|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  545 546 [547] 548 549   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
28.1.2010 22:26:17   
Lady26
Kao nama sad jel hahahaaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma da hoce produziti navece, da spava cijelu noc ne bih se bunila sto po danu ne spava....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13651
28.1.2010 22:28:54   
Apotekarka
Ma da hoce produziti navece, da spava cijelu noc ne bih se bunila sto po danu ne spava....

Moj sad spava u danu 1 sat do 2,ustane ujutro u 8 pola 9 a legne oko ovih doba znam mu po 10 put dudu ubaciti tokom noci i to je to...
Popravit ce se i kod tebe stanje makar joj dudu ubacivalauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13652
28.1.2010 22:33:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
dadada, jooooj, pa nije valjda jeo njenu hranu, eto to mi pada na pamet, a ko zna sta je, pa ne pazis ga, ha ja, nije on krivuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13653
28.1.2010 22:35:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

dadada, jooooj, pa nije valjda jeo njenu hranu, eto to mi pada na pamet, a ko zna sta je, pa ne pazis ga, ha ja, nije on krivuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Gora sam ti od mame, je l' dauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13654
28.1.2010 22:36:19   
Lady26
Hahahaha pa vjeruj da sam joj tako znala produziti spavanje do 5-pola6 a zaspe u pola 12 navece...stavim joj cuclu i cucla pa pljune a ja opet i sve tako dok ne vidim da ne moze vise i da je bas gladna...
Z A S P A L A jeeeeeeeeeeeeeeeee, prije 20 minuta, ne vrti se, ne budi i mislim da je to to....user posted image mislim da bih trebala i ja dok se nije predomislila user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 13655
28.1.2010 22:41:04   
Anoniman

user posted image

recimo, da mozes raditi ko vidiovita saharauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13656
28.1.2010 22:41:29   
Nunichi
Evo nas saharichka... user posted image
Malo hodali danas po minusu, kupili plasticne sanke, pa je provozali 5 minuta po dvoristu. Ma ona sva sretna hvata snijeg...ko medic je bila. user posted image
A ostatak dana povuci potegni...sve znas. user posted image
Vrtic od naredne sedmice mila. user posted image
Ljubi mi tu chupavicu puuunooo!
Zara sad spava samo 2 puta dnevno, to je zadnjih par dana (do sad je 3 puta, mislim ovo kako je veca user posted image ). I to bude spavanje od pola sata do sat i po, kako kad je izmorimo. user posted image

Mya nemoj brinuti, pa bolje da je visak izbacila, mozda joj je jednostavno palo tesko na stomacic...dusa malena. Ljubimo je!

dadada, ajd molim te ispricaj nam novu foru u odnosu Andrej-Leni, umirem od znatizelje. user posted image

Ljubac generaciji... user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 13657
28.1.2010 22:44:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Evo nas saharichka... user posted image
Malo hodali danas po minusu, kupili plasticne sanke, pa je provozali 5 minuta po dvoristu. Ma ona sva sretna hvata snijeg...ko medic je bila. user posted image
A ostatak dana povuci potegni...sve znas. user posted image
Vrtic od naredne sedmice mila. user posted image
Ljubi mi tu chupavicu puuunooo!
Zara sad spava samo 2 puta dnevno, to je zadnjih par dana (do sad je 3 puta, mislim ovo kako je veca user posted image ). I to bude spavanje od pola sata do sat i po, kako kad je izmorimo. user posted image

Mya nemoj brinuti, pa bolje da je visak izbacila, mozda joj je jednostavno palo tesko na stomacic...dusa malena. Ljubimo je!

dadada, ajd molim te ispricaj nam novu foru u odnosu Andrej-Leni, umirem od znatizelje. user posted image

Ljubac generaciji... user posted image

otkrila je vidovita saharauser posted image ...jos ce mi nakaciti neko soc. sluzbu

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 13658
28.1.2010 22:47:06   
Nunichi

otkrila je vidovita saharauser posted image ...jos ce mi nakaciti neko soc. sluzbu

user posted image user posted image user posted image user posted image
Procitala... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13659
28.1.2010 22:47:56   
Apotekarka
otkrila je vidovita sahara ...jos ce mi nakaciti neko soc. sluzbu

user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 13660
28.1.2010 22:48:32   
Anoniman

user posted image

recimo, da mozes raditi ko vidiovita saharauser posted image user posted image user posted image

Kukuuuuuuuuuuuuuu, crna dadada, e prijavit cu te, bolje da on dodje kod cure, ona ce ga pazitiuser posted image
A, tuJ ste gospodjo nuno, pa fino, znaci mala vragolanka se i sankala, lijepo, zavidim jojuser posted image , ajde bona, nemoj biti tuzna zbog vrtica, bice to ok, ja te tjesim a ja sama ne znam kako cu krenuti na posao, misa li muuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13661
28.1.2010 23:30:44   
Anoniman
Ma sve se to desilo u sekundama stotinkiuser posted image ...ne znam ni kako je provalio barikadu...a tata mu sjedi i prica na telefon i nista...kulitra...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13662
28.1.2010 23:35:47   
Hanady RR

Ma sve se to desilo u sekundama stotinkiuser posted image ...ne znam ni kako je provalio barikadu...a tata mu sjedi i prica na telefon i nista...kulitra...user posted image user posted image user posted image user posted image

hajd malo...sticanje imuniteta...a tata mislim treba dioptrijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13663
28.1.2010 23:36:18   
iv@ncica
  Cao  mame...user posted image
cestitamo  sve  svima  sto  smo  propustili user posted image user posted image user posted image ..citat  ce  mo  ovih  dana
a  mi  vam  odavno  spavamo  2 puta  po danu  i to  jedva,  sad  mislimo  preci  na  jedno  spavanje..jer  ne  iude  ovo  vise,  on  ne  voli  spavati

evo  da  se  napokon  prijavimo i pohvalimo da smo  puno  bolje,  malo  jos  hroptanja,  kasljanja  i  curenja  nosica  ima..ali  je  nervoza  vecinom  prosla...no  iz  svega  ovog  smo  se  jos  viseeee  propoganili..zlocest..dodijalo  mu  u  kuci,,vani  ruzno   i  nahlađeni  ne  smijemo  nigdje....hoce  samo  da  hoda...vere se  uz  sve..a  puzanje  mu  je  na  guzici  neko  micanja..novi  izum...samo  bi  da  ga  drzim  za  ruke  i setam..po  noci  je  postao  jos  gori...  doji  po  malo..od  ove  je  prehlade  sam  sebe  odvikao..ipak jos  tu i tamo  vuce,  pred  spavanje i  ponoci..ali  mi  se  mlijeko   dosta  povuklo..no sad  i  nisam  zabrinuta  kad  jede   dosta  ostalog,  pa 10  mu  je mjeseci..
i  ja  se  vise  ubih  u  kuci...jos  mi  ovog  muza  newma  da  se  bar  malo  koprcamo  user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 28.1.2010 23:39:22 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13664
28.1.2010 23:38:44   
Hanady RR
iv@ncice super da je bebač tu prehladu fino predeverao...to što se pentra i hoda isto preživljavam, mene moja slomi...a koprcanje ti što prije želim...najbolje paže kad te porđe stres od brige za djetetomuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13665
28.1.2010 23:39:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

hajd malo...sticanje imuniteta...a tata mislim treba dioptrijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma tati treba user posted image a ne dioptrija

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 13666
28.1.2010 23:40:11   
noaa
e neka nam je Andrej bolje,mi isto imamo probleme jer smo stalno u kuci al popodne je svekrva odnese kod njih i da vidis promjeneuser posted image danas mi MM govori ajd je barem pusti u sobu nece li se malo smiritiuser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13667
28.1.2010 23:41:27   
iv@ncica
hahaha  hvala  hvala  drage moje.. hanady  a  ti  nam jos  izvjesce  od  one  romanse  od  neko  vece   ne  podnese..ako  jesi  reci  gdje  hahaha..eto   muza  idemo  na  koprcanje..   a  vama  laku  noc user posted image user posted image user posted image

noA-  tako  ti  je  i ovamo..samo  ja  sama..a  on jadan  stalno  mase  papap  kod  vrata ;).uh  kad  ce  otoplit..a  i  idem  na  posao  uskoro..pa   sta  cu  ;),  moram  ovako  uzivati  i  skakati  s njim..nikad  dan  proc..a  brate  ni  noc.-:)

< Poruku je uredio iv@ncica -- 28.1.2010 23:43:32 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13668
29.1.2010 8:25:10   
anidla
jutro generacijo ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ima li novih zubica? user posted image user posted image user posted image user posted image malih i velikih rodjendana ? user posted image user posted image user posted image user posted image

mom malenom prdolincu je HB manje crveno oko pise i na pisi....mazala sam jucer citav dan sa kremom Bepanthen i danas cu....fino je spavao, zaspao u 7 navece i prvo budjenje u 3 ujutro pa u pola 6...evo opet spava...samo MALO je jeo uzasno a imao je stolicu.....cak vise ne pojede ni onih 90 ml...misha mu....

mm otisao na Bjelasnicu a nakon planine oko 16:00 ide na utakmicu i nema ga do veceras kasno...e majko moja..

sinoc me je opet uspio iznenaditi....pozvao je svoje roditelje da sutra dodju da cuvaju Nou, a on nam je rezervisao na Igmanu nocenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e dusha moja, bice user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13669
29.1.2010 8:34:04   
Mya_81 RR
Jutrooooo user posted image

Nama je bila mirna noć što se tiče sinoćnje drame, ali smo opet naravno imali nekoliko puta budjenja i to jedno poprilično dugo od sat i pol user posted image user posted image user posted image Evo sjedi u stolici, nadam se da će biti mirna i da ćemo uspjeti skupiti malo urina, jer noćas ništa user posted image sve spalo, a nije ni čudo jer je tih sat i pol divljala po krevetu...

Drago mi je da je Andrej bolje, a vidim Dadada da ni tebi sa slatkim vragolanom nije nikad dosadno user posted image ... mislim da će i nama uskoro trebati neke prepreke, ali sve si mislim da je to u našem slučaju uzalud, jer ionako sve samo hoće  trpati u usta (radijator, nogice od hranilice, tepih, stol...) i šta radim idem za njom i mičem je user posted image

anidla, super za crvenilo....i svaka čast mm user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13670
29.1.2010 8:40:04   
anidla
Mya, kako je danas mala curica? jel nervozna? nadam se da nije nista strasno, ali vjerujem ti da si se jucer prepala...ljubi malenu od drugara Noe, evo porucuje joj da ne sekira mamu user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 13671
29.1.2010 8:44:39   
Mya_81 RR
Mila, ista je kao i uvijek user posted image ne vidim nikakve promjene na njenom ponašanju, a ne kašlje više tako da sam nekako uvjerena da joj je jučer nešto smetalo u grlu što je možda i provociralo povraćanje...i ona njega ljubi user posted image user posted image user posted image   (ali drugarski, mada ne moramo to pisati, zna naš Ajdin da je on jedini user posted image )

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13672
29.1.2010 8:55:32   
marinčii
jutro generaciji.mi smo imali prilično mirnu noć sa 3 buđenja i odspavali do 7h ,sreća čim podoji odma zaspe tako da je super..evo ga sad u vrtiću vrišti,mali vragolančupa li me čupa i još se smijeuser posted image ,a počeo me i gristi kad doji a ja se sve suzdržavam da ne vrisnem jer nebi volila izazvati još jedan štrajkuser posted image user posted image ..
mya drago mi je da je noć bila mirna što se tiče povraćanja,ma i ovaj moj sve trpa u usta i baš nekad napravi facu koda će povratiti ,sigurno je to bilo i kod Minje..
ivanak bravo za ispituser posted image user posted image
iv@nčica drago mi je da je Andrej boljeuser posted image user posted image  
hanady drago mi je da je sve ok sa sekom
puse svim ostalim bebicama

< Poruku je uredio marinčii -- 29.1.2010 9:00:18 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 13673
29.1.2010 9:28:49   
ivanak
Hvala na čestitkama user posted image user posted image .
Lady da joj možda okolina ne odgovara, mjesto spavanja, da ima puno svjetla, da nije gladna, da je nešto muči...

A ovom mom nikako da iziđe više ta gornja jedinica. Još je i nabubrio. Ajde bar ne plače...

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13674
29.1.2010 9:47:15   
škorpija
(ali drugarski, mada ne moramo to pisati, zna naš Ajdin da je on jedini )
ma zna on to, a i drug Noa je još mali, šta će njemu cura, rano je jošuser posted image

Anidla, svaka čast mužuuser posted image , i mene je prijatno iznenadiouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 13675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  545 546 [547] 548 549   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  545 546 [547] 548 549   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *