|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  546 547 [548] 549 550   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
29.1.2010 9:51:08   
dady
Jutro,evo i nas!!! Spavali,recimo relativno dobro!al samo zahvaljujuči što je spvao sa mnom! Jer samo taji ppustili spavaču,da se čovjek malo naspava!!!user posted image Ja sam više prestala da brojim koliko se puta budip,doijo!!!user posted image Jučer smo bili napolju,i šmeknuli smo macu D. se oduševio,pa smo cijeli dan dozivali mac,mac,a on je tražio po kuči!!!user posted image user posted image
Šaljemo puse svim bebačama,a posebno onim bolesnim da nam prije ozdrave!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 13676
29.1.2010 9:52:17   
ivanak
Anaida blago ti se na takvom mužiću...
I ja bi tako.... ali budući da mi puno štedimo u zadnje vrijeme, ne znam hoću li dobiti i darak za valentinovo user posted image user posted image

Ali očekujem da ćemo u ovaj jedan moj omiljeni restoran izvesti na godišnjicu braka pa do 6 mjeseca može uštedjeti na tisuće i tisuće kuna... sorry ovo je malo OT....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13677
29.1.2010 10:18:31   
anidla
ivanak, i mi stedimo, nismo nikad prije kao sada, mm ostaje opet bez posla u 6 mj, pa stedimo da taj period ne osjetimo, i jos plus stedimo za more, jer ne bih htjela da se dovedem u situaciju kad dodje ljeto da ne mogu svog bebolinca odvesti bar 7 dana....ali, ovo je toliko skromno, a meni puuuno znaci....ma samo da je rekao volio bih da idemo cini mi se da bih bila presretna.....valjda i on zeli da me malo izvuce izz monotonije, iako se ja nisam zalila-casna rijec user posted image

ehhh skorpio jedna,  ko kaze da smo mi mali i da nam ne treba cura user posted image frajer vec uveliko oblaci samtane hlace, pulovercice, kosuljice, u akciji smo, nek se zna user posted image

Mya, cuvaj ti curicu, jos malo cemo mi u Zenicu mozda se curica predomisli user posted image user posted image user posted image user posted image salim se, znam ja da ona voji svog Ajdina...ljubimo ih oboje!

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 13678
29.1.2010 10:22:11   
marinčii
matej se nešto od jučer crveni u obrazimauser posted image neznam šta bi moglo biti,nije valjda neka alergija,ništa novo nismo jeli

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13679
29.1.2010 10:25:59   
Emica_sa
Jutro,evo i nas malo na laptopu,ja sjedim,a Alan lezi na meni dusa draga.Ja kad pročitam koliko se pojedine mame bude shvatim koliko sam ja ustvari sretna,jer moj user posted image se probudi jednom ili nijednom,a i kad se probudi samo jede i opet zaspe user posted image .Zna li iko gdje mogu kupiti termosku da je dobra treba mi danas da je kupim,a da nije velika,gledala sam u Konzumu samo velike,hitno mi je!!!!!Thanks

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 13680
29.1.2010 10:30:28   
pocahontas
hej drage moje enisa, hanady i ostale puno hvala na odgovoru..bili smo na kraju sinoc kod pediajtrice nase i komplet ga je pregledala..kaze vrlo moguce da mu je moja prehladice presla, ali grlo mu nije upaljeno vec smatra da ima pritisak u nosu i usima (ali nije upala) pa ga to boli tj. napravi pritisak u usimama kada krene da doji pa pocne da place..rekla mi je da mu dam paracetamol tj. panadol baby da mu ublazi bol pa da probam da ga podojim i upalilo jeuser posted image ..dakle, nesto ga je bolilo, vjerovatno taj pritisak pd prehlade u usima i nosu ..a imeni se tako cinilo jer neutjesno je plakao..kao da hoce da doji, ali ne moze jer ga boli kada napravi vakuum..ne mislim da je razlog cucla mada znam da je moguca konfuzija bradavice...on cucla kada hoce da se uspava ili kada je nervozan (a to znaci da mu se spava user posted image ) i samo tada...kada hoce da doji nema cucla šanse u tom slucaju..ali eto..kaze dr. da bi ova faza trebala proci za dan dva..uvela mu je i cephabos dva puta dnevno po pola malecke kasikiceuser posted image ..kao da mu to sto mu se u nosu stislo (eventualna upala) ne predje ne daj Boze na usi..temp. nema hB...a i ja imama iste simptome pa kaze ona eto, odgovorila si na pitanje sta mu je..sa majke na dijete jako cesto sve predje...
krhnuh sinoc stojkicu KM na Avent izdajalicu mehanicku i bas me briga...kasno sam procitala enisa draga da je i ta chicco dobra...user posted image thanx u svakom slucaju user posted image samo neka njemu bude dobro i da odrzim mlijeko...doduse, ja za 10 min izmuzem 60ml a ti ihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image zato je B rambo, a R gimnasticaruser posted image

mya ja sam nedavno pisala da smo imali istu situaciju povracanja kad mi srce moje nije stalo..ali tacno tako, gurnuo prste do grla (drugi put se jako zakasljao jer mu je pura zasmetala grluuser posted image ) i na kraju dobio nagon na povracanje u lokvama....user posted image bice to ok, ne sekraj se user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13681
29.1.2010 10:39:04   
škorpija
pocy žao mi je što je rafi bolestan, ali bitno je da opet dojiuser posted image , a avent neka stoji, trebaće možda za drugog bebcauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 13682
29.1.2010 10:39:11   
Mya_81 RR
Joj, Pocahontas, baš su ružne te scene s povraćanjem, jer valjda ni oni jadni ne znaju kako trebaju odreagirati na to user posted image Uh, ne ponovilo se !!!

Emice, ja sam kupila veliku u Konzumu, onu što imao kao pipu da sipaš i ne moraš je skroz otvarati, ali je loša, ne čuva toplinu dugo.

IZVORNA PORUKA: anidla
jos malo cemo mi u Zenicu

Bude li vam usput svakako nam se javite user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 13683
29.1.2010 10:41:17   
škorpija
emice, meni je mm preko e-beya kupio termosicu, marke termosuser posted image  i stvarno je predobrauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13684
29.1.2010 10:41:25   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

pocy žao mi je što je rafi bolestan, ali bitno je da opet dojiuser posted image , a avent neka stoji, trebaće možda za drugog bebcauser posted image

jah, doji kada mu dam panasdol a to moze max 4 puta dnevno user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13685
29.1.2010 10:48:23   
marinčii
IZVORNA PORUKA: marinčii

matej se nešto od jučer crveni u obrazimauser posted image neznam šta bi moglo biti,nije valjda neka alergija,ništa novo nismo jeli
meni niko ne odgovori e baš ste nekeuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13686
29.1.2010 10:56:21   
Emica_sa
Škorpija koliko je koštala ta termoska i koliko je poštarina??hvala na odgovoru

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13687
29.1.2010 10:57:24   
dady

meni niko ne odgovori e baš ste nekeuser posted image

ma to se desi tako bebama,možda mu je vruće!!!a možda je izititiro,jer oni sad glavicom pužu sve guraju u usta pa je možda i iritacija!

a rafi želimo brzo ozdravljenje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13688
29.1.2010 10:59:36   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: škorpija

jah, doji kada mu dam panasdol a to moze max 4 puta dnevno user posted image

Mila, sve će to biti OK...pa, mora proći ta prehlada ... a onda ima da navali na svoju dobru i uvijek dostupnu (.) user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 13689
29.1.2010 11:00:25   
marinčii
thnx dady tako sam i mislila ,ama sve trpa u usta a najviše oveplišane igračke ,a dekicu da ne spomijem drži je nađe etiketu i s njom se zabavlja

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 13690
29.1.2010 11:01:08   
anidla
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Joj, Pocahontas, baš su ružne te scene s povraćanjem, jer valjda ni oni jadni ne znaju kako trebaju odreagirati na to user posted image Uh, ne ponovilo se !!!

Emice, ja sam kupila veliku u Konzumu, onu što imao kao pipu da sipaš i ne moraš je skroz otvarati, ali je loša, ne čuva toplinu dugo.

jos malo cemo mi u Zenicu

Bude li vam usput svakako nam se javite user posted image

uh mene sto se tice meni je sve usput user posted image user posted image user posted image user posted image bili smo prosli vikend u Zenici, vjerovatno cemo i iduci, pa vam se javimo ako dodjemo...gdje ti culicu izvodis u Zenici dok je ovako hladno? ja Nou ostavim kod svekija, nisam smjela da ga vodim sa sobom....jedva cekam proljece i setnju po Kamberovicu user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 13691
29.1.2010 11:02:02   
Mya_81 RR
Joooooooooj, Marinčii, sorry, a htjedoh ti napisati...

Je li stalno crven ili ?

Minja se od neki dan počela buditi tako rumena u obrazima...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 13692
29.1.2010 11:02:18   
Anoniman
drage moje jutrouser posted image  marinci i nikoli je tako bilo crveno al kad smo izlazili vani od vjetra, mazala mu kremom mustelinom i proslo,meni ova krema za sve pomaže.. ivanak sto studiras ako smijem znati? ni ja nisam zaledila,upisala sam vanredno,otkako sam rodila dala 2 ispita.. ja sam tek 2.god

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 13693
29.1.2010 11:03:41   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Joooooooooj, Marinčii, sorry, a htjedoh ti napisati...

Je li stalno crven ili ?

Minja se od neki dan počela buditi tako rumena u obrazima...

ma ništa ,ma nije baš stalno ,negdi sam pročitala da to može biti i zbog zubića pa sad neznam 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 13694
29.1.2010 11:05:15   
ivanak
I ja sam druga godina ekonomije. Ja sam prvu godinu ponavljala, ali zato mi je ova druga prvi put. Pa želim dati sve od sebe da dam uvjet za treću. Pa treću sa noge na nogu. Bit će još teže, dvoje djece male....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13695
29.1.2010 11:05:58   
Mya_81 RR
uh mene sto se tice meni je sve usput user posted image user posted image user posted image user posted image bili smo prosli vikend u Zenici, vjerovatno cemo i iduci, pa vam se javimo ako dodjemo...gdje ti culicu izvodis u Zenici dok je ovako hladno? ja Nou ostavim kod svekija, nisam smjela da ga vodim sa sobom....jedva cekam proljece i setnju po Kamberovicu user posted image

Ni ona nigdje ne ide....naravno, zbog straha da nešto ne pokupi jer nam je bolesti stvarno dosta...idemo samo kod mojih, kod svekrve ili kod prijateljica na kafu, a nigdje gdje ima puno ljudi...tako da i mi jedva čekamo proljeće, Kamberoviće i šetnje s našim cukom (taman će biti dovoljno velika da ga 'maltretira')

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13696
29.1.2010 11:06:18   
ivanak
I moj se budi crven u obrazima. Nema febru, ni ga muči grlo, jedino ti zubi. Pa sad jeli zbog toga ili ne, ja ti stvarno ne znam.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 13697
29.1.2010 11:07:02   
Nunichi
Evo nas samo da posaljemo user posted image user posted image user posted image bolesnim i rumenim drugovima i drugaricama...

Moja dusa pravi lom od 07:30, prvo malo s tajom, pa evo nastavlja i sa mnom. Popodne idemo jednoj dusici na prvi rockas, pa malo kod majkice. Naravno sve to ako uspijemo ukomponovati spavanjac. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13698
29.1.2010 11:12:18   
Mya_81 RR
Marinčii, kod Minje se to pojavi baš nakon spavanja, tj. tako se probudi, pa je kod nas to možda povezano s toplinom. A bude tako slatka! Još spava s kapicom, pa ti rumeni obrazi...uh, joooooj....ma, šta da vam pričam....

Ali ne vjerujem da ti je to nešto strašno ako se samo povlači...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 13699
29.1.2010 11:14:09   
Nunichi
Evo na RSG-u gosca neka pedijatrica...pa poslusajte. Mozda nam da recept za cijelonocno spavanje. user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  546 547 [548] 549 550   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  546 547 [548] 549 550   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *