|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Povisena temperatura
3.4.2012 22:57:26   
Mama Selma
Pocetkom proslog mjeseca sam dobila neku cudnu tem 37, do 37 sa 3. Ona bi sama od sebe spala, pa porasla i tako sve u krug. Otisla kod doktora i izvadila krv, urin, bris. Doktor zakljucio da mi je upaljeno grlo i dao mi 4 injekcije antibiotika. Nakon toga rezultati urina pokazali da ima dosta bakterija i ukljucio mi ciprol 5 dana. Sve vrijeme dok sam pila antibiotik imala isto temp. Odem kod doktora na kontrolu i tamo je bio drugi dok koji je rekao da je sve ok i da mi ne treba nista i da prestanem mjeriti temp. Sve ovo se desavala u drugoj polovini ment ciklusa. Ponovila nalaze urina ima jos uvijek dosta bakterija ali leukocita nema mnogo od 3-6. Doktor kaze ne treba nista idi kuci i prestani mjeriti temp.Dobila i nakon sto je prestalo otisla kod ginekologa ona kaze da je to tipicni zenski proljetni urin. Papa test pokazao malo upalice i dao mi vaginalete, kontrola za 6 mjeseci. Ja nisam mjerila temp i dobro se osjecala. Cim mi je prosla ovulacija osjetim da mi je hladno. Izmjerim temp ona 37. I eto sad treba da dobijem oko 10 i tem je jos tu. Interesuje me da li je neko imao ovakav problem i da li je ova temp normalna? Da li je moguce dasam je uvijek imala u drugom preiodu ciklusa ali da je nisam mjerila prije? Nisma pametna sta da radim.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Povisena temperatura
3.4.2012 23:04:22   
Apotekarka
Ja sam cula da kad su plodni dani kod zene zena moze imati temp 37 i koji stepen

_____________________________

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mama Selma)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Povisena temperatura
4.4.2012 8:38:52   
hampsi
Identicna stvar se meni desila prosli mjesec! Temperatura od 36,9-37,3 i tako danima. Nista me nije boljelo, nista asolutno ali je T bila prisutna i dan i noc. Doktoru nisam isla, proslo je samo od sebe. Sta je bilo u pitanju ni sama ne znam ali se nadam da se nece ponoviti user posted image jer sam bila polomljena

_____________________________

Takva sam kakva sam

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Povisena temperatura
4.4.2012 9:50:18   
Mama Selma
hampsi znaci da su nas iste bubice napale. ali ja sam se opteretila time i stalno mjerim. najbolje bi mi bilo da bacim toplomjer. reci mi jel tebi ta temp bila u drugom poslije ovulacije ili prije, mozes li povezati sa time? ja sam se nafurala da je to sa tim povezano iako ne znam da li je?

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Povisena temperatura
4.4.2012 14:01:00   
mo girl
ja sam jenom mjesec dana vukla tako 37,5 i na kraju je ispalo pocetak upale pluca.
povisena temperatura nastaje u drugom djelu ciklusa od ovulacije pa nadalje i moze i ostati ako ste trudni tako su meni rekli a od mokracnih kanala moze biti tek ako je bas jaka upala.

(odgovor članu Mama Selma)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Povisena temperatura
5.4.2012 13:17:24   
hampsi
Sumnjam da je kod mene bila upala mokracnih jer sam prije toga pila Ciprol. Mjerila sam i ja stalno T i onda odustala jer me pocelo nervirati user posted image

_____________________________

Takva sam kakva sam

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Povisena temperatura
5.4.2012 15:50:25   
Mama Selma
danas sam uzela uputnice za urinokulturu. ja dok pila ciprol i kad sam prestala da ga pijem imala sam temp. doktorica kaze da joj lici na nesto hormonalno. jos urinokulture pa cemo vidjeti. i meni je dojadilo mjerenje. dodje mi a odustanem :)

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Duda.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *