krenuli napolje, nije htjela da izađe iz kuće dok oboje ne stavimo krila i rajf, kad već imamo dva para. I eto nas napolju, na krilima, letimo po Beogradu - priča Lazar.

Kao i svaki rodtelj, naglašava da mu je dijete najbitnija stvar u životu. Ali, za razliku od mnogih, to ne ostaje samo na riječima, već svoju ljubav sprovodi i u djelo - upravo zbog toga je jedna naizgled sasvim obična slika toliko oduševila Srbiju. A iza same slike se krije više posvećenosti nego što možete da zamislite.

Naime, Lazar je samohrani otac. Kad nije dobra vila sa Sarom, on radi kao prodavac u kineskom tržnom centru. Jedinu pomoć dobija od svoje majke koja je, kako kaže, još uvijek mlada i zdrava, pa može da mu pomogne.

- Bez nje bi, iskreno, bilo baš čupavo. Samohranih roditelja ima i previše, da je teško - teško je. Sustigne te i umor i sve. Ali kad čujem njen smjeh, kad me zagrli 'da pukne vrat', kad krene ona meni da pjeva uspavanku... To vraća snagu svakome! Kakva god situacija bila, uz dijete vam je najljepše, a i djetetu uz vas - iskren je naš sagovornik.

Svim roditeljima Lazar poručuje da dijete uvijek treba da bude na prvom mjestu, ma koliko umorni, nervozni i zauzeti bili.

- Djeca samo nek puste mašti na volju, mi pravi roditelji smo tu da im pomognemo i maštu pretvorimo u stvarnost - poručuje on.

Izvor: www.24sata.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znate li šta sve možete praviti u aparatu ...
S ovim praktičnim uređajem nikada nećete morati ponavljati jela. U njemu možete napraviti zdrav smoothie, ukusnu kašu pa...
25
Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2
Majčinstvo bez partnera!
Biti samohrana majka je izazov koji traži mnogo strpljenja, izdržljivosti, odricanja i hrabrosti.
2
Razvodite se! Kako reći djeci?
Znamo da je razvod stresan događaj za muškarca i ženu koji više ne mogu zajedno. Još je stresniji ukoliko je u braku bil...
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *