|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  569 570 [571] 572 573   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
3.2.2010 13:44:56   
marinčii
joj apotekarka pa tebi se baš sve skupilo,želim ti da što prije ozdraviš user posted image user posted image ,znam da nije utjeha al ev i mene leđa užasno bole otkad sam rodila,pa ručni zglobovi nekad ne mogu pomaknuti palac..ma baš užas reko bi čovjek da sam u 50-ima a ne u 20-ima,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14251
3.2.2010 13:47:34   
Apotekarka
joj apotekarka pa tebi se baš sve skupilo,želim ti da što prije ozdraviš ,znam da nije utjeha al ev i mene leđa užasno bole otkad sam rodila,pa ručni zglobovi nekad ne mogu pomaknuti palac..ma baš užas reko bi čovjek da sam u 50-ima a ne u 20-ima,

A moja ti vise ne znam ni sta me sve boli...onda imam osjecaj da mi fali i zraka non stop u zatvorenom...ma sve mi se nesto spicilo uf...mene misici zezaju ne bih smjela teretiti jer sam odbolovala trihinelozu jos i mononukleozu pitam se ima li jos sta...valda nije srce sto me ruka boli...user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14252
3.2.2010 13:49:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

joj apotekarka pa tebi se baš sve skupilo,želim ti da što prije ozdraviš ,znam da nije utjeha al ev i mene leđa užasno bole otkad sam rodila,pa ručni zglobovi nekad ne mogu pomaknuti palac..ma baš užas reko bi čovjek da sam u 50-ima a ne u 20-ima,

A moja ti vise ne znam ni sta me sve boli...onda imam osjecaj da mi fali i zraka non stop u zatvorenom...ma sve mi se nesto spicilo uf...mene misici zezaju ne bih smjela teretiti jer sam odbolovala trihinelozu jos i mononukleozu pitam se ima li jos sta...valda nije srce sto me ruka boli...user posted image

apotekarko jedan veliki od mene da sto prije te prodju tvoje mukeuser posted image user posted image user posted image
Marinci,ljubi zekonju malog!!

Neposredna veza do poruke: 14253
3.2.2010 13:49:48   
marinčii
može biti da ti je nisko željezo ako imaš osjećaj da ti fali zraka,tako je bar meni ,ja stalno pa na granici anemije,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 14254
3.2.2010 13:50:25   
Apotekarka
apotekarko jedan veliki od mene da sto prije te prodju tvoje muke

ooooo nitko ne zna moje muke sem vi s rruser posted image user posted image ,jesam i dojadila vise ko da su mi 83 a ne 23

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14255
3.2.2010 13:51:24   
Anoniman
hvala na cestitkamauser posted image user posted image
apotekarko,i A je bas lopov nece da sjedi samo se nosa (((
Skorpija,sretno i od nasuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14256
3.2.2010 13:57:41   
marinčii
Marinci,ljubi zekonju malog!!
i ti ljubi Anelauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14257
3.2.2010 14:31:49   
Anoniman
Skorpija, i od mene srteno...naravnouser posted image user posted image user posted image user posted image

nego gdje mi je opet ona pustara nestalauser posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 3.2.2010 14:32:00 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 14258
3.2.2010 14:33:57   
nikita
Hej drage moje i user posted image
jutros je mm zvao dr i rekla da je mozemo uzeti uzorak kuci i da on odnese u Mo ali do 10 i pol tako da cemo to ujutru odraditi...
Imao je stolicu malcice guscu....e meni nije jasno sta se smatra proljevom, jel rijetka stolica ili skroz vodenasta?

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14259
3.2.2010 15:02:03   
marinčii
nikita ajde super da ne morate ići ,ionako sve puno neki prehlada i gripa sigurnije je tako,pa mislim da ako ima veći broj stolica nego inače i ako je baš vodenasto onda je to proljev

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 14260
3.2.2010 15:03:16   
Honey3
pozdravcic jedan od nasuser posted image evo maja beba spava drugi put od jutros,sinoc je fino spavala,svako jutro se budi u pola devet,bez obzira kad navece zaspi i nema nocnih budjenjauser posted image nikita proliv ti je kad beba ima vodenastu stolicu i to jako cestu,salmy ja sam koristila i dubak i hodalicu svojoj djeci,vec sam to pisala i zdravi su hvala Bogu,evo ova starija bas sad imala sistematski pregled ide na drzavno prvenstvo u taekwandou i sve uredu,a i ovu malenu stavljam u dubak i jos malo da poraste kupat cu je u dupku,pravo je nagodno,stavim ga u kabinu i kupam pogotovo ako dijete nevoli kupanjeuser posted image i mi cestitamo Anelu mali rodjendanuser posted image Ajdinu drzimo fige da sve prodje sto lakse i bezbolnijeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 14261
3.2.2010 15:04:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nikita

Hej drage moje i user posted image
jutros je mm zvao dr i rekla da je mozemo uzeti uzorak kuci i da on odnese u Mo ali do 10 i pol tako da cemo to ujutru odraditi...
Imao je stolicu malcice guscu....e meni nije jasno sta se smatra proljevom, jel rijetka stolica ili skroz vodenasta?

MISLIM DA JE KOD BEBA SKROZ VODENASTA sorry na velikim slovima ...Andrej kriv

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 14262
3.2.2010 15:06:08   
Mya_81 RR
Nikita, ni meni to nije jasno bilo, ali mislim da je proljev baš onako vodenast. Ako je on raspoložen i normalno se ponaša, znači dobro mu je opće stanje onda nemaš brige. A u slučaju ako ima dnevno dosta tih stolica trebaš mu davati da dosta pije da ne bi dehidrirao...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14263
3.2.2010 15:53:00   
nikita
E I ima stolicu 2 puta na dan, nista nije neobicno osim sto ga bas stomak muci...colic baby sirup nisam nasla pa evo dajem mu sab simplex kapi pa cemo vidjet hoce li pomoc...

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14264
3.2.2010 16:17:39   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: MinaMM

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

Mina- znam da je strasno..ali obrati malo paznju na to disanje..ako se ponovi koji put, jer nije isto prestati disati i zagrcati se...

nije se on zagrcnuo bas nego je dojio i onda je valjda progutao mlijeko malko glasnije i posliej toga nije disao. meni je zvucalo tako. nije nista manje strasno kad se zagrcne lai vec smo imali tu situaciju pa kao sam vec iskusna. ali ovo. starsno. miran i ne dise. tacno, moram paziti na disanje. jos sta ako se ponovi. umrla bih.

upravo tako nije isto, ali nemoj sada u strahu biti..polako i prirodno..ako ti se desi razgovaraj s pedijatrom.. pogotovo ako ti se zaceni ako place pa ne dise nekoliko sekundi..

nikita- jesi li ikad imala proljev user posted image , onda znas da je to 4-5 i vise tecnih, vodnih skroz stolica u kratkom roku... ako ti bebac ima vodniju stolicu ne znaci da je proljev, samo takva stolica taj dan, moze biti od hrane, caja, soka, lijekova , zubica taj dan..ne brini..ako ti je iamo sto rece 2 vodenije stolice ne brini nije strasno..tek ako ucesta..svako malo vodna i rijetka skroz onda se brini..imas hippov sok 2000 od mrkve ..za proljev..imas one rehidracijske otopine u ljekarni ;))) ako ti bude imao proljev..ali kako je tvoj bebac premalen samo mu daji tekucini..ili siku..ili bocu ovisno sta mu dajes...
moj andrej je imao vodnu stolicu u raznim bojama dok god nije poceo jesti krutu hranu ;))), eto moze i od grceva biti..stomacic i probava sazrijevaju..a nemoj ni cesto mje jati kapi ili bilo sta..moras mu po malo

< Poruku je uredio iv@ncica -- 3.2.2010 16:20:59 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 14265
3.2.2010 16:23:48   
iv@ncica
apotekarko jesi li ti provjeravala štitnu žlijezdu ????

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14266
3.2.2010 16:28:02   
iv@ncica
marinci pisala sam ti i na prehrani bebe od 4-12 i kravlje mlijeko za one kasice!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14267
3.2.2010 16:30:50   
Anoniman
pozdrav za sve mame i drugare i drugarice...
Anelku sretan rodjendan... masalah 7 mjeseci...
ena mila znam kako ti je, prvi dani su katastrofa, ali naviknut ces se vec... user posted image user posted image
Mina, nadam se da je sve ok sa user posted image  stvarno nisam imala takvih situacija ni sa Sabinom ni sa Nanetom, do sad, ali mislim da nije nista toliko strasno kako se tebi ucinilo... bez obzira samo nikad ne dozvoli da se uspanicis... ljubimo vas
nikita, Nane ima stolicu poslije skoro svakog podoja, a ako emanuela boli stomak mi to rijesimo sa nauljenom novinom na stomacicu... i opet ponavljam, svaki dan obavezno kamilica...
salmy i moja Sabina je koristila hodalicu, doduse dubak nismo jer nismo mogli naci... kukovi su uvijek bili za 10... danas su joj noge pravke ko strijela... ne mislim da su hodalice stetne koliko se to predstavlja, ali svak ima svoj stav...
anidla duso user posted image user posted image user posted image user posted image  cestitamo bi bi da vas dobro posluzi i da budete sretni

mi smo hvala Bogu super, u toku dana rijetko spava mozda 2 sata, al zato nocno spavanje je za 10... ne ureklo se...

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 14268
3.2.2010 16:40:00   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: nikita

E I ima stolicu 2 puta na dan, nista nije neobicno osim sto ga bas stomak muci...colic baby sirup nisam nasla pa evo dajem mu sab simplex kapi pa cemo vidjet hoce li pomoc...

Eh, mila, to je sve što morate proći, tj. biti strpljivi i proći će samo od sebe. Ja samo kad se sjetim koliko je M plakala kad hoće kakiti, pa kad prducka, ma plakala je stalno i nas su ti grčevi uništili totalno, a iz mene iscrpili sve što su mogli user posted image Ali sad je sve super user posted image Zato se nemoj brinuti, jer će proći user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 14269
3.2.2010 17:22:09   
Pretty mamma
Drage moje,evo mene u BBI,imaju wlan pa tipkam s moba. Luda sam bez kompa,nitko ne zna sto mu je. Jako mi fale razgovori s vama. Laura puze,polako se dize na nogice,sjedi kao velika,ali ne voli papati,samo bi dojila. Jede kasice,ali kupovne. Nasla sam bio voce i povrce,to ne zeli. Eto,Sahara ima moj mob pa ako se tko zeli javiti,voljela bih. I tako su vam besplatne sms. Toliko od mene,muz izludi sad sam,ja tipkam. Pusa

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 14270
3.2.2010 17:25:57   
Mya_81 RR
P.mama, falite nam jakooooooooo user posted image user posted image user posted image

A, miša mu i kompjuter user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 14271
3.2.2010 18:07:37   
Anoniman
pitanje za mame koje vise nemaju obaveza recimo,vakcina sunecnje mi smo to sve rjesili.Pa sad me zanima dali vi i dalje vodite mjesecno bebe u savjetovaliste kao sto ste isli kad ste imali vakcine .
Mi smo hb.zdravi maslah kuc,kuc neureklo se nismo bili ima mjes.u DZ.pa me zanima jedino kg(napredovanje).A al iskreno bojim se ga odnijeti da nebi pokupili kakav viruz od druge djece koja dodju ....
Ako mi tko,moze dati kakav savjet sta da radim???
Kontala sam ga kuci vagat al na obicnoj,vagiuser posted image sto se mi vagamo neznam dal moze stavila bi ga da sjedi!!!
pussa svima

Neposredna veza do poruke: 14272
3.2.2010 18:27:29   
marinčii
ej felix ja ga nebi nosila u dom zdravlja radi toga samo može pokupiti kakav virus,ako si baš znatiželjna izvagaj ga na običnoj vagi,ja prvo izvagam sebe pa onda stanem s njim ,tako znam otprilike koliko on imauser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14273
3.2.2010 18:30:57   
milenium
IZVORNA PORUKA: marinčii

ej felix ja ga nebi nosila u dom zdravlja radi toga samo može pokupiti kakav virus,ako si baš znatiželjna izvagaj ga na običnoj vagi,ja prvo izvagam sebe pa onda stanem s njim ,tako znam otprilike koliko on imauser posted image  

ja se isto ovako vagam,prvo sama pa onda sa njimuser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14274
3.2.2010 18:32:30   
Mya_81 RR
Počinje serija..jeste li smjestili djecu ispred TV-a user posted image

Joj, sad je Ana pravila nešto takoooooo savršenooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

A, Felix, ako hoćeš samo zbog vaganja nipošto ne idi, jer to nije toliko bitno, a tamo nažalost svašta može pokupiti jer još dolaze bolesna djeca pošto je sezona svega. Ti sama znaš procijeniti je li napreduje user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 14275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  569 570 [571] 572 573   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  569 570 [571] 572 573   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

naf naf tabletice
Medić*

Da li dajete djeci tablete za zube, ako da koje i od koliko treba poceti sa davanjem tih tabletica?

da (44%)

ne (56%)

Broj svih glasova: 39

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *